לירן, הישג גמר הגביע מונח במקומו. בורוסיה דורטמונד הוא מועדון פאר, ללא צל של ספק מיקומו בטופ הבונדסליגה ולא בתחתית. תומאס דול הוא לא מאמן ראוי למועדון פאר כגון בורוסיה דורטמונד והמבורג. ללא ספק בדורטמונד מוכרחים להגיע למסקנה שבכדי להגיע למעליי הטבלה ושוב להיות אותה הקבוצה המפחידה הם צריכים את האיש הנכון על הקווים, אני אישית לא יודע אם זה יהיה קלופ, אך בוודאות הוא יהיה טוב יותר מאדון דול שאיכזב לא פעם אחת עם המון טעויות בצורה זו או אחרת. למעט גמר הגביע שהוא הישג מכובד ומציב אותנו שוב באירופה, אני לא רואה משהו אחד חיובי שאדון דול עשה למען המועדון. אני מקווה שהסוגייה תיגמר בימים הקרובים מכיוון שקלופ נמצא כבר במגעים עם הנהלת המועדון. ד''א, תומאס דול לא פוטר ! תומאס דול הגיש מכתב כאשר מבקש להשתחרר מהמועדון ולמנוע נפילה נוספת בעונה הבאה ורוצה לתת את המושכות למאמן אחר. כל הכבוד לדול על ההחלטה ללכת. אין כל קשר ליוקרה של המועדון בעולם לבין המצב הקיים בדורטמונד.
לפי התקשורת הגרמנית ובעיקר מדורטמונד אפשר להבין כי יורגן קלופ קרוב מאוד לדורטמונד. http://www.kicker.de/news/fussball/bundesl...artikel/378813/
וזה כבר סופי: http://www.sport1.de/de/sport/artikel_2253821.html דורטמונד יוצאת לדרך חדשה עם קלופ. ... ואני עדיין בספק אם זה מה שיחזיר עטרה ליושנה. שיהיה להם בהצלחה באירופה בעונה הבאה.
עטרה ליושנה לא בטוח אבל מה שבטוח שרח חדשה בדורטמונד בדמות מאמן ואני מדגיש מאמן בהחלט תעשה שינוי קל אם לא משמעותי בעמדותיה ושאיפותיה של דורטמונד.
אני די בטוח,שנתחרה על החמישה המקומות הראשונים,עם קלופ. אין הרבה מה לשנות בקבוצה, חוץ ממהגנה המזעזעת,יש לך קבוצה שמתחרה על אירופה,עם התקפה של פריי, פטריץ,פדריקו,קלמוביץ,ועם קשרים כמו קרינגה ,קובה,וקל,אני אפילו די חושב שזה צריך לבוא בקלות...
תגיעו קודם לעשירייה הראשונה.. קבוצה שמתחרה על אירופה?? חלאס עם היהירות.. אני לא יודע באיזה פלנטה אתה חי, אבל דורטמונד כבר ממזמן לא קבוצה שמתחרה על אירופה.
מתחרה או לא מתחרה נשאר לפרשנים של הליגה הגרמנית, בורוסיה דורטמונד תשחק שנה הבאה בגביע אופ''א ועם עובדות לא ניתן להתווכח.
כדאי שדורטמונד תתחזק, כי אם לא צפויים לה ימים לא קלים באירופה. אני הראשון (אחרי אוהדי דורטמונד כמובן) שאשמח אם הקבוצה הזו תחזור להיות אימפריה. זה חשוב לבונדסליגה, זה חשוב לאירופה.
לא יודע מה איתך, לי זה די צורם. אבל על זה שדורטמונד צריכה להיות בטופ אין על זה ויכוח. (בלי שום קשר,נראה שהמוצרים של דורטמונד די פופלרים בארץ, כי עכשיו כשחזרתי ראיתי כדור של דורטמונד בתוך מכונית,לפני כמה ימים ראיתי אחד עם החולצה של ליגת האלופות של דורטמונד,וגם בד"כ במשחקים של מכבי נתניה,אני רואה מלא אוהדים של נתניה אם צעיפים נדירים של דורטמונד.)
שמעו מתיאוס,חיפשו גרמניה,חיפשו צבעים דומים,הגיעו לדורטמונד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
כנראה שאתה לא בקיא מספיק בהיסטוריה של שני המועדונים הללו. מי לא זכה באליפות 50 שנה ? מי הרס להם את האליפות אשתקד ? בורוסיה דורטמונד היה ויהיה מועדון גדול יותר משאלקה, הן מבחינת תארים והן מבחינת הפאר. מה צריך לצרום לך ? הם לקחו על גבינו אליפות או גביע ? לא ! אנחנו הרסנו להם אליפות ? כן ! זה צריך לספק לך רגעי אושר אם אתה אוהד בורוסיה דורטמונד.
בטח ששנה שעברה ההיתי מבסוט מכך שהרסנו להם את האליפות. ואין ספק שדורטמונד מועדון הרבה יותר מפוואר. וואתה יודע מה? עזוב את זה שהם היו מעלינו העונה,הם ניצחו את 2 המשחקים שלנו מולם,המשחק הראשון בתבוסה.