רק שלושתם זה הקבוצות הבולטות בטורניר? ועוד משהו קטן,באתר הרשמי כתוב משהו על יובנטוס, תוכלו להסביר לי מה כתוב שם? כי לפי מה שהבנתי יתקים משחק אימון נגד יובנטוס בואסטפאלסטדיון.
בורוסיה דורטמונד שתחזור מהטורניר הקצרצר ברוטרדאם תארח את אותה הקבוצה שניצחה במגר הצ'מפיונס האחרון, יובנטוס טורין. עומר, ואסטפאלנשטדיון אם כבר . אבל אנחנו חיים בעולם של כסף אז כיום זה סיגנל-אידונה-פארק. מה שכן ואסטפאלנשטדיון זה השם הנצחי של האצטדיון.
טעות שלי,כתוב לי את זה על הצעיף כשאמא שלי קנתה לי כששהתה בגרמניה זמן קצר,צעיף ד נדיר בישראל, אני יעלה תמונה בשיחת המוצרים.
עומר, לארס ריקן מעולם לא עזב את בורוסיה דורטמונד. תומאס דול החליט להוריד אותו אל הקבוצה השנייה אשר משחקת בליגה השלישית. לא יודע מאיפה הבנת שהיו שמועות שהוא חוזר לדורטמונד או לא בדורטמונד. לארס ריקן תמיד היה שחקן דורטמונד וישאר שחקן דורטמונד. יש סיכוי גדול שיורגן קלופ יעלה אותו בחזרה לקבוצה הראשונה במידה ולא יסיים את הקריירה כעת. ללארס יש גם כמה אופציות ללכת לקבוצות אחרות.
תודה רבה.ראיתי כתבה לא מזמן באתר אוהדים של דורטמונד משהו על ריקן. תומאס דול פשוט בן אדם טיפש. איזו החלטה תמוהה...הוא הרבה יותר טוב מכמה שחקני קישור שבסגל הראשון בקבוצה.
שמע, הוא התבגר למרות אי רצוננו אך אני חושב שהוא יכול להיות חלק מהקבוצה. למרות הרצון המטורף שלי לראות את ריקן שוב דורך על הדשא לעייני כל הקהל שלנו, אני בכל זאת חושב שלארס ריקן לא יכול להשפיע על הקבוצה הזאת, לא יכול להוסיף עקב העונה החלשה שלו יש לומר בליגה השלישית. במידה ודורטמונד רוצה להסתכל קדימה לריקן אין מקום בקאדר של המועדון ואני אומר את זה עם המון עצב, כי לארס ריקן הוא השחקן שאני הכי אוהב ומעריך.
אין ספק שכל אוהדי דורטמונד אוהבים את ריקן.טיפה מאכזב שהוא לא מתאים לקבוצה בליגה 2. אבל אני מקווה מאוד שקלופ יתן לו הזדמנות,ושריקן יקח אותה בשתי ידיים.שיסיים את הקריירה בקבוצה הראשונה,ועם תואר בע"ה.
למה מאכזב ? ריקן לא אותו הילד שכבש את השער נגד יובנטוס בגמר הצ'מפיונס, ריקן הוא כבר בן אדם מבוגר יחסית ורמת הכדורגל שלו לא מספיק גבוהה על מנת לקחת חלק בקבוצות הטובות והפחות טובות. לא יודע עם בעזרתו ניקח תואר, אבל הוא בהחלט יכול להועיל.
בורוסיה דורטמונד מחתימה את נאבן סובוטיץ' : http://img225.imageshack.us/img225/9793/subotic1212572688kp1.Xxx בורוסיה דורטמונד החתימה את נאבן סובוטיץ' בן ה-19 מFSV מאיינץ 05. הבלם שנולד בבוסניה הרציגובינה גדל בגרמניה ובארצות הברית חתם על חוזה ארוך טווח ל-5 שנים במועדון הפאר, עד ה30 ביוני 2013. מאמן בורוסיה דורטמונד, יורגן קלופ : "אני שמח שנאבן מגיע לדורטמונד ובכך ישדרג את ההגנה שלנו". "סובוטיץ' משתייך כבר עכשיו לבלמים הצעירים הטובים בגרמניה", אומר מיכאל צורק המנהל הספורטיבי של בורוסיה דורטמונד. סובוטיץ' הוא ההחתמה השלישית לאחר החתמתו של הקשר תאמאש היינל והבלם הברזילאי פיליפה סנטנה שיגיע מפיגוראנסה. סובוטיץ' שיחק אשתקד תחת יורגן קלופ במאיינץ ושיחק ב33 משחקי ליגה מתוך 34 משחקים, קיבל ציון מעיתון הקיקר 3.15, סובוטיץ' קיבל במשך העונה אך ורק 2 כרטיסים צהובים וכבש ארבעה שערים לטובת מאיינץ.
ביקשת, קיבלת : עוזבים: כריסטיאן וורנס - סיים את החוזה בבורוסיה דורטמונד. ככל הנראה ישחק ב1860 מינכן. אלכסנדר באדה - סיים את החוזה בבורוסיה דורטמונד. לא ידוע היכן ישחק פיליפ דיגן - סיים את החוזה בבורוסיה דורטמונד. ישחק בעונה הבאה בליברפול, אנגליה. סהאר זאנאסיה - סיים את החוזה בבורוסיה דורטמונד. לא ידוע היכן ישחק. סטיבן פייאנר - הושאל לאברטון, אברטון מימשה את אופציית הרכישה, שילמה עליו 2.5 מיליון יורו. מתנדנדים: נלסון ואלדז, דלרון באקליי, רוברט קובאץ' ודניאל גורדון. מגיעים: נורי שאהין - חוזר מהשאלה מפיינורד רוטרדאם. תאמאש היינל - מגיע מקרלסרוהה, תמורת 1.250.000 יורו. נאבן סובוטיץ' - מגיע ממאיינץ, תמורת 3.500.000 יורו. פליפה סנטנה - מגיע מפיגורנסה, תמורת 2.100.000 יורו. מועמדים: מוחמד זידאן (המבורג), סוטיריס קירגיאקוס (חופשי), שאבלוקס הושטי (האנובר 96), איבן סיאנקו (נירנברג), ז'ה קאסטרו (אתלטיקו מדריד), ג'אק מומאה (ויטוריה גומאריש).
תודה רבה וכל הכבוד,לא הבנתי איך ליברפול הולכים על שחקן שהוא לא בטוח שחזר לעצמו. מכל המעומדים הייתי הכי הרבה רוצה לראות בדורטמונד את מוחמד זידאן,למרות שאני לא יודע איך הוא משתלב בהתקפה כשיש לך את פטריץ' ופריי. את ולאדז חייבים להשאיל,בשום פנים ואופן למכור. החלטה באמת טיפשית היתה להשאיל את שאהין. לא עקבתי כל כך אחרי היינל העונה ,ולא כותבים עליו הרבה בכתבות על מחנה האימונים,אני משתוקק לראות אותו משחק.ההחתמה הכי בטוחה שנראת לביינתים היא החתמה של בלם מיינץ.
פשוט מאוד, גיבוי לשחקני ההרכב בתפקידו. מלאדן פטריץ' יכול לשחק כקשר אופנסיבי וקשר ימני/שמאלי. זאת לא תהיה הבעיה של יורגן קלופ בעונה הבאה. חייבים למכור, לא להשאיל. הוא מיותר בקאדר, הוא לא תורם מספיק כמו שמצפים ממנו, בקיצור פלופ. כאשר בחוד יש את פטריץ', קלימוביץ', פריי ועוד שחקן שבדרך לחוד אני לא חושב שיש טעם להחזיקו במועדון. היינל היה השחקן המצטיין של קרלסרוהה העונה, שחקן מצוין. קשר שמאלי שבהחלט ימלא לנו חור. אני לא יודע איך אתה קובע שההחתמה הכי בטוח שנראית לבינתיים היא של סובוטיץ' ? בגלל שהוא השחקן הכי יקר שנרכש ? הוא עדיין צעיר, לא עשה כלום בחיים שלו, בהחלט טמון פוטנציאל אך עדיין לא קרע זוג נעליים. היינל כרגע ללא ספק השם החם ביותר שמגיע למועדון לאור היכולות הגרנדיוזית שהציג אשתקד במדי קרלסרוהה.
na joni, es sieht ein bisschen aus, wie ihr ein grosses rueckschritt gemacht habt, oder? Degen zum Liverpool kann ich auch nicht verstehen, doch da ist auch den Spieler und die Englaender doof. jaja, mascherano, lucas, alonso und Degen. ist es ihn wirklich so wichtig, mit Gerrard zu traenieren? hehe
גל חמודי, רוקשריט זה צעד אחורה, לי נראה שהתכוונת קדימה, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל יפה מאד, הגרמנית שלך נהדרת!