בורוסיה דורטמונד 2012/2013 :: זמן להתאושש

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Ralph-Lauren, Jul 5, 2012.

1. AS R Member

איביסביץ' יהיה עוד מעט בן 29, ובלי קשר אני לא חושב שהוא מספיק טוב.

Last edited: May 15, 2013
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שכן, אם הפרסומים שקלופ טס במטוס פרטי לפורטו, אז כנראה שאכן לבנדובסקי לא יהיה בדורטמונד בעונה הבאה. סופית.

3. Yotam Member

ובינתיים בדורמונד מדווחים ששום דבר לא יקרה לגבי רוברט לבנדובסקי עד הגמר ורק לאחריו ידווחו על שמועות ועזיבות

4. Rosez Member

זה מזמן לא שאלה של אם, אלא של איפה.

5. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

מנסים כמה שפחות לתת לאווירת העזיבות בדורטמונד לפגוע בקבוצה לקראת הגמר. אולי זה ממזער קצת את הנזקים, אבל רק במעט. כל השינוי שהולך להיות יוצר הרבה סימני שאלה לגבי העתיד של המועדון ואין ספק ששחקנים שואלים את עצמם שאלות לגבי עתידם ועושים גם הם תוכניות וחושבים. אכן דברים לא בריאים לקראת גמר כל כך חשוב.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: מאטס הומלס נמצא בספק לגמר ליגת האלופות! הבלם פצע עצמו כשפגש את קווין וולאנד והכשיל אותו ברחבה במה שגרם לשריקה לטובת כדור עונשין מ-11 מטרים להופנהיים. הומלס נפגע בקרסול שהתנפח והיום ייערכו בדיקות נוספות. רופא המועדון אמר כי קיים סיכוי שהבלם ישחק, אך נראה כי רק בוומבלי יידעו בקבוצה האם הוא יוכל לעלות ולקחת חלק במשחק.

:aa1: בדורטמונד הודיעו לקשר האחורי של קבוצת המילואים של המועדון, ג'ונאס הופמאן כי הוא בתכניות לעונה הבאה והוא יעלה לקבוצת הבוגרים החל מהקיץ הקרוב.

7. aloneli Member

הומלס כנראה יהיה כשיר לגמר.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: אם כבר בהומלס עסקינן, אז הבלם הודיע היום כי הוא רואה את עתידו בבורוסיה דורטמונד, ומכחיש את הספקולציות לפיהן הוא יעזוב את הקבוצה בקיץ. "לא היה שום קשר, לא לברצלונה ולא למועדון אחר", אמר הבלם. "אם ביום מן הימים משהו מן הספקולציות האלו יהיה אמיתי, אני אבוא ואגיד את זה".

:aa1: קווין גרוסקרויץ לא לחוץ לעזוב את דורטמונד, מסתבר. הקשר הצעיר התראיין ל'בילד' ואמר כי בניגוד לחבריו לקבוצה, לא דחוף לו שיהיה בחוזהו סעיף יציאה. "אני לא צריך בחוזה סעיף יציאה או משהו דומה. כולם צריכים להשיג את העסקה הכי טובה שהם יכולים, אבל בשבילי זה בכלל לא כל כך חשוב. אם מועדון כלשהו יתעניין בי בשלב מסוים אני יודע שאני אוכל לפתור את העניינים עם הנהלת בורוסיה דורטמונד אם ארצה לעזוב".

:aa1: ברנארד, קשרה של אתלטיקו מיניירו, התייחס למעבר האפשרי לדורטמונד: "אין שום דבר קונקרטי עדיין, זו רק ספקולציה. אני לא יודע דבר לגבי זה. אני נותן לסוכן שלי ולנשיא, אלכסנדר קליל לטפל בזה".

:aa1: אוהדי דורטמונד רכשו לא פחות מ-300,000 חולצות גמר ליגת האלופות של המועדון.

:aa1: אוהדי הקבוצה לא יעלו תצוגת עידוד בוומבלי בעקבות מגבלות שונות של UEFA.

9. Yotam Member

פליפה סנטנה סגור בשאלקה תמורת מיליון יורו. המנהל של שאלקה דיבר על כך שמתוך ספורטיביות הוא לא מושך את העניין לפני גמר האלופות.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחד מהשחקנים הבולטים בליגה הברזילאית עונה שעברה, היו לא מעט תקופות בעונה (הארוכה) בהן השאיר בצל את רונאלדיניו.

11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אם כך, יש לו מאבק גדול עם דה בריינה ואריקסן. בכלל, הוזכרו לפחות איזה 4-5 מועמדים רציניים לעמדה של גצה, ונראה על פי התקשורת כי כולם בדרך לחתום בדורטמונד. מה שלא ברור לי זה למה דורטמונד צריכה כ"כ הרבה, וההשערה שלי היא שמקסימום שניים מהם יגיעו, ואלה יהיו דה בריינה ואריקסן.

12. BvB Member

החולצה שהזמנתי בהפייסבוק שמפרסים פה באייסוקר,אחלה חולצה ממליץ
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/417796_608581129160891_96759378_n.Xxx

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

את הראשון אני לא מכיר, אבל השני שחקן די שונה מהברזילאי.

14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

אריקסן? הוא קשר התקפי מתחת לחלוץ, לא? בדיוק כמו דה בריינה וברנארד.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שזה נראה רק אריקסון יגיע בסוף,90% שהוא מגיע. השניים האחרים יושבים על אותה משבצת אני לא רואה סביבה להבי אותם יחד איתו.