בארסה ניצחה בברנבאו; ולנסיה סיימה רק בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏22/4/04.

1. Barcik Member

אי אפשר להגיד שהייתה דומיננטיות של ריאל מדריד עד להזדמנות הראשונה .(דקה 35). עד אז, המשחק היה שקול לחלוטין. גם ההזדמנויות של ריאל מדריד לא הצביעו על מגמה, שכן הן היו מקריות לחלוטין (פרט לאחד-על-אחד של זידאן). אז ממש אי אפשר להגיד שריאל שלטה עד לשוויון. הדבר היחיד שאפשר להגיד, וגם על זה ניתו להתווכח, זה שהמדרילנים היו טובים יותר בין הדקות 35-55. לא יותר מזה.
    יום גדול של ויקטור ולדז? נכון, הוא עשה כמה הצלות מדהימות, אבל אלו היו אחרי טעויות שלו. ביום גדול, הוא לא היה עושה את הטעויות האלה.

2. Max Member

התוצאה המשקפת בהחלט היתה תיקו ולא ניצחון של בארסה כמו שגם במפגש הראשון התוצאה המשקפץ היתה תיקו ולא ניצחון של ריאל ככה שזה מתאזן.

3. King_Beckham Member

צר לי לאכזב את כל אוהדי ריאל מדריד שחושבים שהם קופחו בגלל האדום - אדום הגיע!!!

הגלישה של פיגו היא גלישה פראית שמעידה על משחק מסוכן, ועל זה באמת מגיע צהוב, כי גם אם לא היה מגע, היה משחק מסוכן!!

4. Barcik Member

ראיתי עכשיו את סיום המשחק בשידור חוזר, ויש לי משהו להוסיף על שחקני בארסה - אני גאה באופן שבו הם לא בזבזו זמן! הבלאוגראנאס לא חיפשו ליפול ולגרור את הוצאת הבעיטה או החוץ, ובמקום זה העבירו את השניות באופן לגיטימי לחלוטין, במסירות מרגל לרגל. כשולדז קלט את הכדור בדקה ה- 92, הוא לא השתהה להוציא אותו. כאשר שחקן של מדריד תיקל את רונלדיניו והכדור יצא לחוץ, 20 שניות לפני הסיום, לקח לו 3 שניות להוציא את כדור החוץ. וכשמיד אחרי זה שאבי נפל, רונלדיניו לא גנב עוד כמה שניות מהשעון והוציא ישר את הכדור ללואיס אנריקה. אני גאה בקבוצה שלי על הפגנת ספורטיביות כזו.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי עכשיו בקלטת את האירועים המרכזיים וצמרמורת לא הפסיקה בי.... איזה כיף איזה ענק סוף סוף!!!

על המשחק אמרתם הכל ובקשר לאדום. בראבו בראבו בראבו על מה הויכוח בכלל???????? אדום מוצדק. גליץ' עם הפקקים קדימה, משחק מסוכן, צהוב, פה זה צהוב שני ביי ביי החוצה שום ויכוח החלטה טובה מאוד. השער הראשון פעולה מצויינת של הקוון שראה שלא היה אופסייד במהלך המהיר הזה. ברצלונה הייתה יכולה לשים בדקות הסיום עוד 3 גולים אבל ויתרה לעגלקטיקוס.

סוף סוף.