זזתי לבחור בליברמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אגב, נתון מאוד מעניין- עד עתה, רבע מאוכלוסיית ישראל כבר הצביעו. נתון מדהים לעומת הבחירות הקודמות, בה האחוז היה נמוך משמעותית.
אתה לא אמור להיות שמח אם זאת אכן המגמה. אחוזי הצבעה גבוהים טובים לימין, אך אחוזי הצבעה גבוהים מאוד טובים לשמאל.
חזרתי מההצבעה בר"ג, שלם עם הפתק של מחל פשוט כי אין יותר מדי ברירות אחרות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
למרות ההתלבטויות שמתי חד"ש. התמונה הפוליטית נראית בעייתית כשלא לליבני ולא לביבי יהיה קל לבנות קואליציה חזקה, אני רק מקווה שנחזור לבחירות כל 4 שנים.
ואשינגטון זוכרת לבנימין נתניהו את השטיקים הישנים מאת עקיבא אלדר אם הילרי קלינטון שכחה את מה שביל סיפר לה על נתניהו, דניס רוס יוכל להזכיר לה; 4 ימים לפני המלחמה הועברה לממשלה הצעה מבכיר בחמאס; חידוש: מתנחלים יצטרכו לשלם בעבור הקרקע והבנייה. אם בנימין נתניהו - בהנחה שהסקרים יתאמתו והוא יהיה ראש הממשלה הבא - מתכוון לקיים מקצת מההבטחות שלו לבוחר ביחס לגולן ולמזרח ירושלים, הרי גם האנגלית-האמריקאית שלו לא תעזור לו למצוא שפה משותפת עם נשיא ארה"ב. בנאום לפני פעילי השדולה הפרו-ישראלית אייפא"ק בשיקגו, גוב האריות היהודי, ברק אובמה הבהיר, שאין לו כוונה להפוך לליכודניק כדי להוכיח את תמיכתו בישראל. אפילו בעיצומה של מערכת הבחירות, כאשר אובמה היה זקוק לכל קול יהודי, הוא השאיר לג'ון מקיין את ההתחייבות התורנית להעביר את שגרירות ארה"ב לבירת ישראל הלא מוכרת. http://www.haaretz.co.il/hasite/images/daily/D100209/144karikatura_bibi.Xxx נתניהו יתקשה למרוח את הממשל החדש בהבטחות סרק להפשיר את המשא ומתן המדיני ולהקפיא את ההתנחלויות. מותר להניח, שביל קלינטון לא הסתיר מזוגתו את דעתו על ביבי. אם שרת החוץ שכחה את התרגילים של ביבי, דניס רוס, שהיה מתאם תהליך השלום בממשל קלינטון ונמנה עם יועצי אובמה, יוכל להפנות אותה לספרו "The Missing Peace". הוא מצטט שם את תגובתו של הנשיא קלינטון לנסיגה של ביבי מהתחייבות לשחרר אסירים פלסטינים: "זה חרא של עופות. אני לא מתכוון להשלים עם בולשיט כזה". ד"ר אהרן דייוויד מילר, שהיה סגנו של רוס, תיעד גם הוא את ימי ביבי-ביל. בספרו "The Much Too Promised Land" מילר מספר, שבתום פגישתו הראשונה עם נתניהו, בקיץ 96', קלינטון הפטיר קללה עסיסית ושאל: "מה הוא חושב לעצמו? מי לעזאזל המעצמה כאן?" הנחרץ מכולם הוא ג'ו לוקהרט, שהיה באותם ימים דובר הבית הלבן. בראיון (מוקלט) לקלייטון סווישר, מחבר הספר "The Truth About Camp David", הוא הגדיר את נתניהו כ"ברנש הכי דוחה שאתה יכול לפגוש; פשוט שקרן ורמאי". וכדי להסיר ספק, הוסיף לוקהרט: "כל אימת שפתח את פיו, לא היה שום ביטחון שמה שיצא משם היה אמת".
סיימתי את חלקי בהצבעה. הצבעתי בקלפי ביבי - מחל. אני, אבא שלי ואימא שלי הצבענו ביבי, אחותי הגדולה לירוקים.
אם אחותך באמת מאמינה ברעיונות שהירוקים כביכול מייצגים חבל שהיא הצביע למפלגה הזאת של פוליטיקאי שלקח את השם ומדבר על אג'נדה אך לאורך שנים לא עשה הרבה בתחום ואף הלך נגדו כמה פעמים בעיריית תל אביב. אם כבר הצבעה "ירוקה" נטו המפלגה של הרב מלכיאור שמאחוריו אנשים שבאים מארגונים סביבתיים עם עשייה מוכחת למען הסביבה ולא פוליטיקאים הייתה יותר אפקטיבית לדעתי. מה קרה להודעות שלי ושל צחי מקודם ? נמחקו בכוונה ?
אחותי לא מאמינה לאף אחד, לא לברק, לא לביבי ולא לציפי לבני, והיא הצביעה למפלגה שנראית לה. לא כל כך מעניין אותה פוליטיקה, היא לא התעמקה יותר מדי ברעיונות, יש לה דברים יותר חשובים על הראש כרגע, והיא הצביעה רק כדי לא לבזבז את הקול שלה על סתם בכך שלא תצביע.
כן גם אני שמתי לב שההודעה שלך נמחקה... המשפחה עוד מעט הולכת להבציע וכולם רע"מ-תע"ל.... חשוב מאוד שכמה שיותר ערבים יצביעו ויראו לליברמן והפודלים שמתחתיו שאנחנו פה !
איך אני אוהב ימים כאלה, על הבוקר הצבעתי,משם נסענו כמה חברה ליפו לאכול במסעדה בולגרית בשם מונקה,מומלץ בחום, בישול ביתי,אוכל מצויין ולא יקר יותר מדי, עוד איזה מלבי לדרך וקניית פיצוחים ללילה מול הטלוויזיה, משם נסענו למעוז השמאלנים,לשבת על קפה ברחוב באזל, כל מלצרית ויושבות הקפה מצביעות לבני כששאלתי אותן,הנימוק שלהן...בגלל שהיא אשה,נו שויין, מעניין אם גאולה כהן היתה מתמודדת לראשות הממשלה,אם הן היו מצביעות לה גם כן, בפעם האחרונה שהיתה לנו ראש ממשלה אשה זה נגמר באלפי ארונות קבורה אבל ככה זה שחיים בבועה של באזל. זהו,חזרה בבית,הולכים לישון לאיזה שעה קלה בכדי להיות ערניים במדגם.