בורוסיה דורטמונד 2015/16 :: עונה טובה מסתיימת ללא תארים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏24/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,329
    לייקים שהתקבלו:
    7,230
    יובנטוס ואתלטיקו לא שיחקו ברמה הזאת לאורך העונה, ריאל ופ.ס.ז׳ לא היו יציבות באותה המידה (את פאריס אפשר כמובן לשפוט רק לפי האלופות ולא לפי הליגה המגוחכת שהיא משחקת בה). רק באיירן ובארסה לדעתי, אבל בוא נסכים שדורטמונד שייכת ללבל של הקבוצות שציינת שמרכיבות את הטופ האירופי. חצי רמה מעל או מתחת לא עושה את ההבדל, לדורטמונד הזאת יש סיכוי לזכות בתארים.
     
  2. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,449
    לייקים שהתקבלו:
    7,247



    רכש נהדר וב15 מיליון יורו.
     
    doundoun אוהב/ת את זה.
  3. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,329
    לייקים שהתקבלו:
    7,230
    מעניין איך מרסיאל נמכר במחיר שיכול להגיע ל80 מיליון יורו וכישרון עם רמת הייפ דומה רק ב15.
     
  4. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,449
    לייקים שהתקבלו:
    7,247
    אני אסביר לך איך:
    מארסיאל חתם על חוזה חדש במונאקו בדיוק חודשיים לפני שנמכר(אחת הסיבות לזה שיותר השם שלו לא קושר לטוטנהאם ב24 מיליון פאונד לאחר מכן).
    כמו כן הגיע עם מוניטין של שחקן בן 18 ששיחק באלופות, עבר את ארסנל בשמינית. הנסיון הזה עם הסוכן הנכון לשחקן בן 18 עושה את ההבדל במחיר(גם הקרבה כמובן לסוף החלון בניגוד למה שהולך עכשיו).

    לא יודע אם אפשר להגיד שיש להם רמת כשרון דומה. מארסיאל כשרון פשוט נדיר, הטכניקה שלו על שטח קטן עם הכדור היא כבר היום ברמה הכי גבוה, הטאץ' שלו בעצירה הוא מדהים והוא בעיקר בנוי ומרגיש כמו שחקן בן 26-7, ככה הוא נראה מהשנייה הראשונה שדרך בליגה האנגלית.
    נדיר מאוד למצוא שחקן צעיר שמגיע כטינאייג'ר ונראה כל כך בוגר על המגרש.

    אגב שלשום הוא השתווה לבראיין קיד ורוני וביחד השלושה הם השחקנים שכבשו הכי הרבה בעונה הראשונה שלהם ביונייטד לשחקנים שהגיעו כטינאג'יירים(וברשימה מחכים כ.רונאלדו, בסט, בובי צ'רלטון, סקולס, נורמן וואייטסייד ועוד ועוד).
    מארסיאל בעונה היסטורית ממש לשחקן בעונה ראשונה בסיר הלחץ הזה שנקרא יונייטד וכשהוא למעשה כמעט כל ההתקפה של הקבוצה.
     
  5. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,716
    לייקים שהתקבלו:
    26,898
    מין:
    זכר
    כי יונייטד מנוהלת כמו בית שימוש.
    הם עדיין לא סגורים מי רוצים שיאמן אז אתה רוצה שידעו לנהל שוק העברות?
     
  6. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,449
    לייקים שהתקבלו:
    7,247
    אין שום קשר, לא מאמין שקבוצה אחרת הייתה מוציאה את מארסיאל אחרי שחתם על חוזה חדש באמצע יולי ולקראת סוף החלון בעסקה שהיא פחות ממה שקיבלה יונייטד.

    הינה ראינו שזה ממש לא תקדים רק שלשום ואפילו עוד לפני שהחלון נפתח באופן רשמי עם כשרון גדול נוסף(סאנצ'ז).
     
  7. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,329
    לייקים שהתקבלו:
    7,230
    1. לא אמרתי רמת כישרון דומה, אמרתי רמת הייפ דומה. הייתי אומר שרמת כישרון דומה יש למאטס הומלס ולניקולס אוטאמנדי - למי מהם יש יותר הייפ?
    אגב, את השם של מרסיאל שמעתי לראשונה ביום שהוא נמכר ליונייטד. את השם של דמבלה שמעתי לראשונה לפני איזה חודש. כך שלא הייתי אומר שלמרסיאל יש בהכרח סוכן יותר מוכשר.
    2. כל העניינים האדמיניסטרטיבים כמו משך החוזה וסוכן יותר טוב שווים 65 מיליון יורו שהוא ההבדל בין השניים? נראה לי הזוי, אלא אם כן גם העסקה של דמבלה מכילה כמה בונוסים שהם לפחות בשווי העסקה עצמה (וגם אז ההבדל במחיר הוא די חריג).
     
  8. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,716
    לייקים שהתקבלו:
    26,898
    מין:
    זכר
    דורטמונד מערכת שעובדת נכון, עושה עסקים מוקדם וגם לא עשתה עסקאות הזויות בעבר שגרמו לאחרות להפקיע מולה מחירים.
    מרסיאל הגיע ברגע אחרון שיונייטד נואשת לחלוץ(שיחררה שני חלוצים לפני זה והיה לה רק את רוני), יונייטד ביצעה עסקה הזויה לחלוטין של פלאיני.
    בקיצור יונייטד שמה את עצמה במצב שהיא עם הגב לקיר ואחרות כמובן קלטו את זה.

    שוב הניהול ביונייטד בית שימוש. הניהול בדורטמונד מעולה. זה ההבדל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/5/16
  9. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    הצטרף ב:
    ‏26/8/12
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    941
    גם פה יש בונוסים, שיכולים להגיע עד ל37 מיליון אירו - Mercato: Transféré à Dortmund, Ousmane Dembélé pourrait rapporter jusqu'à 52 millions d'euros au Stade Rennais!
    אני מניח שיש פה סעיפים דומים לאלה שיש בעסקאות של סאנצ׳ס ומרסיאל - שילוב של תארים אישיים עם הופעות בקבוצה, נראה כמו טרנד חדש בעסקאות של צעירים בולטים.
    אם כל הבונוסים יפעלו, דמבלה כנראה יהיה שווה את זה אבל יעלה לדורטמונד 52 מיליון, שכמו במקרה של סאנצ׳ס ובאיירן זה הרבה יותר מהעסקה הכי גבוהה של דורטמונד (כרגע 27.5 מיליון על מקיטריאן).
     
    VAR אוהב/ת את זה.
  10. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,329
    לייקים שהתקבלו:
    7,230
    אם כבר הזכרת את מחיטריאן אז לדעתי הרכישה הזאת מסמלת את הכוונה למכור אותו (מסיים חוזה בקיץ הבא). אחרת אני לא רואה מאיפה הצרפתי הזה מגרד דקות, לא לשכוח שפוליסיץ' הראה שהוא כישרון יוצא מהכלל וגם הוא יקבל דקות פה ושם.
     
  11. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    הצטרף ב:
    ‏26/8/12
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    941
    לא יודע, הוא חשוב מדי לדורטמונד בשביל שיימכר. כמובן שזה אפשרי, אבל אני חושב שפוליסיץ׳, לפחות בעונה הבאה, ימשיך להיות אפשרות מהספסל במשחקים חשובים ויפתח מול יריבות חלשות, ובהדרגה ישחק יותר - אבל ימשיך להיות אופציה שלישית/רביעית באגפים. יכול להיות שמק/חיטריאן ישחק גם כקשר התקפי לפעמים, ויכול להיות שפשוט דורטמונד מתכוננים לרוץ בשלוש מסגרות ולפציעות אפשריות של רויס (שסביר להניח שיגיעו) ומתארגנים כבר עכשיו על כמה אפשרויות.

    בגרמניה אומרים שעד גמר הגביע יוחלט (גם מצדו וגם מצד דורטמונד) אם הוא יאריך חוזה או יעזוב.
     
  12. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,329
    לייקים שהתקבלו:
    7,230
    לא מצליח להבין למה עד גמר הגביע ולא אחרי גמר הגביע. בשביל מה זה טוב כל ההסחת דעת הזו לפני משחק על תואר?
     
    Die Werkself אוהב/ת את זה.
  13. doundoun Member

    הצטרף ב:
    ‏15/8/07
    הודעות:
    1,120
    לייקים שהתקבלו:
    94
    כמי שעוקב אחרי הבחור מהדקה הראשונה שלו בראן אני חייב לומר שההחלטה לעבור לדורטמונד
    עשתה לי את היום , שם יוכל להתקדם בשקטו וללא לחצים מיותרים .
    למי שלא מכיר את הבחור כדאי מאוד להיכנס לאתר הליגה הצרפתית ביוטיוב ,לא תתחרטו.
     
  14. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

    הצטרף ב:
    ‏26/8/12
    הודעות:
    2,083
    לייקים שהתקבלו:
    941
    דיווחים בקיקר ובבילד שגונדואן יחתום בסיטי בקרוב תמורת 25-26 מיליון יורו ובונוסים.
     
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    קצת תמוהה בעיניי העניין.
    מצד אחד זה סכום מגוחך (לפי מה שהולך היום בשוק) ועם הביקוש שהיה לבחור.
    מצד שני מי הולך לקנות אותו עם כל הפציעות שלו? כרגע הוא פצוע לפחות עד אמצע אוקטובר. מי יודע מתי הוא יהיה בריא ואיך? ואם אני גם לא טועה זו פציעה חוזרת בגב. אז בכלל.

    בעניין אחר, אני שומע כל הזמן על מיקיטראין. שהוא לא רוצה להאריך את החוזה והוא רוצה לעבור לקבוצה אחרת וזה פשוט מרתיח אותי. איש חצוף. בדיוק לפני שנה אף אחד לא רצה לגעת בו. בא טוכל, נתן בו אמון נתן לו את המושכות והוא נתן עונה טובה. עכשיו הוא רוצה לעזוב?
     
מצב נושא:
הנושא נעול.