בורוסיה דורטמונד 14/15: תם עידן קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לפי דיווחים בגרמניה, יורגן קלופ רוצה להשתחרר מחוזהו בדורטמונד.

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

הגרוע מכל ! בשעה 13:30 שעון גרמניה, בורוסיה דורטמונד תכנס מסיבת עיתונאים. לפי ה''בילד'' הגרמני, יורגן קלופ ביקש מהנהלת המועדון להשתחרר מהחוזה כבר בקיץ הקרוב. לפי הספקולציות לקלופ הגיעו מים עד נפש. כפי שזה שנשמע בתקשורת הגרמנית, בורוסיה דורטמונד הציעה חוזה ארוך טווח ל-4 שנים למחליפו של קלופ שכפי שנראה כרגע יהיה זה תומאס טוכל שלא יאמן בעונה את המבורג בעקבות החתמת ברונו לבאדייה ל15 חודשיים (החוזה מותנה בהצלת המבורג בבונדסליגה).

3. alexshw Member

אני חושב שקלופ באמת מיצה את עצמו בדורטמונד ויהיה באמת מעניין לראות אותו עובד במקום עם פחות מגבלות כלכליות.
    עניין אחר שבאותו מקום באמת יצפו ממנו לתארים, מה שלא באמת קיים בדורטמונד.
    אבל זה חלק מהעניין.

4. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אין מועדון כדורגל שלא מצפה לתארים, נראה לי קצת תמוה מה שכתבת. בורוסיה דורטמונד מצפה לתארים ועברה דרך ארוכה עם קלופ על מנת להגיע להישגים הכל כך מרשימים שהוא רשם עם המועדון הזה. הכאב הוא עצום כל כך שאין לי מילים לתאר את הוקרת התודה העצומה שיש לנו אוהדי הקבוצה ליורגן קלופ. אבל זה נראה כמו דרך דרך בטוחה לבאווריה, טוכל והמבורג לא הגיעו להסדר, טוכל יחליף את קלופ ואילו קלופ ב2016 יהיה מאמן באיירן מינכן לאחר תום החוזה של פפ.

5. alexshw Member

כשיש בליגה קבוצה שמשך עשרות שנים מעל כולם אז הציפיה לאליפות היא פחותה, מאשר בקבוצות מהדרג הכי גבוה באירופה.
    הלחץ לזכות בתארים בדורטמונד יותר קטן לדעתי מיונייטד, באיירן, ריאל, ברצלונה וכו'.
    בדורטמונד נכונות גדולה הרבה יותר לתהליך ארוך של בניה שלא יכלול בתוכו ישר הישגים, וזה באמת מה שקרה ואני חושב שקלופ נמצא בסיום התהליך הזה והוא רוצה מקום עם כלים טובים יותר בשביל ליישם את הפילוסופיה שלו ובשביל להגיע לתהילה.

6. VAR Member

יש מקור לזה?

זה יהיה מהלך מטומטם מבחינת כל המעורבים בפרשה, ובמיוחד באיירן.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

מדברים על זה בסקיי גרמניה בשידור ישיר. שזוהי אחת האופציות שעומדות על הפרק.

אין ספק שהדרישות הן שונות בכל קבוצה. אך להגיד שהצייפיה לתארים לא קיימת במועדונים זה מוגזם. גם בקבוצות הכי קטנות יש ציפייה לתואר, תראה את ארמיניה בילפלד שנמצאת בחצי הגמר הגביע הגרמני ויכולה להפתיע ולהגיע לגמר. וגם לזכות.

8. JohnTerry26 Member

"ב2016 הוא יעבור לבאיירן"... רק לי נדמה שבגרמניה תמיד יש טיים-ליין לכל דבר?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ב-1 לספטמבר פולשים לפולין"

כזה טיימליין? כן, יש להם היסטוריה לגרמנים.

David De Gea, Gianzola, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

הכוונה שלי לציפיות בליגה ואירופה. גביע מקומי זה שונה, יש פה מקום להרבה הפתעות אבל זה לא מפעל שמשקף את הדברים שקורים במועדון.

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אוקיי, הבנתי את כוונתך, מקבל..

12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

למעוניינים - n24.de מעביר את מסיבת העיתונאים בשידור ישיר בשעה 14:30 שעון ישראל.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שיש לי ריספקט גדול לקלופ על המהלך הזה. אני חושב שזו הוכחה לכך שהוא הרבה יותר אוהב את דורטמונד ממה שהוא אוהב את המעמד שלו בדורטמונד, למשל כמו ונגר בארסנל. הוא מרגיש שהוא מיצה את עצמו במועדון, שמישהו אחר מכאן ואילך יצטרך להוציא את המועדון לדרך חדשה. לפעמים עדיף לסיים בצורה מכובדת ויפה מאשר שתיהיה האפשרות שתמחוק את כל מה שעשית.

אני מאחל לו בהצלחה בהמשך, הוא דמות מאוד חיובית בכדורגל. אני רק מקווה שהוא לא ילך למועדון חסר מסורת כמו סיטי.

ובהצלחה גם לדורטמונד כמובן, אני כבר אמרתי מקודם שלטעמי זה יהיה המהלך הנכון (גם) עבורם.

14. JohnTerry26 Member

אושר שהוא עוזב. הוא אומר שהוא לא מתכנן לקחת הפסקה מאימון בעונה הבאה.

לדעתי זה לסיטי או ריאל. נראה לי סיטי ובטח יהיה שם clear out רציני, ראשנים ללכת יאיא טורה ונאסרי.

15. alexshw Member

לאור ההתפתחויות לא מבין למה קלופ סרב ליונייטד בשנה שעברה. חשבתי הוא באמת החליט להיות סטייל פרגוסון או ונגר של דורטמונד, למרות שכבר לפני מספר חודשים אני חושב שהתבאטתי פה שלדעתי הוא מיצה את עצמו בקבוצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.