בחירות 2006:: אולמרט ימשיך לכהן כרוה"מ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏30/11/05.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכמו שנאמר באחד המקומות - ואז אותו מצביע ישראלי יישב ביום שישי עם חברים ולא יפסיק להתלונן.

2. Igi Member

הימור שלי: עוד 4 חודשים יש לי 17, אני מאמין שעד הבחירות הבאות אני אסיים את הביצפר, אבל לא אוכל להצביע. בקיצור, בחירות הבאות עוד שנה וקצת.

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הלקח שנלמד טוב טוב עלידי על הפוליטיקאים הוא: לא להתעסק עם עם השכבות החלשות!

מי שיעשה כן, דינו כדין ליכוד! ויקבל גם מפלגות חברתיות כמו עבודה וגימלאים חזק חזק בתמונה, ולאומת זאת מפלגות שהולכות רק על העניין המדיני שהוא כל הזמן אותו דבר ולא מעניין גם הן יחלשו!

מסר חשוב מאוד עבר כאן בבחירות, מסר שטוב לנו הציבור.

4. Spanish Weapon Member

רגע, למה בדיוק הכלכלה של מדינת ישראל תתרסק?
    איזה החלטות העבודה מסוגלת להעביר כאשר כבר לקדימה יש רוב על פניה?
    אם כבר , לקדימה יש את ההשפעה הכלכלית ואני חושב שאת תיק האוצר יקבל שר ממפלגת קדימה ולא מהעבודה אף על פי שהייתי נותן את התיק לאבישי ברוורמן שלקחת אוניברסיטה שוממת (בן גוריון) והפך אותה לשם דבר.

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לעבודה יש כוח יותר ממה שנדמה לך, במיוחד שאולמרט רוצה לפעול 4 שנים בשקט, ועבודה זה השותפה הרצינית והעיקרית עם אנשים באמת טובים. מה גם שעבודה ומרצ מתאחדים להיות 24 מנדטים(כנראה יוצא לפועל בימים הקרובים, הבדלים מזעריים במצע), ופה זה עושה אותם לשווי כוחות לקדימה, כך שהעבודה בטח ובטח יקבלו תיקים רציניים עקב הכישלון היחסי של קדימה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/3/06
  6. פלג Member

תגובתי על הבחירות אתמול: (כמצביע לליכוד)

קדימה: כמצביע לליכוד וימני קלאסי כמובן שהתאכזבתי אבל זה היה צפוי. מה ששמחתי שלפניי הבחירות המפלגות האחרות שנגד קדימה הצליחו לעשות משהו כי 28 מנדטים למפלגה הראשונה זה מעט.

ישראל ביתנו- הפתעה גדולה. הם וש"ס עברו את הליכוד, לא האמנתי.

ש"ס- גם הפתעה. אני לא אוהב את ש"ס ומאוכזב מאוד שהם קיבלו את המקום הרביעי. סחתנים כמותם עוד לא ראיתי.

ליכוד- האכזבה של האכזבה!!!, איזה התפרקות... לא האמנתי. 11 מנדטים זה כמעט הכי קצת שהיה בכל הזמנים...

הגמלאים- גם הפתעה קטנה. נראה אולי הם יעזרו לפנסיונרים ויציבו תנאים טובים יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/06
  7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברוורמן היחיד שראוי וצריך להיות שר האוצר. שר החינוך אני מניח שהבחירה הפחות גרועה היא אוריאל רייכמן... למרות שקשה לי לומר את זה. ביטחון אני מקווה מאד שפושע המלחמה מופז לא יקבל, דיכטר או אילון (סיכוי קלוש) הם אופציות טובות יותר לדעתי, מקווה שליברמן יצטרף לקואליציה ויקח את תיק ביטחון הפנים והקליטה.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

התפתחות שנראית לי ריאלית: קדימה מתפרקת ושליש ממנה מצטרף לעבודה.

9. Ariel Member

אתה בטוח?

http://rotter.net/User_files/forum/4421bc014ef975861.Xxx

זה שר החינוך שאתם רוצים?

בקשר לתקציב. הוא הולך להתרושש פלאים. החרדים והגימלאים יבקשו לא מעט כדי לתקן את כל מה שעשה ביבי. לאולמרט לא תהיה ברירה אם הוא רוצה להיות ראש ממשלה.

לפי מה שהבנתי. וזה רק השערה של אנשי העבודה. פרס ורמון מתכוונים לעזוב את קדימה ולחזור לעבודה. פרס פגוע מהעובדה שאולמרט הוריד אותו יומיים לפני הבחירות למקום 3 ע"ח ציפי לבני, ורמון בעקבות מקום נמוך יחסית למה שציפה. יש סיכוי טוב שהם יעבירו איתם עוד כמה אנשים ובכך יפילו את קדימה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/06
  10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

6-7 תיקים מגיעים לידיים של מפלגת העבודה. תיק הפנים יהיה של ש"ס בטוח. תיק החינוך רוב הסיכוי שהעבודה יקחו (יולי תמיר - וואלה ד"ר לפילוסופיה של אונ' ת"א ופרופסור לפילוסופיה של אוקפורד, בחורה ישרה מגיע לה), מפלגת העבודה גם יקבלו תיק בכיר אחד מבין השלושה (ביטחון חוץ אוצר) ומכיוון שהחוץ מובטח לציפי ליבני (תעשה תעבודה טוב בלייצג אותנו) והביטחון העבודה דוחים על הסף עקב רצון בעשייה חברתית, כל הנשאר הוא תיק האוצר.

להזכירכם שוב, העובדה מביאה איתה כנראה 24!!! לקואליציה כי סיכוי גבוה שמרצ תכנס לסיעה בכנסת איתם יחד, וקדימה עם 28 לא יכולים לקחת יותר תיקים באופן משמעותי, ולמעט פרץ אני חושב שרוב חברי מפלגת העובדה כמו פינס, איילון והרצוג הם אנשים טובים להיות שרים (לאומת כץ, ליבנת ושאר החיות)

קצת אופטימיות וקצת ימי חסד לאולמרט בכל זאת למרות שאני לא אוהב אותו, נתן לו ת'הזדמנות, רע כמו שהיה עם הליכוד לא יהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

11. Barcik Member

שנתיים וחצי עד הבחירות הבאות (הפנסייה תקפה רק אחרי שנתיים בתפקיד + חצי שנה להכנות).
    עד אז, אונס מוחלט של כלכלת המדינה על ידי פרץ (או אם ממש מתחשק לכם, השליח שלו ברוורמן) וש"ס, הצלחה לשרי העבודה הצעירים בתיקים המשניים, 5 התקפי לב של הגימלאים, שום התקדמות מדינית ו/או בטחונית.
    מעניין אם בבחירות הבאות עלה ירוק/הירוקים יעלו על הטריק של הגימלאים ויקנו את הסקר האחרון.

הצעה מעניינת של אחד מחבריי: מי שלא הולך ביום הבחירות לקלפי (ללא סיבה מוצדקת) - קנס!

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/06
  12. Spanish Weapon Member

מה זאת אומרת קנס?!
    זכותי לממש/לא לממש את זכותי.
    זכות - אתה יודע את ההגדרה למילה , נכון ?
    אז זהו , אתה לא יכול להכריח מישהו ללכת להצביע אם הוא לא מוצא לנכון.
    אף על פי שאני מאלה שחושבים שצריך לנצל את הזכות הדמוקרטית של כל אחד בתור אזרח אבל יש כאלה שלא בעניין.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

על איזה סקרים בדיוק אתה מדבר בוריס?

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס, באוסטרליה זה נהוג.

ברוורמן יהיה שר אוצר נהדר ובטח שיותר טוב מביבי. מדובר באדם עם קבלות ולא בליצן לכאורה כמו פרץ.

15. city Member

היום במעריב כתוב שאולמרט כנראה ישמור את תיק האוצר לקדימה, רק שלא נראה את עמיר פרץ שר הביטחון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx