בולטון וונדררז - הדיון הרשמי

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by George Best, May 19, 2007.

1. THE STRETFORD END Member

http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...ake+McCann+move

גאבין מקהאן...בולטון בדרך להאבק בתחתית,סמי לי ואני לא יודע אם בגלל מגבלות תקציב אבל אם זה מה שהוא מחפש אזי הוא מאכזב באיך שהוא רואה את המשחק,
    נראה כבדרך להיות כמו עוד שחקן עבר גדול אבל מנג'ר הרבה פחות.

ולעומת זאת אולי סוף סוף נראה מה מרטין אוניל עשוי באמת,עכשיו שהקו שלו כמנג'ר בוילה מתחיל לשנות כיוון לחיובי.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה סאמי לי שיחק? לא ידעתי שהוא היה שחקן.

גאבין מקאן שחקן כל כך אפור, אין לו שום תרומה התקפית וואטסואבר, גם מבחינה הגנתית הוא בעיקר יודע לתת מכות ולקלל. כבר ראינו שחקנים אפורים פורחים בבולטון, מי יודע, אולי גם הוא יכול.

3. raanana4ever Member

סאמי לי שיחק שנים בליברפול כקשר.

4. KirkH Member

וגם של נבחרת שלושת האריות אם אני לא טועה.

5. Bill Shankly Member

יהיה מעניין לראות איך סמי לי מסתדר כמנג'ר אחרי כל כך הרבה שנים שהוא רק חלק מצוות אימון .
    סמי החל את קריירת האימון שלו מאז 1993 תחת גריהם סונס בליברפול והמשיך האלה עם רוי אוונס
    וג'רר הויה. ב2004 כאשר רפא בניטז הגיע הוא בחר לא המשיך למרות שבניטז רצה אותו. סמי העדיף
    להתרכז בנבחרת אנגליה .

אם סמי לי לא יצרף עוד 2-3 שחקנים לסגל של הוונדרס, קשה לראות את בולטון שומרת על אותו רמה כמו
    בעונות הקודמות. בינתיים עונת המלפפונים לא מחמיא לה . בן-חיים עם רגל וחצי בחוץ והשמועות על
    עזיבותו של אנקלה לא ממש מעודדות .

יש עוד קיץ ארוך . נראה מה יהיה .

Last edited: Jun 9, 2007
  6. Wave Member

ההעברה של מקאן כבר סופית, נחתם מאוד מהר.
    אל תשכחו שבשנה הבאה בולטון הולכת לאופ"א, אם היא לא תפשל ותעפיל לבתים היא תכניס לא מעט כסף לכיס ואני מאמין שהם יתחזקו בעוד כמה שחקנים- ויחד עם הבסיס הלא רע בכלל בריבוק, אני לא רואה אותם נלחמים בתחתית.

Last edited: Jun 9, 2007
  7. Claret&Blue Member

לוחשים שנולאן לא מתלהב מהכיוון שהקבוצה הולכת אליו, אם הוא יעזוב זו תהיה מכה קשה מאוד לבולטון, שספק שתצליח להתאושש ממנה בטווח הקצר.

8. KirkH Member

לדעתי עזיבה של נולאן תהיה מכת מוות שאי אפשר יהיה לקום ולהתושש ממנה בכל הקשור לתחום התדמיתי. אם הוא קם ועוזב אז כנראה שמשהו ממש רקוב בריבוק.

9. ManUtd Fan Member

במידה ונולאן עוזב אני לא מתבייש להגיד שהם יורדים ליגה כבר בעונה הקרובה. אם נולאן יעזוב זה באמת יראה שמשהו לא מתנהל שם כשורה. אני בספק אם יש מישהו שסמי לי יצליח להביא כמחליף שלו במעט מאוד כסף שיש לוונדררז.

מעניין מה יש לאריאל להגיד על זה, אבל איפה הוא נמצא? כבר יותר משבוע שהוא לא פה.

10. raanana4ever Member

יש להם כסף, הם פשוט לא שמחים להוציא אותו.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה הזו גוזרת לא מעט קופונים על כך שהיא מחתימה בזיל הזול, אמנם לא מוכרת יותר מדי אבל נהנית ממנויים לא רעים, זכויות שידור וכו'. זו אחת הקבוצות עם סך המשכורות הנמוך בליגה, יש להם כסף וראו את זה בהוצאה על אנלקה, אבל פשוט לא ממהרים שם להוציא כסף על שחקנים, וגם לא ממש על לצ'פר חוזים.

12. קינג לדלי Member

כה אמר סמי לי לאחר רכישתו של מקאן במיליון פאונד.

" יש לו את כל האיכויות של שחקן מודרני.יכולת מסירה טובה,נגיעה נהדרת בכדור,ואנרגיה שלא נגמרת "

עוד מאמן אנגלי דגול גודל לנו ברשימה הבלתי נגמרת...

13. raanana4ever Member

או פשוט מאמן שמצדיק רכישה בתקציב שנותנים לו.

14. קינג לדלי Member

מה קשור ??? רכשת שחקן בתקציב קטן,אל תעשה ממנו קאקה !
    מקאן לא קשור לכל התכונות שהוא הזכיר.

רעננה,אתה מתחיל להגיב על כל דבר ואולי צריך קצת מנוחה.
    אני יכול לסדר לך מסאג' בזול בחולון אם אתה רוצה או איזה בית מרגוע.

15. George Best Member

הצבא לקח אותי לשבוע שמירות ליד רמאללה, שיהיה.

זה נורא נחמד שבולטון מחתימה שחקנים בחינם או בגרושים, אבל לקבוצה יש בעיה רצינית במרכז המגרש, ולהחתים אפס מאופס כמו גווין מקאן, שהוא ללא ספק אחד השחקנים החלשים ב3 הליגות הבכירות באנגליה, זו פשוט הקטנת ראש."הנה החתמנו שחקן בדיוק לעמדה הבעייתית".
    יופי, הבעיה שהחתמתם שחקן שהוא בעצמו בעיה, איזה שחקן עלוב, אני לא יודע מה יותר מצחיק, היכולת שלו או השיער שלו.
    שנה שעברה הביאו אפס לא פחות קטן בדמות דיוויד תומפסון, בדיוק לאותה עמדה, ומיד בתום העונה דאג סמי לי להגיד לו שלום.
    גארי ספיד לא יכול להמשיך להיות השחקן שמשחק הכי הרבה דקות עוד עונה, והעובדה שהוא הצטרף לצוות המקצועי בקבוצה בהחלט מלמדת על דקות המשחק שהוולשי הפנומן צפוי לקבל.איבן קאמפו בחצי השני של העונה נתן יופי של פייט למקאן ולתומפסון בדמות הופעות שהן מחדל אחד גדול, וקווין נולאן עבר עונה מאוד מאוד מאכזבת.רק טימוריאן הותיר רושם טוב במשחקים האחרונים, ואני מקווה שסמי לי הולך לתת לו קרדיט.

לגבי נולאן, עזיבה שלו ובולטון באמת מועמדת למקום 15.