למרות העובדה שהפסדתי את כל המחצית הראשונה(מי עוזר לי לגבש תביעה על נזקים נפשיים נגד וואלה?) מ-א-ו-ד נהנתי מהמשחק, אני לא יודע מתי פעם אחרונה, ראינו את בראסה, עושה משולשים במרכז השדה של ריאל...ממש לא אירוע שרואים כל יום אני מאוד מקווה שהניצחון הזה יהרוס לריאל את האליפות, ולכו תדעו, 4 נק' כשלונסיה משחקים כעת...מותר לפנטז לא?(חוצמזה שאם בארסה תקח אליפות, זאת תהיה אחת האליפויות המדהימות ביותר שאי פעם נלקחו, אפילו יותר מהאליפות שמנצ'סטר גזלה מניוקאסל) נ.ב אני עדין טוען שהתקופה הטובה של בארסה(הפסד בודד בליגה ב4 חודשים, למעשה, מאז ההפסד לריאל בקאמפ נאו, בארסה הפסידה רק פעם אחת לסנטאנדר)
זה יהיה שלושה או ארבעה ימים לפני חצי הגמר מול פורטו. באמת נראה לך שהראש שלהם יהיה באיך לנצח את ריאל? דפורטיבו סיימו את העונה בליגה. הם יהיו בטוח בצ'מפיונס ליג עונה הבאה. מה שהם רוצים כרגע, זה רק ללכת על ליגת האלופות. כמו שדפורטיבו נראתה אתמול, הליגה ממש לא בראש שלה.
לא נעים, חברה, באמת שלא נעים. להפסיד לבארסה בבית? די מביך. הכישלון של ריאל בלט יותר מתמיד במשחק הזה - קירוש אולי טקטיקן מצוין אבל בחיאת, בקבוצה עם כאלה שחקנים, מי צריך את כל הטקטיקות האלו עכשיו? ריאל חייבת בדחיפות קשר אחורי ברמה גבוהה. אם ראול ימשיך לשחק כמו עגלה יש מקום לשלב את פורטיו. פיגו מוכרח לעוף לעזאזל אחרי המשחק והשנתיים האחרונות בכלל. בלם זול אך די יעיל לא יזיק, אבל הצעדים הנ"ל צריכים לקרות קודם לכן. נייחל לימים שמחים יותר.
המשחק הזה חתם סופית את פרוייקט הזידאנוס אי פאבונס,כישלון טוטאלי שעלה מאות מיליוני דולרים ,עם כוכבים בלבד לא לוקחית תארים.אבל פרז הטיפש בשלו. לא ייאמן כבקוצה כזאת בלי תואר העונה!,
בני אתה אוהד מדריד? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx . תודה רבה לברצלונה, עכשיו אני מקווה שולנסיה(מישהו יודע מה נסגר איתם?) תעשה בשכל ולא תפיל את עצמה כמו במחזור הקודם. ואמוס ויסנטה!.
במקביל למשחק הענק נערכו עוד כמה משחקים.. רסינג סנטאנדר- אלבסטה 2:0 יוסי בניון ועומרי אפק לא פתחו במשחק ורסינג שוב הפסידה בבית והיא רחוקה רק נקודה אחת מהקו האדום, ארבעה מחזורים לסיום העונה. אלבסטה, שהייתה ממוקמת מתחת לרסינג בטבלה לפני המשחק, הפגינה משחק נוקשה ובלתי מתפשר וזכתה בצדק בשלוש הנקודות. אנטוניו פצ'קו כבש את הראשון בדקה ה- 42. בניון נכנס במחצית השנייה אבל אלבסטה היכתה שוב מרגלי רדונדו בדקה ה- 55. אפק עלה למגרש בדקה ה- 60 אבל שחקני רסינג לא מצאו את השער וסנטאנדר קרובה לירידה. סלטה ויגו- אוססונה 0:1 סלטה הייתה כבר בדרך הבטוחה לליגה השנייה אבל שורה של תוצאות טובות והניצחון היום מביאים אותה לעמדה טובה לקראת המלחמה נגד הירידה. סלטה נהנתה משער עצמי של מונוז בדקה ה- 48. סלטה עדיין מתחת לקו האדום, במקום ה- 19, אך מרחק נקודה בלבד מחוף מבטחים. אוססונה שישית בטבלה. סראגוסה- סביליה 4:4 משחק ענק בין סביליה לסראגוסה, סראגוסה מהתחתית לא הצליחה לשמור על יתרון 2:4 וירדה מהמגרש מאוכזבת. דבר אחד שינחם את סראגוסה הוא הכושר הפנטסטי של חלוצה ויאה-סנצ'ז שכבש רביעייה !!! (26,42,53,58), את השערים לסביליה כבשו קסקארו (5,47), בפטיסטה (67 בפנדל) ושער השיוויון של קרלוס בתוספת הזמן. סראגוסה עדיין לוטשת עין לתחתית מהמקום ה- 14. סביליה במקום העשירי. ריאל בטיס- ראיל סוסיאדד 1:2 שתי הקבוצות רחוקות ממאבקי התחתית וההעפלה לאירופה ויכלו לשחק משוחרר, בנחמין (15) ודאני (20) העלו את המארחים ליתרון, ניהאט הטורקי צימק לסוסיאדד (45) ויאריאל- מורסיה 0:1 אלברז כבש את השער היחיד במשחק בדקה ה-68 והעלה את ויאריאל למקום השמיני בטבלה, מורסיה כבר נפרדה מהליגה הראשונה
נכון שעכשיו מאוד מאוד כיף להתעלל בריאל(גובל בפגיעה בכבוד המת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ) אבל בכל זאת, הפרוקיטים של ריאל, שעליהם היא שילמה יותר מ150 מיליון ליש"ט, כן הביאו הצלחות, הכישלון לדעתי, הוא נטו בעזיבה של מקאללה, בגלל זה חגגתי ביום שהוא עבר לצ'לסי רוצים לראות משהו מצחיק, אם הלגרה יעזוב את הקבוצה, לקאסיס תהיה 90% יותר עבודה אבל מה שאי אפשר להגיד, זה שריאל לא לוקחת תארים, בכל זאת, מאז הגעת פיגו, ריאל לקחה 2 אליפויות וליגת אלופות, זידאן- אליפות וליגת אלופות, רונלדו- אליפות זה לא משהו שיש לזלזל בו.... גם עכשיו, ולנסיה יפתחו פער של 3 נק'....עם עוד 12 נק' בקופה, זה לא בשמים זה שריאל כרגע סחוטים נפשית, זה עניין אחר
וואו אם ולנסיה שומטת היום נקודות (טפו טפו טפו), יש לנו שבוע הבא מחזור מחשמל. עגלקטיקוס בריאזור, בארסה בדרבי בקאמפ נואו וולנסיה בבית מול בטיס - אף פעם לא נקודות קלות.
הזידאנס הם לא הבעיה, הפאבונס הם הבעיה, לכן העלות הזו של מאות מיליוני דולרים לא היתה לחינם, לעומת זאת שיחרורם של מקאללה ודל בוסקה היו לחינם. על המשחק אני לא אגיב עד שאני אראה אותו מחר.
יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visca el Barca, Visca Catalunya!!!!! אני פשוט קורן מאושר עכשיו. זוהי ההרגשה האולטימיטבית. בכל אופן, לכל מי שלא ראה, וגם לאלה שכן, הנה מה שכתבתי באתר... ודקה אחת כאוהד נטרלי - משחק נהדר ושקול, בין שתי קבוצות מצויינות ושוות ברמתן. בשביל זה אלוהים ברא את הפרימרה.
אני ראיתי את המשחק החל מהדקה ה30 ומשהו ומה שראיתי באותו רגע היה את ההצלה המדהימה של פויול מקו השער, אחרי שואלדז שמט את הבעיטה הראשונה, הדף את השניה, ובשלישית פויול הקריב את ראשו למען בארסה, איזה שחקן ענק. ואם כבר פויול, במשחק כל המשחק, ובעיקר במחצית השניה, שחקני ריאל נראה לי קיבלו הוראה לפרק לו את הצורה, פיגו לא עשה חשבון והעיף את פויול לשמיים, טוב מאוד שהאדום נשלף. מהרגע הזה, בארסה לקחה את העניינים לידיים שלה (או לרגליים בעצם) והשתלטה על המגרש. החזיקה יותר בכדור ואיימה יותר על השער, ריאל פה ושם תקפה במתפרצות לא מסוכנות במיוחד. את המשחק זה אפשר לסכם בשני מילים: פויול ורונלדיניו. שניהם הביאו אתמול לבארסה את הניצחון הענק. ועכשיו אנחנו כבר בפער 4 נקודות מדפור' (מקום רביעי), 4 מריאל (שני) וחמש נקודות מהמוליכה ולנסיה. מי היה מאמין שנהיה במצב כזה בכלל? אני מאושר!!
ניב, יש כזה משהו בכדורגל שנקרא בעברית "משחק מסוכן". הפיגו שלך גלש גלישה מסוכנת, עם הרגליים קדימה, הטיס את פויול איזה שני מטר באוויר, וקיבל על זה כרטיס בהחלט מוצדק, לרוע מזלו זה היה כרטיס שהרחיק אותו מהמשחק.