יונג מין סון לא יספק רבע ממה שלבאנדובסקי נתן,קשה לי לראות את לבאנדובסקי נשאר לדעתי הוא יילך לקבוצה אנגלית אולי יונייטד או סיטי,אבל חייבים להביא חלוץ ברמה שלו סקורר 9 אמיתי ששווה 30+ שערים בעונה,בליגה יש לו 23 באלופות 10 זה כבר 33 בלי הגביע ששם לא זוכר כמה יש לו,אבל חלוץ שייתן אפילו חצי ממה שהוא נותן ודורטמונד לא תגיע לאן שהיא הגיעה השנה,אני חושב שאתם תסכימו איתי... ולגבי ההרכב בגמר עם גצה לא ישחק יש את נורי שהין,בהתקפה אפשר לשחק עם ההרכב הקלאסי,רויס,גונדוגאן,בלצ'יקובסקי,לבנדובסקי,קהל,ושהאין.
איזו הגזמה. יונג מין סון חלוץ מצוין עם פוטנציאל גדול. נכון בינתיים הוא לא ברמה של לבנדבוסקי אבל הוא כן חלוץ מצוין. העונה הוא עם 11 שערים בקבוצה כמו המבורג, אין לי ספק שבדורטמונד הוא יבקיע לפחות פי 2. חוץ מזה הוא צעיר ככה שיש לאן להתפתח. נכון הוא לא חלוץ 9 רוצח כזה אבל הוא כן שחקן מצוין שיכול להשלים את מקומו של לבנדובסקי. למרות זאת אני לא כ"כ בטוח שלבנדובסקי יעזוב. במיוחד לאור ההופעות האחרונות. הוא שחקן מאוד חשוב שם וקלופ לא ייתן לו ללכת כ"כ מהר.
גם אופציה,בשביל להיות בטופ העולמי בדרך קבע ולספק קבלות אי אפשר לבנות עם חלוץ כמו סון,זה טוב לליגה אולי,הגנה מעולה יש אם האמלס יילך לברצלונה צריך בלם לא פחות טוב עוד קשר התקפי במקום גצה וחלוץ סקורר וההישגים יגיעו.
ראית אותו משחק פעם? הוא חלוץ צעיר, רעב עם פוטנציאל גדול. לבנדבוסקי לפני שהוא הגיע לדורטמונד היה בליגה הפולנית להזכירך לעומת סון שהוא מגיע מקבוצה בכירה בגרמניה ואחרי עונה טובה.
כן ראיתי אותו במדי המבורג השנה,זה שהוא מוכשר בסדר,אבל להיכנס לנעליים של חלוץ כזה ששוה 35+ שערים בעונה ומשחק מול המועדונים הכי גדולים בעולם ובמעמדים הכי נחשקים זה לא פשוט ולא כל שחקן צעיר מוכשר יכול למלא חלל כזה מסכים איתי?
לבנדובסקי כיכב בליגה הפולנית האימתנית (אני לא מזלזל בה בדרך כלל, זה רק עבור הדוגמה) לפני שהגיע לדורטמונד, קגוואה היה ?סופרסטאר? בליגה היפנית וגונדוגאן היה שחקן מצוין בליגה הגרמנית, אבל הוא שיחק בנירנברג. שמצלר היה שחקן אלמוני עד שקלופ הגיע, הומלס נזרק מבאיירן מינכן וסובוטיץ? היה בלם נחמד במיינץ... פתאום הרזומה של סון נראה מרשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
חבר'ה עם כל הכבוד לסון הזה הוא לא שווה 35 שערים בעונה רדו מזה 15 גג,ואני לא רואה מצב שיביאו אותו להיות חלוץ ראשון אולי מחליף
כמדומני שסון הוא חלוץ שאוהב לשחק באגפים, תקנו אותי אם אני טועה, ובגלל זה אני מסכים עם נדב לגבי שינוי השיטה. אני חושב שלסון כן יש את הפוטנציאל להגיע לרמה של לבנדובסקי, אמנם לדעתי הוא צריך להתבשל עוד עונה בבונדסליגה ואז להיכנס לנעליים כמו של החלוץ הפולני.
סון יותר דומה לרוייס מאשר לפולני. קשה לקרוא לשחקן כזה חלוץ. מעניין יהיה לראות אם דורטמונד יתפרעו עם הכסף הקיץ. מאוד מעניין.
לא אוהב בדרך כלל להתעסק בשמועות. אבל אני לא הייתי רוצה לראות את סון בקבוצה.לא מתאים לשיטה. השמות שמקושרים ובאמת הייתי רוצה לראות כמה מהם - קווין דה ברוין,דז'קו,אריקסן,מחטיראן,אדגר פריב,ואצלב קאדלץ',גינטר,איסקו,מריו גומז,פטריק הרמן,זדגואב,דרקסלר,קיסלינג,בנטקה. כל השאר שקושרו כמו סון,דיאוף,איובמיאנג,נגרדו,דלפאו וסז'אליי לא הייתי רוצה לראות בקבוצה.
:aa1: כריסטיאן אריקסן התייחס למעבר אפשרי לדורטמונד הבוקר: "בורוסיה דורטמונד? זו תהיה אופציה לא רעה. פגשתי אותם פעמיים עם אייאקס והפסדנו בשני המשחקים. דורטמונד תהיה אופציה נחמדה". הקשר הוסיף: "לא שמעתי מהסוכן שלי שום דבר קונקרטי, אבל אני אלך על זה אם הזדמנות טובה תגיע. אם אף מועדון לא יגיש הצעה, אחתום על חוזה חדש היות ואני רוצה שאייאקס תרוויח קצת כסף בזכותי". ההולנדי הצעיר, לו חוזה אצל האלופה ההולנדית עד קיץ 2014, חתם את דבריו: "לא חשבתי על זה, אבל יכול להיות ששיחקתי את משחק הבית האחרון שלי עבור אייאקס". אגב, לא רק דורטמונד בתמונה, אלא גם ליברפול וטוטנהאם. :aa1: המאמן, יורגן קלופ, אמר השבוע לתקשורת: "אני לא יודע דבר על פגישה עם דז'קו, אבל אם חושבים על מה שעתיד לקרות לנו בשנים הקרובות, אנחנו חייבים לחשוב לגביו. עם זאת, אם לשפוט על פי המידע שיש לנו, המשכורת שהוא מרגיש בנוח איתה לא מתאימה לשלנו. ועדיין, אנחנו משאירים את כל הדלתות פתוחות".