כמו שנאמר קצת מעליי, היום זה פורנו מחר זה כל מה שלא מיישר קו עם השיח ההגמוני... החוק הזה הוא תשתית לסתימת פיות ופגיעה בחופש הביטוי, לדעתי ההשוואה שלך לסם היא ילדותית
בארזי - הבולנד סמים חוקי. זה מה שאני אומר, מי שקובע מה חוקי ומה לא זה מי שנבחר לכנסת. סיקסטובאסטיה - שוב, אני לא אומר אם אני מסכים עם זה או לא, אלא רק שזה בכלל לא קיצוני. כמו שלמדינה יש זכות לגרש אלפי יהודים מבתיהם (בלי רוב?), וכמו שיש למדינה זכות לאסור עליי לקחת סמים, יש לה זכות לאסור עוד דברים. כמובן, אם רוב המדינה מסכים לזה. יש מקום להצעת חוק כזה, אם הוא יתקבל או לא - בשביל זה יש דמוקרטיה.
הקטע שאנטי-פורנו נובע מהדת וההלכה שאוסרת כאלה דברים וזה מה שמעצבן, חוק נגד סמים זה מסיבות אחרות לגמרי.
עוד הפעם זה? אריאל שרון נבחר ברוב גדול לראשות הממשלה, ההחלטות שמתקבלות על ידי הממשלה לא מחייבות משאל עם כזה או אחר ובכלל באותו הזמן היה רוב ברור בקרב המדינה שצריך להתפנות מעזה. להתווכח עכשיו אם זה היה נכון או לא זה סיפור ארוך אבל ההחלטה הייתה לגיטימית לחלוטין, פה העניין שונה לגמרי. החוק המעוות הזה הוא פגיעה בחופש הביטוי ובחופש המידע. אנחנו לא איזו רפובליקה עממית סטייל סין, אנחנו לא משטר דיקטטורי חשוך סטייל איראן או צפון קוריאה. בשום מדינה דמוקרטית שמכבדת את עצמה לא חוקקו כזה חוק שמעליב אזרחים. חבל שזה בא מאחד משרי התקשורת היותר טובים שהיו בארץ, דווקא אטיאס קידם הרבה מהפכות חיוביות, בהן מהפכת הסלולר, קיצור ההתחייבויות לחברות הסלולר ועוד כמה תהליכים חיוביים.
עד שהורדת את כל החתימות העמוסות וההזויות שלך נגד ביבי... שוב אתה מתלכלך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אין חדש. שקרן נשאר שקרן פשוט, לא יאומן איך אדם אינטליגנטי כמוהו, שיכל להיות אחד המנהיגים הפופולאריים בהיסטוריה - היה לוחם גדול, מבין בכלכלה, נואם מצוין וכו', איך אדם כזה יורה לעצמו ברגל עם כל השקרים והשטויות שהוא עושה. אני לא אשכח איך לאחר שישראל הפציצה את הכור בסוריה, ואף אחד לא הסכים להגיב על זה, ביבי הראשון שהגיע למצלמות כדי לקחת קרדיט על ההפצצה, או שהוא טען שממשלת איטליה הציעה לו להיות שר האוצר של איטליה (כמובן שהם היו בהלם כשנשאלו על כך). אדם סופר מוכשר ואינטליגנטי, אבל אי אפשר לסמוך עליו, הוא שקרן, פאשלונר וחסר אחריות.
מי שראה אתמול את התכנית של דרוקר ושלח ראה שהוא אפילו לא יודע כמה חברי ליכוד דתיים יש לו ברשימה הרלוונטית לכנסת..הוא צריך שהיועצים ילחשו לו.
נו אז הוא לא יודע כמה אנשי ליכוד דתיים יש לו ברשימה הנוכחית,ממש בושה וחרפה, זה באמת משהו מאוד קריטי שצריך להעמיד את כל הבחירה בו בסימן שאלה גדול. לגבי עניין המחשבים, אני מוכן לשים יד על צעיף של יונייטד ולהישבע שאני יודע בוודאות על ילדים שקיבלו מחשבים במסגרת התוכנית ההיא של ביבי,מחשב לכל ילד, אני יודע בוודאות שחולקו מחשבים בחינם ללא מעט בתים בישראל במסגרת התוכנית ההיא, אבל מה,יש כאלה שלא מסוגלים להבין מהי מערכת בחירות,לא יודעים את האמת מהשטח, מאמינים לכל שטות שמוכרים להם, אז קדימה עשתה קליפ ביו טיוב שבו הם מביאים בדיקה של עיתון מעריב לגבי העניין, יופי,אז מעריב(עיתון צהוב ומשעמם) בדק ומצא שאלו שקרים של הליכוד, אני ראיתי את האמת לגבי זה בעיניים שלי!!! לכו תמכרו תותים אוכלי לוקשים שכמוכם.
מישהו אמר שבגלל זה לא כדיא להצביע לו? סתם אירוע משעשע. תירגע.. היום ברבע לשבע בערב משדר מיוחד של ערוץ 2 ויוטיוב. כמו שנעשה בארה"ב גולשים יכלו לשלוח שאלות לאתר והיום כל המועמדים לראשות הממשלה יענו על השאלות הללו. תסתכלו.
אנשים בחרו באריאל שרון לא בשביל שהוא יעשה כאלה דברים. להגיד משהו אחד במצע ולעשות הפוך זה מקובל לדעתך? היה רוב ברור? זו כבר טענה מגוכחת. שרון היה צריך להתנהג בצורה מגעילה וכוחנית בשביל להעביר את זה, אז כנראה שהרוב בכלל לא היה ברור. בכל מקרה, לא אכפת לי אם בסין או באיראן יש חוקים כאלה. כמו שסמים "מעליבים" בני אדם ויש מדינות מערביות מפותחות ודמוקרטיות שאסורות אותם, כך יש לכנסת זכות לאסור גם דברים אחרים. לרוב יש סמכות לכך. ובכל מקרה, שום מדינה דמוקרטית היא לא מדינה יהודית, לפני שהיא מדינה דמוקרטית.
טוב שאתה לא חוזר אחורה לגן ציפי שבו ביבי משך בצמה לאורה,זאת שמשתינה אחורה ומאשים אותו באלימות נגד נשים. תיקי דיין פתחה את הג'ורה שלה,משהו בסגנון נאום הצ'חצ'חים של דודו טופז ממערכת הבחירות 1981, אספסוף היא קראה למצביעי הליכוד, היא אמרה בדיוק מה שחושבים לא מעט שמאלנים מתנשאים על מצביעי הליכוד, לביבי היתה את כל הזכות לענות לדברים שלה כמו שבחר לעשות בזמנו.
קשקשנסטפורד, יבוא יום וגם אתה תבין שההבדל בין ביבי לבין תופעת הפטה מורגנה הוא שהפטה מורגנה רק מתעתעת. השקרן שלך עוד יעלה לנו ביוקר בכל המישורים. בכלל נראה לי שיש לך איזה סטייה בכל הנוגע למתחזים, מספיק להגיד את השם רונאלדו. בעצם שאני חושב על זה, אני לוקח את הכל בחזרה. yes he is allowd to lie!