בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Ralph-Lauren, ‏5/7/12.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זה לא, אבל באיירן לוקחים שחקנים שהם לא תמיד צריכים כדי שאלו לא יגיעו ליריבה.
    בשביל מה צריכה באיירן את גוצה לדוגמא?
    יש את שאקירי, שאני לא בטוח שהוא פחות טוב מגוצה, יש את ריברי, את רובן, מולר...
    אבל ניצלו הזדמנות להביא כישרון גדול, לתקוע אבן בגרון של היריבה מדורטמונד ובדרך אולי לפרק את הקבוצה המצליחה.
    אם זה היה הפוך אני בטוח שאוהדי באיירן היו ממורמרים אבל ככה זה קל יותר.

נכון, המהלך עם גוצה הוא לגיטמי, כישרון גדול, ניצלו חלון ולקחו.
    אצל לבנדובסקי אין חלון, אז דורטמונד מנסה להתנקם על המהלך עם גוצה. גם לגיטימי.
    אי אפשר לקבל מהלך אחד ולשלול את השני, או שמקבלים את שניהם או שלא.
    בעיקבות ההצלחה באלופות יכולה דורטמונד לאפשר לעצמה לוותר על הכסף עבור לבנדובסקי, מי יודע גם מה יהיה שנה הבאה. יש להם עכשיו שנה לנסות ולהשפיע על ההחלטה של לבה.

2. Rosez Member

דורטמונד אמנם עושה דווקא לבאיירן, אך זה לחלוטין מובן. הם רוצים לבסס עצמם כמועדון שהוא יותר ממועדון שמוכר את השחקנים הכי טובים שלו, אלא כמועדון מוביל בצמרת האירופית; גם אם זה אומר שהיא תצא בהפסד מסוים מהסיפור, הם כנראה יכולים להרשות לעצמם. אז יש את הסיכון שבעונה הבאה באיירן תוכל לקחת אותו ללא תמורה, אבל להפסיד שניים מהשחקנים הטובים ביותר שלך ליריבה בשני קייצים עדיף על להפסיד אותם באחד.
    בכלל לא בטוח שבאירן תתעניין בלבנדובסקי בעונה הבאה. הרי הם ימלאו את המשבצת בשחקן כזה או אחר וזה לא יהיה שחקן "לבינתיים".

3. aloneli Member

בטח שהייתי ממורמר אם שחקן כמו גצה היה עוזב לי את הקבוצה.כמו שאוהדי גלדבאך ממורמרים שדורטמונד לקחה להם את רוייס או שבאלאק בחר ללכת לכסף הגדול בצ'לסי מאשר להאריך את החוזה בבאיירן.

חוץ מזה אי אפשר להגיד על שחקן כמו גצה שהוא הגיע סתם,זה לא באומיוהן אלא אחד הכוכבים הגדולים בעולם וכשרון בלתי רגיל.באיירן יודעת ששחקן כזה יכול לתרום לה המון כבר עכשיו וגם בחשיבה קדימה.זה שחקן שאמור להיות שחקן מוביל בקבוצה אחרי תקופת ריברי-רובן.
    גם אם עכשיו יש עומס בעמדה שלו אני מניח שבאיירן הבינה שהיא חייבת להחתים אותו עכשיו או בכלל לא.כי גצה לא היה מחכה לבאיירן כל החיים והיה הולך פשוט לקבוצה אחרת שהייתה מציעה לו לא פחות כסף מבאיירן ואין לי ספק שהוא לא היה חושב פעמיים ועובר.מי יודע אולי הוא אפילו היה נשאר בדורטמונד למרות שזה פחות סביר.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה תגובות מצחיקות יש פה. נעם מצא 9 שחקנים שבאיירן קנו מהליגה ע"פ משהו כמו 17 שנים. דורטמונד שיחקה בגמר ליגת האלופות לבדו עם 6 שחקנים (כולל מחליף) שנקנו מהליגה. נועם, על פני 15 שנה תוכל למצוא עוד 20 שחקנים בערך שבאיירן קנו מהליגה ועדיין זה מעט מאוד. באיירן היא הקבוצה עם הכי הרבה שחקני בית בליגה ועם הכי מעט קניות מתוך הליגה (אולי חוץ מהקטנות מאוד מאוד שקונות את השחקנים שלהם מהליגה השניה).

מריו גוצה בא סתם. נכון. באיירן שילמה 37 מליון יורו על גוצה שישב על הספסל. לירן, יקירי, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שאם גוצה לא יהיה פצוע הוא יהיה שחקן הרכב ולא שחקן טוב. ומה לעשות גוצה כנראה אחד השחקנים היותר טובים בעולם. הוא לא נקנה סתם.

ולתגובה לתגובה הכי חכמה ועניינית שהייתה כאן בעניין.

ראשית, באיירן לא היריבה הגדולה של דורטמונד. שאלקה, לברקוזן, ובשנים מסויימות גם וולפסבורג וברמן, הן היריבות האמיתיות של דורטמונד. נכון, דורטמונד זכו שנתיים בליגה אבל זה היוצא מן הכלל. כשדורטמונד תמשיך להוות יריב אמיתי על האליפות ועל ליגת האלופות כמה שנים רצוף אז תהיה צודק. וזה מבלי להזכיר שאין בגרמניה יריבויות דוגמאת הדרבי של מילאנו, ברצלונה - ריאל וכדו'. היריבויות פחותות בהרבה.
    שנית, כבר ראינו שחקנים עוברים מברצלונה לריאל ממילאן לאינטר ולהיפך ועוד ועוד. כולל סמלים שעברו ובעשרות.
    שלישית, מספר המקומות האיכותיים והשאפתניים כמו באיירן מצומצם מאודדד. במיוחד כיום שמדובר באחת משלוש הקבוצות הטובות בעולם (לפחות) במועדון הכי עשיר ונזיל בעולם, ובטח ובטח במועדון שאחד מהקווים שלו הוא התבססות על שחקני בית ונבחרת גרמניה. מעבר לזה, לא ראיתי שהקבוצות הלא פחות טובות מבאיירן רצות אחרי גוצה או לבנדובסקי. אז בנתיים זו רק השערה והמציאות היא שרק באיירן מהטופ של הטופ של הטופ רצתה אותם.
    מה מגעיל? מגעיל שהם מוכנים למקור אותו לכל אחד. גם ליריבות האמיתיות שלה (לברקוזן, שאלקה וכו') אבל לבאיירן לא. מה עוד שכשהיו צריכים עזרה מבאיירן כדי להישאר בחיים לא התביישו לעשות את זה. גם טיפשי להוציא לעצמך שתי עיניים כדי אולי להוציא ליריב שלך עין. אולי. טיפשי ומגעיל.

אני לא צריך לשאול את פפ (גם אם יכולתי). ברור לי שפפ רוצה אותו. אז מה? יש עוד כמה שחקנים שהוא אולי היה רוצה ולא יכול לקבל. לא בגלל שאין כסף או שהונס לא יסכים. כי הם לא יבואו או כי הם פצועים לו לחצי עונה (באדשטובר). עדיין זו לא פגיעה בבאיירן. פפ מספיק טוב כדי להסתדר עם שני ה"כלומניקים" שיש לו ושכבר עשו כמה דברים ברמות הגבוהות ביותר.

זה נשמע רע? מצויין. זה לא אמור להישמע טוב. מה לעשות באיירן לא משחקת במשחקי צדקה, אלא מתחרה בג'ונגל האכזרי של ליגת האלופת (ברמה הגבוה והרצון לזכות, שם זה ג'ונגל רציני.) ובג'ונגל של הליגה הגרמנית. ובג'ונגל הזה צריך הרתעה. גם על המגרש וגם מחוץ לו. תאר לך איך דורמטונד היו שמחים אילו באיירן היו מפחדים או לא יכולים לעשות את מעשה גוצה. אז כדי לא לאבד את הרתעה ולהזכיר מי הבוס (גם זה נותן יתרון. הנה לך, למה גוצה ולבה רוצים לבוא לבוס ולא להישאר אצל מס' 2 או 3) צריך גם להזכיר לאחרים שעדיף לא להתעסק איתנו.
    ועם זאת, צריך לזכור כל הזמן שלמרות שבאיירן נמצאת בג'ונגל היא גם הקבוצה הכי סוציאלית שיש. כשדורטמנוד היו צריכים עזרה של באיירן כדי להישאר קבוצה מקצוענית הם קיבלו את זה. אותו הדבר שאלקה אותו הדבר קבוצות אחרות. תמיד תזכור את זה.

זה לא רציני להגיד את זה. א. מי אמר שיש שחקן ברמה של גוצה ולבה והם פנויים? ב. איך אמרת קודם. פפ רוצה דווקא את גוצה ולא את מסי, דווקא את לבה ולא את קוואני (יכולתי לשים שמות אחרים). זה מה שהוא חושב שמתאים לו. אלו השחקנים עם היכולות, האיכויות האופי וכל מה שהוא מחפש. אז אותם קונים. זה שבמקרה שניהם מדורטמונד. אז?

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם מישהו חושב שכל העניין הזה של דורטמונד עם האיסור על ההעברה של לבה לא משפיע עליו, אז העובדה שאפילו אחרי הדברים הוא עדיין מקווה ומאמין שהעניין לא סופי ושהוא בכל זאת יעבור לבאיירן כבר הקיץ, מעידה על חוסר שביעות הרצון שלו והחשק שלו להישאר בקבוצה.

6. נעם Member

אתה נראה לי פספסת את הרעיון של התגובה שלי:
    אחרי כמעט כל עונה שביירן מפסידה את האליפות או נמצאת באיום רציני של קבוצה גרמנית, היא נוהגת לנשל את אותה קבוצה מכוכביה. זה מעשה מכוער! למעשה מגיע לה ח"ח שאחרי האליפויות של דורטמונד היא "נתנה" לקאגאווה ושאהין להפליג מחוץ לגרמניה.
    אני חושב שמה שקרה השנה זה שביירן ראתה שהצהובים אמנם לא הצליחו בליגה, אבל קבוצה גרמנית הגיע להיות מס' 2 ביבשת (קצת יותר מאליפות או 2 בבונדסליגה) וכל כך נלחצו מהרעיון שזאת יכולה עוד להתחזק, עד שאיימו ורכשו את כוכביה. זה נכון שהיא לא חטפה בכוח אבל גצה כרגע שחקן ביירן מינכן. אני עוד מופתע שרויס לא אויים..
    זאת אגב אחת הסיבות לכך שלביירן אין יריבות אמיתיות בגרמניה.. למזלי בעשור האחרון הכסף לא תמיד הבטיח אליפות.

7. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

נעם, ידידי, בוא רק תראה לנו מתי בדיוק התיאוריה שלך שאחרי כל אליפות באיירן מחלישה את הזוכה קרתה.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

פרינגס, בורובסקי, גומז....

עזוב נדב, אתה תמיד אוהב לראות את האמת שלך אבל מתקשה להסתכל מסביב שזה נוגע לבאיירן.
    מועדון גדול שמתנהג כמו ילד פושטק לפעמים בשוק ההעברות, אתה לא אוהב את זה ואף פעם לא תודה בזה כי כמו ראש הממשלה שלך גם שמראים לך שאתה טועה אתה תמשיך להכנס בקיר ותביא תיאוריות מכאן ועד הודעה חדשה ואף פעם לא תניף דגל לבן או שלפחות תסכים עם הסתיגויות.
    באיירן בעיינך עושה הכל נכון, גם שהביאו את שלאודראף, באומיוהאן, פטרסן ועכשיו עם הקורבן החדש קירשהוף (עונה הבאה הוא כבר יעזוב) אתה עדיין מוצא סיבות הגיוניות לעצמך כדי לשכנע את כולנו שאנחנו טועים ואתה צודק.
    פעם אחת, רק פעם אחת תנסה להסתכל בצורה אובייקטיבית, יש לך העונה טראבל, תן לנו רק פירור מהעוגה ותרד מהעץ הבווארי שטיפסת עליו.
    באיירן רחוקה מלהיות מושלמת, היא עושה הרבה טעויות, אבל זה אבל גדול, על כל טעות הם מכפרים בשני מהלכים טובים וזה מה שהביא אותה להיות הקבוצה החזקה ביותר כיום.
    כי שם בניגוד לכאן לומדים מטעויות ולא מנסים לתרץ את הטעויות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ורק כדי שיובן, אני מאד מבין את המהלך עם גוצה, אבל שלא יהיה פה ספק, חלק קטן מהשיקול היה גם ההיחלשות של דורטמונד.
    אז ראשי דורטמונד מנסים למנוע את הצעד הבא כמה שהם יכולים, גם אם זה אומר לוותר על כסף.
    שוב, את שני המהלכים אפשר לקבל, אפשר להסתייג מהם ולהגעל, אבל אפשר לקבל.

9. Raulito Madridista

מודה שלא קראתי הכל אבל אני לא מבין על מה הויכוח. ואם באיירן היא כמו מכבי ת"א בכדורסל - אז מה? 'מותר לה'. אם כבר 'המעשה המכוער' היה להכריז שגצה סגור בקבוצה ערב גומלין חצי גמר ליגת האלופות מול ריאל מדריד. זה היה סגור עוד חודש לפני, אבל העיתוי היה כנראה לא בשוגג אלא בזדון - כדי לפגום בסיכויים של דורטמונד. גצה כישרון עולה, שחקן נפלא ונניח ובאיירן רוצה את האזרד מצ'לסי ולא אותו - זו משימה לא ריאלית כנראה. אגב, לגבי לבאנדובסקי ספציפית - הוא יכול להיות יופי של חיזוק לבאיירן. מנדיוקיץ סיפק את הסחורה אבל לבאנדובסקי זה עולם אחר לגמריי. הלוואי והפרנצ'יפ המוצדק של דורטמונד ובאיירן יביא לפניית פרסה והתותח הזה ינחת בקבוצה שלי ויהיה ה-'9' של ריאל מדריד. אמן.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

?
    אף אחד מהשלושה שציינת (בורובסקי, פריגס וגומס) לא הגיע מהאלופה.
    אז שוב?
    איך זה מתקשר לתאוריה של נעם שכל פעם שקבוצה אחרת זוכה באליפות באיירן מנשלת אותה מכוכביה בעונה שאחרי?

פטרסן בא מליגה שניה, באומיוהאן מגלדבאך (כשזו הייתה מתנדנדת בין הליגה הראשונה לשניה) ושלאודרף מאלמניה אאכן. באמת שלוש יריבות מרות של באיירן. וכמובן שכחת לציין ששני האחרונים היו פצועים עונה וחצי בבאיירן. אז שוב?

מה רצית להגיד לירן, שלבאיירן אסור לקנות שחקנים מהליגה או מהליגה השניה?
    מה רצית להגיד שבאיירן עשו רכישות שהתבררו כלא מוצלחות? אז למה רק שלושת אלה? בראש אני זורק לך עוד 7 שחקנים שנקנו ולא היו מתאימים. אז? פריסיץ?? שיבר? אליה? קרלוס אלברטו? רוצה עוד קניות רעות בקבוצות אחרות.
    באיירן גם הביאו לא מזמן מאמן לא מתאים. אז? העיפו אותו בדיוק לפני שריקת הסיום ולפני נזק אדיר.
    בטח שבאיירן טועים. מי לא טועה? אבל כמו שאמרת מתקנים את הטעויות. לא סתם זו האימפריה הספורטיבית והכלכלית הכי גדולה בגרמניה ומהכי גדולות בעולם.

באיירן מתנהגת כמו בריון שכונתי? בגלל שהם קונים את אחד הכשרונות הכי גדולים בכדורגל הגרמני והעולמי?

דור. אנא, הסבר לי מה בדיוק הבעיה בעיתוי פרסום ההעברה של גוצה.

11. נעם Member

באייר לברקוזן (נק' מהאליפות) מפורקת ב2001/02 ומגיע עונה אחר כך למקום ה14 המכובד אחרי שלוסיו,באלאק וזה רוברטו נחטפים ממנה.

איסמאל עובר ב2005 לבאווריה אחרי שהוא זוכה באליפות עם ורדר ברמן.

2008/2009 אחרי יציבות ל שנתיים ו3 נק' מביירן גם מריו גומז נחטף משטוטגרט (נראה לי גם היא זכתה שם בגביע).

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל, לוסיו לא בא באותה העונה עם זה רוברטו ועם באלאק. שנית, האלופה הייתה אז דורטמונד ולפי התיאוריה שלך באיירן היו צריכים דווקא לקנות את השחקנים של דורטמונד. אבל זה לא קרה.
    עיסמאיל וגומז זה בכלל בדיחה להזכיר את זה. כי לפי הדברים שלך לבאיירן אסור לקנות שחקנים מהליגה. מה פתאום קנינו את גומז? מה פתאום את איסמעיל? (דרך אגב, גומז לא נחטף. שטוטגרט קיבלו המוווווון כסף בשבילו).
    מעבר לזה, גם אם נגיד ופירקנו את לברקוזן ע"י שתי רכישות בעונה אחת. אז זה נעשה פעם אחת ויחידה ב... כל שנות הליגה. זה לא מראה על שיטה או דרך.
    מעבר לזה. הנה למשל, גלדבאך הגיעו למקום רביעי בשנה שעברה ושלושת הכוכבים הכי גדולים שלה נשדדו (ע"י דורטמונד, לברקוזן ובאיירן. או אולי רק ע"י באיירן ולדורטמונד ולברקוזן זה היה לגיטמי לקנות מהם שחקנים?) והם לא הגיעו למקום 15. אז? אז אולי הבעיה של לברקוזן הייתה אחרת?

מעניין הוא שלברמן מותר היה לקנות את הכוכב הכי גדול של גלדבאך בזמנו, מרקו מארין ולפרק אותה. לבאיירן אסור.
    מעניין שלדורטמונד מותר לקנות את הכוכב הכי גדול של גלדבאך (רוייס) ולפרק אותה ולבאיירן אסור.
    מעניין שלדורטמונד מותר לפרק את נירנברג ולקנות את הכוכב הכי גדול שלה (גונדוגן) ולבאיירן אסור.
    ועוד ועוד ועוד.

אין מה לעשות באיירן צריכה את השחקנים ברמות הכי גבוהות שיש. ומה לעשות שמסי, רונאלדו וכאלה לא יבוא לליגה הגרמנית (מכל מיני סיבות) אז כדי לקנות את השחקנים הגדולים באמת בשיאם אלו בד"כ צריכים להיות שחקנים גמרניים או שחקנים מתוך הליגה.

עוד דבר מעניין, כשחשבתי בראש על כל מיני רכישות כושלות (אלו שהעלתי ועוד שזכרתי ולא) לא מצאתי אף רכישה כושלת אצל שטוטגרט. הם תמיד עושים הכל נכון. רק אני לא מבין איך זה אם הם עושים הכל נכון ומביאים רק שחקנים טובים הם לא מגיעים לכלום.

ובכלל כל הדיון הזה הוא צביעות אחת גדולה. הרי כל אחד מכולם פה, החל מרוזנר, דרך נעם וכלה באוהדי דורטמונד היו קופצים משמחה ואפשר גם לראות את הריר נוזל למשחבה שהקבוצה שלהם הייתה קונה את גוצה ולבנדובסקי ביחד באותה העונה (או כל צמד שחקנים גדול אחר ולא משנה אם באו מאותה הקבוצה בליגה או לא. ובמקרה של דורטמונד הם היו קופצים משמחה לקחת את ריברי ומולר ביחד באותה העונה).

ועוד נקודה. לא שמעתי כאן מילת ביקורת אחת על שטוטגרט שבמכה אחת מפרקת את אחת היריבות הכי גדולות שלה בליגה וקונה שניים מהכוכבים שלה. מסכנים האנובר 96. בטח ירדו ליגה עכשיו במקום להתמודד עם שטוטגרט על אירופה. אבל כמובן, שלשטוטגרט מותר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/13
  13. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולעניין של לבנדובסקי עצמו. הבחור טוען שיואכים ווצקה (נשיא דורטמונד) נתן לו את המילה שלו שהוא יוכל לעבור לבאיירן.

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ביבי של הפורום נהפכת נדב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

קודם אני לא באתי בטענות לרכישות של גוצה, לבנדובסקי או גומז. אלו רכישות לגיטימיותף מעצבנות כאוהד נייטראלי אבל לגיטימיות, אין שום דבר שיאמר פה שיפסול את הלגיטימיות כאן.

הדיעה שלי פה, באה רק להציג את הקוו של דורטמנוד שבחרה לעשות הכל על מנת שלבנדובסקי לא ילך לבאיירן וזה לגיטימי.
    לגבי השטויות על הרכש של שטוטגרט מהנובר אתה מוזמן להכנס לדיון השוואבי, שם כבר הסברתי לך במפורט כמה אתה טועה.
    לגבי הביקורת על פוליטיקת הרכש של שטוטגארט, גם פה יש צדק בדבריך, אבל אתה מקצין.
    אני בביקורת שלי על פוליטיקת הרכש של באיירן לא מדבר על שחקנים שהגיעו, שיחקו, קיבלו אין ספור הזדמנויות ועזבו, אלא על שחקנים שהגיעו בתור התחלה על גדר עציץ כדי שלא ילכו לדורוטמונד, שאלקה או לברוקוזן, רק בגלל שבבאיירן חשבו שאולי מסתתר בהם יותר ממה שהם ראו עד כה.
    דוגמאות?
    באומיוהאן, פיטרסן ואקטואלי קירשהוף.
    אף אחד מהם לא היה תותח או כזה שבכלל היה מועמד לרוטציה הבווארית, אבל היה להם ביקוש וזה הספיק בזמנו להונס ושות.

חבל על הדיון, רוזנר ונעם מדברים שטויות ועושים צייד מכשפות על באיירן.
    נדב מראה לנו מאיפה משתין הדג.

קצת, טיפת אובייקטיביות. אני גם כעסתי שגומז הלך, אבל אף פעם לא אמרתי שהצעד לא לגיטימי. כאב לי אבל ששחקן בית עזב לעמק השחצנות הבווארי, כאב לי מאד. אבל זה לא פוסל את המהלך וכמו שאמרת גם במקרה שלו וגם במקרה של גוצה שולם סכום גדול של כסף, זה מתסכל עבור אוהדי שטוטגארט ודורטמונד, אבל זה הכדורגל.
    לעומת זה עם שאר ההעברות ההזויות אפשר לבקר ואפילו צריך. אנחנו הרי בעולם של דומקרטיה, גם אם בישראל אין חוקה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/13
  15. aloneli Member

אפשר לחשוב שקבוצות אחרות לא קונות שחקנים ובסוף לא יוצא מהם יותר מידי.אצל באיירן זה אולי קורה פה ושם עם פיטרסן,באומיוהן ושלאודרף(שבכלל היה פצוע רוב הזמן) אבל בקבוצות אחרות זה קורה פי 10 יותר.אפשר לחשוב שבאיירן החתימה אותם כדי להחליש קבוצות תחתית שזאת המטרה שלה.

אין קבוצה ששחקנים צעירים פורחים בה כמו בבאיירן בטח שלא כל כך הרבה שחקני בית,אולי רק דורטמונד מצליחה להתקרב לכך בשנים האחרונות אבל גם לא מבחינת שחקני הבית.
    בהתחשב בזה שדאנטה כבר לא צעיר וואן בוייטן מסיים את דרכו בעונה הבאה ובאדשטובר בכלל בסימן שאלה מתי יוכל לחזור, אז קירכהוף במצב מצויין.אם הוא יוכיח את עצמו העונה הוא יכול להגיע למצב של שחקן הרכב או רוטציה קבועה בשנים הקרובות בקבוצה כמו באיירן.אם הוא לא יהיה מספיק טוב ולא יצליח שזה דבר שקורה אז לפחות הוא ניסה את עצמו בקבוצה כמו באיירן ולא פיספס את הצ'אנס של החיים שלו.
    גם לגבי דאנטה נאמרו פה דברים דומים בתחילת העונה וראינו איך זה נגמר.

לבגי גצה הנושא פה נטחן ועדיין אני לא רואה פה שום דבר פסול בנושא וגם שום דבר פסול בהחתמות של שאר הקבוצות הגדולות כמו דורטמונד ושאלקה.