אוייש נו באמת... גם נעם פדרמן,איתמר בן גביר וברוך מרזל באותה סקאלה ועדיין יש להם מפלגה דמוקרטית וכשרה למהדרין. אז די לחפש את ליברמאן...
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1855192,00.html http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בתור אחד שעובד ב"העיר", אני נגעל לראות את הדעות של האנשים שם. יותר נכון, אני מרחם עליהם. היום עשו מעין מדגם בו כ"א בחר את המפלגה לה יתן את הקול בעוד שבוע. נחשו מי גרפה הכי הרבה קולות?חד"ש.
אני תומך מרצ וכנארה אולי שמצביע העבודה (להסביר?) אבל אני מתנגד לרעיון. כמו שלא פסלו את המפלגות הערביות צריך לנהוג בשווין גם עם ליברמן.
דנידין למרות שאני נהנה לראות הרבה הוכחות לכך שביבי הוא דוגמא מעולה ל"ראשון בביזיון האחרון בכישרון" (קרטון לילה/שבק ס') אולי תדון איתנו במקום להביא כל הזמן כתבות-חלאס לא צריך הוכחות לכך שהוא שקרן-כולם כבר יודעים את זה. ושאלה לי אליכם גבולות 67 זה אומר שעזה למצרים והגדה לירדן? (זאת שאלה רטורית למי שלא הבין) כי ככה למדתי שהיו הגבולות לפני מלחמת ששת הימים. אגב עמדתי בנוגע הגדה-לא לעזוב את הגדה-אם נעזוב יקרה מה שקרה בעזה חייבים להשארי שם את הפת"ח ולמנוע מהחמאס להשתלט. (the satan you know is better from the devel you don't know לא זוכר מאיפה אני מכיר את המשפט הזה אבל הוא מתאים בול!)
מבחינת קדימה- לחזור לגבולות 67 פירושו לתת לפלסטינאים מדינה פלסטינית עם עזה, ואיו"ש כשירושלים מתחלקת בין 2 העמים, והמקומות הקדושים בה הם בידיים בינלאומיות, כאשר כל מי שירצה לבקר במקומות אלו יוכל באישור של אותם כוחות בינ"ל. אה, ועוד לא הזכרנו את זה שגברת לבני תומכת בפינוי 60 אלף אנשים מבתיהם. עכשיו תגידו לי- זאת מפלגת מרכז? מה מרכז פה בדיוק?
אני שמעתי על זה רק במקום אחד-תשדירי התעמולה של הליכוד ואני חושב שכולם יודעים מה האמינות של המידע המוצג בתשדירי התעמולה-לא משנה עם זה קדימה, ליכוד, העבודה, מרצ, הבית היהודי או לא משנה איזו מפלגה. מה שכן אם זה נכון אז אני לא חושב שהיא תצליח להשיג רוב בממשלה שאני רואה שמתהווה לנו כאן.
זה לא רק בתעמולת הבחירות של ביבי (ואני יודע טוב מאוד שיש הרבה חצאי-אמיתות, בלשון המעטה, בתעמולות של הליכוד) אלא זה הופיע ב"ידיעות אחרונות" גם. אלה מילים שיצאו מפיה של הנהגת המפלגה. מפחיד.
הפיתרון הדמוגרפי של ליברמן גם מדבר על פינוי אנשים מבתיהם, אי אפשר לדעת כמה כי הוא לא הראה מפה מדויקת של מה יעבור לפלסטינאים ומה יעבור לישראל.