בארסה תפגוש את מילאן בחצי הגמר, ויאריאל את ארסנל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏2/4/06.

1. Spanish Weapon Member

שיתק את רובן ? מי שיתק את רובן? אולגר?
    אתה ראית את המשחק או שאתה סתם אוהב ל***ן את השכל?
    רובן עשה לו פורפרה, בייש את אולגר.
    אולגר השחקן הכי אפס שברצלונה ידעה מעולם , אם הוא נשאר בעונה הבאה בקבוצה באמת שאני לא יודע מה מניע את רייקארד.
    התקפה הוא לא יודע לעשות , הגנה הוא לא יודע לעשות , כבלם הוא אפס ומגן ימני הוא ביזיון.
    איך הוא שיתק בדיוק את רובן ? רובן עשה לו מה שרצה , רק שהיה פויול ומארקז שחיפו על ההופעות הביזיוניות של אולגר.

2. Robin Member

נכון אבל אז זה לא יהיה ג'רארד+למפארד זה יהיה שלישיית קישור אמצעי ב4-5-1 ויהיה משהו כמו ג'רארד+קינג(פארקר או אולי קאריק?)+למפארד

לקאמני אין עונה מזהירה במיוחד באספניול והוא לא פותח שם או בנבחרת כרגע.

איסאקסון באמת מעניין אותי איך זה שהוא עדיין בראן. דרך אגב אביאטי לא עשה עבודה מושלמת, זוכרים את באיירן?

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/06
  3. FelaKaT Member

זה המשחק היחידי הלא טוב שלו במדי יובה. מדובר בשוער גדול שנרקב על הספסל של מילאן.

הם עדיין ישחקו ביחד, אבל אנחנו סתם טוחנים מים, אריקסון יפתח עם שניהם ביחד בלי קשר אחורי טבעי.

4. daniel_haifa Member

ביזיונית?
    השחקן הכי גרוע שאי פעם היה לברצלונה???
    אתה מדבר שטויות.
    נכון, הוא לא שחקן מבריק, טכניקה לוקה בחסר, הצד ההתקפי שלו על הפנים, אבל הוא שחקן שמשחק בשביל הקבוצה, מוכן שישנו לו את התפקוד, האופי ההגנתי שלו הוא זה שהקנה לו מקום בהרכב, ומאז ההסבה לצד ימין הוא משחק טוב.
    ברור, משהו לא מסתדר כשרואים אותו בצד ימין בהגנה של בארסה, אבל אם זה עוזר לפתור את הצרה שבה אנו נמצאים בעמדת המגן הימני, אז למה לא.
    ולמה נראה לך שהוא יעזוב את בארסה?
    שחקן בית, שרייקארד מאוד אוהב ומעריך, לא משנה מה הסיבות לכך, אין סיכוי שיעזוב אותנו.
    בקשר למשחק, יותר מדי פצועים היום, נקווה שרייקארד ימצא את הפתרון המתאים, הייתי רוצה להמשיך לראות את אותה חוליית קישור, אינייסטה כקש"א זו הברקה של רייקארד.
    בחוד הייתי רוצה שג'יולי יחליף את לארסון, ניתן לו קצת ביטחון, כי נצטרך אותו בהמשך, ועם המהירות שלו הוא מוסיף מימד נוסף למשחק ההתקפי של בארסה, מה גם שכניסה שלו תיתן לאטו את האפשרות לשחק איפה שהוא באמת אוהב, במרכז ההתקפה.
    לארסון על הספסל לכל תסריט אפשרי, וכמחליף הוא ישפיע על המשחק.

5. Robin Member

אולגר אפס.

6. Arsenal fan Member

לכול שוער נורמלי יש טעויות, קורה. פרט לבאיירן, אביאטי עשה עבודה טובה.
    את השוערים האלה אני לא ראיתי מספיק העונה בשביל לקבוע אם הם יותר טובים או פחות טובים ממנו, אני רק יודע שהוא עשה עבודה גדולה בשער.
    זה לא יקרה. אריקסון... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    פארקר סיים את העונה, הוא לא יהיה בסגל.

7. daniel_haifa Member

איזו תגובה מנומקת ומחושבת.
    פשוט מאפיינת אותך.

8. Robin Member

דיברתי היפותטית אם המאמן הבא ישחק 4-5-1 אבל האמת לא ידעתי שהוא סיים את העונה.

9. Robin Member

דוקא לא ממש, אני בד"כ מנמק טוב מאוד את התשובות שלי אבל מה לעשות, כל אחד שלא אוהד בארסה (וגם כאלה שאוהדים בארסה) יודעים שאולגר אפס. הוא יותר טוב בהגנה מאשר בהתקפה אבל הוא גרוע בשניהם. הוא לא שיתק את רובן והוא אפס. שחקן סגל מקסימום. בארסנל למשל הוא יכול להיות אולי מגן ימני רביעי (אחרי לאורן אבואה וגם ג'ילברט).

10. Mourinho Member

לחלב אין מקום ביציע של בארסה- אז?

11. Arsenal fan Member

כן, זה לודוביק גיולי ששחקן יותר טוב ממנו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. Spanish Weapon Member

גם כמגן ימני הוא לא טוב, וגם כבלם הוא לא טוב.
    רייקארד יותר מדי מעריך אותו , וכמה שאני מעריך את רייארקד ואת העין המקצועית שלו , אולגר הוא כשלון ורייקארד מפחד להודות בזה ובגלל זה אתה רואה את אולגר בכלל בסגל של בארסה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/4/06
  13. Robin Member

אממ... לא. אני סתם נתתי דוגמת השוואה לקבוצה שהדגש שלה הוא לא על ההגנה. חלב > ג'ולי, אזקרו ושות'

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://sports.virgilio.it/it/gallery/images/20060404/mi01.Xxx

מצב 1:
    אני חוזר עייף מן המחסום שבו האנשים נהנים להטיח בפניי את צרותיהם מקווה לטוב והופ מקבל את הבשורה, 1-1 אומר לי אחד האנשים, "תן לי לנחש" אני עונה..."כדור גובה? דידה?" והוא מהנהן להסכמה. אח"כ אני יושב מול הקיר בוהה בו ממשוכות ומקווה לבשורה..ושהיא מגיעה אני נותר בהלם ארוך. הקבוצה הזאת שוב עשתה את זה.

מצב 2:
    בצפייה מלאה במשחק השעון במשחק מראה על הדקה ה-90. התוצאה? 1-1..פתאום התחלתי להילחץ ולא הבנתי מה קורה כאן..האם סתם חלמתי הכל? אחרי השער של אינזאגי כבר הכל הסתדר.

"אייאקס 2" כך אני מסכם את המשחק הזה ואני חושב שרבים יסכימו איתי, שוב תיקו 0-0 טוב בחוץ ומשחק קשה בבית, לחץ ותחושת האובדן שהייתה באוויר ואז אותה הגבהה, כמעט אותם המעורבים ואותו המבקיע. ורק היריבה התחלפה.
    המשחק היה טוב, לדעתי מילאן לא הייתה כל כך רעה כמו שהעיתונים או יואב אמרו לי, היו כמה הזדמנויות טובות שלא ניצלנו היטב אבל סך הכל החולשה האמיתית באו מהשחקנים הבאים: דידה (מה חדש? ממשיך לעורר חוסר ביטחון בהגנה וממשיך להדיר שינה מעיני האוהדים), פירלו (מישהו ראה אותו אתמול? לא הורגש בכלל, מרכז הקישור היה חלש מאוד בגללו) וקאקה (ניסה פה ושם אבל מלבד להיות שם בשער של אינזאגי כמעט ולא הורגש).

שווה לאהוד כדורגל בשביל רגעים כאלה, רק שירבו. היריבה? כנראה בארסה ואני מאמין שאם נשחק היטב ונשחזר את היכולת מהמשחק הקודם בסן סירו נוכל לחזור לגמר ולעבור חוויה מתקנת.

ואי אפשר בלי::
    http://sports.virgilio.it/it/gallery/images/20060404/00mi.Xxx
    תודה על מה שאתם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. EL Capitan Member

לא נמאס לכם.. אמממ.... איך זה נקרא? לטחון מים?