בחירות 2006:: אולמרט ימשיך לכהן כרוה"מ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏30/11/05.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אוי אתה תמים.

על כל שלושה מנדטים מקבלים תיק\שר. 4 שרים ליברמן יקבל ככה או ככה במידה ויכנס לממשלה וזה נכון גם לגבי ש"ס. רק שקווי היסוד של ליברמן בימין הקיצוני רחוקים שנות אור מלהכנס לממשלה שהולכת להסכמי שלום. מה שלא מתאים, לא הולך ידידי.

2. אלי מתחן Member

אני לא מבין איך אתה מגדיר את ליברמן קיצוני, כשהוא מאמין ב2 מדינות ל2 עמים.
    במה הוא יותר קיצוני מביבי?

3. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברמן רוצה את הקליטה וביטחון הפנים. אולמרט לא ירצה ממשלה שמאלנית ביותר כדי לא לפגוע במוניטין של קדימה כמפלגת מרכז כביכול, כלומר ממשלה עם מרצ ועבודה, הוא יעדיף לקחת את ליברמן והעבודה (שלא יסרבו להיות איתו באותה ממשלה, פרץ בשביל תיק ימכור את אמא שלו), שכן גם הוא מאזן פוליטית את הממשלה, גם הוא לא יסחט אותו יותר מדי וגם יש לו יותר מנדטים ממרצ. הבעיה היחידה זו התנגדותו של ליברמן לתוכנית ההתכנסות, אני מקווה שליברמן יכנס לממשלה ויתפקד בערך שנה עד שאולמרט יתחיל בביצוע התוכנית ואז יפרוש. שלפחות יראה לציבור כולו שהוא איש ביצוע ושהוא יכול למגר את הפשע אם רק יתנו לו.

רק שפרץ לא יהיה שר אוצר.

4. Barcik Member

השאלה היא האם שנה תספיק. אם יש אדם אחד שיכול לעשות שינויים דרסטיים בפרק זמן כה קצר הרי שזהו ליברמן, אבל בכל זאת, זה אינו דבר של מה בכך. יתכן מאוד שכל מה שנראה אחרי כשנה של ליברמן כשר לבטחון הפנים זה רק כוח 'מופרז' של המשטרה, וצניחת המספרים המשמעותית תהיה רק לאחר מכן. וכך, במקום לשפר את תדמיתו, הוא עלול רק לפגוע בה.

5. Spanish Weapon Member

מס' הצעות שלי לשר לבטחון פנים שיבוא :

שטויות על הכביש - לקיחת הרכב
    אונס - עונש מוות
    רצח - עונש מוות
    פריצה לבתים - קנס של עד 5-10 מיליון ש"ח
    דקירה - 10 שנים בכלא

הגיע הזמן להקצין את העונשים , נמאס מהאנדרלמוסיה במדינה הזאת , כל אחד עושה מה שבא לו ויוצא כמו מלך מבית המשפט.
    למה בארה"ב יש עונש מוות וכאן לא ? מה אנחנו שונים?
    עם כל הכבוד, ישראל היא המדינה ה-52 של ארה"ב מכל הבחינות.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תפסיקו עם הדמגוגיה שלכם לא יהיה במדינה הזאת עונש מוות נקודה. חלאס עם השטויות הללו, עונש מוות זה משהו קיצוני אצלנו.

מה שכן אני מסכים שצריך להעלות את הענישה, לבנות בתי סוהר חדשים שחסרים בארץ ושוב להעניש בחומרה ולחדש את כוח ההרתעה שאבד אני חושב שמעל הכל צריך שהיוקרה תחזור למשרד ביטחון הפנים, צריך מישהו שיעשה פה סדר.

לגבי הבחירות הצבעתי לבסוף למפלגת העבודה שלצערי הסתפקה רק ב-20 מנדטים, חבל שהירוקים לא נכנסו והגמלאים היו הפתעה גדולה גם בשבילי למרות שאצלי בסוללה הצביעו 4 אנשים לפחות לגמלאים.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

דמגוגיה דמגוגיה אבל לפחות יש לנו מושג על מה אנחנו מדברים. במדינת ישראל יש חוק עונש מוות לפושעים נאצים, בגידה במדינה, גרימה למלחמה או סיוע לאויב בזמן מלחמה, כמו כן בית דין צבאי יכול לגזור עונש מוות על חייל שבגד ומסר מידע לאויב או הצטרף אליו.

הגברת העונשים הם לא הדבר היחיד שצריך לעשות. חייבים גיוס מאסיבי של שוטרים, שיפגינו נוכחות וכך יצמצמו את פעילות הפשע, עוד בתי סוהר ובמיוחד מקומות מעצר, כמו כן בעניין של עברייני מין צריך לעשות פה מה שעושים בארה"ב - כל עבריין מין חייב להירשם מדי שנה במשרד לביטחון פנים, והם מפרסמים את מקום מגוריו על מנת להזהיר את שכניו. כמו כן החוק של העונש המומלץ בחוק שמנסים להעביר במשרד המשפטים הוא מעולה ואולי ישים ביזיון למערכת המשפט הישראלית שתומכת במעשי פשע ואונס (אחרת אין לי הסבר אחר לעונשים המצחיקים שאנשים אלה מקבלים).

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עונש מוות הוא דבר בלתי מוסרי, אין לאף אחד זכות לקבוע מי ימות (גם לא לרוצחים כמובן), אבל כל עוד הם מורחקים מחברה שלנו בכלא לצמיתות, זה החשוב ביותר.

9. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך?
    אני יוצא מנקודת הנחה שלא כל מדינת ישראלים הם לב לבייב, סמי סגול יעקב שחר, זכי רכיב וכו'..

10. Spanish Weapon Member

אה ולרוצי יש זכות לקבוע מי ימות ? ולאנסים יש זכות להרוס לאנשים את החיים ? ולגנבים יש זכות לגנוב רכוש שאנשים עבדו קשה בשבילו? מה זה השטויות האלה.

זה לא קשור, קנס שכזה ירתיע גנבים , זה אומר שאם הם יקבלו קנס כזה אז זה יחול גם על המשפחה שלהם ואם הם חשבו שלגנוב זה הפתרון הם יחשבנו שנית אחרי שהם יבינו שבמידה ויבצעו את הפשע הם לא יוכלו לחיות כמו בני אדם כבר אף פעם.

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הם לא אנשים מוסריים, וירחיקו אותם מהחברה לתמיד. אף אחד הוא לא אלוהים ויכול להחליט מי יעבור לעולם הבא, לכן יש בתי כלא. יש כמה מדינות בארה"ב שהן לא שפויות.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בסט אתה כאן זה שיוצא "דפוק" אתה אומר שלא כולם יעקב שחר או סגול...אז פשוט שלא יפרצו לשום בית! רבעק זה כל כך פשוט, אמנם אטו כאן קצת הקצין אבל המשפט שלך..לפנתיאון.

וד"א שמתם לב שחזינו כמעט את מספר המנדטים של קדימה?http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

13. Spanish Weapon Member

שפויות ביותר.
    אולי זה ירתיע רוצחים פוטנציאליים , שהם ידעו שאם הם רוצחים , דינם יהיה כקורבנותיהם.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רוצה שפורצים לבתים יישלמו קנס, זה לא יעזור לי. אני רוצה שהם ייכנסו לכלא לתקופות ארוכות מאוד ושלא יוכלו לפרוץ לשום מקום במשך תקופה ארוכה מאוד. זה יספק אותי בהחלט.

15. Spanish Weapon Member

אז שהמדינה תעשה ככה שכל מי שפורץ לדירה וגונב רכוש
    ישלם פיצויים לבעל הרכוש פי 3 מהערך של מה שהוא גנב ועוד 100,000 קבוע למדינה.