בארסה (שוב) מנצחת,דפור מפסידה,ריאל מסיימת בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏12/3/04.

1. שגיא Guest

וריאל שוב מפסידה נקודות, ולנסיה יכולה לחזור למירוץ על האליפות אם רק תנצח הערב.

בקשר לבארסה, משום מה אני מפחד מהמשחק מול מורסיה. בארסה מזמן לא הפסידה עד המשחק בגביע אופ"א, ואמנם מורסיה נראית חלשה, חלשה מאוד, על למרות כל זאת ואולי בגלל כל זה, הרגשת הפחד רק חזקה יותר. נקווה שאני טועה ובארסה תתפוצץ עליהם במטרה להמשיך את רצף הנצחונות המשכנע בליגה.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל אלה שמחפשים שידור של ברצלונה ולא מוצאים.

בואו לבלוג של תפוז משדרים שם את המשחק,תבואו דרך כאן ולחדר Live Sports From Satellite not Yes or Hot

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאות היום

בטיס הוליכה 1-0 משער של בנחמין בדקה ה42, אבל 2 דקות בתוך המחצית השנייה השווה אלויסי לזכות אוסאסונה ו1-1 בסיום.

דפורטיבו לה קורוניה אחרי העפלה לרבע הגמר ליגת האלופות הגיעה לסון מויץ של מאיורקה והפסידה 4-2.
    בדקה השביעית העלה פרננדו קוריאה (שכבש גם ביום חמישי מול ניוקאסל) את מאיורקה ל1-0 .
    בדקה ה23 השווה פדרו מוניטיס ל1-1 שיוויון זה החזיק מעמד תריסר דקות עד שהגיעה ראמיס והעלה ל2-1.
    אטו בדקה ה58 בפנדל עשה 3-1,כשזה נראה גמור הגיעה דז'למיניה 9 דקות לסיום המשחק וקבע 3-2 , 5 דקות לסיום קבע חסוס פריירה את תוצאת המשחק.
    סזאר מדפורטיבו,הורחק בדקה ה90

ראסינג סנטאנדר ניצחה 1-0 באיצטדיון שיערך גמר הגביע ביום רביעי,איצטדיון המונוזי'ק של אספניול,שער של מוראן 12 דק' במחצית השנייה,העניק את ניצחון החוץ הזה לראסינג.
    בניון שיחק 89 והוחלף על ידי אפק.

מאלגה ניצחה את אתלטיק בילבאו 2-1.
    6 דקות להפסקה כבש לארנסאבל המגן של בילבאו 1-0 יתרון שלא החחזיק מעמד.
    2 דקות מפתיחת המחצית השנייה כבש לוקה את השיוויון,בתוך תוספת הזמן סאלבה כבש את שער הניצחון.

ויאדוליד ניצחה את סביליה 2-0 , ג'ונתן(53) וחסוס (פ63) כבשו לויאדוליד.

ויאריאל שחגגה ביום חמישי על רומא , חגגה גם היום וזה הגיעה על חשבונה של אלבסטה הקטנה.
    5 דקות מן הפתיחה הפתיעה פאצ'ו עם שער יתרון, יתרון שהחזיק מעמד עד הדקה ה50 שבה רעמת השיער קולוצ'יני כבש את השיווין וסוני אנדרסון 8 דקות אח"F קבע את תוצאת המשחק.

אתמול
    כאמור ריאל מדריד נפרדה בתיקו אחת עם סארגוסה בבירנבאו (פורטיו לריאל27 , טולדו לסארגוסה32)

http://www.marca.com/04/03/13/partidos/05.Xxx

וריאל סוסידאד ניצחה את אתלטיקו מדריד 2-1,(קארפין35 וסימאונה עצמי40) פאונוביץ71 לאתלטיקו.
    http://www.marca.com/04/03/13/partidos/09.Xxx

4. נדב Member

רציתי לשאול, יש התייחסות כלשהיא מצד הקבוצות הבאסקיות בליגה בעקבות המקרה? כי רוב העיתונות בספרד עדיין דובקת בעניין שזו המחתרת הבאסקית שביצעה את הפיגוע המצער.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצלונה מנצחת במורוסיה 2-0 ורחוקה עכשיו 9 נקודות מהראשונה ריאל מדריד,ועולה למקום השלישי.

ברצלונה מתעוררת לחיים ! רונאלדיניו דקה רביעית ורונאלדיניו דקה 63 כבשו לקאטלונים.

6. Barcik Member

כמו כולם, הקבוצות הבאסקיות פרסמו הודעות גינוי לפיגוע.

ולנסיה מובילה 2-0 בבלאידוס לקראת סיום המשחק. רופטה חתום על שתי השערים.

חבל לראות את דפורטיבו מגיעה ל- 3 הפסדים רצופים. ובכל זאת, אני משוכנע שלחאבו יש כמה שפנים בכובע לקראת מילאן.

אני מרוצה מאוד לראות שברצלונה מסוגלת לנצח גם במשחק לא טוב. האם מתגבשת קבוצה של ממש בברצלונה, או שזוהי סתם רכיבה על גלי המומנטום?

7. שגיא Guest

דפור' שומרת את יכולה למשחקי ליגת האלופות? בינתיים, אם תמשיך ככה, היא עוד עשויה למצוא את עצמה גם מחוץ למקום הרביעי שמוביל לליגת האלופות בסיום העונה.

בארסה ממשיכה לנצח בליגה, 2-0 על מורסיה שמעלה אותה למקום השלישי, ושימו לב לזה, המרחק מריאל כבר רק 9 נקודות. נכון שעל אליפות אין מה לדבר, אבל אם הפער הצטמק, סימן בהחלט שיש שינוי בבארסה, ושינוי לטובה, מה שמצביע שבארסה בהחלט יכולה להיאבק על האליפות בעונה הבאה, אם תתחזק במקומות הנכונים, ואם גם בפתיחת העונה תדע לשחק ביכולת שבה היא משחקת בשבועות האחרונים.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זכור לי הרבה זמן שהתחלנו להסתכל על הפער מריאל.

כנראה שמשהו טוב קורה בברצלונה,אבל כולם יודעים שלריאל אי אפשר לקחת את האליפות,פער של 9 נקודות קשה לאבד,ובטח קבוצה כמו ריאל מדריד עם גאלקטיקו ושופטים למינהם.

9. bat_hen19 Member

שלום!!!!!
    אני כל כך חולה על ריאל זאת קבוצה על כך מתוקה אני ממש גאה בהם ובשוער שלהם שעצר כל-כך המון כדורים אין על הקבוצה שלהם חולה עליכם
    תכתבו לי אוהבת אותכם בת-חנוש

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/3/04
  10. Reyes Member

11. נדב Member

טוב..., בכל אופן ברוכה הבאה.

ניב, בפעם הבאה שאתה שאתה מפרסם לינק, עדיף שהוא לא יהיה מאתר בספרדית כי לא כולם כאן מבינים ממש ספרדית ולא יודעים לקרוא ספרדית. אתה מוכן להסביר לי מה הוא אמר?

12. Barcik Member

אוברמארס אמר שהוא מאמין שבארסה יכולה לקחת אליפות.

13. Thierry Henry Member

מה מצחיק בזה?
    תזכרו שיש מפגש בין 2 הקבוצות.
    וריאל לא בדיוק מככבת (1-1 מול סראגוסה בבית??).
    ובארסה לא נראית כמו קבוצה שהולכת להפסיד בזמן הקרוב.
    אסור להוריד מהערך של ברצלונה.
    מי היה מאמין שברצלונה תהיה במרחק נגיעה מהמקום השני, כשההפרש היה בערך 10-15 נקודות וואלה אני לא זוכר, בערך לפני פחות מסיבוב?
    אז זה אפשרי לעשות משהו השנה...

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/04
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מתי המפגש עם ריאל מדריד?

ברצלונה לא יכולה עדיין לדבר על אליפות. והיא גם לא צריכה לחשוב על זה כי זה פוגע בפיקוס. בארסה צריכה להמשיך להתרכז במגרש ולהמיך את הריצה הנהדרת שלה. תוצאות יגיעו.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה 25.4.04.
    4 מחזורים לסיום העונה... לא נראה לי שהמשחק הזה יהווה איזה סכנה לריאל...