Great game for BVB team,Valdez surprised me and i hope that he will take his great performence to the league games.
אני לא הבנתי להמ הם משאילים את נורי סאהין כאילו יש להם סגל עמוק זאת עם כל הכבוד דורטמונט לא ריאל מדריד הם צריכים כל שחקן טוב שיש להם, אלא אם כן הם מתכוונים להביא איזה רכש במקומו. ואם מישהו יכול פה לסכם את הרכש שהקבוצה עשתה עד עכשיו ומה הציפיות של הקבוצה לשנה ההחדשה כי לפי מה שעקבתי הם לא מצליחם להיות בצמרת בשנים האחרונות. אני אהבתי את הקבוצה הזאת כשרוזיצק קולר ואמורוסו עוד שיחקו בה למרות שגם בשנים האלו הם לא הצליחו לזכות באליפות. האם הם נחשבים לוזרים בכדורגל הגרמני ???
בורוסיה דורטמונד החתימה שחקני רכש("קובה",פדריקו,קלימוביץ',קובאץ',פטריץ' וציגלר כשוער שני)אך נורי סאהין לא השתדל מספיק בדורטמונד למעט משחקי הבית האחרונים של העונה הקודמת,למרות הכישרון המדהים שיש לו.הסיבה להשאלה היא פשוטה,תומאס דול לא בוטח בו אך מאמין בו ותולה בו תקוות לעתיד של המועדון ולכן הוא מושאל לפיינורד בכדי לצאת מהבועה שנקראת בורוסיה דורטמונד ובכדי להתרענן וללמוד קצת כדורגל במועדון אחר. יש טופיק במעלה הפורום שנקרא "פרויקט פתיחת הבונדסליגה 2007/08" שם תוכל למצוא את כל המידע על כל קבוצות הבונדסליגה כולל את בורוסיה דורטמונד,אך גם בתחילת הטופיק הזה בדף הראשון מפורסמים פרטים על "לקראת העונה הבאה". הם דווקא כן הצליחו לזכות באליפות ב2002 עם רוזיצקי,קולר,אמורוסו ואוורטון שנמצא בשטוטגארט.דורטמונד לא נחשבים ללוזרים,הבעיה היא הקניות שהמאמנים בקבוצה עושים בגלל תקציב דל אך נקווה שהשנה הם ישתלבו בצמרת חזק בכדי להחזיר את כוחה החשוב לליגה. מקווה שעזרתי, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
חדשות בורוסיה : לקראת הגביע: שחקני הקבוצה נראים מפוקסים מתמיד ומחכים בקוצר רוח למשחק הגביע נגד מגדבורג ביום שבת,תומאס דול מדבר לקראת המשחק ואומר "אנחנו מחכים למשחק ורוצים לשבור את השגרה של המועדון בגביע ואולי להצליח סוף סוף אחרי 18 שנים שהמועדון לא זכה בגביע".רומן ווידנפלר יחסר במשחק הגביע עקב כרטיס אדום שקיבל בשנה שעברה ובמקומו יעלה בהרכב הפותח מארק צייגלר שהגיע השנה למועדון ומקבל את אפודת השוער הראשונה בשני משחקי הגביע הקרובים במידה ובורוסיה דורטמונד תעבור עוד שלב.ג'ובאני פדריקו מצטרף אל ווידנפלר ואלכסנדר פריי הפצוע ולא ישחק במשחק הגביע עקב פציעה. מנויים,כרטיסים: בורוסיה דורטמונד שברה את שיא השיאים של מכירת המנויים השנה עם 50.549 מנויים חדשים ושברה את השיא הקודם של הבונדסליגה שאגב שייך גם לה משנת 2003.בכך הסתיימה לה השנה מכירת המנויים עם הצלחה ענקית.כרטיסים למשחק הקרוב נגד דייסבורג הולכים ונגמרים כרגע עומדים על כ96% תפוסה באצטדיון העצום.
שלום לכולם! אם יש קבוצה שאני אוהב בכדורגל הגרמני אז זו דורטמונד! מקווה שהם יחזרו להיות בטופ , קבוצה עם קהל ענק ופוטנציאל לא רע. בעיקרון אני מתעניין בכדורגל האנגלי ותוכלו למצוא אותי בפורום של ניוקאסל אבל אני אשמח אם הרציניים יותר יעדכנו כאן על דורטמונד מידי פעם אני אשמח לקפוץ לבקר. יאללה שתהיה עונה מוצלחת!
בורוסיה דורטמונד מדלגת מעל מגדבורג ועולה לשלב הבא:סיכומים ותגובות מהמשחק. בורוסיה דורטמונד עוברת את מגדבורג וקופצת אל השלב הבא של הגביע.משחק טוב של הבחורים בצהוב שחור הוביל את דורטמונד אל השלב הבא בלי הרבה בעיות נגד פ.צ מגדבורג,המשחק הסתיים בתוצאה 4-1 לטובת בורוסיה דורטמונד,כבשו סמולארק(דק' 4),קלימוביץ'(דק' 32),פטריץ'(דק' 76)וקלימוביץ' חתם את התוצאה עם שער בתוספת הזמן. סיכום:למרות היתרון המוקדם בדקה הרביעית של סמולארק ודורטמונד,אפשר היה להבחין את חוסר ההצלחה של דורטמונד במפעל הגביע ואת חוסר המזל של המועדון במפעל,כאמור דורטמונד לא הצליחה לזכות בגביע משנת 1989,הלחץ שהפעילה מגדבורג הובילה אותה לצמצם בתוספת הזמן של המחצית הראשונה אך לקבוצה ממגדבורג לא היה מספיק אוויר מכדי לקפוץ מעל המשוכה שלה,בורוסיה דורטמונד.25.340 צופים זכו לראות את המשחק המרשים בין שתי הקבוצות במגדבורג.איש המשחק של בורוסיה דורטמונד היה ללא ספק הקרואטי הנהדר מלאדן פטריץ' שהראה נוכחות במהלך כל המשחק והרשים עם משחק המסירה שלו לאורך כל המשחק.קלימוביץ' וסמולארק עשו את עבודתם והראו את החיבור הנהדר שקיים ביניהם. תגובות:לאחר המשחק במגדבורג אמר תומאס דול כי "אני שמח שעלינו כיתה אל השלב הבא שלנו אך המיתוס שלנו עדיין קיים אך אנחנו ננסה לשבור אותו.יכולת מרשימה של הבחורים הובילה אותנו אל השלב הבא בלי הרבה בעיות כנגד מגדבורג שלחצה עלינו במחצית הראשונה".נלסון ואלדז שצפה בקבוצה מהיציע אמר לאחר המשחק חד משמעית "אנחנו מוכנים ואנחנו באים השנה כדי להראות מי אנחנו".על החיבור בין קלימו' וסמולארק אמר דייגו "זה נפלא שיש לך חלוץ כמו אייבי לצידך שעושה עבודה מדהימה,מעניין יהיה לראות את פריי איתנו,אנחנו יכולים להיות חוד חזק במיוחד השנה". http://www.2send.us/uploads/407be76c22.Xxx כמו זוג מאוהבים,סמולארק וקלימו' לא הפסיקו לפרגן אחד לשני.
לארס ריקן - הסוף ? ילד הפלא לארס ריקן פרץ לפני 10 שנים בגיל 17 לתודעה, אז דובר על הכישרון הבא בכדורגל הגרמני. מאז לא רק 10 שנים חלפו אלא גם ים של פציעות. היום כעבור 10 שנים עומד עידן ריקן בדורטמונד להסתיים, ראשי דורטמונד רוצים להיפגש עם השחקן ולהודיע לו שהיום הוא לא משחק תפקיד בקבוצה וכי יש לו מקום רק בקבוצות המילואים של הקבוצה. הם יאפשרו לו להשתחרר ללא תמורה מהקבוצה. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/e/ec/Lars_Ricken.Xxx/200px-Lars_Ricken.Xxx ריקן, סוף עצוב....
איזה פספוס השחקן הזה.סוף עצוב לשחקן גדול.לא אהבתי שראשי המועדון הציעו לו לשחק במילואים,אני חושב אם הייתי במקומו וזה היה משפיל למדי,פשוט היה צריך להגיד לו שהוא לא מתאים יותר לקבוצה.
ההנהלה הזאת פשוט בלתי רגילה, לארס ריקן שחקן הבית היחיד של דורטמונד שנשאר לאורך כל הקריירה שלו בבורוסיה דורטמונד וככה מנפים אותו, אות גבורה לצורק ולעמיתו תומאס דול שמכחיד את הדבר היחיד והבסיסי של המועדון הזה, לארס ריקן.
יום לאחר המפולת של דורטמונד בבית נגד דויסבורג מתכננן מאמן הקבוצה תומאס דול לצרף לשרותי הקבוצה בלם נוסף במטרה למנוע מהגנת הקבוצה להיראות מבוגרת עם קובאץ' וורנס שאפשר היה להבחין במהירות החסרה להם אל מול החלוצים והקשרים המהירים והצעירים של דויסבורג. ציונים לשחקנים: רומן ווידנפלר - משחק חלש בהחלט שלו, היה יכול למנוע את השער האחרון אך לא ניסה כלל לזנק אל הכדור, משחק רע של מתחילת המשחק מצפה לו עונה קשה במיוחד עם ההגנה המבוגרת שלנו. ציון 6. רוברט קובאץ' - גם כן משחק חלש שלו, המון טעויות בהגנה אי התייצבות במיקום המדויק בהגנה, אי תיאום מוחלט בינו לבין וורנס. ציון 5. כריסטיאן וורנס - אפשר היה להבחין כי וורנס עדיין נותר עם כוחותיו האחרונים במשחק והראה את המלחמתיות שלו כמו בכל משחק ליגה, אך עדיין חסר כל תיאום עם קובאץ'. ציון 4 וחצי. דדה - השחקן היחיד בהגנה של בורוסיה דורטמונד שהראה נוכחות במשחק, כדורגל מהיר, תיקולים נכונים בלי טעויות רבות מידי אך עדיין עם כושר לקוי בהחלט. ציון 4. פיליפ דיגן - חלש, חלש, חלש ושוב חלש, חסר טכניקה, חסר תיאום, חסר מהירות. ציון 6. סבסטיאן קל - לא הורגש כלל במהלך המשחק, לא עשה את עבודתו כמו שצריך. ציון 5. מלאדן פטריץ' - בעיטות נהדרות, שליטה פנטסטית בכדור, מסירה נהדרת וראיית משחק טובה, אך עדיין לא משחק גדול של הקרואטי יש מה לשפר. ציון 4. טינגה - כלום, נאדה, ניקס. ציון 7. "קובה" - "המצטיין" של דורטמונד על המגרש, טכניקה אדירה פלוס יכולת משחק נהדרת ורואה מהלכים קדימה, יכול להיות פוטנציאל לשחקן מטורף בהחלט בעל כישרון מדהים. ציון 3. אייבי סמולארק - לא ניצל את המצבים שבהם היה יכול לסיים את המשחק לטובת בורוסיה, אך יצר מצבים לאורך משחק שלם. ציון 5. דייגו קלימוביץ' - ביזיון, כמה שציפיתי ממנו להיות האבא של החוד כאשר פריי פצוע אך כגודל הצייפיה כגודל האכזבה. ציון 6. מחליפים: נלסון ואלדז - לא קיבל מספיק דקות אך הראה יכולת פריצה נהדרת על הקו עם קרינגה. פלוריאן קרינגה - כובש השער היחיד במפגש מול דויסבורג, חייב לפתוח בהרכב במקום טינגה כבר במשחק הבא. דלרון באקלי - חושך ! הראה ניצוצות במחנה האימונים ובמשחקי האימון אך הרס לעצמו את כל התדמית החדשה שבנה לאחר שחזר מבאזל אליה הושאל לשנה. יום שבת, אני עם הקבוצה שלי בשאלקה, נקווה למתנת יומלדת מהחבר'ה הצהובים השחורים.
לטובת אלו שלא מבינים, יוני נותן את הציונים לפי הניקוד הגרמני שהוא הפוך מישראל. 1 זה הכי גבוה, ו 6 זה בד"כ הכי נמוך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx או שסתם היית שיכור יוני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
יוני. אני באמת לא מבין למה ציפית? א. יש לכם מאמן אדיוט. אין עליו שום מילה אחרת. ב. באיירן ויתרה על רוברט קובץ' בלי להניד עפעף ובמקומו ובמקומו בא בלם דיי בינוני - אסמעיל כבר לפני שנתיים, ולא סתם. ואם הוא כזה טוב למה יובה ויתרו עליו בכזו קלות? מה רצית, שבגיל 32 הוא פתאום יהיה מהיר? הוא אולי יכול להיות בלם מחליף אבל לא בלם פותח ובטח לא ביחד עם וורנס שבעצמו כבר מעבר לשיא. וזה שוב חוזר למאמן. למה להביא את קובץ' ולא לתת לברנצקה לשחק? למה להביא את קובץ' ולא את פרנהורסט או ווסטרמן או מנואל פרידריך? אלו השקעות לעתיד ולא הבאת שחקן גמור. אבל דול (כמו אלי אוחנה) רוצה לאמן שמות (ראינו את זה גם בהמבורג). ג. דייגו פרננדו קלימוביץ WTF. שחקן שאפילו מייק האנקה החלש עולה עליו בשתי רמות. שחקן שלא עשה שום דבר במועדון התחתית של וולפסבורג. זה השחקן שצריך לפתוח בהתפקה של קבוצה שרוצה להיות בצמרת? וזה עוד כשיש לך את נלסון ואלדז בסגל. שוב. המאמן. יוני, צר לי, אבל יש לכם בסגל שחקנים מוכשרים ונהדרים וצעירים. אין שום סיכוי שמשהו יתפתח מהם כל עוד דול במועדון. במקומם ישחקו ליצנים כמו קלימוביץ, באקלי או סתם שחקנים לא ראויים כמו קובץ' ודומיהם.