בחירות 2009: ניצחון דחוק לקדימה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏20/1/09.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/09
  2. Igi Member

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שטעית בלינק.
    מה שקראתי פה זה שמישהו אומר שהוא מצביע לציפי לבני בגלל שאין לה ניסיון ושלביבי וברק יש ניסיון רע(שדרך אגב מניסיון רע לומדים ולא עושים את אותם הטעויות עוד פעם) ושהוא אומר שהוא בוחר בגלל האופי של ליבני בתור בנאדם(אחלה,אז אולי אני אציע כמה מהפורום פה לראשות ממשלה כי יש להם אופי טוב - בפוליטיקה כולם שקרנים גם ביבי גם ליברמן גם ליבני וגם ברק לא לבחור בביבי כי הוא שקרן זה כמו לא לקחת את ראובן עובד לקבוצה בגלל שהוא יודע לעשות דריבלים טובים).

וגם פה לא ראיתי שציפי לבני הביאה איזשהם דברים שהיא יכולה להוסיף שאחרים לא יעשו,חוסר ניסיון בתור ראש ממשלה יש גם לגיל קופטש ויושר או אופי טוב יש גם ליוסי שריד ובני בגין.

או כמו שתגובה אמרה,יש לפחות 5 מיליון אנשים במדינה בלי ניסיון בתור ראש ממשלה.

4. דנידין Member

חחחחח

ומה ההישגים המדיניים של אובמה? עדיין אין וזה לא משנה, הוא דמות ראויה ולכן נבחר. כך גם ליבני ובעיקר אחרי שביבי וברק נכשלו.

אגב, מה שליבני עושה פעם אחת, ביבי עושה על בסיס קבוע

http://www.youtube.com/watch?v=cTnWDkOI1gE

לא משהו שהייתי מריץ נגד ליבני, כי יש שקרים ויש שקרנים חרוניים!!!

5. דנידין Member

6. FC_Bayern Member

קודם כל, דנידין- אתה כן ילדותי, ואתה לא תוכל להסתיר זאת. התגובות שלך פה פשוט גורמות לי לגחך פעם אחר פעם. מצחיק לחשוב כמה פעמים אתה רושם תגובות כדוגמת- "שקרניהו", "בהמה מאפיונרית". פשוט פתטי.
    בתגובות האלה אתה משכנע רק את עצמך, כי אף אחד פה לא מאמין לך, ואין סיבה להאמין לך כי גם המפלגה בה אתה תומך- יש שם מאפיונרים ויש שם שקרנים, לפחות אני ושאר המגיבים פה לא רצים ומכנים את הפוליטיקאים האלה כך, כי זה פשוט תגובות של ילד בן 15. ואתה יודע מה? גם אם אני רשמתי תגובה של ילד בן 15 ויצא שאני אף גזעני- באתי ורשמתי הודעת התנצלות, שאני באמת מזדהה איתה. זו התנהגות ראויה.

שנית, לגבי קטע ה-YOUTUBE. לא רוצה לרדת לפסים של "לבני שקרנית צבועה" וכו' וכו', כי כולם פחות או יותר מדברים כמוה "אני אני ואני..." כאילו שכל אחד מהפוליטיקאים ייסד את מדינת ישראל - יחד עם זאת, ניתן לראות בבירור כי מדובר באדם שטחי, היא איננה מוכנה לרדת לפרטי פרטים (מה שמאוד דרוש מרה"מ) ונראה לעיתים כי היא בעצמה לא יודעת מהו נושא השיחה. זו לא המנהיגה שהייתי רוצה לראות.

7. דנידין Member

אל תספר לי סיפורים על ילדותי, אני לא היחיד כאן שחושב דברים "טובים" על ליברמן.

דבר שני, ביבי לא שיטחי? כלכלה חזקה, מנהיג חזק, הכל חזק, אבל עוד לא ברור איפה ומתי הוא חזק.

ליברמן והסיסמה המדוברת שהוא לא מנמק זה לא שיטחי? ליברמן לא אומר כלום לבוחרים. כלום. זה חצאי מילים וגם לא זה.

8. THE STRETFORD END Member

נסטה

נתניהו מודה שהוא טעה בכמה גזרות שלו כשר האוצר כלפי אוכלוסיה חלשה יותר,
    הוא מודה,טעה,אתה מכיר הרבה שיודעים להודות בטעויות שלהם?

הוא מדבר עכשיו על קצבאות כמו שתמיד דיבר,למי שבאמת מגיע וצריך
    ולא,הוא לא מוכן לחזור לימים של פעם,שהקצבאות עודדו אנשים להתבטל.

הוא מדבר על הורדה הדרגתית של 20 אחוז במיסים בטווח של 4 שנים,
    זה צריך לעודד בין היתר אנשים לצאת לעבוד וזה כמו גלגל,
    מקומות עבודה,עובדים,צמיחה.
    בשביל דבר כזה אתה לא צריך לפרוץ את התקציב.

הוא מוכן להוריד מאחזים לא חוקיים ואמר זאת בגלוי
    אבל לא מוכן להחזיר עכשיו שטחים,להוריד יישובים אחרים,חוקיים,
    למה צריך לעשות זאת עכשיו?
    לא מספיק נכוונו בעבר?
    למה להרוס ולגרש יהודים עכשיו מהתים שלהם שהמדינה שיכנה ועודדה אותם לגור שם,
    בעבור מה כרגע?

יש מבין?

9. FC_Bayern Member

לא מנמק את הסיסמה שלו?
    אני הייתי בכנס שלו ביום חמישי אצלי בעיר (בקניון) - הוא התעכב על הסיסמה שלו לפחות חצי שעה. הוא הסביר לנו בדיוק למי אסור שתהיה אזרחות וכמה חשוב חוק הנאמנות למדינה. היית צריך לבוא ולראות- אני בטוח שהיית משנה כמה דעות בקופסה...
    חצאי מילים? אני עוד לא ראיתי פוליטיקאי שמתעכב ומסביר כ"כ במפורט מה הוא מחפש, לאן הוא מצפה שהמדינה הזו תלך. מדובר באדם מעמיק, לא מתחבא (לעומת "אני אוויר, אני טפט" - לבני, ע"ע 'שבוע סוף').

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ריינמן, הנקודה שניסיתי להעביר שזה שכביכול יש להם ניסיון לא אומר שהם עדיפים. שניהם הודחו מהשלטון בבושת פנים. להחזיר אותם? טעות גדולה.

לציפי אולי אין את הניסיון אבל אין זה אומר שהיא פסולה, צריך לראות מה יש לה להציע, לשמוע מה יש לה להגיד.

11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תהיה עיוור,לפחות ביבי וליברמן מראים כיוון שהם הולכים אליו,אתה יודע מה הולך להיות בערך כשאתה בוחר בהם,אתה יודע שליברמן מעוניין שח"כ שמתבטאים נגד המדינה ומסיתים נגדה לא יקבלו כסף מהמדינה,אתה יודע בערך מה ביבי רוצה לעשות עם הכלכלה ושהוא ירצה שהרבה חברות ישקיעו בו.

מה אתה יודע על ליבני?שהיא בחיים לא השיגה כלום ואפילו שיקרה שנשאלה על זה.
    שכדאי לבחור בה ולא בביבי כי ביבי שקרן(כמו כל הפוליטיקאים וגם כמוה)
    שהיא אישה ללא ניסיון.

זה פורום כדורגל אז ניתן דוגמא מהתחום.
    אתה באמת רואה סוכן כדורגל בא ומציג את ראובן עובד לקבוצה אירופאית ואומר ,תקנו אותו,הוא יותר טוב מערן לוי,לוי עושה יותר שטויות מחוץ למגרש,זה בדיוק מה שליבני אומרת.
    אל תבחרו בביבי,הוא שקרן(ועוד פעם,98 אחוז מהפוליטיקאים כאלה וראינו שגם ליבני כזאת) תבחרו בי,אין לי מצא,אין לי רעיונות,לא עשיתי כלום בפוליטיקה,אבל אני משקרת פחות ואין לי ניסיון ואני אישה..

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה שאני רשמתי שלבני לא מציעה כלום,כל מה שהיא מציעה זה לפסול את ביבי ואז הבאת לי כתבה שמראה שצריך לבחור בליבני כי ביבי וברק לא בהכרח יותר טובים.

מה ליבני מציעה?מה הדיעות שלה בעניין הבטחוני,בעניין הכלכלה?מה היא תעשה?היא מבסוטה מאחמד טיבי?מבסוטה מליברמן?תדאג לעניים?תדאג לעשירים?תדאג למה?
    היא תשב 4 שנים ותגיד שמזל שבחרו אותה כי ביבי וברק לא יותר טובים?

13. FC_Bayern Member

תלמדו מאנשים חכמים. זו בדיוק הנקודה.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

פקידי האוצר (אלה שבסופו של דבר כמעט תמיד מחליטים מה יהיה) כבר הודיעו שהמצב שזה יקרה נמוך ביותר בהתאם למצב השבירירי. אם קראת עיתונים השבוע ראית שהכסף נגמר למדינה ואני לא חושב שהם יורידו מיסים. מלבד זאת אתה מתחמק, ביבי הבטיח להעלות את קצבעות הילדים. זה צעד שמעודד עבודה? זה צעד שנועד להבטיח בטלנות והסתמכות כלכלית בהבאת 8 ילדים לעולם. הייתי מצפה משר אוצר טוב בעברו לא להבטיח החלטות שעלולות להרוס את מה שהוא בנה.

בנוגע להתנחלויות, מילא לא לפנות גושים גדולים אבל להפסיק את מה שנקרא בטיוח אצלנו הגידול הטבעי, להפסיק את הבנייה ואת ההרחבה ולהשקיע את הכספים האלה במקומות ראויים יותר.

15. דנידין Member

בוא תספר לנו קצת פרטים, כי אנחנו לא יודעים כלום על החוק.

ספר לנו מה הוא אמר. איך הוא מוציא את זה לפועל ומתי בונים פסל שלו בכיכר המדינה, קדימה.

זיו, גם לאובמה אין ניסיון ולכל נשיא נבחר של ארה"ב. כמו שנסטה, אמר, תשמע את הקולות ותראה לאן הרוח נושבת. היא לא נכנעה לדרשות ש"ס, היא מנסה להוביל פוליטיקה אחרת. אל תגיד שכולם שקרנים ותברח מהנושא. ביבי לא אמין בצורה קיצונית ולא יכול לייצג מדינה בשקרים כאלו. איזו מן דוגמא זאת לדור הצעיר? ליבני שונה בתכלית באישיות ובמה שהיא מקרינה. דבר שאין לזלזל בו וראשון בחשיבותו.