בחירות 2006:: אולמרט ימשיך לכהן כרוה"מ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏30/11/05.

1. w2k1 Member

אני רוצה להתייחס למקרה ... שח"כ מסויים מטעם ש"ס ( לא זוכר את שמו) הואשם בקניית תואר של מדעי המדינה או משהו כזה מאוניברסיטה בלטביה... מני מזוז היועץ המשפטי לממשלה ציטט אותו אחד לאחד בעת אחת מישיבות הממשלה, והמליץ לכנסת להעמיד אותו לדין... החכ"ים אישרו?? .. חלילה וחס ..... ומזה אתם יכולים להסיק למה ומה זה אומר על החכ"ים....
    ולכן אני מציע להביט שוב על הכוס ... והחליט האם המילה "מדי" מיותרת או לא... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. Riki Member

אני בטוחה שיצאת לרחובות במחולות. אז באופן מפתיע לקח ביבי את ראשות הליכוד, לדעתי במידה ויש מתמודד ראוי נגד שרון זה ביבי. אני כל הזמן הייתי ליכודניקית ולמרות אי הסימטיה שלי לביבי והעובדה שאני תומכת נלהבת של שרון הדילמה גדולה מידי, הבית או שרון.
    אגב במידה ומישהו פיקפק בחשיבות המדיה, אז היום קיבלנו את התשובה.
    ביבי בצעד נרגש ומחמם לבבות פנה לאזרחי ישראל בדרש קורעת לב ואפילו ציין והדגיש שהוא שולח החלמה מהירה לשרון.
    כמה שהוא הדגיש את החולשה והמחלה של שרון. בקיצר רבותי מלחמת התקשורת התחילה היום.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה בין ביבי, שרון או פרץ... לא מעודד במיוחד.

4. יוגב אסולין Guest

חברה כולם פה להצביע ליכוד.
    תאמת הייתי מנסה לשכנע אותכם להצביע מולדת אבל זה קצת יותר קשה.

שמעו חברה, המצב של המדינה שלנו היום הוא לא מצב שאנחנו יכולים ללכת לשרון. אנחנו נתנו להם את חבל עזה (איזה טעות!) והנה יש לי פה קאסמים קילומטר מק.צ.א.א, חברת חשמל ותשתיות נפט. אתם יודעים מאיפה הקאסמים האלה מגיעים מדוגית אחד הישובים שפיננו.
    שרון (שהיה בהכרה) הפגיז קצת את עזה אבל להם זה לא הפריע כדי לתת עוד קאסם אחד 500 מ' מתשתיות נפט.
    סתם הסבר על תשתיות נפט זה מקום שבו מרוכז כל הנפט. מפה בעצם עובר הנפט דרך קו צינור הנפט אילת אשקלון (ק.צ.א.א) עד לאילת פגיעה בתשתיות נפט עלולה להרים קילומטר שלמים באוויר.

שרון לא יעז להחזיר צבא או להכניס צבא לעזה.. למה? כי הוא מבין שזה אומר שהוא טעה ביציאה של הצבא. שהוא מבין שאין שלום. עכשיו הפלשתיינים הוכיחו בפעם המי יודע כמה אחרי הסכם אוסךו ואחרי החזרת הנשק ושיחרור השבוים שפשוט אין עם מי לדבר אין עם מי לעשות שלום. אנחנו כל פעם אומרים ניתן להם עכשיו הנה ירדו מ60 פיגועים בשנה ל6 פיגועים בלבד. אבל אתם לא קולטים שהתקופה של השקט הזה היא תקופה שהם מאחסנים בהם נשקים בשביל עוד כמה שנים. עם למדינת ישראל ה"עשירה" נגמר כל כך הרבה כסף ב4 שנים האלה אז תאמינו לי גם להם. ההפסקה הזאת כמו הפסקות אש קודמות של "הודנאה" וכו'.. רק גורמות להם להתחזק. לראייה כל יומיים מוצאיים משאית מובילה חומרי נפץ משאית מובילה טילי קאסם ועכשיו זה לא בדרום אלא זה בדרך לראממאללה.

פשוט חייבים להפסיק להיות תמימים חייבים להבין שכניראה יש פיתרון אחד לדבר הזה וזה מלחמה ובמלחמה הזאת לסגור שאנחנו פה והם שם.. אנחנו בארץ אנחנו בכל מקום בארץ.. כי אחרת הם תמיד יוכלו לבוא ולשחק לנו את המשקחים של הספקת אש ואז פיגוע בנתניה או בכל מקום אחר.

משנה לשנה שאנחנו מחכים המצב פה הולך ומחמיר הפער ביננו הולך ומצטמצם אנחנו נותנים להם שטחי מחייה גדולים יותר, מעבירים להם כספים!, נותנים להם כח להתחזק וכמו עם של טמבלים לא לומדים מזה ותמיד עושים עוד ועוד טעות..

אז די.. בואו נחתוך את זה אחת ולתמיד כי עם שרון ממשיך עם המפלגה שלו "קדימה" אנחנו הולכים הרבה הרבה אחורה. אנחנו נחזור למצב שבו היינו ב67 שבו הערבים יכלו לעשות מה שהם רוצים. והדרישות שלהם רק יגדלו ביחד עם מספר התושבים שלהם. ולא ירחק היום שבו אנחנו ניהיה בחוץ.

פעם אחת זה היה לתת את חבל עזה. עכשיו ירצו לתת את איו"ש.. אחרי זה אשקלון אשדוד וכל היתר.

5. ozi Member

יוגב, שכנעת אותי. אני מצביע ליכוד.
    באמת בממשלה גרמו לכך שאנשים יתייחסו בשוויון נפש לפיגועים "קטנים". מה שהם לא מבינים, זה שאין מושב כזה "פיגוע קטן". גם אם "רק" אדם אחד נרצח זה אירוע פח"ע קטלני. אני בטוח שהייתה להם האפשרות, המחבלים היו רוצחים כמה שיותר אזרחים ישראלים ולא "רק" אחד.
    עכשיו אנחנו חווים רק את ההתחלה של המתקפה האווירית על איזורנו. הקאסמים בקרוב ינחתו במרכז העיר אשקלון, וגם אז יעלימו עין וישלימו עם המצב.
    הקטסטרופה יכולה להימנע רק על ידי אדם אחד- בנימין נתניהו. אם הוא לא היה זוכה בפריימריז, סביר להניח שהייתי בוחר אפילו באיחוד הלאומי, אבל עכשיו כולם צריכים להתגייס- ליכוד וביבי.

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחזיקים מביבי כמיליטנט יותר מאריק? מי היה מאמין...

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/05
  7. zizou Member

בין מי היית רוצה להחליט?

8. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אלך לבחור, כי זו זכותי ובעיניי חובתי, לא מאמין באלה ששמים פתק לבן כי זה לא פותר כלום.
    האינסטינקט הראשוני שלי הוא ללכת על מפלגה קטנה. דווקא כוח קטן שיעלה כלפי מעלה יכול לערער את ההגמוניה המושחתת במדינה שלנו.
    בבחירות הקודמות היו "הפוליטיקאים הצעירים" או משהו כזה שעשו רושם טוב, לא יודע מה איתם... התלבטות.

האינסטינקטים אומרים לי "לא ביבי", הוא מבחינה מוסרית נתפס אצלי כמושחת מהיסוד, הוא פוליטיקאי במלוא מובן המילה, ומהסיבה הזו בדיוק אני לא סומך עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/05
  9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, הגענו למצב היום שאידאולוגיה זה דבר משני בכנסת. תראה למשל את המקרים של מופז וחיים רמון (האחד הצהיר על נאמנותו למפלגה שלו ויומיים אחר כך עבר למפלגה שהבטיחה לו תפקיד בכיר, השני סמל של ההסתדרות ופעיל שמאל שנים, ופתאום נטש את חבריו במפלגת העבודה).
    כמעט כולם היום מושחתים במידה כזאת או אחרת ולא פועלים תמיד לפי מה שהכי נכון, אלא מה שנותן להם יותר כסף/כוח.
    עכשיו, כשיש מפלגת מרכז עם הרבה מאוד כוח, אפשר לראות מי באמת נאמן לדעותיו הפוליטיות, ובמצב המדיני שאנחנו נמצאים בו היום - זה הדבר הכי חשוב. לדעתי, להצביע לקדימה/עבודה זה סוג של תמימות.
    על הפן החברתי אני לא מדבר כי זה כבר משהו אחר.

נ.ב.
    לפי מה שהבנתי אני לא אוכל להצביע הפעם למרות שביום הבחירות אני אהיה בן 18.
    מישהו הסביר לי שקצת לפני הבחירות יש מעין הרשמה או משהו כזה, ומי שאין לו 18 ביום ההרשמה גם לא נחשב כבן 18 ביום הבחירות עצמו.

מישהו יכול לאמת או להסביר לי איך העניין עובד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/12/05
  10. Barcik Member

אנשים כאלה הם היחדים שמסוגלים לנהל מדינה טוב. כל מנהיג גדול בהסטוריה הוא קודם-כל פוליטיקאי, אפילו אם הוא ניסה להסתיר את זה טוב. כל אדם אחר יקרוס בתפקיד גדול בגלל מגבלות כמו מוסריות יתר.

11. יוגב אסולין Guest

שמע אני לא יכול להגיד לך מי יותר מילטנט מבינהם. מהסביה שאני באמת לא מכיר לעומק את העבר שלהם.מה שכן אני יודע שלשתיהם יש עבר מפואר.

לפי דעתי שרון עשה פה טעות אסטרטגית גדולה. ולא עברו 4 חודש אנחנו מתחילים להרגיש את זה. הוא הבטיח שלא יהיה קאסמים ועם יהיו אז יפגיזו את עזה. אתה יודע שנפל בזיקים קאסם אתמול?! באמצע הבסיס!.
    שרון שינה דרך ואני לא יודע עד כמה הוא שלם בעצמו עם הדרך שלו. הבעיה שלו עכשיו היא ששינוי מהלך שלו שזה אומר הפגזה או הכנסת כוחות צבאים לעזה פירושה להודות בטעות והבחירות ילכו קיבינמט מביחנתו. הייתי מצפה ממנו לעשות את זה אבל הוא לא עושה. מחכים שיהיו פה הרוגים... וחבל!

12. cityblues beter dead than red

אני הולך להצביע לקדימה ולא רק בגלל קשר אישי מסויים שלי לשרה ציפי לבני אלא בגלל שלמפלגה(כמפלגה)אין(עדדין,ואני מקווה שלא יהיה)את הריח הרקוב של שאר המפלגות שהשחיתות דבקה בהם.

חוץ מזה,המנהיג היחידי שהוכיח את עצמו בתפקיד זה כמנהיג הוא אריאל שרון.
    להבדיל מביבי וברק שאחסוך לעצמי את הארס שאני מסוגל לכתוב עליהם.
    עמיר פרץ? הצחקתם אותי.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הסתכלת לאחרונה על רשימת המועמדים של המפלגה?

14. w2k1 Member

אז למה אתה מציין את זה שיש לך קשר לציפי ליבני???. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, פרשת פורז-פריצקי היא בהחלט סימן לשחיתות, ועוד בתקופה כל כך קצרה מאז היווסד המפלגה זה קרה... אם זה מדליק אצלך נורה אדומה אז תהיה בריא.
    בכל אופן, לא רואה שום צורך של המדינה ששינוי יכולה לפתור. נראה לי קצת מיותר להצביע להם.