בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Ralph-Lauren, Jul 5, 2012.

1. Telkiyski Member

אם הוא עושה את זה הוא בוגד, והוא אפס.
    שחקן שגדל בקבוצה והולך ככה לבאיירן.
    שיתבייש

אגב מה קשור judas, יעני יהודי?

Last edited: Apr 25, 2013
  2. Der Rotbart Member

Judas הוא יהודה איש-קריות, שעל פי הברית החדשה הסגיר את ישוע לשלטונות תמורות כסף. אכן קליפ ניאו-נאצי לתפארת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שניסו בסרטון לכנות את מריו גאצה ב"כינוי הגנאי" יהודי, אך אל תקבעו זאת ישר. הנוצרים נוהגים לכנות אנשים בוגדים וכאלו שמפרים אמונים כ judas, על שם אותו יהודה איש קריות שעליו נכתב בהודעה מעליי.

באותו כינוי כינו אוהדי מילאן את לאונרדו (מנג'ר פסז' כיום) כשעבר ליריבה העירונית לאחר 13 שנים במועדון.

4. Der Rotbart Member

בוא נבהיר משהו; ממש לא כינו אותו יהודי (בגרמנית Jude), אם זה היה המצב זה היה באמת חמור ביותר, וכמו שאני מכיר את גרמניה העכשווית זה לא היה עובר בשקט. אבל מצד שני, הקישור בין יהודה איש-קריות ליהודים הוא שכיח מאוד בתרבות הנוצרית.

אבל אם כבר מחפשים אלמנטים ניאו-נאציים בסרטון הזה הם יותר ברורים בתמונה של הדבולוציה מהאדם לחזיר ליד הסמל של באיירן. דימוי היהודים כחזיר היה נפוץ מאוד בגרמניה בימי-הביניים ובאיירן מאז ומעולם נחשבו למועדון יהודי, ולכן גם היו תחת מתקפה תמידית של נאצים וניאו-נאצים.

5. OriRR Member

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

טפי כס...
    רציתי אותו בשאלקה.
    החתמה מצוינת אם יוצאת לפועל.

7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

פישצ'ק לא ייקח חלק היום במשחק מול דיסלדורף בעקבות מתיחה במפשעה, והוא בספק גם למפגש מול ריאל מדריד ביום שלישי.

8. aloneli Member

גם אריקסן כנראה בדרך

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: אדין דז'קו מצטרף לרשימת המועמדים לבורוסיה, בעוד הסוכן של לבנדובסקי התראיין היום ל'גרדיאן' הבריטי וכשנשאל לגבי התעניינותו של לבנדובסקי לשחק בפרמיירליג, ענה: "אני יכול לומר לכם דבר אחד - רוברט אכן מעוניין לשחק בעתיד בפרמיירליג. זוהי ליגה מאוד מעניינת עבורו. כמה זמן זה "עתיד", אני לא יכול לומר. אני חושב שהקיץ הקרוב הוא לא העתיד".

10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

גצה סובל ככל הנראה מקרע בשריר הירך האחורי של רגלו השמאלית. השתתפותו במשחק מול באיירן בשבת מוטלת בספק רב. לגבי הגמר - עדיין לא יודעים אם ייקח בו חלק.

12. OriRR Member

חסך לעצמו מפגש לא נעים עם באיירן.

13. aloneli Member

אני אשמח שגצה יחזור בריא ושלם למשחקי ההכנה של באיירן בקיץhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

מסכנים דורטמונד. קווין גרוסקויץ? יפתח בגמר ליגת האלופות. אוי ואבוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

15. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

זה לא כל כך בטוח. אני אישית הייתי מעלה את סבסטיאן קל ליד סוון בנדר, ואת אילקאי גונדוגאן הייתי מציב מתחת לחלוץ כשקובה ורויס באגפים. זה לא מן הנמנע שכך גם יהיה בסופו של דבר. גרוסקרויץ היה חלש ברמה מפחידה מול ריאל ובכלל כל העונה שלו על הפנים. אני לא מאמין שקלופ לא רואה את זה וייקח את הסיכון במשחק הכי חשוב של העונה.

:aa1: הבוקר מפורסם בgoal.com שדורטמונד מתכוננת לעזיבתו של לבנדובסקי וצפויה להביא כמחליף את יונג-מין סון. עלות העסקה צפויה להיות בסביבות ה-11.7 מיליון אירו, כאשר גם טוטנהאם וארסנל מעוניינות בדרום קוריאני. לצד זאת נכתב כי דורטמונד אף פנתה למנ'צסטר סיטי בעניינו של אדין דז'קו.

:aa1: דורטמונד קיבלה לא פחות מ-250,000 פניות לרכישת כרטיסים לגמר ליגת האלופות.

Last edited: May 3, 2013