בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏5/7/12.

1. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, יש לי הצעה יותר טובה. אנחנו ניתן לכם את רובן, אתם תיתנו להם את מי שאתם רוצים והם ישחררו את לבה כבר עכשיו.

ויותר ברצינות. הבחור התחיל היום להתאמן עם הקבוצה.

2. Rosez Member

דורטמונד צריכה להלך על חבל דק שעובר בין לטפח את סטיגמת הפידר-קלאב ולמכור (כמעט) כל "חלקה טובה" בסגל לבאיירן הגדולה לבין לדעת מתי, למי, איך ובכמה למכור שחקנים שרוצים שכר גדול יותר. למכור את שני השחקנים הכי טובים שלה (לא כולל רויס) ליריבה הכי גדולה שלה בעונה אחת יכול לפתח תווית שדורטמונד לא רוצה בה, בעוד למכור שניים מהם בשנתיים זה נראה קצת יותר טוב. יש פה סיכון שבדורטמונד לוקחים, אבל הם יכולים לצאת מזה הרבה פחות רע ממה שאתם צופים להם.
    בכלל, ההנחה שבאיירן תמשיך לרצות את לבה גם בעונה הבאה היא מעט נמהרת. פפ עוד יכול למצוא העונה נוסחה טובה שלא כוללת חלוץ כדוגמתו. אף-אחד לא יודע איך העונה הקרובה תהיה ללבה ואיך העובדה שהוא לא ממשיך בעונה הבאה בקבוצה בה משחק תשפיע עליו. לא קל לשחקן לשחזר את ההצלחה המקצועית כדוגמת זאת של העונה הקודמת.

וכן זה די מוזר שאף מועדון לא הצליח לרכוש אותו, במיוחד בהתחשב בזה שדורטמונד (כנראה) הייתה מעדיפה למכור אותו לקבוצה מבחוץ, אפילו בפחות כסף מאשר באירן מוכנה לשלם.

3. aloneli Member

בדיוק.נגיד והוא יהיה על הפנים השנה או חלילה יקרה משהו לא צפוי כמו פציעה אז מה הלאה?אין לו חוזה ואין לו כלום בבאיירן אולי רק סיכום נחמד שעשו בטלפון.
    קשה לדעת איך העונה תתפתח ולכן גם יכול להיות מצב שהוא כן יישאר אחרי הכל.מבחינתו אחרי הכל זה חבל כי העונה הוא היה בשיא וזה הזמן הכי נכון עבורו לעבור.הוא עכשיו יהיה חייב להמשיך להוכיח את עצמו(למי שחושב שהוא יעשה טובה שישחק).

לפי מה שקראתי דורטמונד ניסתה למכור אותו לקבוצה אחרת אך הוא רוצה רק לבאיירן ודורטמונד לא הסכימה לכך.זה נחמד לראות שהוא מתעקש לעבור רק לבאיירן ברגע שהוא יכול לבחור איפה שהוא רק רוצה.אני לא יודע אם הייתה לי את הסבלנות שלו וכן הייתי מנצל במקומו את המומנטום החיובי שיש כלפיו כרגע.גם ריאל וצ'לסי זה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Raulito Madridista

אני לא חושב שבאיירן תעשה אחורה-פנה עבור שחקן כזה, בטח שיגיע בחינם, גם אם ללבאנדובסקי תהיה עונה מהגיהנום. כנ"ל לגבי פציעה שאני ממש לא מאחל לו. העניין המרכזי כאן הוא שלבאנדובסקי פועל כמו 'דיקטטור'(כמובן בהגזמה) ולדורטמונד אין מילה אחת בעניין. זו לא פשרה. לבאנדובסקי רוצה ללכת לבאיירן - והוא לא מוכן לזוז ימינה ושמאלה. אלא אם כן הנהלת דורטמונד או\ו הצוות המקצועי ממש מטומטים וסירבו להצעה של באיירן לרכוש אותו כבר העונה - דבר המשתלם הרבה יותר עבור דורטמונד ברמה כלכלית.

יש לך את הטלפון של אולי הנס? אתה מוזמן לחפש בפוסטים ישנים שלי, הרבה לפני שרובן סיבב לרשת של ואלדז או כבש את שער הניצחון בגמר ליגת האלופות - תמיד חשבתי שהוא חתיכת שחקן. רובן טיפש? אז מה נגיד על די-מאריה שמקבל תמיד החלטה לא נכונה והורג הרבה ציפורים שבוע אחרי שבוע עם הבעיטות שלו לחלל. תמיד אמרתי שרובן הוא חתיכת שחקן והבעייה היחידה היא הפציעות. מהטובים ביותר שיש בעולם נורמלי בלי כריסטיאנו רונאלדו וליאו מסי שלא משחקים בידיוק על המשבצת שלו.

5. AS R Member

לבשורות קצת יותר משמחות - מחטריאן נמצא כעת בדורטמונד ועוד עשוי לשחק הערב במשחק ידידות של הצהובים שחורים. ילבש את הספרה 10 כיאה למחליף של גצה. מחכים עדיין לחתימה רשמית.

6. BvB Member

רכש מעולה אני מבסוט מההתקפה,מחטריאן,אובמיאנג,רויס,קובה,לבאנדובסקי,גונדוגאן הכל סבבה,גם ההגנה סבבה האמלס,סובוטיץ' וסוקרטיס רק עוד מגן היה חלון העברות מושלם.
    אחרי כל הידיעות הקיץ סה"כ רק גצה הלך והבאנו לו מחליף ראוי,לא צריך להתרגש יותר מדי ולהמשיך להציג יכולת טובה כמו בעונה שעברה.

7. AS R Member

שלושת שחקני הרכש של דורטמונד:
    סוקראטיס פסטאטופולוס
    פייר אמריק אובמיאנג
    הנריק מחטריאן

בהצלחה לשדרים.

8. OriRR Member

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/982/870.Xxx

9. BvB Member

חח בגרמניה יסתדרו עם השמות,השאלה איך כל הנגרים שמשדרים פה יגידו את זה

10. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:

11. BvB Member

דורטמונד גוברת הערב 3-0 במשחק אימון על מגדבורג.
    רויס http://img149.imageshack.us/img149/2270/425tl7.Xxx כובש שער יפייפה בבעיטה חופשית:

12. JohnTerry26 Member

הסוכן של לבנדובסקי עם מסר מעניין:

"I'm very sorry but I can not say anything about the future of Robert because the coming days are very important"

מאוד יפתיע אותי עם זאת באיירן שנמצאת על הפרק. זה יהיה קצת מביך אפילו בשביל דורטמונד.

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לדעתי במיוחד אחרי המעבר של גומז זה עניין של ימים עד שלבה יוצג בסבנר שטרסה.
    דורטמונד כבר הביאה מחליף, באיירן איבדה חלוץ...1+1
    גם בדורטמונד לצערי יכנעו ויעבירו אותו לבאיירן.

14. OriRR Member

עכשיו זה רשמי: הנריק מחטריאן חתם בדורטמונד עד 2017 וילבש את החולצה מספר 10. החולצה של מאריו גצה שעזב הקיץ את הקבוצה.
    http://www.bvb.de/?%87%ECY%1B%E7%F4%9C%5Ci%E5%80%94

http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1527859-18.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/13
  15. BvB Member

לארס ריקן חוגג 37!

שיחק בדורטמונד כל חיוו,וזכה איתה בגביע עם האוזניים הגדולות,כן ירבו סמלים כאלה במועדון!

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/1010844_525447994170517_1730704758_n.Xxx