200 איש? אתה היית וספרת? אותי מעניין לדעת מה היה קורה עם הערבים פה היו מפגינים במדינה ערבית מה היה קורה להם? פה הדמוקרטיה נוחה להם.
בשבילך 1000 איש, איך אני איתך צחי? חסר יהודים שהפגינו נגד המלחמה? להפגין זה חלק מהדמוקרטיה. כל מניעה מאזרחי ישראל להפגין הוא סכנה לדמוקרטיה ובדיוק לכיוון הזה ליברמן מסית.
בדיוק היום שמעתי באיזשהו מקום שבסקר שעשו 22% מהיהודים היו מעדיפים למות מאשר לקבל תרומת איבר מערבי, דבר שמדגיש אולי בצורה הטובה ביותר עד כמה אנחנו חיים במדינה גזענית, אבל גם את העובדה שאם המדינה שלנו לא הייתה גזענית, היא גם לא הייתה קיימת. לפחות לא מבחינת העם היהודי.
אפשר לשרוד כאן במזרח התיכון גם בלי הגזענות המדוברת. אני שירתתי בצה"ל כלוחם ואני בטוח שרבים אחרים מאז הקמת המדינה עשו זאת כמוני ללא כל גזענות, אלא הגנה על המדינה שלנו. הגזענות כלפי ערביי ישראל עליה אנחנו דנים כאן בעמודים האחרונים עיוורה את האנשים בגלל המלחמה בעזה. אנשים צריכים לדעת לעשות את ההפרדה בין לשנוא את חמאס ולשנוא את ערבי ישראל החפים מפשע (ובגלל שרואים את כל הערבים כזהים ולא עושים את ההפרדה - פה הגזענות). גם חברי הכנסת שלהם, אשר נגד המלחמה כמו גם כמה יהודים בישראל, לא צריכים לקבל יחס "כמו חמאס" לפי דבריו של ליברמן. זאת הסתה לרצח וסכנה לדמוקרטיה הישראלית.
200 ולא 1000.. על איזה אוניברסיטה אתה מדבר?כי היו כמה הפגנות,בין היתר גם בטכניון,ביפו ובעוד לא מעט מקומות אחרים. היו הרבה יותר מ-1000 מפגינים ובטח ובטח יותר מ-1000. יפה איך שזרמת עם הנתונים מ-200 והקפצת את פי 5 כמו כלום..תנסה להקפיץ את זה בהרבה יותר. ועוד פעם,לא דיברתי רק על הפגנות,אלא תגובות בכלל של ערביי ישראל,אם זה הפגנות או כל דרך אחרת. אתה "מזניח" את העובדה שהיו "חברי כנסת" כמו בשארה ואחמד טיבי שעוד הרבה לפני המלחמה לא בדיוק פעלו לטובתה של המדינה. וכמו שלא מעט ערבים ישראלים אמרו שהם יותר פלשתינאים מישראלים,או מזדהים יותר עם הפלשתינאים,זה הבהיר ללא מעט יהודים בדיוק באיזה צד הם. אפילו שזה מוזר לי כי בסופו של דבר חיסול החמא"ס אמור לעבוד לטובת כולם,כולל הפלשתינאים,הרי בסופו של דבר החמא"ס עם המלחמות שלו עם הפת"ח וסתם התאווה הגדולה לשלטון שלהם,הם במילא יפגעו בעשרות חפים מפשע,אפילו אפשר לראות תגובות של פלשתינאים שהאשימו לא דווקא אותנו אלא את החמא"ס.
"כשהערבים יניחו את נשקם - יהיה שלום. כשהיהודים יניחו את נשקם - לא תהיה יותר ישראל" מאיפה הציטוט? גאוני , לא יכלתי לנסח זאת טוב יותר . תאמין לי דנידין, תשים משפט כזה בחתימה במקום כל הזבל וההתייחסות לכל ההטפות הדמגוגיות שלך לגבי ליברמן וביבי תהיה הרבה יותר רצינית. וברצינות , המשפט הזה הסביר במס' מילים פשוטות את מה שניסיתי להעביר בהודעה האחרונה. דני, הכוונה במשפט של טוקסין היא לא רק "נשקם" במילה של עוצמה צבאית, אלא יותר לכיוון שברגע שיותר ויותר יהודים ילכו לכיוון קו המחשבה השמאלנית של "מדינת כלל אזרחיה" ולחיים עם "שלום", שהרי הרוב המוחלט של הערבים כל כך חפץ ומשתוקק להם בהם( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx) ,או במילים אחרות - ילכו לכיוון התמימות והחוסר מודעות למצב האמיתי במדינה, אז עתידנו באמת יהיה בסכנה. לכן אני כן יכול להגיד שעד כמה שהתוצאות בסקר נוטות להפריע למוסר שלי כבן אדם, אני עדיין שמח לדעת שאני חי במדינה עם גזענות מושרשת, מופרע עד כמה שזה יישמע. זה לבטח עדיף מלא לחיות כאן בכלל.
זיו, ובגלל שאפילו לא אחוז אחד מכלל ערביי ישראל הפגינו נגד המלחמה, זה סיבה למסיבה? מה הבעיה כאן? גם יהודים הפגינו נגד מהלחמה. הפגנה היא דבר דמוקרטי וליגטימי. אולי נחזור אחורה, הרבה אחורה למה זה דמוקרטיה? אם טיבי או בשארה יעברו על החוק, הרי שהם צריכים לשלם את המחיר ולא המפלגות שלהם. אם טיבי עשה משהו לא בסדר, הוא צריך לענש, אך לא כל המפלגה שלו אשר מייצגת אזרחים ישראלים במדינת ישראל. בשביל זה יש חוק ואין הצדקה להסתה של ליברמן נגד כולם. מה גם שנסה לא להקטין ראש. ערביי ישראל הם פלסטינים ושהמשפחות שלהם בעזה נהרגות הם יושבים ביפו ובוכים. אני לא מבין מה הבעיה כאן. אם אמא של אובמה באמריקה תמות, הוא יבכה וזה לא אומר שהוא אפריקאי אלא אמרקאי. lgi, זה משפט של איש הסמסמאות מר ביבי. הוא לא מחדש כלום. אתה גזען, מודה שאתה גזען ונכנס לרשימה של אלו באייסוקר שהודו שהם גזענים. ברוך הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
המשפט של ביבי לא מחדש כלום, רק שופך קצת אור על העובדות. ואם מבחינתך מה שכתבתי זו גזענות אז שיהיה, אני גזען שחי במדינה של גזענים וכל עוד המצב נשאר ככה ולא מידרדר למצב של מדינה שמאלנית כפי שתיארתי בהודעה, אני, לשמחתי, חי וישן בשקט. גזען, איש שמבין את המציאות במדינה, תגדיר את זה איך שרק תרצה, גם ככה הרי הכל חלק מהדמגוגיה הלא יוצלחת שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
כן תתגאה, גם הגרמנים היו מאוד גאים ובטוחים בעצמם. פתאום להיות גזען בישראל ניהיה 'אין'. ליברמן אוסף קולות ועוד מעט הוא גם יתפוס את השלטון כמו אדולף. אתם יודעים מה, אני חוזר בי. תצביעו כבר לליכוד יותר טוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
הסיכוי היחיד שתשכנע אותי שאחוז אחד או פחות מערביי ישראל התבטאו נגד הלחימה הוא אם תביא מספרים מדוייקים על כל ההפגנות שהיו ואיך שאמרת את זה על הפגנה אחת באוניברסיטה(שאפילו לא ציינת איזה) זה ממש לא משכנע. תראה,קודם כל אם טיבי או בשארה עברו על החוק אז הם לא צריכים להנהיג מפלגה וכמו שלא תבחר במפלגה של ליברמן כי הוא העומד בראשה,ככה מפלגה שהעומד בראשה הוא אחמד טיבי לא צריכה להיות בבחירות,אם הם יעיפו את טיבי מהמפלגה אין לי בעיה עם המפלגות האלה(כמובן כל עוד לא יהיה להם מוביל של המפלגה שעושה ועשה פעולות נגד המדינה). למה להקטין ראש?ברור שזה כואב,אבל מה שאתה אומר לי שהאזרחים מעדיפים שהחמא"ס ירצח את אחיהם בעזה? אם החמא"ס שולח ילדות עם חגורת נפץ,הורג ילדים שעברו את העוצר ומחסל משפחות של כל מי שקשור לפת"ח...אתה באמת רוצה להגיד לי שהחיים בעזה כאלה טובים?אתה באמת רוצה להגיד לי שעדיף לשבת בשקט ולא להרוג אותם? אתה באמת מאמין שהמדינה שלנו שלחה צבא בשביל להרוג חפים מפשע?הרי אף צבא בעולם לא היה מתנהג כל כך בעדינות כמו שאנחנו התנהגנו,אתה באמת רואה שבמצרים או מתקיפים במשך שנים על גבי שנים עיר והמדינה שותקת?
שליברמן קורא למישהו שמנסה לחבל במדינה כל המזמן מחבל אתה מתמרמר כמו ילדה קטנה אבל לא מפחד להגיד משפטים כאלה..אתה ממש מוכיח את הנקודה שלך,כל הכבוד.
יפה, אם בישראל ימצאו לפי חוק ודין את טיבי אשם וטיבי לא יעמוד בראש מפלגתו, הרי שלדבריך אין שום בעיה עם המפלגה שלו, נכון? אם כך אתה לא תומך ליברמן לגיטימי, כי הוא חושב אחרת (כן גם המילה חיסול כלפי אזרחים ישראלים יצאה לו מהפה). זה משנה כמה אזרחים ישראלים התבטאו נגד הלחימה? ערבים או יהודים? הרבה. מה הסיפור? יש חלק בעם שלא היה בעד הלחימה בעזה. לא נראה להם מוסרי, אז? (אני אישית בעד הלחימה בעזה רק להזכיר לך שלא נגלוש לויכוח אחר).