בורוסיה דורטמונד 2015/16 :: עונה טובה מסתיימת ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏24/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

לשבור שיא העברות חדש עליו זה מוגזם.
    מקשרים אותו כל הזמן במעבר של 50 מיליון יורו שזה פלוס מינוס מה שיוציא את לוקאקו מאברטון ופחות ממה שיוציא את קיין מטוטנהאם.
    לא מאמין שאם הוא עובר זה יהיה בהרבה הרבה יותר(יעני יותר מ100 מיליון יורו).

שלא תבין אותי לא נכון, אני בכלל לא עף על האופציה שנקנה את אובימיאנג, אני אפילו חושש מזה.
    אבל אם יש מועדון שיכול להניח צ'ק של 50 מיליון עם 245 אלף פאונד בשבוע כחוזה לשחקן(שאני מרשה לעצמי להניח שבדורטמונד הוא לא מרוויח 40 אחוז מהשכר הזה), זו יונייטד.

לריאל מדריד וברצלונה אני לא רואה אותו מגיע, למרות הרצון שלו.
    ואני גם לא כזה בטוח כמה דורטמונד תתעקש לשמור עליו אחרי עונת שיא שכזו וכשאפשר לחלוב עליו 50 מיליון יורו שלדעתי זה הרבה מעל למה שהוא באמת שווה.

בקשר למחיטריאן- הזכרון שלי לא כל כך בוגד בי, אני זוכר אותו בתחילת העונה משחק כמעט רק בשמאל וגם באמת לפי טרנספרמארקט רשום שהוא שיחק 21 משחקים בשמאל ו24 בימין וכשאני נזכר אז מול שטוטגארט בסוף העונה במשחק שהוא היה בו מצוין הוא באמת שיחק מימין.
    שחקן שאני מאוד אוהב ומחזיק ממנו, טענתי כבר לפני שנה וחצי שהוא חייב לעבור לשחק קבוע באגפים במקום בקישור המרכזי והתוצרת שלו משם מצוינת.
    הפחד שלי שהוא בטעות יפול לארנק של אברמוביץ', יש לי הרגשה שבאנגליה הוא יכול להיות הצלחה לא פחות גדולה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/16
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

עקרונית גם אני חושב שדורטמונד צריכה למכור את אובמייאנג במחירים האלה (50 מליון פלוס מינוס, בטח שביותר), כי גם לדעתי הוא עשה עונה מעבר למה שהוא באמת שווה. אבל במקרה הזה אני לא בטוח אם הייתי עושה את זה במקום ראשי המועדון. בכל עונה בעונות האחרונות הם מאבדים כוכב על ופשוט צריך לעצור את הסחף הזה כדי לא לפגוע בתדמית המועדון. באיזה שהוא שלב המועדון צריך לשים ברקס ולהגיד עד כאן. לא כל אחד שקצת מצליח ינטוש אותנו. ולו יש חוזה לעוד 4 שנים. אז הוא המקרה המתאים.

לגבי מיקיטארין. חוץ משכמו שאמרתי לדעתי הוא חצוף מדרגה ראשונה, אני חושב שהוא ממש לא יתאים לאנגליה. הוא פשוט לא מתאים לסגנון והקצב שם.

golding אוהב/ת את זה.
  3. AS R Member

- רודה מגיע מבאיירן תמורת 12 מיליון אירו. חסרה רק חתימה רשמית.

- רפאל גריירו מתקרב גם הוא. המגן השמאלי בן ה-22, שיכול לשחק גם באגף עשוי להגיע מלוריין תמורת 10 מיליון אירו. שלשום אגב הוא כבש בבעיטה חופשית במדי פורטוגל, בניצחון 0-3 על נורווגיה.

4. k_700 Member

הלך הגונדוגאן-

5. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

גונדואן, הומלס, אולי אובמיאנג ואולי מחיטריאן (השמועות עכשיו הן שדורטמונד לא תמכור אותו הקיץ ותיקח את הסיכון שהוא יעזוב בהעברה חופשית עוד שנה). גם אם יגיעו שחקני רכש טובים, טוכל עומד בפני אתגר לא קל.

אני יודע שגונדואן שיחק מעט בסיבוב השני, חושב (כמו הרוב פה, אני מניח) שהומלס פחות טוב הגנתית מסוקרטיס ודורטמונד כבר צירפה את דמבלה, מרינו ועוד כמה בדרך - ובכל זאת. צריך לזכור שגם לברקוזן, שאלקה וגלאדבך כנראה יהיו חזקות יותר מבעונה האחרונה.

6. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם רודה בדורטמונד ואני מעריך שהוא יעשה שם עבודה טובה. לצערו הוא נקלע לתקופה גרועה מאוד לבוא לבאיירן.
    בכלל שנה שניה למאמן היא מבחן גדול.
    בנוסף רוייס ככל הנראה פצוע הרבה יותר קשה ממה שנדמה בהתחלה. מדברים על 4 חודשים והיום קראתי כותרת שטוענת שהוא אולי בכלל נאבק על המשך הקריירה שלו. חבל. אני מאחל לו החלמה מלאה ומהירה.

7. All_Hale_Conradinho Member

מארק בארטרה עובר לדורטמונד עבור 8 מיליון יורו. ברצלונה אישרה באתר שלה.

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

מודה שלא ראיתי אותו הרבה, אבל לא רכש משכנע מדי לדעתי ואני לא חושב שהוא מספיק טוב בשביל להחליף את הומלס.
    מצד שני, מעבר לכך שהוא יכול להפתיע בדורטמונד - הוא זול יחסית ולדורטמונד יש עוד מספיק כסף מהמכירות של הומלס וגונדואן כדי להביא עוד בלם ו/או קשר סבירים בנוסף לבארטרה, רודה שכנראה יעבור בקרוב ומרינו הספרדי.

9. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להגיד שאני ולפי הרושם שנוצר לי גם מרבית אוהדי ברצלונה ממש מעריכים את בארטרה. אולי זה רק הגובה שלו ליד כל הגמדים הקטלונים, אבל הוא מרגיש לי כמו גירסה מהירה ואחראית יותר של פיקה. יש לו טכניקה טובה לבלם, אומץ וגליץ׳ נהדר וכמובן משחק ראש. אני לא חושב שיש לו את יכולת המסירה של הומלס אבל עדיין יש לו אחלה מסירה.

אין לי מושג למה הוא קיבל כל כך מעט דקות בבארסה ואכל כל כך הרבה חרא שם כששחקנים כמו ורמאלן ומת׳ייה מועדפים עליו. אולי לואיס אנריקה העדיף בלם עם רגל שמאל ושפחות דומה לפיקה, אין לי הסבר אחר לכך. כל פעם שהוא שיחק הוא נתן את הנשמה וקרע את עצמו, ולדעתי במרבית הזמן הוא גם הפגין יכולת לא רעה בכלל.

בארטרה ב-8M יורו זה הימור שכל קבוצה שצריכה בלם יכולה לקחת. כמובן שהוא יכול להיכשל, לואיס אנריקה הוא לא הראשון שלא נתן לו דקות ויכול להיות שבאימונים הוא ראה משהו אחר. אבל לדעתי עשיתם רכש נהדר איתו ואני מקווה שלא תתחרטו על כך.

gilad16, Die Werkself, Civil ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. AS R Member

טוב לראות שדורטמונד עושה את הרכש שלה כל כך מוקדם (רכש רביעי אם אפשר כבר לכלול את רודה). אני לא מכיר את בארטרה אז אני לא יודע איך להתייחס לרכישה שלו. 8 מיליון אירו זה סכום נמוך מאוד ולפי מה שאני קורא אוהדי ברצלונה לא ממש מבינים למה המועדון רצה להיפטר ממנו ולמה הוא לא קיבל יותר הזדמנויות בתקופה שלו שם.
    בכל מקרה, סביר מאוד להניח שיגיע בלם נוסף בהתחשב בכך שטוכל כנראה לא ממש רוצה שסובוטיץ' ישאר וגם המעמד של גינטר לא ברור.

11. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

http://www.bvb.de/var/ezdemo_site/storage/images/media/bilder/galeriebilder/97g_rode3n/1778774-1-ger-DE/97G_Rode3N_bvbnachrichtenbild_medium.Xxx

המחיר הוא 13-14 מיליון יורו. לא זול, אבל לדעתי הוא יצדיק את המחיר.

יש שמועות גם על יורגן דאם שהוזכר בהקשר של לברקוזן, במקסיקו טוענים שדורטמונד גם כן מעוניינת (מעבר ללברקוזן אפשרי אבל רחוק מלהיות סגור).

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. AS R Member

- דיווחים ש- Emre Mor, קיצוני בן 18 מדנמרק שזה כבר לכינויים מפגרים כמו מסי הדני, קרוב לחתימה.
    - מאמצים לסגור את גריירו לפני פתיחת היורו.

13. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

מור דני-טורקי ובסגל נבחרת טורקיה ליורו. אז ״מסי הטורקי״ מתאים יותר ;)

AS R אוהב/ת את זה.
  14. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

https://pbs.twimg.com/media/CkWbbuKWYAA1Ucs.Xxx

אמרה מור רשמי. האם דורטמונד תשמור על הקצב של החתמה ליום גם מחר עם גריירו?

ממה שקראתי עליו וסרטון אחד שראיתי הוא מהיר עם דריבל מצוין וטכניקה טובה, אבל גם לא יציב (הגיוני לגילו), אגואיסט ועם בעיות גישה ומשמעת - שוחרר מלינבי לפני שנה וחצי בגלל הגישה שלו באימונים, אני מניח שהם מתחרטים על זה עכשיו, קיבל צהוב שני על התחזות לקראת סוף העונה...

מדברים על מחיר לא זול. דיווחים בין 4 ל-10 מיליון יורו בערך, אבל סביר להניח שחלק מזה בבונוסים.

Franco אוהב/ת את זה.
  15. BVB09 Member

אז כנראה שהדרך היחידה לתת פייט אמיתי לגדולות היא חשיבה בטווח האורך. ספק אם יגיע אלינו שם גדול הקיץ
    אבל בינתיים זה נראה מבטיח ככה שאין תלונות.

מצב נושא:
הנושא נעול.