בורוסיה דורטמונד 14/15: תם עידן קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏20/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני לא מסכים איתך, נתחיל בזה שויידנפלר עוד לא סיים את הקריירה. אני בטוח שלנגארק מתאים לתפקיד ולא צריך לחפש בשדות זרים. בדורטמונד כבר הביעו את רצונם לתת למיטצ' את אפודת השוער ולא להביא שוער מקבוצה אחרת. במידה ודורטמונד תקנה שוער היא תיקח שוער צעיר כמו טימו הורן מקלן, לוריס קאריוס ממאיינץ או ברנד לנו מלברקוזן שתג המחיר שלו לבטח בשמיים וזה כרגע לא רלוונטי. אני עדיין בטוח שלנגארק הוא האיש הנכון. לגבי הצעירים שלנו, קודם כל אם נלך שנים אחורה רומן לא היה שם דבר בקייזרסלאוטרן ועשה את הדרך שלו בצורה היפה ביותר למעלה ולכן צריך להאמין בצעירים שלנו אחרת לא יהיה צורך במחלקות הנוער. אני חושב שהבעיות בהגנה נובעות לא יותר מאשר חוסר תקשורת בין רומן ויידנפלר להגנה אני עדיין בטוח שרומן עושה עבודה נהדרת ומונע הפסדים מביכים יותר, כמובן שצריך שינוי אבל זו לא העמדה הבעייתית.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יוני, גם בבאיירן היו בטוחים אחרי קאן שרנזינג הוא הפיתרון ואחרי זה קראפט...
    שניהם אגב שוערים טובים, אבל לא מספיק טובים בשביל האימפריה הבווארית\
    לגבי קאריוס הוא שנה הבאה שחקן חופשי ....
    לגבי האחרים כן תג המחיר גבוה ומרתיע, אבל גם באיירן שילמה הרבה בשביל נוייר, והאמת הוא שווה כל סנט...

VAR אוהב/ת את זה.
  3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אין ספק שיש נפילות אבל צריך להסתכל רגע על המשחקים שלנגארק שיחק, הוא עשה עבודה כבירה בשער הקבוצה. תג המחיר של טימו הורן הוא לא כל כך גבוה יש לו בחוזה סעיף שחרור של סביבות ה7 מיליון יורו. למרות שבין כל אלו, קאריוס הוא מבחינתי מועדף על כולם.

4. bvb_fan Kevin Großkreutz

גם בליגה השנייה יש שוערים מכובדים.
    אפשר אולי להביא את השוער ההונגרי של מינכן 1860 ;)

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

ל1860 מינכן אין שוער פולני ;)

6. bvb_fan Kevin Großkreutz

יש להם שוער הונגרי. בן 43 בערך

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

קוראים לו גאבור קיראי והוא משחק בפולהאם ...

8. bvb_fan Kevin Großkreutz

אז הוא עבר. אחד השוערים האהובים עלי, זכור לי ששיחק מולנו בגביע בשנה שעברה עם טרנינג מצחיק וגם עשה לנו בית ספר מהשער.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

גם סוון אולרייש תמורת 15 מיליון שלכם :D

10. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לדעתי אם דורטמונד תקנה שוער חדש זה יהיה אחד מהשלושה הבאים - קאריוס ממיינץ, הורן מקלן וטראפ מפרנקפורט (כרגע פצוע אבל הוא שוער טוב מאוד עם סעיף שחרור של 4 מיליון אירו).
    לגבי לנו - הוא פחות טוב העונה לעומת עונות קודמות, היו לו משחקים מצוינים (מול דורטמונד והאנובר למשל) אבל גם כמה טעויות שהובילו לשערים. בסך הכל הוא עדיין שוער מצוין ומנוסה יותר ממי שציינתי, אבל גם הרבה יותר יקר.
    מצד שני, אולי עדיף לדורטמונד לקנות שוער מוכח ויקר במקום שוער צעיר ולא מנוסה...

11. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

איזה ניצחון של לוחמים. היו הרבה קטעים במשחק שהקבוצה הזכירה את מה שעשתה בשנים היפות. חשוב להמשיך ברצף ניצחונות על מנת ליצור מומנטום חיובי בליגה. שני שחקנים שבלטו מעל כולם היו ללא ספק אילקאי גונדוגאן שהראה כמה יכולות יש לו ושהפציעה היא מעברו והוא מסתכל קדימה, מסירות נהדרות לעומק ובניית המשחק כמו שמצופה ממנו. מאטס הומלס, הציל שער בטוח ועשה עבודת הגנה נהדרת. הקבוצה לחמה בכל עמדה על המגרש ועשתה עבודה נהדרת בהקרבה, הכדורגל לא היה מרהיב אך היו כמה ניצוצות ומכאן אפשר להתחיל את הדרך למקומות הריאלים שלנו.

12. AS R Member

מיקיטריאן פשוט פלופ ענק מאז שהגיע. אין לי מושג איך הוא כבש 25 שערי ליגה בעונה אחת באוקראינה, אבל פשוט מצחיק לחשוב היום שהוא המחליף של גצה. היום הוא כרגיל עם החמצה ענקית, וכמובן שאחריה הגיע שער השיוויון. הבעיה היא שאני לא רואה את דורטמונד מוכרת אותו כי זה בטח לא יהיה בסכום דומה לזה שבו היא קנתה אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/14
  13. bvb_fan Kevin Großkreutz

מסכים בכל מילה.

קיבל יותר מדי הזדמנויות בשביל להגיד "תנו לו הזדמנות"
    בחור מקסים , שחקן בינוני ולדעתי צריך לתת לגינדואן חוזה עתיר מזומנים ולהשאיר אותו על ''עמדת הגצה''.

14. VAR Member

מיקי הוא כרגע השחקן הכי מיותר בדורטמונד ולא באשמתו. הוא באמת אחלה שחקן שפשוט לא מסוגל להתאים את עצמו לשיטה. באגפים אני מעדיף אפילו את גרוסקרויץ עליו ובאמצע אני מעדיף אפילו את יונאס הופמן. אם לקלופ אין כוונה לשחק במערך עם 2 חלוצים שמיקי יתופקד בו כסקנד סטרייקר אז פשוט אין טעם להמשיך להחזיק אותו בקבוצה.

15. bvb_fan Kevin Großkreutz

ממש כואב לי לראות איך הוא מתבזבז אצלנו, השיטה שלנו השתנתה, מיקי טוב מול מרחבים פתוחים ולא מול הגנות קשוחות כי הוא רגיש.
    בקיצור אנחנו צריכים שחקן חודר הגנות וטכני יותר, מין מרקו רויס 2.

מצב נושא:
הנושא נעול.