בחירות 2006:: אולמרט ימשיך לכהן כרוה"מ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Nesta, ‏30/11/05.

1. אלי מתחן Member

2. SUPER-INTER Member

מה עכשיו הגמלאים?! לפחות סבא שלי מרוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    הליכוד =צניחה חופשית ,לא האמנתי שזה יקרה להם.

3. Igi Member

תסביר לי בשביל מה בדיוק בחרת בה? כדי שתוכל להמר בקזינו, לקחת סמים ולהזמין זונות?

אבל היום מצאתי דבר אחד טוב ב"קדימה". אנסטסיה הזאת, אם היה לה שיער ארוך..... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

רק שאלה קטנה, עד כמה מדוייקות התוצאות משעה 10? זאת אומרת, כמה אחוזים מהמצביעים התוצאה הראתה?

4. Offman 46 Member

אכפת לך בשביל מה בחרתי בהם?..
    אם אני עושה משהוא בחיים שלי יש לי סיבות
    אני בן אדם שחיי חופשי ולא מעניין אותי כל שאר החרא
    עד שיש אנשים נורמלים במדינה הזאת שרוצים לשנות משהוא אז גם רע?..
    ואני מדבר על עלה ירוק.

אל תזיין לי אז בבקשה את השכל.

שאלתי שאלה פשוטה אז תענה אם אתה רוצה אם לא אז אל תגיב ביכלל.

5. Igi Member

ממש מעניין אותי שאתה חי חופשי.. אם אתה לא רוצה לענות לפחות תגיב נורמלי.
    ולשאלתך, לא. הם לא עברו את החסימה והיו"ר המטומטם שלהם חושב להתפטר.

6. Barcik Member

חרא של בחירות. ביבי חביבי בתחת, לקדימה אין ממשלה, ונצטרך לראות את פרץ כשר האוצר, אסון בקנה מידה דומה למטאור שחיסל את הדינוזאורים.

אני מעלה פה את סברתו ההגיוניות במיוחד של חברי השמאלני דני. הגימלאים קנו מקום בכנסת. עד ליומיים לפני הבחירות, הם לא עברו את אחוז החסימה בשום סקר. ואז, הם קנו לעצמם מקום בסקר האחרון, זכו לחשיפה, התקשורת דחפה אותם כטרנד המחאה הגדול, האנשים קנו את זה, והופה, יש לנו 4-5 זקנים בכנסת שהולכים למות מהתקף לב עד לבחירות הבאות.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מבסוט בשביל הגימלאים. איך מישהו אמר היום אצלנו:"אנשים שמרווחים בקושי מאה שקל ובסוף באה הממשלה ומורידה להם 90." כמובן שזה בציונית,אבל יש הרבה מן האמת.

יאללה,שיצליחו.

מה אתה אומר,והתקשורת לא דחפה,פימפמה,וה' יודע מה עוד עשתה כדי לדחוף את קדימה אחרי ההודעה ששרון לא יעמוד בראשה?התקשורת פימפה את ה40-44 מנדטים כל הזמן. בלי שרון המפלגה הייתה אמורה להתרסק,אבל בדיוק מה שרשמת לגמלאים,היה,והרבה יותר בגדול,לקדימה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/06
  8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק לי החשבון לא מסתדר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

דמוקרטיה היא הדבר הכי לא מושלם זה ידוע, בכל אופן ממה שהבנתי הם לא עברו..

9. בית"רי מלידה Member

ביבי ייהיה שר של ה"נערה ממש אוצר" ( שם של שיר של אריס סאן ) שרהל'ה...

אני מעדיף את פרופסור ברוורמן , מאוניברסיטת באר שבע.

הממשלה שתקום תהיה לדעתי החיבור הפיננסי קדימה+אבודה+ש"ס+גימלאים.

ליברמן והליכוד יישארו בהתחלה בחוץ, תוך חודש הליכוד יזחל פנימה על ארבע, אחרי כינוס מרכז שישלח את ביבי לנתב"ג, לעלות על טיסה 001 ....

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בטוח שפמפום ה-40 מנדטים של קדימה ע"י התקשורת זה משהו שעזר לה בכלל. אנשים התחילו לחשוב שהיא בכל מקרה תנצח ותרכיב את הממשלה והחליטו שאו שהם מחזקים מפלגות אחרות כדי שגם הן יהיו בממשלה או שהם לא מצביעים בכלל.

אני חושב שכל הירידות על הסקרים טפשיות. מי שלא מאמין להם, שיסיט את מבטו הצידה בכל פעם שסקר תועה חוצה את דרכו. אבל זה שסקרים שנערכו לפני חודש לא מתממשים בקלפי לא אומר שהם לא היו נכונים לפני חודש. גם בסקרים יום לפני הבחירות, שניבאו כ-34 מנדטים לקדימה, אמרו שאחוז הצבעה נמוך יכול לשנות את התמונה.

אני לא מסכים שמה שקרה לשרון אמור היה להפיל את קדימה. זה ניצחון הדרך על האדם הבודד. למה שלבני, פרס, אולמרט, מופז, דיכטר וכו' לא יהיו האנשים שיקבלו את המנדט להוביל את המדינה?

בשורה התחתונה, אני די מרוצה. מרוצה שקדימה ניצחה ואולמרט יהיה ראש הממשלה. מרוצה שהעבודה היא הפרטנר הברור. ממה אני לא מרוצה? מזה שקדימה+עבודה זה רק 48 מנדטים (לפני תוצאות האמת המלאות בינתיים) ואולמרט ייאלץ לתת לשותפות הקואליציוניות יותר ממה שהוא קיווה לו.

ומהצד המנצח, לצד המפסיד - ומזה קשה לי לא להיות מרוצה. ההתנפצות של הליכוד זה אחד הדברים היותר צודקים שקרו כאן. לצערי, אני לא חושב שזו סופה של המפלגה הזאת והעובדה היא שלמרות כל מה שהיא ומנהיגה עוללו ועשו, עדיין נשארו לה מספיק מצביעים כדי לקבל 11 מנדטים.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קצת יותר מ 60 אחוזים של הבוחרים מימשו את זכותם, זה הרי אווילות לשמה!
    כל אותם "חכמים" שאמרו " גם ככה קדימה מנצחת" או "גם ככה הליכוד יפסיד" לא מבינים דבר אחד תוך כדי אי מימוש זכות הצבעתם המפלגות הקטנות הרוויחו, וכך קרה שאולי 50 אחוז ממצביעי הליכוד הלכו להצביע ו 95 אחוז ממצביעי ש"ס הלכו להצביע, אז מה הפלא שעל כל קול של כלל מצביעי הליכוד קיבלו ש"ס 2 קולות מכלל מצביעיהם.
    קיבלנו יום חופש, 10 דקות, לא יותר, ללכת להצביע זהו..
    רפובליקת בננות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

וגם את התירוץ שאנשים מצביעים באי הגיעם לקלפיות שהם לא מרוצים מהפולטיקה בישראל זה שטות גמורה, אולי ביום שהם ישלמו לגמלאים ולדתיים יותר מהרגיל וכיסם הפרטי של אותם נושים יפגע הם יבינו, ליברמן 12 מנדטים , ש"ס 13, גימלאים ( ולא שיש לי משהו חלילה נגדם) 7, זה ביזיון של עם ישראל!

12. אלי מתחן Member

13 מנדטים לש"ס, באמת חבל.
    הליכוד זה נפילה ואני מאמין שהוא יתאושש, למרות הגועל נפש שהלך שם בגלל כל ה50 מנדטים בבחירות הקודמות אני מקווה שהוא יתאושש, ישראל צריכה את הליכוד חזק.

13. Igi Member

זה באמת הדבר שאני הכי מצטער עליו.

14. אלי מתחן Member

הכלכלה שלנו הולכת להתמוטט עם עמיר פרץ, הגימלאים (המפלגה היחידה שאני מצדיק את הרצונות שלה בתחום הכלכלי) וש"ס.
    עם הרצונות של אולמרט לפנות רבבות מתנחלים מיש"ע שיגמרו חלק ענק מהתקציב והדרישות של המפלגות החברתיות, אנחנו נגיע למצב שלמדינה אין כסף אפילו להשקיע במיגון הוולבו של אולמרט.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ועל זה בדיוק אני מדבר, המדינה תגיע לשפל כלכלי בגלל הביזיון של המצביע הישראלי העצלן