בארסה פתחה פער על ולנסיה, ריאל וכל השאר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Oct 15, 2004.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עזוב את רונאלדו. הוא אחד המעטים ב-RM שמשחק פייר-פליי.
    סרחיו יצא מהמשבר. גם זה משהו.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לבאנטה אכן מועדון סימפטי, עם שני יוצאי פרמיירשיפ - איאן הארט שמשחק אותה בגדול ואדווין קונגו, יוצא מנדריליה. מועדון חמוד, קטן ומפתיע, ראיתיתקציר שלהם מהמחזור שעבר, ונכון שאני מכיר אותם כמו את שריר התאומים שלי אבל הם עדיין מועדון חמוד.

גם ויאריאל היא אוסף חביב של פליטי ברצלונה, עם רוג'ר, ריינה וחואן ריקלמה שסוף סוף מתחיל להראות כדורגל, למרות שאני בספק אם יוכל להגיע לרמות הגבוהות. גם דייגו פורלאן נראה כמו בחור נחמד מאוד.

Last edited: Oct 17, 2004
  3. Yeste Member

סביליה ניצחה את ולנסיה 2-1 במסטיה!
    אני חייב לומר שהמחצית השנייה של המשחק הזה הייתה אחת הטובות והאיכותיות שראיתי בשנים האחרונות,בלי הגזמה...
    זה לא שולנסיה היו חלשים,סביליה פשוט קבוצה אדירה.נראה כאילו הכל מתחבר להם בדיוק כמו שהם תכננו.
    אויי אויי בפיסטה-פשוט שחקן מושלם,מבנה גוף של מתאבק ב- wwf,שליטה כמעט מושלמת בכדור,מיקום ,דיוק. בכל!! והוא רק בן 23!!
    אפשר להבין את רייקרד שרצה לרכוש אותו עוד לפני אטו,פשוט סביליה סרבו למכור אותו.
    עוד שחקן שמפתיע כול פעם מחדש בקבוצה האנדלוסית הוא סרחיו ראמוס, ילד בן 17,מגן נבחרת ספרד עד גיל -21.עוד שחקן ספרדי צעיר שצומח להיות כוכב על!
    מעל כולם בלט בסביליה השחקן שהורחק.דניאל אלבאס. עוד שחקן ברזילאי צעיר ולא סתם קפלו רצה אותו ליובה.
    שחקן ענק(!),שמשלב יכולות הגנתיות והתקפיות ברמה גבוהה ביותר ,כמעט באופן מושלם .
    פרננדו סלאס שנכנס במקום אנטניו לופז שהיה בינוני מינוס ,עשה את השינוי בצד שמאל של ההתקפה,עוד רכש מצויין מוידואליד לקבוצה הגלקטית מסביליה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    עוד קרב פרטי מעניין היה היום בין שניים מהקשרים האחוריים הטובים לטעמי בעולם-
    בארחה ורנאטו,הברזילאי ניצח ובגדול! למרות שבארחה היה יחסית סביר...
    לסביליה יש חומר של קבוצה לליגת האלופות ,והיום קבלתי את ההוכחה הסופית שהקבוצה הזאת טובה יותר מדפור ולא נראה שמשהו ימנע ממנה לקחת את המקום ה-4,יותר מזה כבר תלוי בריאל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

איזו ליגה!!! :aaatv:

הוא לא צריך להגיע לשם,הוא כבר שם!
    ויראיל צריכים חלוץ(!) בדחיפות.סיסקו נדל לא שווה ,הייתי ממליץ להם על מיסטה(19 שערים בע"ש למי ששכח.) שלא מקבל דקות בולנסיה.

Last edited by a moderator: Oct 18, 2004
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

סוני אנדרסון עוזב לקאטאר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx

5. Barcik Member

לא יצא לי לראות את המשחק, אבל אני שמח כמובן לאור איבוד הנקודות של ולנסיה והפער שברצלונה יוצרת בפסגה. בכל אופן, כל השבחים לסביליה שאחרי כמה שבועות של כדורגל מבולבל נראית כמי שבאמת מסוגלת לממש את הפוטנציאל העצום שטמון בקבוצה הזו. בכל זאת, לא הייתי ממהר לקבוע שהאנדלוסים טובים יותר מדפורטיבו. הסגל שחאבו אירורטה בנה מכין איכויות רבות, אבל המנטליות של הגליסיאנים שבה תמיד לפגוע בהם. לסביליה, לעומת זאת, עוד יקח זמן-מה להתגבש. בכל אופן, נראה שהאדומים יתנו מאבק רציני על הצ'מפיונס.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יופי, איבוד נקודות של ולנסיה והפעו הוא 5. דומה למצב של הליגה האנגלית.

אני מקווה שברצלונה תידע לנצל את התקופה הטובה הזאת עד תום ולהמשיך ולצבור נקודות. לברצלונה יש חוב ענק של כמה שנים לאוהדים שלה ואני מקווה שהעונה תימשך כמו שהיא התחילה. אבל אסור כמובן לזלזל ולהספיד את ולנסיה שהיא קבוצה מצויינת ושלא תאבד עוד יותר מדי נקודות. בניגוד לריאל מדריד שכל מה שצריך לעשות זה להסתכל ולצחוק עליה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובשבוע הבא , בארסה יכולה עוד יותר לברוח אם ריאל תנצח בבירנבאו את ולנסיה...

ושימו לב לסנטאנדר,פתאום מוצאת את עצמה ממוקמת במקום האחרון בטבלה(בגלל הפרש שערים).

8. אלעד כהן Member

אני מעדיף שייגמר המשחק בתיקו ככה בארסה יכולחה לפתוח על שניהם פער.
    חבל עם סאנטנדר ירדו ליגה....
    אבל מה לעשות הם לא מוציאים כסף על שחקנים אחרים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx