במקום אחר כתבו שבאיירן לא בסדר, שהם לא הוגנים, שהם מפרקים את דורטמונד (קניית שני הכוכבים שלה) ושלא תהיה תחרותיות וכו'. דורטמונד קיבלו על גוצה 37 מליון (על קגאווה ועוד כמה עוד כמה מליונים) יקבל על לבנדובסקי (אם באמת יימכר העונה) עוד 20 - 25 מליון. קיבלו מאופ"א עוד 70 וקצת מליון. בקיצור המצב הכלכלי שלהם יוצא מן הכלל. נוסיף לזה שיש להם שלד דיי בריא (הומלס, בנדר, פישצ'ק, גונדוגן ורוייס) ועם הכסף יושקע בתבונה ועם תוכניות נכונות לעתיד דורטמונד דווקא יכולה לצאת מחוזקת מהעונה הזו ומהמכירות האלו.
ועדיין צריך לשמור על שפיות כלכלית ולא דורסנית כמו באיירן, לא לקחת סיכונים והמטרה היא שלכל שחקן שעוזב צריך למצוא מחליף.
אני לא מאמין שדורטמונד תתחיל להוציא על שחקנים סכומים אסטרונומיים כמו 35-40 מיליון יורו. אני חושב יותר לכיוון של מקסימיום 12-17 מיליון, סטייל רויס. גם דה בריינה שמתקרב לא יעלה לדעתי יותר מ15 מיליון.
ה'טלחרף', העיתון שמזוהה יותר מכל בהולנד עם אייאקס דיווח הבוקר שדורטמונד ואייאקס נמצאים במו"מ על העברת כריסטיאן אריקסן. האלופה ההולנדית רוצה 15 מיליון אירו בשביל הדני הצעיר שיש לו חוזה לעוד עונה. לפי הדיווח BVB מוכנה לתת רק 12 מיליון אירו.
משמע זה ייסגר בימים הקרובים. על שלושה מיליון אירו דורטמונד לא תפוצץ משא ומתן, בטח לא על אריקסן, בטח לא אחרי כל הכספים שהיא הכניסה העונה. בינתיים זה נראה טוב. סוקרטיס, אריקסן, דה בריינה/ברנארד - זו רשימת רכש מאוד מרשימה וסביר להניח שכל הרכישות האלו יסתכמו בפחות אם לא באותו מחיר שעלה גצה. אז לגצה זה יכול לטפח את האגו שהוא שווה כמו שלושה שחקנים, אבל דווקא אני חושב שדורטמונד הרוויחה פה. כבודו של גצה במקומו מונח, אבל הוא לא פלה, הוא גם עדיין לא מראדונה. ויש לו דרך ארוכה להגיע לשם, כמו גם לאריקסן או דה בריינה, שיכולים ללא כל צל של ספק להעלים את חסרונו של גצה מעל פני הקרקע.
סוקרטיס בתור בלם שלישי כמחליף לסנטנה זה מצויין. מה גם שהיווני ידוע בתור שחקן שיכול לשחק בכל עמדות ההגנה מה שיקנה לקווין הזדמנות פז להילחם על מיקומו בהרכב בתור קשר ולהתרכז על עמדה אחת. למרות שאני חושב שיורגן היה יכול להכניס את קוראי גונטר הצעיר אט אט לסגל ושיתחיל לצבור ניסיון כי הוא כישרון מדהים. היום בבוקר קלופו אמר שיהיו שמות גדולים שיגיעו לדורטמונד כמה זה באמת נכון, אני לא יודע וקשה לי להאמין, כי הבנייה של דורטמונד החדשה מיומו הראשון של קלופ לא כללה כוכבי על. אריקסן הוא השם החזק ביותר ברחובות דורטמונד נכון להיום. ברחוב מדברים עליו כמועמד העיקרי להגיע. לגבי סאגת החלוץ השם החדש והמאוד מפתיע שעולה זה במקרה שלבנדובסקי יגיע לבאווריה, יעשה מנדזוקיץ? את הדרך ההפוכה.
תעשה נכון דורטמונד אם אכן תרכוש לפחות שני שחקנים על המשבצת של גצה. הסגל של דורטמונד לא ארוך והשתתפות בשלושה מסגרות זה תירוץ מספיק טוב לרכישה של עוד שחקן רוטציה.
לפי הבילד מאמן דורטמונד יורגן קלופ יהיה מוכן לשחרר את חלוץ הקבוצה רוברט לבנדובסקי רק בתנאי שדורטמונד תקבל כפיצוי את שחקני באיירן, שרדן שאקירי ומריו מנדזוקיץ'. בנוסף לפי המונדו דפורטיבו שיוצא בספרד דורטמונד מעוניינת להשאיל את שחקן ברצלונה ג'רארד דאולופאו.
מזל טוב למרקו רויס שחוגג 24 אביבים,עוד ידברו עליו הרבה והוא אחד הכישרונות הצעירים הכי מבטיחים שיש לדתי,מזל טוב מרקי http://media.bundesliga.com/media/images/12_bl_com/628x353/mal_bvb_training_reus_628.Xxx
שמועות בכל רחבי הפורומים הגרמנים שגומז נצפה עובר בדיקה רפואית בדורטמונד.צפויה להתפרסם תמונה לעת ערב.מקווה שזה נכון,חלוץ מצויין.הייתי מעדיף אותו על איובמייאנג,בנטקה,רודריגז,סון,זד'קו,פיזארו ומנדז'וקיץ.היתרון הגדול לטעמי איתו הוא העובדה שהוא מכיר את המשחק כחלוץ בודד.מתאים לקלופ מכל השמות שפורסמו עד כה כמקושרים לעבור לדורטמונד.עד לפה חלוצים. לגבי מחליף לגצ'ה.כריסטיאן אריקסן עדיין נשאר השם חזק.קיוויתי שיגיע יחד עם דה ברוינה אבל ככל הנראה דה ברוינה יעבור ללבורקזן במסגרת עסקת שורלה.חבל.שלישיה כמו רויס-אריקסן-דה ברוינה בקישור תהייה מצוינת.ברנרד צפוי להגיע בנוסף.לא מכיר וגם לא רוצה.למרות הקו היחסית מוצלח של דורטמונד עם דרום אמריקה (באריוס,דדה,אמורוסו) היו גם נפילות כמו טינגה,קלימוביץ' וסנטנה שהיו לעול על הקבוצה.פריב גם מקושר לקבוצה.שחקן חביב.משתלב אחלה לרוטציה. אז את סנטנה הבינוני (סליחה,חלש) החליף סוקרטיס שלטעמי הוא זה שיוריד את את סובוטיץ' לספסל.בלם קלאסי.חזק אגרסיבי.שמח מאוד על החתמה הזאת.יש שמועות על שדורטמונד תצרף את מגן הנבחרת הצעירה פטריק אברט.אם אני זוכר נכון שייך להרטה.ילד שאמור לרשת את מקומו של לאהם ביום מן הימים.לטעמי זה יהיה מצויין אם יבוא ויחליףאת פיסז'ק עד החלמתו של השני.