אחח נחמד לראות שיש כאן אנשים שמבינים מיזו הייתה ריאל מדריד של תחילת ה2000 כולל גביע האירופי. קבוצה מדהימה, מאומנת היטב, מפגיזה כל מי שבדרך, הגנה לא מזהירה אבל לא מסננת, קישור אחורי בסדר, אבל משחק האגפים, הנעת הכדור. זה כולל את ראול, זיזו, קרלוס, ואולי גם פיגו, בשיאם. קים, אני אישית לא חושב שברצלונה אינה קבוצה מזהירה, היא באמת נהדרת ומועמדת יותר ממילאן לזכות בגביע אירופה, אבל, מזה משנה כמה רואים אותם? ובסין רואים מליונים את דיויד בקהאם משחק זה אומר שלא עושים ממנו סתם סיפור? הרי כולם יודעים מה היכולת שלו. לדעתי הליגה הספרדית בהחלט בירידה, חוץ מברצלונה אין קבוצה יציבה שמראה יציבות לאורך כל העונה, אין קבוצות יציבות כמו ריאל מדריד בשיאה, ולנסיה בעידן בניטס, אין קבוצה שמגיעה לרמה של דפור בכלל. זה ברצלונה ועוד 19 וזה עצוב. פעם היה יותר קשה לקחת אליפות בליגה הספרדית, הקבוצות היו יורקות דם בכל מגרש גם אצל האחרונה בטבלה, היום אין אף קבוצה שתעצור את ברצלונה חוץ מאתלטיקו שאומנם היא לא פקטור באליפות או העפלה לאירופה אבל תמיד הולך לה נגד הקטלונים. לפני שאוהדי ברצלונה מתחילים לקטול אותי: חלק מכך גם נובע מהקבוצה המעולה שלכם. אני לא מזלזל ביובנטוס, התחילה את העונה יפה אבל מעטים המשחקים שהיה אצלה הנעת כדור, שהיה משחק מסירות, שהייתה הנעה לקהל. יובנטוס לא קרעה את אינטר, בדלה אלפי הם היו טיפה יותר טובים. בסאן סירו אינטר הייתה יותר טובה, פסלו לה גול מחופשית חוקי, ויובה ניצחו רק בדקה ה-86 מכדור ענק של דל-פיירו, אלילת המזל. מה שאני זוכר מהמשחק נגד פיורנטינה זה שליטה חלקה שלהם, יובה גנבו גולים מכלום, טוני פגע בקורה ועוד החמיץ כמה פעמים, באחד המשחקים הלא טובים שלו.
מילאן באמת היתה על הפנים כל העונה....בתור אוהד שלא מפספס פיסת מידע על הקבוצה אני יכול להעיד על כך....היו ועדיין יש בעיות מפה ועד להודעה חדשה....אבל לא צריך להגזים...בחודשיים האחרונים מילאן נכנסה לכושר מצויין...תסתכלו על 10 המחזורים האחרונים באיטליה...ממוצע של 3 שערים למישחק...שבצנקו אינזאגי וג'ילארדינו הגיעו ל45 שערים במשך העונה הזו לא כולל ליגת האלופות ששם שבצנקו מוביל את טבלת הכיבושים עם 9 שערים ואינזאגי שם 4 בשני המישחקים האחרונים שלו... מילאן משחקת בונקר? פירקנו את באיירן אחת הקבוצות הטובות באירופה 4-1....עברנו את ליון שעד עכשיו דרסה קבוצות עם שלישיות ורביעיות....מי שעוקב אחרי מילאן וראה אותה במישחק 1 העונה משחקת בונקר שיגיב כאן ויזכיר לי לגבי בארסה של השנה אני מוריד את הכובע עד עכשיו....בהחלט מרשים וקפיצת מדרגה משנה שעברה המישחק שציפיתי לו יותר מכל הגיע....רק חבל שהביתיות של בארסה בגומלין... לדעתי אני לא מאמין שמילאן תעשה את זה כי עדיין חסר לה שחקן קישור ומגן ימני מהיר...סדורף וקאקא לבד יתקשו להניע כדור ופירלו מאוד חלש במישחק ההתקפי שלו...ברצלונה תנצל את העובדות האלה ותלחץ חזק על הכדור....וכמובן דידה שהפך לדוידוביץ ולא מצליח לקלוט כדור גובה פשוט.... המפתח למישחק של מילאן זה הרצון לנצח ואיך קאקא יופיע למישחק....היכולת שהצגנו מול ליון לא תספיק אבל אם נמנע מבארסה להבקיע במיפגש הראשון וניכבוש לפחות שער אחד אז אני מאמין שבקאמפ נואו נדע לישמור על המישחק והיתרון... הרבה נוהגים לזלזל במילאן אבל העובדות הן מה שקובע ב3 השנים האחרונות הגענו פעמיים לגמר ועכשיו חצי גמר שיכול להפוך לעוד אליפות....עם עובדות כאלה קשה להתווכח...אין קבוצה באירופה ששומרת על כזה רקורד בשנים האחרונות לגבי הליגות....נכון הליגות נכלשו מאוד, אולי בגלל הרצון ךהופיע טוב בליגת האלופות....איטליה של השנה לא מביאה הרבה כבוד באירופה בהחלט בגלל רבע הגמר המאכזב של יובה ואינטר....אודינה התדרדרה העונה למצב של סכנת ירידה בדיוק כמו בטיס....את גביע האואפא האיטליקות משום מה לא סופרות ומופיעות עם הרכבים מישניים....אולי זה הכסף שמעוור אותם, לא ניתן לדעת....חבל באמת על המצב הנוכחי....אני מרחם על היונייטד ועל ריאל מדריד שלא מצליחות לא בליגה ולא באירופה.....לעומת זאת האנגליות מצליחות בליגת האלופות וכל הכבוד על כך.....אני לא מבין איך ארסנל בקושי מקום 4 באנגליה, באמת שלא.... בספרד זה טוב לראות קבוצות כמו אוססונה שנלחמת על האלופות, תראו מה ויריאל עשו השנה....
זה לא רק תקשורת. אני יגיד את זה שוב- אני טוען, שאם יש התלהבות ממשו, זה לא סתם. ולא, אי אפשר להשוות את זה לדיויד בקהאם והסיניות הפקאצות (יש פקאצות בסין?). מישו אמר, שבארסה הוכיחה את כל מה שיש לה להוכיח בדרך להחשב לאחת הגדולות אי פעם? לא, אבל היא תוכיח. חכו כמה שנים, יבואו תארים ואז כולם יסכימו אותי. כרגע, זה ברור שלא תהיה הסכמה לגבי זה, כי אי אפשר לדעת מה יצפון העתיד, אבל אני בטוח בזה, שלבארסה הזאת מצפה עתיד ורוד. סרגיי, אני? דפוק? אני אסתפק בלא להגיב לך, כי את מה שאתה תצטרך לקבל על מה שאמרת אתה כבר תקבל. אלעד, רוצה שאני יסביר לך למה הליגה הספרדית רק בתהליך של התחזקות? באיי סי קיו, לא כאן. להפסיק את הויכוח.
טוב די, חלאס, אתם הורסים כבר 1000 דיונים. סרגיי, לא להגיב בכזו פזיזות, אפשר לנסח כל הודעה בצורה יותר רהוטה ומתחשבת. וקים, למה מכל תגובה קטנה אתה עושה עניין? לא מסכים עם התגובה? אל תאיים עליו ואל תנצל כוח לרעה. ראבק איזו ילדותיות.
אה? דניאל, איימתי על מישו? ניצלתי את הכח שלי? לא. הוא קרא לי דפוק? טוב, בסך הכל הבהרתי לו, שהוא יצטרך לשאת בתוצאות. מיכאל, תנקה את הדיון. עכשיו.
מה כל הויכוח הזה? אף פעם אי אפשר יהיה להוכיח איזו ליגה טובה יותר, כל הויכוח הזה הוא טחינת מים אחרי שזיקקתם אותם. מה כבר יש להוכיח איזו ליגה יותר טוב? העיקר שהקבוצה שאתם אוהדים תצליח עד כמה שאפשר , הליגה לא ממש מעניינת אותי ואת הרוב כאן.
קראו כאן לורון אפס, לקמביאסו בינוני, סבלתי. אבל יש גבול. יובה עלתה על אינטר רק במשחק אחד מתוך 3 שהיו ביניהן העונה. אחד. וזה היה בדלה-אלפי בליגה. בשניים האחרים אינטר עלתה על יובנטוס, ניצחה אותה פעם אחת, והייתה מאוד קרובה לעשות את זה בפעם השנייה.
אם לנסות ולהחזיר שנייה את הדיון הזה לפסים נורמליים: כמו שהבטחתי לכם לפני המשחקים הראשונים של הרבע, לא יהיה גמר בארסה-יובנטוס, חוששני שגם גמר בארסה-ארסנל לא יהיה. בכל מקרה גמר מילאן-ויאריאל יהיה פשוט אסון לכדורגל וגביע על צלחת של כסף לרוסונרי כמובן, נקווה שוונגר יסחוב לפחות עד לגמר.
בעונה שעברה מילאן שיחקה נגד אחת הקבוצות הכי בונקריסטיות בכדורגל העולמי, ליברפול, וקיבלנו את אחד הגמרים הכי טובים בהיסטוריה. בארסה נגד ארסנל לא בהכרח יביא גמר גדול.