בחירות 2009: ניצחון דחוק לקדימה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏20/1/09.

1. FC_Bayern Member

שום סיסמאות ושום נעליים.
    מה ליברמן יעשה עם אותה אוכלוסייה? ישלול ממנה זכויות, כמו שהאוכלוסייה הזו מקבלת זכויות, הגיע הזמן להוסיף עוד סעיף- "אתה רוצה זכויות מהמדינה? תישבע להיות נאמן לה...". די לדמוקרטיה הטוטאלית הזו! די! הגיע הזמן למשהו אחר, נמאס שכל אחד אומר מה שבא לו, תראו לאן הגענו!
    ומה הוא יעשה עם הערבים שלא מוכנים להישבע לנאמנות? ידרוש מהם לעבור לגור בשטחים, והאמת? אין לי בעיה שהפלסטינים יקבלו מדינה משלהם, אני חושב שזה צעד מבורך אפילו, אבל לא לספח להם שטחים נרחבים מא"י. יש גבול.

2. THE STRETFORD END Member

נסטה

תגדיר מה זה שטחים בשבילך

3. דנידין Member

זה קיצוני אבל אתה צודק. ברגע שרוצים לשלול אזרחויות צריך לעבור למשטר אחר. אני לא בעד.

כאן אתה רואה המציאות נכון. תיהיה מדינה פלסטינית.

אבל עדיין לא אמרת, מה עושים אחרי שיהיה כאן דיקטטורה? איך הוא "ידרוש מהם לגור בשטחים"? בכוח? ומה עושים עם החרדים לפי הגירסה הזאת?

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/09
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה?לא הבנתי לאן אתה חותר,הוא לא עשה כלום חוץ מלהיות יפה,זה עצוב שככה נבחר ראש המעצמה הכי גדולה בעולם.
    העיקר אומרים שבוש טיפש.

איך אתה יודע?אולי לבני תעשה הכל אותו הדבר כמו ביבי?או היא תהיה יותר גרועה,אין לך כיוון למה ליבני מתכוונת לעשות.
    עדיף לפעמים מנהל חרא שאתה יודע מה הבעיות איתו מאשר מנהל חדש שיכול להיות יותר גרוע.

אז מה שאתה אומר שליבני מקבלת תמיכה כי נתניהו נכשל בעבר,ז"א שליבני לא מצדיקה את הקולות שלה אלא ביבי מצדיק לה אותם,אולי בעצם כבר עדיף לבחור ראש ממשלה שהוא דוגמן או את קאקא.

חשבתי שסיימנו את הדיון הזה אתמול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

שים לב כמה הסברים מנומקים ומפורטים אתה רוצה מליברמן
    אבל מליבני,זה מספיק טוב שהמתחרה שלה "גרוע" והיא לא צריכה להסביר שום דבר...לא ייאמן.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Bank_map_he.Xxx

קווי 67. כמובן שזו לא אמורה להיות המפה הסופית, יש לחפש הסכמה בנוגע לחילופי שטחים שישאירו את מעלה אדומים ודומותיה בשליטה ישראלית וכמוהה גם אריאל.

באיירן אתה מתחמק, אתה חי במדינה דמוקרטית וטרנספר של ערביי ישראל לשטחים הרי לא באמת יקרה ואתה חי בסרט רציני ומלבד זאת לא ענית לי על השאלה. מה תעשה עם החרדים במאה שערים? מה תעשה עם מתנחלים, שמאלנים ואחרים יסרבו להביע נאמנות? מה תעשה? תציע פיתרון.

6. דנידין Member

גם בוש נבחר בפעם הראשונה בלי שום רקורד.

הרי לא חשבת על זה? לאף אחד בפעם הראשונה עדיין אין רקורד. מי היה ביבי לפני 96? על סף האלמוני.
    קיבל הזדמנות, נכשל, העם בחר להעיף.

עכשיו ליבני צריכה לקבל הזדמנות.

7. FC_Bayern Member

איך אתם רוצים שאציע פתרונות אם אני גרגיר אבק במדינה הזו? הרי אני לא פוליטיקאי, וגם לא שואף להיות- ואני גם לא מומחה גדול. צריך לבחון את האופציות.
    יכול מאוד להיות שאני גם אתאכזב מליברמן, אני לא פוסל אפשרות כזו. אבל בינתיים, מניתוח הרעיונות המרכזיים של כל מפלגה- אני הכי מסכים עם הרעיון של איווט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אתה מסכים שצריך לדפוק את הערבים, אתה תומך ברעיונות שאין להם שום קשר למציאות ובכך אתה מודיע שאתה עוד אחד ממצביעי הטרנדים. עם אילו רעיונות של ליברמן אתה מסכים?

כולנו אזרחים מן השורה אבל אם אתה תומך ברעיון מסוים לפחות שיהיה לך מושג אמיתי מה הוא באמת אומר ומה ההשלכות שלו.

9. THE STRETFORD END Member

נסטה

זה יפה מאוד שאתה רוצה להשאיר את מעלה אדומים ואריאל אצלך,
    תשכח מזה בכל הנוגע לערבים.

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעשה לי טובה. אתה אומר ש"ניתן לראות בבירור" דברים כמו "לא יורדת לפרטי פרטים", "אדם שטחי" וכו', דברים שאין לך שום יכולת לדעת לגביהם, דברים שהם בדיוק מה שאורי שביט רשם ב"הארץ" (טור שהליכוד אימץ כתעמולה).

כיום אין אף מנהיג שאני יכול לומר עליו - אני רוצה אותו כראש ממשלה. אני מאמין לו, אני סומך עליו ב-100%, הוא הבחירה הטובה ביותר לתפקיד. לבני גם לא כזאת, אבל אני סומך עליה שתפעל על מנת להשיג שלום, תפעל נגד הכפייה הדתית ותתמודד עם המשבר הכלכלי. ושוב אני אומר, לבני היא לא בחירה טובה לדעתי, אבל היא עדיפה עשרות מונים על ממשלת ביבי-ליברמן-ישי. וכן, מה לעשות שהידרדרנו למצב שזה לגיטימי להצביע כדי למנוע את האסון הזה.

אגב מצחיק כל כך שאנשים בכלל מעיזים פה לדבר על הניסיון של לבני, מישהו רוצה להזכיר לי באילו הישגים ליברמן מתהדר? ריינמן, אף סי באיירן, מישהו? יודעים מה, הישג אחד אפילו?

11. FC_Bayern Member

אני יודע בדיוק מה ליברמן אומר ומהן ההשלכות. אני מסכים עם הרעיון של שלילת אזרחות לאנשים שאינם נאמנים למקום בו הם נמצאים. מה עושים עם אותם אנשים? אני לא יודע בדיוק, אבל זה גם לא כ"כ משנה לי. אני מתבייש במדינה שלי, אני מתבייש שנותנים תעודה כחולה לשונאיי, במקום ששייך לי, באופן חוקי!
    זה הכל, אני לא רוצה להתייחס לנושא הזה יותר. ביום שלישי אצביע ליברמן, וזה סופי. הבנאדם המתאים כנגד הפושעים במדינה הזו, לא ייתכן שנסבול יותר, לא ייתכן שנפעל באיפוק עם איראן. לא ייתכן שנתחבא תמיד ושירעדו לנו הרגליים מול הדעות האנטישמיות של העולם המטומטם הזה. לא עוד!

רק ליברמן יעלה לי חיוך - לקום בבוקר ולראות שפתחנו במבצע נגד איראן. לקום בבוקר ולראות שהשמדנו את כל התשתיות של החמאס ומוטטנו אותו עד עפר. לקום בבוקר ולראות מציאות אחרת- בה אפילו פעילי הטרור רועדים לפני שהם שולחים את הטילים שלהם.

לא עוד!

12. דנידין Member

הולכת שולל של ציבור מסויים במדינה בתעמולה על חוק שלא יעבור לעולם. גם זה סוג של הישג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. דנידין Member

אתה כל פעם שובר שיא חדש. אתה ילד קטן שלא היה דקה בצבא ולא יודע בכלל מה זה מלחמה, מזה הרס, מה זה הרג ואתה תשב במקלט כמו תינוק בכיין שטילים יפלו פה.

גיבור מקלדת!

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aaarofl:

כן, ליברמן יפתח במבצע נגד איראן... תגיד זאת איזו בדיחה חולנית שלך? ניסיון הסתלבטות שלך עלינו? כי אם היית רציני אז זה מאד, מאד עצוב. כן, ליברמן ישלח את גולני וצנחנים לעשות מסע עד איראן, ושם עם שתי חטיבות שריון נכבוש את טהרן...

גם לגבי החמאס צחקתי קצת. מעניין באמת איך צה"ל לא הצליח במבצע האחרון למוטט את החמאס עד עפר, אבל אז יגיע הגנרל הגאון ליברמן ויעשה את זה בקלילות... בחיי שאתה חי בסרט.

15. FC_Bayern Member

לא הייתי דקה בצבא? אין לך מושג מה הייתי בצבא, אז מה אתה מחרטט?
    מה אתה עשית בצבא, גיבור גדול?