חבר שלי ערבי ושאני אומר לו לבוא לים הוא לא רוצה ושאני הולך הוא אומר לי להיזהר ולא להתרחק כדי שלא יקרה לי משהו (הוא די פוחד מהים). לא מבין מאיפה הבאת את זה. די עם ההכללות! תפסיקו עם תפיסת ה"אני גזען כי אתה גזען". יתנו לך אגרוף בבית הספר אז המוכה יחכה לך אחרי השיעור וייתן לך בחזרה. ואתה תחכה לו בסוף היום ותחזיר לו. והוא על הבוקר למחרת יחזיר לך. וכעבור שנה אתה עוד תחכה להחזיר לו על אתמול וכולה וכולה וכולה. כמו שאיינשטיין אמר 'אי שפיות זה לחזור על אותם דברים שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות'. לא עבד בדרך אחת נסה דרך אחרת, גם אם יבוא ערבי מול הפנים שלי ויצעק לי מוות ליהודים אני עדיין לא אשנא את העם הערבי.
איך אפשר להשוות את ליברמן להיטלר תגידו לי? ליברמן הרבה יותר קיצוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx עכשיו ברצינות: היטלר מעולם לא נתן שיתפסו אותו אומר משהו כמו חיסול יהודים, הוא חכם. פשוט חיסל בלי לצאת בהצהרות. ליברמן מנגד יוצא בהצהרות גזעניות ומלאות שנאה לעיניי התקשורת בידיעה שהוא לא יכול לקיים ת'דברים. סתם כלב נובח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
דנידין,עכשיו עברת לתעמולה נגד ליברמן? אולי במקום להתרכז במה שרע באחרים תרכז במה שטוב במי שאתה טוען שטוב יותר? אה שכחתי,הוא לא טוב יותר... כמה נח לתקוף את הדשא של השכן.
אולי לא ליבני. אבל מה עם אותם אלו שעומדים מאחורי ליבני? כשאתה בוחר במפלגה אתה בוחר רק במנהיג? תסתכל שוב מי הם חברי המפלגה שעומדים מאחורי אותה גברת. חבורה של שקרנים,אנסים וגנבים שכולם יחדיו שווים לשקרן הגדול מכולם שבמפלגה המתחרה.
אתה אולי עוד צעיר ולא מנוסה איך הולכים ומפתחים הדברים. הליכוד א' והליכוד ב' זה חרא, אבל ליבני תקים ממשלה בלי ש"ס וליברמן. צריך לחשוב על היום של אחרי הבחירות. מי יהיו השרים, מי יהיו חברי הקואליציה ומהו הרע במיעוטו. לא מסכים איתי אלעד? אלו לא שיקולים?
על איזו מפלגה אתה מדבר? אם אתה מדבר על ליברמן, אז היא כבר לא מפלגה חדשה. הם ישבו בממשלה עכשיו ועלו על עץ גבוה. במילים אחרות, אף אחד מההבטחות של ליברמן לא מומשו. סתם עוד מפלגה עם עוד פוליטיקאי קטן וגזען גדול.
דנידין שונא את ליברמן יותר מהיטלר כי היריבות הפוליטית מעל הכל. אז תעזבו אותו בשקט. מקרה אבוד. ממתי שאיפה לביטחון היא גזענות? גזענות זה היחס המתנשא של השמאל לערבים ולעולים החדשים.
מפלגת ישראל ביתנו מעולם לא היתה מפלגת השילטון אלא עוד מפלגה זוטרה. פוליטיקאי קטן?גזען? בעיני אלו "פניני חכמה" בעינך זו גזענות. כל אחד ואיך שהוא מסתכל על התמונה. אגב,מתי מתחילים תשדירי הבחירות?