בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Ralph-Lauren, Jul 5, 2012.

1. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מחמיא ביותר שדורטמונד מוצאים עצמם בחצי הגמר. היכולת שלהם תמיד הרשימה ב-3 השנים האחרונות, אך לא האמנתי שזה יבוא לידי ביטוי גם בהצלחה בליגת האלופות. לדעתי השנה הם משחקים את הכדורגל הפחות טוב ביחס לשנתיים הקודמות וההגרלות עד לחצי הגמר קצת עזרו להם והיו נוחות יחסית. בשלב הבא אם לא נראה איזו הפתעה סנסציונית, אז כנראה שהסיפור של דורטמונד במפעל יגמר. את ההישג שלהם הם כבר רשמו.

2. aloneli Member

3. eran.m Member

קשה לי להאמין שדורטומנד תצליח שוב בסיכום שני המשחקים להיות לפני ריאל מדריד, הלוואי ואתבדה.

4. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי מגוחך שקלופ באמת מעוניין בנגרדו. אמנם שניהם נחשבים לקילרים, אבל נגרדו עושה זאת לעיתים רחוקות מאוד (אל תתנו למס' השערים הגבוה שלו העונה לבלבל אתכם) ובאופן כללי מדובר בחלוץ בינוני מאוד בלי שום אינטליגנציית משחק, דורטמונד יכולה להרשות לעצמה מחליף הרבה יותר איכותי ממנו.

5. Der Rotbart Member

לדעתי מבחינת דורטמונד ריאל היא היריבה הכי קלה, באופן יחסי בלבד כמובן. דורטמונד חברי נסיון במעמדים כאלו והעובדה שכבר שיחקו מול ריאל השנה תקל עליהם; גם ההכרות עם הקבוצה מוסיפה. עדיין אני חושב שריאל פייבוריטית.

6. Echte Liebe Member

דורטמונד יכולה לעשות את זה מול ריאל, סוף סוף להתפרץ ולעשות סנסציה לעיני התקשורת שלא תמיד סופרת אותנו..
    אמנם בוסטפאלנשטדיון כבר ניצחנו אותם השנה (בעיקר בגלל האוהדים המדהימים), ובברנבאו הוצאנו תיקו, אבל זה היה בשלב הבתים ושלבי נוק-אאוט הרבה יותר קשים בגלל הלחץ של לעלות לשלב הבא.

דורטמונד צריכה לקוות שההגנה של ריאל לא תהיה כמו שהיא תמיד, ושרונאלדו ינוטרל על-ידי שמלצר.

"אהבת אמת" זה הכינוי שלי באייסוקר, וזה המוטו הלא-רשמי של הקבוצה.

7. AS R Member

אני מסכים לגמרי. לא תופס מנגרדו, הוא מחמיץ הרבה, לא ממש מהיר ולא מתאים לקבוצה ברמה של דורטמונד.

היו בזמנו שמועות על כריסטיאן בנטקה, שאם יגיע זה יהיה החתמה ענקית. קשה לי להאמין שזה יקרה אבל כי קבוצות עשירות בטח יציעו עליו הרבה יותר ממה שדורטמונד מסוגלת להציע. גם דזקו מועמד, אבל לא ממש בא לי לראות אותו חותם שם, למרות שהוא חלוץ טוב.

לגבי הגרלת חצי הגמר- יהיה מאוד קשה לעבור את ריאל, הרבה בגלל שהגומלין במדריד. קשה לי לראות את דורטמונד מנצחת בלי לספוג במשחק הראשון. השאלה גם אם הומלס יחזור עד המשחק ובאיזה כושר.

עם כל הכבוד למהפך מול מלאגה, הרבה מאוד זמן מהמשחק התנהל בדרך שדורטמונד לא מכירה- בפסים בין סובוטיץ' וסנטנה הבלמים בחצי המגרש של דורטמונד. אם משהו כזה יחזור במשחקים מול ריאל ודורטמונד לא תשחק כמו שיחקה במשחקים בשלב הבתים, אז אין לה סיכוי לעבור אותה.

8. Echte Liebe Member

ברצוני לעדכן אותכם, קהילת אוהדי בורוסיה דורטמונד באייסוקר. במשהו נפלא שמתפתח בעמוד הפייסבוק של הקהילה בישראל. האנשים הנהדרים שאוהדים את הקבוצה הזאת באמת, מנסים ליצור מהלך על מנת להקים עמותת אוהדים רשמית בישראל, שתביא לחברים בה הנחות על מרצ'נדייז, כרטיסים וכו'. בשביל להוציא לפועל מהלך כזה, צריך כמובן עוד אוהדים. אני מקווה שהבנתם מה כוונתי. הצטרפו לקבוצה!
    https://www.facebook.com/groups/Israelischeborussen/

9. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

קודם כל ברוך הבא.

ריאל מדריד של חצי הגמר בחודש אפריל היא לא ריאל מדריד של תחילת העונה בשלב הבתים. היא תגיע אגרסיבית בהרבה ומוריניו יכין את הקבוצה אחרת לגמרי לקרב נוקאאוט של 2 משחקים. זו הכנה שונה כשצריך לשחק על תוצאה, זה שונה לגמרי ממשחקי הבתים.

לזכות דורטמונד יאמר שמוריניו קצת פוחד מדורטמונד כי המצ'אפים בין הקבוצות תמיד נראו טוב עבור הצהובים. איכשהו הולך טוב לדורטמונד מול ריאל ומוריניו יודע וגם אמר זאת. לדעתי הסיכויים הם 50 50 בתנאי שדורטמונד לא יהיו שוב נאיביים ויחמיצו כל כך הרבה פעמים את ההזדמנויות שלהם. הפעם זה לא יסלח כמו מול מאלגה או קבוצות אחרות בתוך גרמניה.

Last edited by a moderator: Apr 13, 2013
  10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

מעניין מאוד מה הולך להיות הערב בכל פעם שהוא ייגע בכדור...

11. OriRR Member

ברוך הבא לאייסוקר!

כל הכבוד על היוזמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אתה אותו אחד מהפורום המקביל נכון?

12. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

ריספקט על ההופעה הערב. ראשונים במלחמה על כל כדור, הרבה הקרבה וציפוף לא רע בכלל. קצת חבל שהרבה כדורים עפו ואבדו סתם ודורטמונד קצת נכנעה מידי פעם ללחץ, אבל בגדול הופעה ממש טובה. אולי בגלל ההופעה המושלמת של באיירן אתמול קצת קשה יותר להעריך מה שראינו היום, אבל בכל יום אחר היו מעריכים את התבוסה הזאת שריאל חטפו קצת יותר. כל הכבוד על תוצאה היסטורית של הצהובים שחורים.

13. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

שכחתי לומר שאיזה מדהים לבנדובסקי משחרר כדור כזה חזק מהמקום. פשוט בומבה בלי לקחת יותר מידי תנופה, איזה כישרון מטורף. ברוך הבא למינכן!

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שמעתי היום בשידור שאמרו שבמשחקי הצ'מפיונס תכולת האיצטדיון היא 65,000 צופים ובמשחקי הליגה 80,000. מה הסיבה לכך? יציעי עמידה?

15. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

כן הם אסורים במפעלים אירופיים.