איך על קל אפשר לבנות קבוצה אם הוא נפצע כל שני וחמישי? ונכון שפריי חולץ ענק, אבל מצד שני קלימוויץ ופטריץ דיי פוגעים כך שהבעיה היא פחות בהתקפה.
נעם, פטריץ' נועד לשחק כקשר אופנסיבי, פריי הוא החלוץ הטבעי שלנו ולכן יהיה הרכב חזק יותר כאשר פריי יהיה חלוץ ופטריץ' יוסט לקישור האופנסיבי.
שני הפסדים ברציפות והכל נראה על הפנים אצלנו, שחקנים מתלוננים על בחירותיו של דול בנוגע להחלטות על ההרכב הפותח במשחקים, כמובן שמדברים בשם בדוי בכדי למנוע תסבוכות קשות יותר מהקיימים. דול מחפש שוב המון תירוצים בנוגע להפסד האחרון של דורטמונד וכמובן לא מוכן לקחת אחריות ולעזוב את הקבוצה שרק תידרדר בקצב הזה. החיים נעשים קשים יותר משנה לשנה כאשר המטרות של המועדון הם להגיע אל הטופ 5 ובסופו של דבר מגרדים נקודות ומנסים להישאר בליגה, הגיע הזמן שהקבוצה תחזור לימים היפים שלה ותתחיל לנצח ולהשחיל לקבוצות צרורות לתוך הרשתות.
להזכיר לך שמוריניו מחכה להצעות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לא ברצינות, קלינסמן מאותת שהוא מוכן לחזור לאמן, נקודה למחשבה.
חלום שלא יתגשם ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx עד שבדורטמונד לא יבינו כי דול הוא לא מאמן שמסוגל להביא קבוצה לטופ הגרמני ושלא נדבר על טופ אירופאי אנחנו נישאר עם מאמן חסר ניסיון והשכלה בכדורגל, עם כל הכבוד לו, שיעשה לנו האוהדים טובה ויעזוב אותנו ואנחנו מאוד נכבד את ההחלטה הזאת.
דול מאמן לא רע לקבוצה כמו רוסטוק, לדורטמונד שהיא קבוצה עם אמביציות ושאיפות הוא פשוט לא מתאים. ד"א פטריץ עם פריי בהתקפה ( שזה יחלים) זה החוד בין הקטלנים בבונדסליגה!
אני עדיין לא מבין מה דול המוקיון הזה עושה בקבוצה כמו דורטמונד... לדורטמונד מגיע הרבה יותר מהכלומניק הזה שבשנתיים האחרונות גרם רק לצרות בקבוצות שהוא היה . מאז הוא מהווה רק נזק לקבוצה שהוא נמצא בה. הוא הגיע מצויין עם המבורג למקום השני ואז התחילה איתו הנפילה הגדולה ומאז הוא רק נזק.
אני חושב שדול הטיפש, לא מבין את הרמז שלו לקחת את הרגליים ולהתעופף מדורטמונד, הורס המון אומר שהקבוצה משחקת זוועה, מעניין למה ? כי הוא משחק עם שחקנים שאין להם מושג בכדורגל, מהמט אקגון, שיסלח לי אקגון אבל ילד בן 4 לא רע ממנו. וורנס אם כל הכבוד לו כבר מבוגר ולא זז כמובן שהנשמה שלו עדיין במגרש אבל זה לא מספיק. טינגה, חתיכת אפס גדול לא מבין איך נתנו לו לשחק בכלל, למה פדריקו לא פותח בהרכב, שחקן טוב יותר מטינגה, קרוסקה ובטח שבטח יותר מדלרון באקליי. לי אישית נמאס, איך אפשר לקבל את זה במועדון שהקבוצה מפסידה בלי סוף העונה, אנחנו לא רוצים עוד עונה בתחתית, הגיע הזמן להחזיר את המוטיבציה בקבוצה ולהראות לגרמניה שבורוסיה דורטמונד לא נגמרה ולא הייתה עבר לכדורגל הגרמני.
דול היה חייב לעוף אחרי המשחק מול קרלסרואה (שמגיע לה מילה טובה. הפתיעה את כולם ובגדול). אני מניח שאחרי ההפסד הצפוי לבוכום ביום שבת הוא לא ישאר יותר בקצב הזה עוד נרד ליגה, אין מלים. פשוט עצוב לראות את הקבוצה משיקה לקו האדום בתום 8 מחזורים כשמתוכם 5 הפסדים.
דורטמונד לא תירד ליגה, אני יכול להבטיח לך שהקבוצה שלנו חזקה יותר משאר המתחרות שמועמדות לרדת ליגה. משחק הבית הבא הוא נגד בוכום, בוכום היא לא קבוצה חזקה כמו שהייתה בשנה השעברה והקבוצה שלנו מבחינת סגל טובה הרבה יותר מזו של בוכום. פלוריאן קרינגה חוזר לשחק נגד בוכום, אך הבעיה הגדולה היא פציעתו של ואלדז שנפצע במהלך משחק ידידות בינלאומי נגד לג'ייה ורשה שנגמר בסופו של דבר בתוצאת שווין, 2-2.
יוני, ככה גם אמרו בהמבורג בשנה שעברה ואם הם היו מחכים עוד שבועיים שלושה הם היו משחקים בדרבי נגד סנקט פאולי. אם דול ימשיך אצלכם, הכל אפשרי, כולל לרדת ליגה.
קודם כל, אני מבטיח לך שבמידה ודורטמונד תפסיד מחר לבוכום, אני לא בטוח שדול ישאר בדורטמונד. דבר שני אני לא חושב שדול ימשיך גם ככה בהמשך העונה כי ההפסדים יגיעו והם לא יאחרו להגיע, זה רק עניין של זמן עד שדול ימצא את עצמו בלשכת העבודה. השאלה מי יבוא במקומו ?!