עוד פחות מחצי שעה נפתח המשחק הקשה שלנו בבית נגד בוכום, אני עדיין בספק עם ההרכב שדול העמיד היום יכול לנצח קבוצה מליגה א' בכלל. יהיה קשה מאוד לנצח היום לאור העובדה כי אנחנו עם המון פצועים והציפיות שלנו היום בשמיים בכדי לנצח סוף סוף. אני חושב שזאת תהיה המשימה הכי חשובה של דול היום במידה ויפסיד מקומו לא בדורטמונד, יסלח לי דול אבל הגיע הזמן להראות תצוגות כדורגל, איתו או בלעדיו. Doll, Oder ein sieg oder nach hause
סוף סוף קצת נחת מהמועדון הצהוב שחור, ניצחון מפתיע בסך הכל לאור העובדה ששיחקנו בלי 8 שחקני הרכב ועם 3 שחקני נוער בהרכב ועוד כרטיס אדום שנשלח לעברו של וורנס, יש לומר בצדק. ניצחון נהדר על קבוצה שגם נמצאת בצרות ומחפשת ניצחון לאחר 5 משחקים אך תמשיך לחפש במחזור הבא. דדה, ווידנפלר פשוט היו השחקנים המרכזיים במגרש, יופי של החלטות, נכונות ודיוק יוצא מגדר הרגיל. שיפוט כל כך גרוע לא ראיתי המון זמן.
קשה אומנם להסביר את זה, אבל יש פעמים שניצחון פוגע בקבוצה, זה אחד המיקרים. ניצחון שמאריך אוטמטית בכמה שבועות את שהותו של דול בדורטמונד. כמה חבל
זה מה שיש לנו כרגע, אין מה לעשות, מאכזב מאוד אך הניצחון הוא מעל הכול. אי אפשר לשכוח כי תומאס דול פתח במשחק הזה עם שלושה שחקנים צעירים שמשחקים בקבוצת הנוער ובשנייה של דורטמונד, כך שזוהי כבר עבודה טובה שהוא עשה במועדון, קידום הצעירים זה מצוין.
תאמין לי שאני מאוד ביקורתי כלפי הדרך של תומאס דול וההנהלה שלא מבינה שהוא לא נמצא במקום הנכון. אך דבר אחד חייבים להגיד לטובתו, הוא יודע לקדם צעירים, נכון שזה בא על חשבון שחקנים פצועים אך הם מתחילים את הפירצה שלהם וזה נקודה אחת בלבד לזכותו, כל שאר הדברים אצלו אני לא מבין, את דרך החשיבה ואת תוכנית המשחק.
שיקדם איתכם צעירים למאבקי ההישרדות. ככה אתם בטוח תיפלו לליגה השניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
וואי וואי אוהדי שאלקה, אתם משהו "מיוחד". דורטמונד לא תירד ליגה גם עם ההרכב הנוכחי שבנוי על שלושה צעירים כאשר קובה, פריי, פטריץ', ואלדז, קאל, דיגן, פצועים ולא יראו משחק בשבועיים שלושה הקרובים, למעט קובה את פטריץ'. אתם עוד תיפלו חזק אצלנו העונה.
עזוב יוני(?) אוהדי שאלקה מתוסכלים מהקבוצה שלהם, אז הם באים לנדנד לאחרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
לא מתוסכל ולא נעליים, אבל עם הצעירים האלה יוני, שעם כל הכבוד עוד לא קרעו זוג נעליים אחד הדרך שלכם להצלחה רחוקה מאד. שוב הבעיה היא לאוו דווקא הצעירים אלא תומאס דול, ואתה עצמך שהפסדתם הודת. ואתם כמובן לא תרדו, אבל לקוות אפשר תמיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
בוא תגיד לי אתה, רקיטיץ' קרע זוג נעליים ? אוזיל קרע זוג נעליים ? שלושה שחקנים צעירים לא עושים את ההבדל בין טוב לרע, הקבוצה שיחקה טוב יותר כאשר הצעירים שבאו נלחמו למען הסמל של הקבוצה שהוא מעל הכל, השיגו ניצחון אדיר עם שחקן פחות כאשר המצב היה 1-1. על זה יש לנו בדורטמונד שיר !! Wir wollen keine blau weissen parasiten !! Schwarz gelb ist der ruhrpott !! raus mit diesem pack !! התיסכול אוכל אותם כל כך קשה, חמישים שנה בלי אליפות זה לא הגיוני בכלל ! מה גם שהרסנו להם את החלום הרטוב של כל אוהד שאלקה אשתקד, אין מתוק מזה.
איזה צעירים הוא מקדם ולאן? תראה לי צעיר אחד שהוא קידם איפשהו. להיפך. דול הוא בית קברות לצעירים. תראה מה שהוא עשה בהמבורג. ואל תתרשם מזה ששיחקו ביום שישי 3 מהנוער והקבוצה השניה. זה היה רק בגלל שלא היתה לו שום ברירה אחרת. איפה אמדיק? איפה שאהין? איפה קרוסקה? ועוד ועוד ועוד. (גם אם טעיתי במישהו מהשמות). במקום הצעירים המצויינים שלכם ישחקו הצעירים דדה, באקלי, קלימוביץ', וורנס, קובץ' וכו'. רד מזה. דול לא מקדם כלום. הוא אוהב לקנות "שמות" גם אם הם מזמן גמורים או שאף פעם לא היו כלום - קובץ', קלימוביץ', ליובויה וכאלה.
קרוסקה בהרכב, שאהין הושאל עקב טיפשותו של דול, אדמיק מקבל את הדקות המשחק המתאימות לו, כישרון גדול הוא בטח שבטח לא כאשר לפנייך משחקים ברז'נסקה, קובאץ', וורנס. אקגון, שמעת עליו פעם ? שחקן שגדל במחלקת הנוער, הועלה בשנה שעברה על ידי דול ומשם דול נתן לו לאט לאט דקות משחק, הוא עושה זאת בצורה נהדרת ומתגלה שהוא לא פחות טוב מדיגן החלוד והפצוע שיחסר לתקופה לא מוגדרת כרגע.
קובץ'? וורנס? בשביל זה ההגנה של דורטמונד נראית מחוררת וסופגת כמויות בלתי נתפסות של שערים. חוץ מזה ששניהם זקנים ואמדיק לא מקבל מספיק דקות. אוקגון משחק רק בגלל שדגן פצוע ולא משום סיבה אחרת. ובכל זאת. נתת רק שם אחד, כאשר מצד שני נתת שם של שחקן מעולה שדול זרק כדי שטינגה וכאלה ישחקו.
אם כל הכבוד לאמדיק, רוברט קובאץ' טוב ממנו, מרטין אמדיק יקבל לטעמי במשחק הבא את דקות המשחק המרובות במידה ולא יחליט לפתוח עם קובאץ', עקב הרחקתו המוצדקת יש לומר של כריסטיאן וורנס. טינגה זה מקרה אבוד, הוא לא מתאים לקבוצת בונדסליגה, אני לא מזלזל אך שאהין, פיינאר, קרוסקה ובקרוב נג'מבה עולים עליו בכמה מידות.