בורוסיה דורטמונד 14/15: תם עידן קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. bvb_fan Kevin Großkreutz

מישהו יוכל לתרגם לי מהם התנאים ההזויים של אילקאיי?

2. Lars Ricken Member

בקשר לגינתר, אני שמח שהוא נשאר אבל לא ציפיתי ממנו להגיד את המילים הבאות : Ich wusste schon am Dienstag Bescheid. Ich habe immer gesagt, dass Dortmund mein Herzensverein ist. הוא לא שחקן בית ולא גדל בנוער ובכל זאת מתבטא בצורה כזאת. לא ידעתי שהוא מרגיש ככה. עשה לי את היום.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Ralph-Lauren אוהב/ת את זה.
  3. AS R Member

לפי השמועות ביממה האחרונה, דורטמונד מעוניינת באלכסנדר מיטרוביץ' מאנדרלכט, שמחירו עומד על כ-15 מיליון אירו. אולי סוף סוף נראה מחליף ראוי ללבנדובסקי ?
    הסרבי (עוד לא בן 21) כבש העונה 20 שערי ליגה.

4. Lars Ricken Member

כנראה שבדורטמונד קוראים פה את ההודעות בפורום כע התקשורת האיטלקית מפיצה את השמועה הבאה באינטנסיביות: המועדון מעוניין באלכסנדר מיטרוביץ' כפתרון לחוד. המחיר -15 מיליון. לעניות דעתי פתרון מושלם,חזק נחוש ודומיננטי.יודע לכבוש שערים ועשה זאת גם מולנו. לפני שנתיים כבש 16 שערי ליגה ובעונה האחרונה 20. אני מאוד מקווה שהקבוצה תחתים אותו,אחד השחקנים האהודים עליי.

5. AS R Member

לא נראה לי שיחתימו חלוץ מבלי להבטיח קודם מכירה של חלוץ קיים. השאלה היא עד כמה יש התעניינות באימובילה (או ראמוס) ואם כן, האם המועדון יסכים למכור אותם בהפסד ואז לקנות חלוץ אחר.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

במידה וזה יקרה, החתמה מעולה של המועדון. שחקן כל כך טוב ומתאים מאוד לקבוצה.

בצ'ירו יש התעניינות בוודאות מכמה מועדונים באיטליה לפי התקשורת הגרמנית ובמחיר שאולי כדאי למכור אותו ומהר - 15 מיליון יורו. לגבי אדריאן ראמס, כל כך שקט כל מה שהיה צריך להיות מסביבו, אף אחד לא דיבר על עתידו ואפילו לא הוא וזה מאוד מוזר לי.

7. bvb_fan Kevin Großkreutz

זה כי הוא אדריאן ראמוס שכזה. צריך להשאיר אותו בתור חלוץ שני. ולא בתור אופצייה לרוטציה כמו שקלופ חשב.

8. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

דורטמונד צפויה להחתים בקרוב את אובי אולארה, חלוץ קלאב ברוז׳ ונבחרת בלגיה הצעירה.
    אני מניח שהוא מגיע ככשרון לעתיד, השאלה היא אם הוא יושאל בינתיים או יהיה שחקן מחליף..

9. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

למה ? איך הוא תרם למועדון ? איך הוא התעלה על שאר השחקנים ? הוא לא שיחק כי הוא לא מתאים למועדון וכי הוא ככל הנראה לא הראה ניצוצות באימונים של קלופ, אני לא רואה אותו משתפר בגילו הלא צעיר.

נפלא, אני מאוד אוהב את הרכישות של טוכל עד כה והרצונות שהוא מראה כלפיי שחקנים צעירים ומבטיחים.

ד''א מסתמן טרייד בין בורוסיה דורטמונד לבין פיורנטינה האיטלקית, צ'ירו אימובילה יחזור לאיטליה ואילו מריו גומז יעשה את הדרך ההפוכה. יכול להיות מעניין אך העסקה עדיין בחיתוליה.

10. Lars Ricken Member

לא ברור לי העניין עם אובי אולארה. אני לא מכיר אותו,מעולם לא שמעתי עליו אבל נניח שהוא כשרון ענק, משהו כמו לוקאקו.הבלגים ידרשו עליו לפחות 6 מיליון,הם אלופים בחליבת כספים בעסקאות על הכשרונות שלהם. אנחנו מזכירים כל הזמן פה שאין הרבה כסף בקופה,לא עדיף שהסכום הזה יהיה חלק מהעסקה על החלוץ העיקרי שאנחנו מתכננים לקנות? דורטמונד יכולה להרשות לעצמה את זה עכשיו,או שמחכים להפסיד לבקרב הכלכלי מול מועדון אחר על שחקנים? במה השחקן הזה שונה כל כך מגי'-דונג-מה שמו או ממרווין דוקש? או אפילו מדניאל גינזק ששלחנו אותו לליגה ה2 וחזר יפה מאוד עם שטוטגארט. הייתי מברך על רכישה שכזו אילו הייתה מתבצעת לאחר שקנינו את החלוץ העיקרי שלנו. במערך של חלוץ אחד הוא מיותר ברוטציה,אולי זה מרמז על כך שטוכל מחזיר אותנו לשחק עם שתי חלוצים בחוד ואז חוזרים לימי פריי ופטריץ' העליזים? בכלל לא ברור לי הצעדים שטוכל עושה בחלון ההעברות,הכל לוט בערפל. אני לא יודע להגיד אם קסטרו היה שווה את הכסף, אם ווייגל יודע כדורגל ואם בורקי הוא העוגן שלנו. ועכשיו אולי האובי אולרה הזה. אני לא יודע מה אני חושב על הרכישות האלה אבל אני סומך על טוכל שהוא יודע מה הוא עושה. רכישת שחקנים צעירים זה סה"כ מראה על קווי אופי של מועדון,ואין ספק שזה אחת מהאג'נדות שלנו. טרייד מריו גומז מול צ'ירו אימובילה? Das macht mich geil.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/15
  11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הודעה מעניינת שאפילו הייתה ברורה לדעתי, סוכנו של גונדוגאן אמר כי "אילקאי מתעניין מאוד בתוכניות של טוכל'' כפי שזה נראה גונדוגאן ישאר בבורוסיה ויאריך את חוזהו מכיוון שאין התעניינות גדולה בשחקן.

כישרון ענק, ילד בן 19, חלוץ שמתנשא לגובה של 1.96. שיחק העונה 30 משחקים בכלל המסגרות וכבש 7 שערים, 4 בישולים. נכון אומנם הוא לא כבש הרבה ומטרת המועדון בהחתמת שחקן שכזה במידה והוא יגיע, אך ורק לטווח הארוך במטרה לבנות את עתיד המועדון על השחקנים הצעירים כמו ווייגל שגם הוא אחד הכישרונות העולים בגרמניה. וזה חלק מהאג'נדה של המועדון.

אני בטוח שכלל השמועות וכל הדיבורים והרעש מסביב להחתמת חלוץ כזה או אחר יגמרו בסופו של דבר, המטרה היא לעבות את הסגל הרחב וגם להסתכל קדימה ולאו דווקא על העונה הקרובה. אני חושב שהעסקה אשר מתבשלת עם פיורנטינה תועיל לנו מאוד במידה וגומז יגיע. כמובן שבגדול עדיף לקחת סכום גדול מאשר לפזר בקטנות על כמה שחקנים אך אני בטוח שבדורטמונד מנסים לעשות טרייד כזה או אחר על אימובילה.

למה ? יש לנו סגל בסיסי חזק בהחלט. חיזוקים נכונים בעמדות מפתח ועיבוי הסגל זה הכי לא לוט בערפל. טוכל בונה קבוצה חזקה מאוד על סמך מה שקיים במועדון. קסטרו חיזוק מרשים בהחלט שיכול לתפוס כל כך הרבה תפקידים ב-11 של ההרכב, בורקי ? צעיר, מצויין ויש לו עוד המון מה לתת בכדורגל וזה חיזוק משמעותי בהחלט.

בסה''כ, אנחנו הולכים לעונה מעניינת ומרתקת, קבוצה עם בסיס שחקנים חזק בהחלט, חיזוקים מעניינים שעוד לא תמו ויש עוד מה לחזק ואני בטוח שזה ייעשה.

12. Lars Ricken Member

גונדואן- היום הוא מקושר שוב לבאיירן. למרות שאני די בטוח שהוא ישאר,אני מקווה מאוד שהוא יקבל את ההחלטה לפני משחק הראווה של דדה. אני מאמין שהוא יקבל את המשכורת הכי גבוהה בקבוצה ,שני אולי רק לרויס.דרך אגב אם הוא יחתום ,זה די סותם את הגולל על כל הנושא הזה של גייס. מרכז השדה נראה מעודד סה"כ: גונדואן/גייס-בנדר-קסטרו-שהאין-לייטנר.

אובי אולארה- אמרתי שהייתי מברך על החתמה כזו אילו הייתי יודע בוודאות שהיא לא מתבצעת על חשבון החלוץ המוביל שאנו זקוקים לו. אם זה לא פוגע ברכישה של חלוץ אחר, אז ברוך הבא אובי.

אני אסביר את עצמי למה אמרתי שהכל לוט בערפל- אומנם עד עכשיו הייתה מסיבת עיתונאים אחת וגם היא לא הייתה אינפורמטיבית בכלל. מה המטרות של המועדון לקבוצה הקרובה? מה הטקטיקה שלנו? מה היא אידיאולגיית המשחק שלנו? איזה עמדות דרושות חיזוק על פי טוכל ואיך הוא מתכוון לטפל בהם? אנחנו בשלב מאוד מוקדם , וזה הגיוני. אבל המצב כרגע לא ברור וזו עובדה.אפילו אם היא כפופה לנסיבות.
    *תוך כדי שאנו מדברים,ההעברה של גייס לשאלקה כמעט סגורה.

13. VAR Member

נשגב מבינתי איך שחקן שלא עשה כמעט כלום בעונה שעברה והחמיץ את כל העונה שלפני מחוזר ע"י באיירן מינכן ואנחנו עוד משחקים משחקים "כן רוצים/לא רוצים". יאללה למכור כבר, אם גווארדיולה האידיוט באמת מתכנן לו תפקיד מרכזי במקום הנינג'ות האחרות שיש לו בחולית הקישור, זה החיזוק הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות בקיץ הזה.

14. Lars Ricken Member

איך שאני רואה את זה,המועדון פחות צד פה. אני משער שהמועדון רוצה למכור ושאילקיי רוצה לעזוב אבל כמו שאמרתי בעבר,לדעתי משהו מסריח פה. אם תשאל אותי, אני חושב שהוא נכשל בבדיקות רפואיות חשאיות בבאיירן וברצלונה.

15. AS R Member

כל הזמן דיברו על כך שחתימה של גייס בדורטמונד היא עניין של זמן והיום הוא חתם רשמית בשאלקה. מוזר, בטח בהתחשב בזה שהוא שיחק תחת טוכל במיינץ והוא רצה להביא אותו גם לדורטמונד.

אני מניח שלא סתם דורטמונד החליטה לוותר עליו, זה בטח רמז לכך שגונדוגאן ישאר בסופו של דבר.

מצב נושא:
הנושא נעול.