בורוסיה דורטמונד 2011/12

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Yotam, Jul 8, 2011.

1. Der Rotbart Member

יוני, מה אתה אומר על עניין לבנדובסקי? הסוכן שלו ממשיך לטעון שההצעה של דורטמונד לא מספיק טובה.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עם כל הצער שבדבר, דורטמונד היא לא תחנה סופית עבור שחקנים רבים אלא תחנה ביניים בדרך ליעדים רחוקים יותר. לזכות דורטמונד יש לציין שהיא מוצאת פיתרונות לא רעים בנתיים לעוזבים. רובן של אותן הפיתרונות לא מסתכמים רק ברכש אלא בכדורגל משכנע על המגרש, מה שנקרא - שיטה.

3. Der Rotbart Member

התכוונתי לכתוב את הדברים בדיון החדשות אבל כנראה שבטעות פרסמתי כאן. בכל מקרה אשמח לשמוע את חוות דעתו של יוני על המצב...

4. dudi Member

זה ההבדל בדיבורים על הגמוניה שבצד אחד ילד שעוד לא נתן עונה יציבה בצד האדום לא עובר להצעה הכי מפתה מברצלונה\ריאל.
    ובצד הצהוב כבר הלהיט של הקבוצה חתם ביונייטד שההווה שלה לא מאיר על מעמדה.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני אגיד לך את האמת אני חושב שבמידה ולבנדובסקי באמת רוצה להישאר כמו שהוא טוען ולא כמו הסוכן שלו, אז הפולני יסכים להצעת המועדון. הבעיה העיקרית בחוזה שהוצע ללבנדובסקי שהעמלה שמקבל הסוכן שלו נמוכה ממה שהוא מבקש ככה שהמשא ומתן מתנגש אך ורק בגלל הסכום של הסוכן שהוא מקבל. בכל אופן קשה לי להאמין שהוא יעזוב.

6. aloneli Member

יש לי גם שאלה.
    במידה וקאגווה עוזב.זה אומר שגוצה יעבור לשחק כמספר 10?כי לדורטמונד יש מספיק שחקני אגף טובים כמו:קובה,פריסיץ',גרוסקויץ' ורוייס.אפילו אם נוריד את פריסיץ' שיכול לעזוב.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כמו שאמרת יש המון אופצייה של רוטציית שחקנים בעמדות הקישור. האפשרות הסבירה לעניות דעתי היא רויס מתחת ללבנדובסקי, קובה בימין וגוצה ישובץ כקשר שמאלי. גרוסקרויץ יכול להיות מוסט ל6 לצידו של גונדוגאן או בנדר. המון אפשרויות.

8. Yotam Member

לדעתי קלופ לא יתכנן שינויים טקטיים של ממש.
    להערכתי קגווה ליונייטד ורויס ימלא את מקומו מתחת לחלוץ, גוצה מימין ופריסיץ' או גרוסקרויץ משמאל, אם לבנדובסקי ימשיך אז הוא יישאר בחוד.
    משאר השחקנים שיבואו אני מעריך שיושאלו בגרמניה או שישתלבו בקבוצה הראשונה/שניה של המועדון. אני מדבר על ביטנקורט ואמיני שנרכשו וסטיפרמן, גינדזק וסוביש שחוזרים למועדון וכמובן שרנגלוב שגם יחזור מהשאלה יימכר.
    אם אני לא טועה, דורטמונד מחפשת אחר חלוצים והשמות החמים ביותר הם פיזארו, לאסוגה ודזקו, עוד עמדה חמה זאת העמדה בקישור ההתקפי, אני מעריך שקלופ מחפש עוד רוטציות לרויס וגוצה שצפויים להיות השלד בהתקפה של הקבוצה.

9. l-adam Member

אין מילים לעונה המדהימה הזאת
    Eine Liebe, die für alle Zeiten hält,
    weil wir wissen, dass im schönsten Stadion der Welt
    elf Borussen auf dem Rasen für das große Ganze stehen
    und wir für unseren BVB durch jedes Feuer gehen.

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אם עד עכשיו זה היה בגדר שמועות, הרי שעכשיו זה רישמי, קגאווה סירב להארכת החוזה של דורטמונד לדברי המנג'ר צורק והוא יעזוב את הקבוצה בקרוב, הכיוון הוא גם ברור הצד האדום של מנצ'סטר

11. l-adam Member

חבל. שיהיה לו בהצלחה.
    לדעתי מקרה נורי יחזור על עצמו.

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

:aa1: קאגאוה אומר כן למשא ומתן אך אין התקדמות עם מנצ'סטר יונייטד כרגע הכל עומד במקום.

:aa1: פיזארו עוזב את ורדר ברמן והוא נמצא במשא ומתן עם הדאבליסטית.

13. Strawberry Fields Member

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לאור עזיבתם של לוקאס באריוס ושינג'י קאגאוה, בורוסיה דורטמונד מחפשת לצרף לשורותייה שחקני התקפה. השמות החזקים ביותר ברשימה של יורגן קלופ הם : ניקלאס באנדטנר מסאנדרלנד, קלאודיו פיזארו, הפולני רפאל וולסקי מלגיה וורשה, מאנולו גאביאדיני מאטאלטנה האיטלקית ואלכסנדר דראגוביץ'.

כאשר רפאל וולסקי הצעיר בן ה19 נראה כמועמד המבטיח ביותר עבור המועדון, צורק הודיע לתקשורת שהוא השחקן שקלופ מביע בו את עיקר התעניינותו. קלאודיו פיזארו קרוב יותר לשאלקה מאשר לדורטמונד.

15. Yotam Member

ווצקה מודיע שקגווה יימכר ללפחות 20 מיליון יורו, סכום שיכסה את התשלום לגלדבאך עבור רויס. עם זאת, עדיין יש התקדמות במשא ומתן בין יונייטד לדורטמונד. כמו שנאמר, וולסקי ובאנדטנר מועמדים ודאיים לדורטמונד שמחפשת שחקנים לחולייה ההתקפית.
    בעניין סנטנה, הבלם הברזילאי יחליט בימים הקרובים אם לעזוב לאחת מהקבוצות בבונדסליגה, במקרה ויעזוב בדורטמונד הודיעו שסוביש שחוזר מהשאלה מסט. פאולי יחליפו, סוביש מחזור גם הוא על ידי גרויטר פירט ו-ורדר ברמן.
    חדשות פחות מעניינות, אלמרוביץ' מהקבוצה השניה של המועדון יהיה השוער השלישי בעונה הבאה במקומו של פושר שעזב.
    בנוסף, היו שמועות על כך שליברפול רוצה את קלופ אך במועדון הודיעו מלכתחילה שקלופ לא עוזב.