בארסה תפגוש את מילאן בחצי הגמר, ויאריאל את ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 2, 2006.

1. daniel_haifa Member

די כבר, אם אתה לא רואה משחקים של בארסה אז אל תדבר.
    סילביניו לא עובר את החצי???
    הצחקת אותי, אחד המגנים היותר תוקפים באירופה.
    דקו לא ראה רחבה הרבה זמן?
    אז מבחינתך לתקוף זה רק לראות רחבה כן?
    אל תדבר שטויות, דקו מכין מצבים לחלוצים בלי סוף, בועט מרחוק, מסכן את השער, אל תבלבל במוח.
    אדמילסון לא אמור לתקוף, הוא קשר אחורי, ולמרות שזו העמדה שלו יש לו גיחות קדימה, אבל להגיד שהוא אמור לתקוף?

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מעניין..כבר שכחתי מה הלך בארסנל עד לפני כמה שנים או שני צריך להזכיר לך את קיאון?דניס ההולנדי ? טוני אדאמס? אפשר לחשוב שתמיד ארסנל הייתה כזאת קבוצה צעירה ורעננה או ששכחת שגם אתם ביקרתם לא פעם באחוזת ראשונים?

ופעם אחרונה שאתה מצמיד את המילה "בדיחה" ליד השם פאולו מלדיני. אתה צריך להתבייש רק על המחשבה הזו.

מצטער אבל העיוורון שלך מעביר אותך על דעתך, אתה סובייקטיבי לחלוטין.

סליחה?! רק אני חי בארצי שלי? אמממממ בקצרה: יצא לך להביט בעיתון אחרי משחקי השבת או משחקי יום ראשון? עמוד שלם או במקרה הרע שלושת רבעי העמוד לאנגליה בעוד שספרד ואיטליה מקבלות פירורים. הדרבי של איטליה או של מילאנו לא מקבל כמעט איזכור בעוד שיונייטד-צ'לסי משחק שלא ממש משפיע על האליפות שסגורה מההתחלה מקבל כמעט עמוד. נמשיך? סבבה..עד לפני שלוש שנים התקשורת ייבשה את אוהדי הכדורגל האיטלקי ובמשך שנים לא היה משחק איטלקי על המסכים, היינו רואים דרך לינקים איראנים וסינים ומחכים לפירורים של ליגת האלופות או להפועל תל אביב. המגמתיות שמאפיינת את הדיווחים מאיטליה מתעלמת בשיטתיות מהסיפורים הקטנים, מהמשחקים הטובים ומכל הדברים שאיטליה מציעה ובמקום זה איטליה בשבילכם היא רק בונקר אחד גדול ושכל קבוצותיה אפורות ומושחתות.

קמפיין משכנע? מאיזה בית ארסנל עלתה ומאיזה מילאן עלתה? תעשה לי טובה, אני חושב שריאל מדריד ויובנטוס העבירו אותך על דעתך. אפשר לחשוב שבסיכום שני המשחקים עם ליון מילאן ישבה ליד דידה ולא עברה את חצי המגרש, האם שער בדקה ה-90 הוא תמיד פוקס? מזל? האם זה לא מרמז שהקבוצה פשוט לא נשברה והמשיכה להילחם ובסופו של דבר השיגה את רצונה? למה זה רק מזל שמדובר במילאן?

איזה יופי. תעשה לי טובה במקום לכתוב כאן רוץ לתחנת הווינר הקרובה לביתך ותמלא איזה טופס. על איזה בונקר אתה מדבר? במאצה מילאן הייתה טובה יותר וגם בברצלונה מילאן לא הייתה כזאת גרועה כמו שאתה כותב כאן, ואתה צודק ברצלונה היא כליל השלמות, מעולם לא עשתה בונקר, ממש הולנד 88. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

ועשו לי טובה כל הבכיינים תקראו את דבריו של גונר, אני שמח שיש מביני עניין בעולם וכאלה שמסוגלים להסתכל מעבר לתכתיבי התקשורת ומעבר לכל הסטיגמות.

3. FelaKaT Member

אנגלופילים למינהם מתבכיינים על בונקר? להזכיר לכם את מידלסברו, צ'לסי ולוזרפול?
    אין קבוצה באנגליה(ואולי אפילו בעולם) שמשחקת את הכדורגל של מילאן כאשר היא משחקת טוב.

רק אתמול ב20 דקות האחרונות עשיתם בונקר, על מה אתה מדבר?
    גם בארסה עושה בונקר כשצריך.

זה בגלל המאמן שלה שהחליט שהוא לוקה באותו יום בדיסלקציה ועולה במערך נסיוני למשחק שלא קובע לו כלום.
    במשחק בסאן סירו מילאן הייתה טובה יותר.

Last edited by a moderator: Apr 6, 2006
  4. אלי מתחן Member

יכול להיות שאתם צודקים ואני לא צריך להכליל את פירלו בשחקנים שתוקפים אם דקו לא נחשב אחד שתוקף.
    לצערי אני אוהב כדורגל ונפלתי לתקופה החשוכה הזאת של 0-0 בכל שבוע בליגת האלופות והתלהבות חסרת כל בסיס מברצלונה.
    בשבילי תרגיל של רונאלדיניו לא הופך את המשחק לאטרקטיבי. איזה משחק הרפתקני? בכל התקפה נשארים 5 שחקנים של ברצלונה מאחור. זה שרונאלדיניו& אטו& מסי מסוגלים להבקיע לבדם שערים לא אומר שיש איזשהו משהו מיוחד בקבוצה הזאת.
    אי אפשר להשוות את זה לקיצוניים שמשחקים במילאן בתור מגינים, לקשר ההתקפי שמשחק בתור קשר אחורי, למשחק עם שני חלוצים, קשר מאחורי החלוץ פלוס סידורף שהרבה פעמים מצטרף לקאקא.

5. EL Capitan Member

אלעד, ההתלהבות מבארסה מגיעה, בגלל שהיא קבוצה גדולה, שכבר הראתה לנו מספיק איזו קבוצה מלהיבה היא מבחינת הכדורגל שלה. אי אפשר לצפות מבארסה כל משחק לתת את המשחק הטוב ביותר שלה, ובטח שלא כאשר היא יכולה לנצח בלי יותר מדי בעיות ובלי לתת יותר ממשחק בינוני +.

בקשר לעניין של מילאן, העונה היא כבר לא אותה קבוצה, אבל עדיין קבוצה שכמעט תמיד תשעמם אותי. למה? הסטיגמה היא נכונה. תראו, אני אומר דבר כזה- לא סתם מוציאים למשו סטיגמה. אם נוצר מצב, שמשחק של קבוצה מצטייר כמשחק בונקריסטי או אטרקטיבי במקרה של בארסה, לא עושים את זה סתם, יש סיבה.

ולמשחקים אתמול, מה שהיה צפוי קרה. בארסה מנצחת, לפחות עפ"י התוצאה, בשיניים, אבל לא הייתה צריכה להתאמץ יותר מדי כדי להמשיך הלאה. יובה, שנמצאת בפורמה גרועה, עושה לארסנל חיים הרבה יותר קלים ממה שהיא חשבה בדרך לחצי הגמר, אחרי שהאחרונה שוברת את מחסום רבע הגמר.

6. Gooner Member

AC Milan-
    יחס שערים בליגה-70:26-כבשה הכי הרבה שערים בסירי A
    יחס שערים באירופה-20:9 מקום שני לבארסה שהכניסה 21 גולים (יחי ההבדל הקטן).

העובדות מדברות בעד עצמן.
    ברצלונה ומילאן הכובשות הגדולות מבין הליגות הבכירות (בארסה ספגה גול אחד יותר,אך שיחקה משחק אחד פחות).

אין ספק שהחצי הגמר בליגת האלופות מפגיש בין שני הקבוצות הטובות באירופה,שדוגלות בהתקפה,מילאן מצד אחד נתקלה בקשיים מבחינה הגנתית בליגה מה שהשאיר אותה 9 נקודות מאחורי יובה שבמשך כל העונה טחנה קבוצות בסירי A.

שאלה לאוהדי ברצלונה?מרקז ואדמילסון אמורים להיות כשירים למפגש הראשון?

7. Mourinho Member

אדמילסון יחזור בבירור למשחק נגד מילאן, לגבי מארקז עדין בספק, אבל אומרים ששבועים יספיקו לו, וכנראה הוא גם יהיה, גם ליאו מסי בספק כלשהו, אבל לגביו כבר יותר אופטימים, והיום הרופא של ברצלונה הודיעה שמסי ישחק נגד מילאן, הוא כבר התחיל להתאמן אימונים קלים, החיסרון הבולט בברצלונה במשחק הראשון בסן סירו, יהיה הרחקתו השטוטית של דקו, שיכולה לפגוע מאוד בברצלונה.

ונגר טוען שהסיכויים במפגש בין ויאריאל לארסנל שווים, ואמר ששניהם מקרים מאוד דומים, כי אף אחד לא נתן להם סיכוי.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארקז לא ידוע , אדמילסון כן ובנוסף אליו גם מסי.

ומיסטר , ברצלונה לא תוקפת עם אטו , רונאלדיניו ומסי/לארסון . היא תוקפת עם 5-6 שחקנים. אתה יכול לראות את זה בכל משחק או שפשוט אתה לא רוצה לראות את זה.

ואן בומל יכל לכבוש בשלושת המשחקים של ברצלונה (פעמיים בנפיקה ואחד ריאל) לפחות פעמיים בכל משחק .ושלא לדבר על אינייסטה שבליסבון החמיץ החמצה נוראית.

וכל זה אחרי שאתה אומר שרק 3 שחקנים תוקפים בברצלונה

Last edited: Apr 6, 2006
  9. Nerazzurri- Member

עכשיו זה כבר ברור,הליגה האיטלקית הולכת ומדרדרת,אולי מישהו יפתח אשכול עלזה?
    הליגה האיטלקית נמצאת בירידה,וזה מוכח שנה אחר שנה,יובנטוס לוקחת אליפות בהליכה והאמת בצורה מכוערת,ומנצחת בקלות מרגיזה קבוצות עלובות כמו: טרווזיו,מסינה,פאלרמו,וכו', אבל שהיא מגיעה לליגה האלופות,זה כבר סיפור שונה,היא נראת אנמית,יבשה,חסרת דימיון,כמו אתמול למשל.
    עוד דוגמאות,אינטר למשל נגד קבוצה מקום 7 בספרד,נראת איום ונורא,רק מילאן מביאה קצת כבוד,וגם היא בקושי עשתה אתזה.(לצערי היא כן עשתה).
    שלא נדבר על גביע אופ''א,שם 3 נציגות הלכו הביתה כבר ברבע הגמר נגד יריבות נחותות.

הכסף גומר את הליגה הזאת,קבוצות כמו פארמה,לאציו,תראו איך םה נראות עכשיו,פעם הם היו קבוצות בצמרת העולמית,שלא נדבר על הכסף שגומר הרבה קבוצות ומפרק אותם,והיום יש סתם קבוצות עלובות כמו טרוויזו,מסינה,אודינזה
    גם ממוצא הקהל ירד באיטליה טלעות.

אין ספק שהליגה האיטלקית בירידה עצומה,למישהו יש פתרונות?

Last edited: Apr 6, 2006
  10. Bensh Member

מה שיקרה בסוף זה שאני אאמין שבאמת לא ראית את ברצלונה העונה
    סילביניו תוקף ללא הפסקה, עובר שחקנים על הקו, נכנס לאמצע, מבשל ועושה דאבלים עם רונאלדיניו ודקו
    לאולגר אמנם מנטליות הגנתית יותר, אבל זה לא מונע ממנו לעלות המון, לעיתים כל כך עמוק עד שהוא מוצא את עצמו כ-10 מטר מרחבת היריב ולפעמים הוא גם, איכשהוא, פורץ ועובר שחקנים
    ועוד לא התחלתי לדבר על הפעמים בהן בלטי הבלטה פותח

11. Yeste Member

לא מוריניו, הליגה האטלקית לא נמצאת בירידה עצומה. מוריניו, הכדורגל האיטלקי מפוצץ בכישרונות, ישנן הרבה קבוצות גדולות ובדר"כ מגיעים לשם זרים איכותיים מדרום אמריקה, בדומה לספרד. אולי יש ירידה קטה השנה, אך לטווח הארוך היא לא תהיה משמעותית, שכן איטליה תמיד היתה ותמיד תהא מעצמת כדורגל גדולה. אז מוריניו, לא.
    :aaa15:

12. אלי מתחן Member

עונה שעברה בחצי גמר
    הולנדית, 2 איטלקיות ואנגלית
    השנה
    איטלקית, 2 ספרדיות ואנגלית

לא ברור מי במצטבר שלחה הכי הרבה קבוצות?

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מעדיף לחיות באנגליה מאשר פה,אני מעדיף את אבי מלר על הרבה אוהדים של הכדורגל האנגלי,רק בגללכם אני ממעט לראות את הכדורגל שלכם.תפרגנו קצת,מה יהיה?

השנאה,הקינאה,חפיף....אני רגיל לזה כאוהד מילאן וכדורגל איטלקי בכלל.תהיו בטוחים שסטיגמות והכללות אף פעם לא עושים טוב לאף אחד,מיתוסים גם יש על הכדורגל האנגלי,אבל אני לא מאמין בהם.לצערי,הרבה אנשים מלאים תועבה,שנאה,קינאה מה שלא יהיה ומעדיפים להיות עיוורים.

נכון,הכדורגל האיטלקי בירידה,בגלל הרבה סיבות {אוהדים שממעטים ללכת לאיצטדיונים בגלל מחירים מטורפים,אלימות של האולטראס המאורגנים,שחיתות וחוסר ידע בניהול הקבוצות,הגדלת הליגה ל20 קבוצות ועוד ועוד...},אבל אני עדיין אוהב אותו ומוצא תמיד עניין בקרבות התחתית או במשחקים כמו פיורנטינה ורומא ששיחקו מצויין.תפרגנו,תפרגנו.

אגב אל תהפכו את זה לעוד דיון על מאבקי ליגות.מיותר.

14. FelaKaT Member

כל הליגות נמצאות בירידה כל שהיא, ככה שהליגה האיטלקית לא לבד. אבל הליגה האיטלקית גם מתחילה להראות סימני חיים.

YESTE- איך הגעת למוריניו?

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

בסופו של הדבר הכי מרגיז אותי זה המילה 'בונקר',תרדו מזה!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx