בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏5/7/12.

  1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    אלוני, אני רק מציע לך לקרא שוב את הדברים שרשמתי.

    אני מקבל את הרושם שלא ממש שמת לב למה שרשמתי.

     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    בנתיים וכמו שלגמרי היה צפוי, הסיפור עם לבנדובסקי לא עושה טוב לדורטמונד.
    אחרי שלבה טען שקיבל הבטחה מווצקה שיוכל לעבור לבאיירן בקיץ הזה ואחרי שווצקה הכחיש שנתן הבטחה שכזו וטען שבאיירן בכלל לא נתנו הצעה (וכנראה זה שורש הבעיה של דורטמונד - הם לחוצים) אז עכשיו לבנדובסקי כועס ורוצה להציג הוכחות לכך שכן קיבל הבטחה ובכלל לא מעוניין יותר לדבר עם דורטמונד אלא רק באמצעות עורכי דין ואף נטען שהוא כל כך כועס שהוא בכלל לא מוכן לחזור לדורטמונד.
    עד כמה הכל נכון, לא ידוע, אבל ככה או ככה, הרבה כבוד למועדון זה לא מוסיף מצד אחד ושחקן מאוד מאוד ממורמר הם מקבלים מצד שני.
     
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    אני לא רואה איפה הכבוד שדורטמונד מרוויחים בהשארת לבנדובסקי למרות רצונו לעזוב כאשר נשארה לו עוד עונה אחת בלבד בחוזה. זו החלטה מטומטמת להפליא שמזכירה בדיוק את מה שקרה בכדורגל הספרדי עם אתלטיק בילבאו ויורנטה שהיה החלוץ והשחקן המרכזי שלה ובמהלך העונה האחרונה היה מאוד ממורמר עד כדי שקיבל עונש והתייבש על הספסל במרבית שלבי העונה ובסוף גם סיכם עם יובנטוס בהעברה חופשית. האם לשם דורטמונד רוצה להגיע רק בגלל "ענייני כבוד"? שיקחו את הכסף שהם יכולים לקבל על לבנדובסקי בנוסף למה שכבר קיבלו על גצה ויש כאן מספיק כסף בשביל להישאר רלוונטית לרמות הגבוהות ביותר גם בשנים הבאות.

    כבר רשמתי זאת פה בעבר נראה לי, אבל באמת שאין שום דבר מגעיל במה שבאיירן מינכן עושה - היא עושה בדיוק את מה שדורטמונד וקבוצות אחרות עושות - רק שלהבדיל מהן היא גם מועדון כלכלית ומקצועית גדול יותר ולכן היא עושה לדורטמונד את מה שדורטמונד עשתה לגלדבאך למשל עם מרקו רוייס. זוהי שרשרת מזון ברורה שמופיעה בכל מקום ולא רק בכדורגל, אלא בכלל בחיים. כמו כן, גצה ולבנדובסקי הם כשרונות גדולים לא רק ברמת הליגה הגרמנית, אלא כאלה שנמצאים בטופ של הטופ של השוק העולמי כבר היום. אם באיירן מינכן מעוניינת להחליש את דורטמונד? בהחלט ייתכן שזה חלק מן השיקול, אבל האם אנחנו מדברים על אותה דורטמונד שהשיגה 25 נקודות פחות ממנה במהלך העונה האחרונה? עם כל הכבוד לדורטמונד אני לא חושב שבאיירן מינכן הנוכחית מסתכלת על קבוצה כזו או אחרת כמו שהיא מנסה להמשיך להשתפר ולהתחזק. היא קבוצת על, כנראה הקבוצה הטובה בעולם היום והיא מסתכלת אך ורק על עצמה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/6/13
  4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    זה לא רק שהיא לא מרוויחה כבוד, אלא עם כל מה שקורה בימים האחרונים היא מפסידה כבוד. ווצקה כן הבטיח או לא הבטיח. ווצקה משקר או לא משקר. מי צריך את הפרסומים האלה. אפילו אם לבנדובסקי לא אומר אמת או את כל האמת זה גורם נזק לווצקה ולמועדון.
    כל שחקן עלול לחשוב פעמיים לפני חתימה בדורטמונד. מה יקרה אם...? ואפילו אם רק שחקן אחד יעדיף קבוצה אחרת על פני דורטמונד בגלל המחשבה הזו, הנזק נגרם.
     
  5. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,274
    לייקים שהתקבלו:
    7,207
    איזה כבוד היא מפסידה בדיוק?! לבנדובסקי חתום על חוזה והחוזה יכובד. היחיד שמפסיד פה כבוד זה לבנדובסקי עצמו.

    אגב, אני ממש לא אזיל דמעה אם הוא יימכר. דיל של מנדז'וקיץ במקום לבנדובסקי אני לוקח מבלי שיוסיפו לי שקל אחד.
     
  6. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    לא שאני לחוץ על לבנדובסקי,אלא רק אם גומז יעזוב בסופו של דבר.אבל יכול להיות שנראה פה מקרה דומה לוידאל.גם וידאל העדיף לעבור לבאיירן מאשר ליובה אך לברקוזן לא הסכימה למכור אותו לבאיירן והעדיפה למכור אותו בפחות כסף ובלי להתחשב במה שהוא רוצה.גם דורטמונד תעדיף לעשות מהלך דומה עם ריאל או קבוצה אחרת,רק לא באיירן.גם פה לא אכפת להם מה הוא מעדיף.

    האמת זכותם להחליט מה שהם רוצים.בכל מקרה באיירן מראה את העליונות שלה בגרמניה בקיץ הזה.לא משנה גם אם זו קבוצה שהגיעה לגמר אלופות,עדיין שני הכוכבים הכי גדולים שלה רוצים לעבור לבאיירן בכל מחיר.זה משהו מדהים שלא נראה בשום ליגה אחרת.
     
  7. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    בינתיים אומרים שדורטמונד וריאל סיכמו ביניהן על העברת לבנדובסקי תמורת 30 מיליון אירו, אבל החלוץ רוצה לעבור רק לבאיירן ולמעשה מטרפד בעצמו את העסקה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/6/13
  8. AS R Member

    הצטרף ב:
    ‏14/9/08
    הודעות:
    2,590
    לייקים שהתקבלו:
    505
    מין:
    זכר
    דורטמונד צריכה לחשוב כמו מועדון גדול, כי זה מה שהיא עכשיו, ומועדון גדול צריך לעשות הכל בשביל לא למכור את אחד הכוכבים הגדולים שלו ליריבה הגדולה שלו בליגה. לא סתם אין הרבה מקרים כאלה בעולם ששחקנים עברו ישירות מריאל לבארסה או להיפך, או מיובנטוס למילאן וכו'.

    'כל שחקן עלול לחשוב פעמיים לפני שהוא חותם בדורטמונד' - עכשיו כשדורטמונד מועדון גדול, שחקן שחותם שם צריך להיות מאושר מזה שהגיע למועדון בסדר גודל הזה ולא לשאוף לעבור למועדון גדול אחר, ועוד זה שהוא יריב של הקבוצה בליגה. זה כמו להגיד ששחקן של ריאל צריך לחשוב פעמיים לפני שהוא חותם שם כי זה ישרוף לו את הסיכויים לעבור לברצלונה. דורטמונד צריכה לחשוב כמו מועדון גדול בשביל להיות אחד כזה.

    ההנהלה של דורטמונד ממש לא מאבדת כבוד, היא מרוויחה כבוד. היא מראה שהיא לא תחנת מעבר לקבוצה גדולה אחרת, אלא שהיא קבוצה גדולה בעצמה והיא זה הדבר האמיתי, ובטח שלא תהיה מוכנה לתת לשחקן לעבור ליריבה הגדולה שלה בליגה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/6/13
  9. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    אלון. גם אני לא לחוץ על לבה כבר לקיץ הזה וגם באיירן לא ממש. וזו הבעיה של דורטמונד וזה המשבר האמיתי שאיתו הם לא מצליחים להתמודד כמו שצריך.
    מעבר לזה, אני חושב שכאן הסיפור שונה מוידאל. וידאל רצה באיירן אבל לא ממש רק. לבה אמר שהוא רוצה רק באיירן. ככה שדורטמונד לא תוכל למכור אותו לשום קבוצה אחרת. אי אפשר להכריח שחקן לעבור לקבוצה מסויימת. גם לא לריאל.

    אתה לגמרי מפספס את הנקודה. כששחקן אומר לכל העולם שבההנהלה של הקבוצה יושבים שקרנים ואנשים שאי אפשר לסמוך על המילה שלהם. זה מה שעלול להרתיע שחקנים אחרים. לא אם הוא יוכל לעבור לברצלונה או לבאיירן או לכל מקום אחר. אם שחקן יודע שאי אפשר לסמוך על המועדון שיעמוד לצידו כשהוא יצטרך או ירצה את זה הוא יחשוב פעמיים. והדוגמא הכי טובה היא מקרה ריברי.
    גם הוא היה שחקן גדול ומחוזר מאוד ובאיירן לא שיחררו אותו ועשו את זה בצורה יפה. ואחרי שנה הוא הגיע לשפל הקריירה שלו. גם מקצועית וגם בעיות אישיות. אף אחד לא רצה להתקרב אליו. מה עשתה באיירן? מייד הציעה לו חוזה חדש משופר ונתנה לו את כל התמיכה בעולם. ולאן זה הגיע? היום, כשהוא כנראה יקח את כדורגלן השנה באירופה הוא אפילו לא חושב על קבוצה אחרת, אלא מאריך שוב את החוזה, רוצה לגמור את הקריירה בקבוצה ואומר רק לפני יומיים "בשביל באיירן אני בכלל לא צריך חוזה".
    אותו הדבר עם באדשטובר. הבחור עבר ניתוח שידעו שמשבית אותו לחצי שנה לפחות. מה עשו במועדון? הציעו לו הארכת החוזה.
    עכשיו תגיד לי. אם אתה שחקן, ויודע שלפעמים יש יום סגריר. בשביל איזה בוס תעדיף לעבוד? זה שיתמוך בך בימים הקשים או זה שמשקר לך ואי אפשר לסמוך על המילה שלו?

    אם שחקן מפתח בקבוצה קורא לבוס הגדול שלו שקרן ואחד שאי אפשר לסמוך עליו זה לא פגיעה בכבוד של ההנהלה?
     
  10. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אם ריאל תתעקש עליו אני מאמין שהוא ירצה לעבור בסופו של דבר גם אם הוא מעדיף את באיירן.לבנדובסקי פשוט נואש לעזוב את דורטמונד ויודע שכרגע שהוא בשיא הקריירה שלו זה הזמן הנכון להגיע לקבוצה מהטופ העולמי.לך תדע מה יהיה עוד שנה..אולי הוא כבר יהיה פחות מבוקש מהיום.

    אם לא באיירן במקומו לא הייתי חושב פעמיים ועובר לריאל.
     
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    אל תשכח, אלון, שמדברים ולא מהיום שהוא כבר סיכם את כל התנאים בבאיירן. הסוכן שלו אמר את זה (בלי להזכיר שזה באיירן) מזמן ואם לא לעונה הזו אז לעונה הבאה. אז לא בטוח שהוא ?יסתפק? בריאל.
    לדעתי, כל העניין הוא שדורטמונד פשוט בלחץ כי באיירן עדיין לא פנתה אליהם והם לא יודעים מה ואיך להתנהג ובאיירן בכוונה מחכים עם זה. א. כסוג של נקמה על הסעיפים החדשים בחוזים של דורטונד. וב. כדי לתת להנהלת דורטמונד להזיע קצת וג. גם כדי שוב להראות מי הבוס.
    אני לא אתפלא אם העניין יתחיל להיסגר בקרוב ובאיירן תיתן הצעה רשמית.
     
  12. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    הלחץ הוא על דורטמונד אבל אני חושב שגם על לבה.תחשוב על זה שבמצב כרגע הוא החלוץ הכי מבוקש באירופה ביחד עם קאבני(בגלל המחיר של קאבני אז אפילו יותר מבוקש).הוא בסטטאוס שבאיירן,ריאל,יונייטד וכל העולם רוצה אותו.בעונה הבאה לא בטוח שהוא יהיה באותו הסטטאוס כי מה לעשות דברים משתנים.בדיוק כמו ריברי שאחרי אותה עונה שבאיירן לא מכרה אותו לריאל הפך להיות פחות מבוקש.

    במצב כרגע אני חושב שאו שהוא יישאר בדורטמונד עד לסיום החוזה בעונה הבאה או שיעבור כבר עכשיו לבאיירן.
     
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    בדורטמונד מוכנים לשחחר אותו לריאל.
    רוצה? סבבה
    לא רוצה או שתהיה מקצוען ותעביר את השנה האחרונה בחוזה שלך ואז תעבור לאן שבא לך
    או
    שתשב ביציע.

    טיפשי בעייני אוהדי באיירן, לא טיפשי בעייני אוהדי שאר הליגה. אפילו אוהדי שאלקה
     
  14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

    הצטרף ב:
    ‏1/6/11
    הודעות:
    1,783
    לייקים שהתקבלו:
    481
    טיפש מי שזורק 30 מיליון מהחלון. בדורטמונד לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד סכום כזה. אם לא ילך עם הלחץ שיעבור לקבוצה אחרת, הם יורידו את הראש ויקחו את הכסף. להשאיר שחקן ביציע בלי תרומה ממנו במגרש ובלי ה 30 מיליון? הפסד כפול, לא יקרה.
     
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    זה נכון ובשביל זה יוזמים איתו שיחה.
    ינסו לשכנע אותו לעבור למדריד או לתת את הנשמה בעונה האחרונה שלו אצל הדבורים.
    סביר להניח שאם המריבה תמשך שבסופו של דבר יצטרכו גם בדורטמונד להתקפל.
    עד אז יעשו הכל על מנת למנוע את המהלך.

    הטקטיקה הזאת היא לא טיפשית, אבל לפחות כרגע אני בספק עם תניב פירות
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/6/13