בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏5/7/12.

1. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

זה נכון, יריבות בין מועדונים זה לא רק על המגרש אלא גם מחוצה לו. אם אני דורטמונד גם אני מנסה עד כמה שאפשר למנוע מעבר ליריבה שלי על האליפות. כל דבר שנעשה במסגרת החוק הוא לגיטימי, למעט אולי דברים שלא מקובלים בין ג'נטלמנים כמו חוקים שאוסרים מעבר רק אלינו וכזה. אין לזה קלאסה. חוץ מזה הכל כשר, גם אנחנו לא רצינו שריברי יעבור לריאל ששלחה גם אנשים שידברו איתו כדי שיסכם אצלם. לא נתנו לו לעבור גם אם זה היה במחיר שעונה שלמה הוא זייף פציעות, היה חסר מצב רוח והכניס המון דם רע לחדר ההלבשה שאכן פגע בקבוצה. בסוף בחלק מהמקרים זה יכול להצליח ואולי הוא עוד יחתום על חוזה חדש. הסיכויים לא גבוהים אבל לדורטמונד יש את כל הזכות גם להלחם.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

3. BvB Member

מזל טוב ליורגן קלופ ליומולדת 46,שנזכה לראות אותו עוד הרבה שנים מביא את דורטמונד להצלחות,מאמק ענק ואיש אהוב~!
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/54/J%C3%BCrgen_Klopp_Saisonstart_01.Xxx/210px-J%C3%BCrgen_Klopp_Saisonstart_01.Xxx

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ווצקה אומר אתמול לבילד שלבי יישחק בכל מקרה בעונה הבאה בדורטמונד ושהוא לא יימכר גם לחו?ל. הוא גם אומר שהם צריכים להכין את הסגל לעונה הבאה.

5. aloneli Member

אז זה די ברור שהוא מכין את עצמו לעונה הבאה בבאיירן.העניין הוא שקשה לדעת איזה לבנדובסקי נקבל בעוד שנה כי כבר הוא יגיע לשחק בפחות חשק כי מה לעשות שהוא מאוד רוצה לעבור לבאיירן.אני מניח שגם הקהל לא אוהב את זה במיוחד שלבה רק מחכה להזמדנות כדי לברוח משם.גם יכולה להיות סתם ירידה ביכולת אחרי עונת שיא מבחינתו.
    מבחינת באיירן אם המצב נשאר כך,היא חייבת להילחם עם גומז ולהשאיר אותו.פפ כבר אמר שהוא רוצה אותו בעונה הבאה.

6. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לאונרדו ביטנקורט עבר להאנובר.

7. AS R Member

שמועות בזמן האחרון על כך שדורטמונד מנסה לצרף את פיאניץ' בתור מחליפו של גצה.
    מקווה שהוא לא יגיע. מעדיף את אריקסן או את ברנארד (אחרי שדה בריינה כנראה יחזור לצ'לסי אז האופציה שלו לא ריאלית). פיאניץ' לא משחק בסגנון של גצה, הוא לא עושה דריבלים וגם לא כובש הרבה. יכולת המסירה שלו טובה מאוד אבל אני לא חושב שהוא מתאים לקבוצה.

8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרסומים על זה שריאל מעוניינת בגונדוגאן.

9. AS R Member

פשוט סיוט הקיץ הזה לאוהדי דורטמונד. חלון ההעברות רק התחיל ואין רגע שלא צצה שמועה על שחקן שקבוצה גדולה רוצה להחתים אותו. גם מבחינת רכישות מופיע כל יום שם חדש שדורטמונד מעוניינת בו.
    אין טעם להתייחס לזה כל עוד אין חתימה.

10. AS R Member

ככל הנראה דורטמונד הגישה הצעה רשמית על הנריק מחטרייאן של שחטאר.
    http://espnfc.com/news/story?id=1485738&cc=4716

שחטאר רוצים עליו 25 מיליון ליש"ט בעוד דורטמונד הציעה 19.5 מיליון ככה שיש עדיין פער לא קטן בין הקבוצות.

לגביי השחקן עצמו, לא ממש מכיר אותו, אבל המספרים שלו העונה די מדהימים. ב-28 משחקי ליגה הוא כבש 25 שערים וגם בישל בכמות דו ספרתית. מצד שני, לא נראה לי שהליגה האוקראינית חזקה במיוחד אם שחטאר משיגה שם 25 ניצחונות ב-30 משחקי ליגה. האם הוא עדיף על אריקסן או ברנארד? אין לי מושג.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/13
  11. OriRR Member

יש חלוץ לדורטמונד!
    לפני שעות ספורות נחת חלוץ סנט אטיין פייר אמריק אובמיאנג בדורטמונד, ונפגש עם האנס יואכים ואצקה. בהמשך הערב או מחר הוא אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות, ובהנחה שהכל יהיה בסדר, יוחתם מחר, יוצג באופן רשמי בתקשורת ויצטרף לקבוצה במחנה האימונים שלה באוסטריה.
    סכום ההעברה אמור לנוע בין 15-20 מיליון יורו.

רכש אדיר לדורטמונד. פשוט אדיר.
    כבר כתבתי ואמרתי בעבר שאני חושב שהוא אחד החלוצים הטובים ביבשת (בטח ובטח גם מהכישרוניים) וכל קבוצה שתחתים אותו תהנה.
    אני עוקב אחריו הרבה שנים וקיוויתי שהוא יגיע למועדון גדול ולא איזה קבוצה שמשלמת הרבה בליגה קטנה.

12. BvB Member

יופי של רכש אני מבסוט
    צריך להמשיך ולהחתים עוד כמה שחקנים כישרוניים סה"כ 2 שחקני רכש,הייתי שמח לראות עוד קשר התקפי
    בתקווה שלבא רויס וגונדוגאן וקובה נשארים אז יש התקפה מצוינת,אם גונדוגאן עוזב צריך להביא לו מחליף ראוי

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/13
  13. AS R Member

הוא מגיע בתור מחליף ללבנדובסקי או שהפולני נשאר? כי הוא לא מחליף את גצה נכון?

אם הוא מגיע בנוסף ללבנדובסקי זה נהדר, ייתן הרבה עומק לקבוצה. מצד שני, דורטמונד בשנים האחרונות משחקת עם חלוץ אחד בחוד, ולקנות שחקן ברמה ובמחיר של אובמייאנג בשביל להושיב אותו על הספסל זה קצת מוגזם.

14. Rosez Member

מוגזם? שני חלוצים חזקים בסגל זה יותר מדי? אם כך, מהן השאיפות של דורטמונד? מדובר במועדון שאמור להוות הקונטרה למכונה שיבנה גוארדיולה בליגה המקומית ובקבוצה שתצטרך להתמודד עם שלוש מסגרות. המועדון רוצה לעשות את קפיצת המדרגה וכל עוד יש את המשאבים לחיזוק הסגל הקצר מאוד של הקבוצה - יש מקום לרכישות מהסוג הזה.

15. AS R Member

אני מתכוון שזה הבדל גדול מהעונה שעברה כשהיה רק את שיבר כחלוץ מחליף. עכשיו דורטמונד מחתימה שחקן שכבש בעונה שעברה 19 שערים ובישל עוד 9 בשביל שיעלה מהספסל? משהו קצת לא מסתדר לי, בטח אצל דורטמונד שלא מוציאה סתם סכומים, ועוד כשיש עמדות יותר קריטיות שצריך לחזק בקבוצה. אולי זה אומר שקלופ יתגמש עכשיו קצת יותר עם המערך שלו וישחק מדי פעם עם 2 חלוצים. חוץ מזה, זה נראה כרגע די בטוח שהעונה הבאה תהיה האחרונה של לבנדוסבקי בקבוצה, ואובמיאנג יהיה המחליף שלו.