בארסה תפגוש את מילאן בחצי הגמר, ויאריאל את ארסנל

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Apr 2, 2006.

1. Jose Mourinho Member

אחח איפה זלאטאן של אייאקס שהיה עובר שחקנים כמו מים ומבקיע בקלות בכל משחק, איפה הדריבלים המרהיבים, מה קרה לו ביובה.... חושך, פשוט חושך...
    הוא צריך לצאת מיובה ולהתרענן בקבוצה אחרת(ריאל וצ'לסי כבר התעניינו והציעו המון כסף)

כמה שמחתי שארסנל העיפה היום את יובנטוס. היא כרגע המועדפת עלי מבין 4 האחרונות לזכות בתואר. קבוצה מצויינת עם מאמן מצויין.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שעמום היה במשחק של בארסה<??
    אולי חוץ מ10 -20 דקות בכל מהלך המשחק שברצלונה הורידה הילוך כדי לקחת האויר והמשחק לא התעלה לרמה .

אבל ברוב שלבי המשחק ברצלונה שלטה ויצרה מצבים והמשחק היה מעניין ולא משעמם כמו שאתה מתאר.

כמו שאמר מוריניו השנאה מדברת מתוכך ולא האוביקטיביות.

איך אמר איציק זוהר בשידור " השנאה יותר גדולה מאהבה "

3. אלי מתחן Member

אני מודה שבקושי שרדתי את המשחק הזה, וזה לא קשור לשנאה שלי.

תן לי להבין את זה מוריניו, זה שמשחק אחד היה משעמם, הופך את זה של ברצלונה לאטרקטיבי? שאני אבין, התרגילים של רונאלדיניו הם פועל יוצא של המסירות של אמרסון? ובמידה ויובנטוס היום הייתה מציגה את משחק חייה, זלאטן היה מצליח את התרגילים ומוטו היה מסוגל לעשות פעולה התקפית טובה פתאום אטו היה הופך לאיטי ואינייסטה לשחקן אפור?

אתה מודע לעובדה ש60 אחוז החזקת כדור זה שיא שלילי העונה לברצלונה?

בוא אני אגלה לך סוד, ברגע שהשופט שורק 3 פעמים לסיום המשחק, זה אומר שהמשחק נגמר.
    עכשיו זה שלפני חודשיים ברצלונה ניטרלה לחלוטין את צ'לסי לא הופך כל משחק שלה לאטרקטיבי, זה שרונאלדיניו כבש צמד בברנביאו לא הופך אותו לשחקן המשחק בכל משחק שהוא ישחק לאחר מכן. עכשיו תגיד לי מה זה קשור בדיוק?

באמת?!?

והיום שיחקה זוועתי, אז?

טוב? סביר להניח.
    מהנה? בספק גדול.

4. לא מצאתי כינוי Member

משחק דיי נחמד של בארסה,היה אומנם קטע שהיא הורידה הילוך אבל סה"כ היא ניסתה.
    ההגנה של בנפיקה חוץ מסימאו שהיה לדעתי טוב היא פשוט שכונה.
    סמואל אטו היה היום מצויין,שגם שהוא שיחק יותר בצד מאשר בחוד הוא היה טוב מאוד.
    בלטי נתן משחק התקפי מעולה היום,שגם לדעתי אינייסטה בעיקר במחצית השניה היה לא רע בכלל.

5. Mourinho Member

שאני יבין, אתה מודה בזה שבארסה משחקת את הכדורגל הכי יפה באירופה, ואתה מבקר אותה על כדורגל משעמם? אם בארסה משחקת כדורגל משעמם, מה תגיד מילאן, צ'לסי, ויובה?

בקיצור שתיהיה שמח- בארסהקבוצה משעממת, משחקת כדורגמ משעמם, רונאלדיניו הוא יורשו של דנילסון, בארסה כבשה הכי הרבה פחות שערים בליגה הספרדית, לבארסה אין את ההתקפה הטובה באירופה(מבחינת סטיסטיקה), בארסה לא החזיקה 70 אחוז מהזמן בכדור נגד מילאן בעונה שעברה, בקיצור בארסה זבל של קבוצה, אין ספק.

אלוהים, אפילו ליברפול לא קיבלה כזה ביקורת על שעמום. בסוף תגיד שבארסה משחקת בונקר ונגמר הסיפור.

Last edited: Apr 6, 2006
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סך הכל ערב חביב..

גם אני כמו כמה פה לא הכי נהנתי מבארסה, אבל הם עשו את שלהם. בנפיקה,נשאיר לקומאן את המחמאות על הנחישות,העיקשות והרוח מול קבוצה שלבנפיקה אין רבע מהתקציב או מהכישרון שלה.

מילאן-בארסה...צריך להיות אחלה ערב. וחוץ מזה,היי,שבצ'נקו בקאפ נואו תמיד נותן לי הבזקים לאותו משחק ענק מלפני כמה שנים בין קבוצתו הקודמת לבין ריבאלדו ושות'...

היו זמנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx .

7. Gooner Member

הלחץ היה על יובנטוס היום לספק את הסחורה ולתקוף,הם היו אפורים כל כך והגיעו רק לחצי מצב עם המסירה של נדבד לטרזגה.
    ארסנל בסך הכל עשתה את מה שציפיתי שתעשה,סגרה היטב את את טרזגה,זלאטאן,נדבד (מוטו בכלל שיחק?),אין חוכמות אחרי שני שערים בהייבורי אין צורך להתקיף את יובה,זה יהיה תמים,טיפשי וחסר אחריות.
    כשמסתכלים על התקציר אפשר לראות שארסנל הגיעה למצבים לעומת יובה שרק הבעיטה מרחוק של נדבד,והמסירה שלו לטרזגה לאמצע היו המהלכים היחידים שלא עירבו הגבהה חסרת מטרה לאמצע.

בסך הכל,משחק ההתקפה של יובה חסר תועלת,משחק ההגנה שלה התדרדר מתחילת העונה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי תרגעו אולי עם הויכוחים הדבילים האלה ???????????????????????????????????

איזה קבוצה יותר טובה
    כמה שחקנים ספרדים יש בויאריאל - ברצלונה , כמה אנגלים יש בצ'לסי וארסנל ,כמה איטלקים יש ביובה מילאן ואינטר
    וכמה משעממים היו המשחקים

דיון עם כל כך הרבה תגובות ש 3/4 מהעמודים אפשר למחוק בגלל ויכוחים דבילים

9. SeRgInHo Member

אחח איזה משחק זה היה..נובמבר 97 דינמו קייב מפרקת את ברסה בקמפ נואו תוך תצוגת כדורגל שלא מן העןולם הזה. שבצ'נקו עם שלושער כבר במחצית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

COME ON LONDON!

11. אלי מתחן Member

אני חייב להגיד שבכל הודעה שלך אני מדמיין אותך בעוד שנה יותר קטן. ילד קטן ומתלהב, "ברצלונה!! רונאלדיניו!!"
    המסקנה היחידה שהגעתי אליה מהדיון הזה זה שאתה דביל.

אני טענתי שהמשחק של ברצלונה היה משעמם, לא אמרתי שום דבר אחר. זה שאתה לוקח כל דבר כאילו אני רצחתי את אמא שלך זה לא אשמתי.
    לברצלונה יש את ההתקפה הכי טובה באירופה? מצטער להגיד לך אבל היא כבשה את אותה כמות שערים כמו מילאן העונה.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

סרגיי,99 לא? (דינמו אחרי הטחינה בבתים של בארסה הגיעה לחצי גמר אחרי 2-0 על ריאל בגומלין הרבע גמר מצמד של המלך שבה,אחרי 1-1 בראשון שגם שם הוא כבש...בחצי כאמור ה3-3 מול באיירן בקייב וההפסד 1-0 במינכן.ואז היה הגמר הידוע בין באיירן ליונייטד..).

או שזה לא אותה שנה ואני מתבלבל?

בכל מקרה,אכן,אחת ההצגות הגדולות שנראו משחקן ומקבוצה.

אין לי התנגדות שזה יחזור גם השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx .

13. Robin Member

אני לא מבין מה אתה מנסה לעשות? נראה שאתה מנסה לסלף (אתה יודע מה זה אומר בכלל?) כל דבר שהוא אומר... הוא לא אמר שבארסה לא הקבוצה הכי טובה באירופה והוא לא אמר שהיא קבוצה עם התקפה גרועה או קבוצה משעממת. הוא פשוט אמר שהמשחק היום היה חרא משחק; משחק משעמם. הוא צודק. זה שאתה אוהד בארסה לא בדיוק עוזר לאובייקטיביות שלך, ברור שאתה רואה משחק מלא תהפוכות והתקפות נהדרות ועקבים של רונאלדיניו ובלה בלה בלה. המשחק היה גרוע. נקודה. אני לעומתך יכול להודות שהמשחק של ארסנל (זפזפתי בין הערוצים כי חבר שלי אוהד בארסה היה אצלי אבל לא לדאוג רוב הזמן ראינו את ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx) היה גם משעמם בצורה בלתי רגילה, אחד המשחקים היותר משעממים של ארסנל שראיתי כבר הרבה מאוד זמן. ארסנל באו בשביל לשחק על התקפות מתפרצות מול יובה שתשים מצור על השער שלהם אבל מה לעשות יובה שהייתה כל-כך כל-כך עלובה לא עשתה כלום כל המשחק, לא מצור ולא כלום אז ארסנל גם לא כל-כך יכלה לצאת למתפרצות כי יובה לא עלתה עם הרבה שחקנים להתקפה (ועדיין דרך אגב, ארסנל הגיע להרבה יותר הזדמנויות מסוכנות ליד השער של יובה ונראה לי היו להם יותר בעיטות למסגרת).

לסיום, איציק זוהר כזה אידיוט. לא יאמן איזה גאון אחרי דבר הוא. אתמול הוא אמר שהוא לא יופתע אם ויאריאל יהיו בגמר. וואו?! באמת?! אולי אף אחד לא יופתע כי הם בחצי, סה"כ זה או הם או ארסנל\יובה שיהיו בגמר ולכן להגיד שאתה לא תופתע אם הם יהיו בגמר זה כמו להגיד אני לא יופתע אם מילאן, ברצלונה, ארסנל או ויאריאל יהיו בגמר. הבן אדם כזה טיפש, אני זוכר איך הוא גם אמר לפני איזה שלושה חודשים, "לויאריאל אין את מה שדרוש להגיע לשלבים הגבוהים של ליגת האלופות." באותם מילים בדיוק הוא השתמש לתאר את ארסנל (אחרי שהוא כמובן אמר שהם בטוח יעופו גם נגד ריאל וגם נגד יובה). כמה פאתטי זה שאחד מחצאי הגמר הוא ויאריאל-ארסנל מה שאומר שאחת הקבוצות שהוא הספיד בטוח תהיה בגמר. אה ועוד דבר, מודי הימר על ארסנל בתור הזוכה בליגת האלופות וכולם ירדו עליו, תודו שזה אחלה סיפור אם ארסנל, בשנה האחרונה באיצטדיון שלה זוכה בגביע היחיד שהיא מעולם לא זכתה בו, ליגת האלופות (וגם דניס ברגקאמפ סוף סוף יקבל את המדליה שמגיעה לו).

14. Rudess Member

ביי ביי יובה!!! חבל רק שליון לא סיימה את העבודה והיינו בחצי גמר בלי שום קבוצה מליגת המגף. :aaa021:

15. FelaKaT Member

למה...

בקיצור ולעניין:מילאן תסתמי לכולם את הפה.