בורוסיה דורטמונד 2011/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Yotam, ‏8/7/11.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא מדוייק כלל, מריו גוצה לא היה כשיר למשחק נגד וולפסבורג. יורגן קלופ העדיף שיקבל מעט דקות משחק עם ה-אמאטורה נגד פ.צ קלן, אך לבסוף הוחלט להימנע מלתת למריו לשחק על מנת לנסות להכשיר אותו למשחק החשוב נגד באיירן. בהרכב הוא לא יפתח בוודאות אך אני מאוד מקווה שישב על הספסל וישמש כג'וקר של קלופ.

עוד מעט זה מתחיל!

2. rashe18 Member

אתם רוצים ניצחון בדרבי או אליפות?
    אם רוצים אליפות אז עדיף ניצחון על באיירן ותיקו מול שאלקה ולא ההפך.
    המשחק מול באיירן הוא על 6 נקודות.
    תעשו את החישובים לבד.
    לדעתי יהיה קשה להשיג 6 נקודות תוך 4 ימים בשני משחקים כל כך קשים.

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אין מעדיפים ולא מעדיפים מה שהקבוצה תעשה נשמח. אבל הדרבי הוא מעל הכל ללא צל של ספק האמוציות, היריבות והשנאה הארוכת שנים עושה את שלה.

ד''א, ברדיו שומעים המון את אוהדי שאלקה מדברים בתקשורת ומעדיפים שדורטמונד תיקח אליפות. הייתכן?

4. l-adam Member

מצד אחד: קובה ביכולת שיא. מעלה שאלות קשות לגבי הרוטציה בעונה הבאה.
    מצד שני: רויס. וכל מילה נוספת מיותרת.

איזו מלחמה הולכת להיות על חולצת ההרכב...

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

איזה יופי, איזה אושר, איזה הרגשה מטורפת, אחרי לילה ארוך עם בירה וחגיגות בדורטמונד אפשר להתכונן במלוא המרץ לדרבי ולהביא את הניצחון הביתה מהרנה ווסט.

משחק פנטסטי של שתי הקבוצות יש לומר, מחצית ראשונה מושלמת של דורטמונד עם כדורגל יפה, הנאת כדור מצויינת של גונדוגן, קובה, גרוסקרויץ' והשחקן שמבחינתי היה אתמול איש המשחק שינג'י קאגאווה שהראה אתמול מה היכולות שלו. רבייעית ההגנה עשתה עבודה מעולה בכך שגרמה לריברי ולרובן להראות כמו שהם נראו. מלחמה והקרבה מצידם של כל השחקנים, עבודה התקפה מעולה עם 13 ניסיונות כיבוש אל מול 8 של הבאוורים. יצירת מצבים של לבנדובסקי לשערים הייתה אתמול יוצאת מן הכלל. באיירן שלטה במחצית השנייה ללא עוררין, אך עדיין ההגנה בהנהגת הבלמים עמדה איתנה ועברה את המבחן בשלום.

Deutscher Meister wird nur der BVB

6. l-adam Member

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534910_410194985676416_100000577558210_1477660_526271231_n.Xxx

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כך זה כפי הנראה כשהדם עולה לראש. אולי טעות עשו בבאיירן לפני כמה שנים כשעזרו לכם במקום לתת לכם לפשוט רגל. הייתם עושים הרבה פחות פוזות במשחקים מול באיירן II בליגה השלישית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/12
  8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

סלע תעשה לי טובה, אני לא יכול לשמוע את זה יותר. באיירן "נתנה" 2 מיליון יורו והכסף שולם כבר בחזרה אז תעשה לי טובה, בטח לא אתם הצלתם את המועדון שהיה בקריסה טוטאלית של מינוס 100 מיליון יורו.

9. Lars Ricken Member

אין להמעיט מהעזרה של באיירן בזמנו.אך גם אין צורך להיות מופתעים סלע, מהיריבות העזה ששוררת בין דורטמונד לבאיירן שאינה מאתמול.התמונה הזאת היא לא איזה קו שנחצה בשנתיים האחרונות. כבר שתי עשורים יש יריבות בין שני המועדונים שמשנית רק ליריבות שלנו המגעילים מגלזנקירשן.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

פשוט הגבתי לתמונה ההיא שם למעלה. אתם יודעים שאין לי כלום נגד דורטמונד, זו הייתה הלצה קלה. מאוד חשוב לי שקבוצה כזאת משחקת בליגה. מה אתה כזה כבד יוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/12
  11. l-adam Member

גם הופנהיים קצת.. לא הרבה אבל קצת...

12. aloneli Member

http://www.bild.de/sport/fussball/borussia...08542.bild.html

למרות שיש פה כמה בפורום שחושבים שסובוטיץ' התנהג כמו שצריך בפנדל של רובן יש בדורטמונד אחד שנשאר עם האמת שלו ולא מפחד להגיד מה הוא חושב גם אם זה זה שחקן שלו.
    בן אדם ענק אני רק יכול להעריץ אותו על זה.גבר!

13. l-adam Member

זו לא בדיוק דעה נחרצת..
    סובוטיץ אומר: "אין לי חשק להצגות או משהו בסגנון".
    רובן מצידו טוען שהוא לא שמע כלום
    קלופ אומר: "ההתגרות של סוטוביץ' מיותרת אבל גם לא דרמטית יותר מידי. סובוטיץ' חשב שזו הצגה ולכן אמר לרובן שהוא לא הרוויח הרבה מההצגה. הייתי מעדיף שסובוטיץ' יתן את הקרדיט על הפנדל לרומן."

עריכה:
    כמה מספרים שפורסמו באתר הרישמי אחרי המשחק:
    שיא בונדסליגה: דורטמונד לא הפסידה כבר 25 משחקי ליגה ובכך שברה שיא, היא הראשונה שמצליחה להגיע לרצף של 25 משחקי ליגה ללא הפסד בעונה אחת!

דרבים בחוץ: מ-1996 לא הצליחה דורטמונד לנצח שני משחקי חוץ נגד שאלקה, שני עונות ברצף. העונה זה קרה שוב. ב-1995 הייתה זו הפעם האחרונה שדורטמונד הפכה את התוצאה ונצחה בסיום.

דרבים כללי: בארבעת משחקי הדרבים האחרונים השיגה דורטמונד 10 נקודות ובכך בעצם לא הפסידה במשך שנתיים נגד שאלקה.

העונה: זו השער המוקדם ביותר שדורטמונד סופגת העונה.

שחקנים: לוקאס פיזצ'ק כבש את שערו ה-4 ובכך הפך למלך השערים של חוליית ההגנה. אחרי 125 ימים בדיוק חזר היום מריו גצה לסגל הקבוצה. פליפה סנטנה הוא סוג של MVP כשהוא נשאר עם הכדור ב-85% מהמפגשים שלו עם שחקני שאלקה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/12
  14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא המשחק הכי טוב שלנו אך בכל זאת זו גדולה לחזור מפיגור ועוד בדדרבי ולנצח אותו במשחק חוץ, לכן כמו שקלופ אמר "לא משחק גרנדיוזי אך בכל זאת חשוב לדעת לנצח גם כשלא משחקים טוב". בלי מריו גוצה ובלי נבאן סובוטיץ' הקבוצה תיפקדה בכל זאת טוב עם הנעת כדור מצויינת של קובה וקאגאוה. רוצים לשבור את שיא השיאים של הבונדסליגה, השיא 79 נקודות בעונה אחת, אנחנו יכולים להגיע ל81 ואני מקווה שנעשה זאת בגדול.

שבוע נהדר לכולם!

15. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

:aa1: נבן סובוטיץ' חזר להתאמן עם הקבוצה אמש לאחר שלא שותף בדרבי בניצחון על שאלקה 04, פליפה סנטנה ככל הנראה יפתח גם נגד בורוסיה מינשנגלדבאך בהרכב הפותח ואילו סובוטיץ' ישב על הספסל.

:aa1: פייר מישל לאסוגה שחקנה של הרטה ברלין מועמד רציני להצטרף לבורוסיה דורטמונד.

:aa1: הירוקי סאקאי מגנה הימני של הקבוצה היפנית קאשיווה ראיסול מועמד להצטרף לבורוסיה דורטמונד על מנת לחזק את הרוטציה, במידה ויצטרף לדורטמונד יהיה היפני השני לצידו של שינג'י קאגאוה. גם האנובר 96 מעוניינת בשחקן הצעיר שמשתייך לסגל הנבחרת.