בין לבין, משחקות גם קבוצות אחרות בספרד. מאלאגה ודפורטביו סיימו בתיקו 1-1. ויקטור העלה את האורחת ליתרון, וקאנאבל השווה לפני סוף המחצית. דפורטיבו ממשיכה לשחק על אש קטנה עד סוף העונה, במטרה לשמור את ההצגות לצ'מפיונס. אתלטיקו מדריד המשיכה בצניחה החופשית, והפסידה 1-3 לאספניול. לאחר שער של פרדסון וצמד של ראדוקנו, טורס יכל רק לצמק. אספניול קפצה זמנית מעל הקו האדום. יש תקווה לטאמודו? הפרימרה ליגה לא תהייה אותו דבר בלי לנצח את היריבה העירונית העלובה.
אם ריאל תעלה במערך שמוצג בתמונה מעליי אני חושב שבארסה תפרק אותה. למה פורטיו לא משחק??? למה לא לשים את מחייה וראול בראבו כבלמים ואת הלגרה כקשר אחורי? כמה פעמים כבר השיטה של ראול בתור חלוץ יחיד נכשלה במשחקים שרונאלדו היה חסר? זה לא רונאלדו שחסר אלא פשוט שכל פעם כשהוא חסר ראול נשאר חלוץ בודד במקום להכניס את פורטיו איתו. סולארי הוא שחקן מצויין אבל השיטה הזו איתו לא מצליחה לריאל כבר די בקביעות אז למה ללכת עם הראש בקיר??
פורטיו פשוט נעלם לגמרי העונה. קירוש בכלל לא מתייחס אליו, ולא מנצל אותו. שנה שעברה אצל דל בוסקה יכולנו לראות ניצוצות מהשחקן הזה שלדעתי, אם יבוא מאמן אחר, הוא יהיה אחד משלושת החלוצים הטובים בליגה הספרדית. לגבי מחייה, אני זוכר שהוא היה עד לפני כמה ימים בספק גדול למשחק הזה, ואולי הוא עדין לא כשיר במאה אחוזים לפתוח בהרכב. אני מסכים עם זה שהלגרה חייב לשחק בקישור האחורי. אני לא רואה את בקהאם הדוגמנית מסתדר עם האגרסיביות של דאווידס, כנ"ל קמביאסו, שכמעט ולא מורגש במשחקים של ריאל. סך הכל, לפי ההרכב הזה, נראה שבקישור יש לבארסה יתרון ענקי על ריאל.
קירוש מאמן טיפש. יש לו בספסל את פורטיו והוא בכלל לא משתמש בו. במקום לתת לרונאלדו וראול לפעמים לנוח ולשתף את פורטיו הוא מעדיף לא לעשות זאת. לא פלא שראול עייף ובעונה גרועה ורונאלדו לקראת סוף העונה כל הזמן נפצע. זה גם נובע מעייפות של כל העונה. הם לא נחים רגע. בכלל קירוש לא עושה חילופים בזמן, ולפעמים אם כבר הוא מחליף שחקנים זה חילופים מאוד מוזרים.... צריך להעיף אותו ולהביא לריאל מאמן חדש. כנ"ל להעיף את דייוידוגמנית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אני נראה אופטימי מרגע לרגע. אם לואיס אנריקה עוד ישכיל לאסוף את הניצוצות שהוא הראה פה ושם במהלך העונה למשחק כדורגל נורמאלי בגלל המעמד, זה ייגמר מאוד לא נעים ללבנים.
אני לא מבין למה אוהדי בארסה בכל רחבי הארץ בטוחים כל כך בניצחון... בסוף עוד נפסיד, ואתם כולכם תאכלו אותה. נמאס מהזילזול הזה ביריבה, ועוד מריאל מדריד. אני שומע ניסוחים כגון: "הימור בטוח", "הולך להיות רע ללבנים", "למי איכפת מי יפתח בהגנה של ריאל". חאלאס חברה, תשמרו קצת על פרופיל נמוך. המשחק הזה הוא המשחק הכי קשה שיש לבארסה בכל עונה.
האם אתה חושב שאני מזלזל? איני מזלזל בשום יריבה, לא ריאל מדריד ולא מורסיה. אבל, בכל מקרה, נראה לי שהיום בארסה פייבורטית. ודאייר - פציעה שהוא סוחב עוד מהמשחק מול אוסאסונה.
לא בדיוק, מהפציעה ההיא הוא הבריא אבל באימון האחרון הוא נפצע שוב ובגלל זה יעדר. זה לפחות מה שאני הבנתי. ועזבו איך בקהאם וקמביאסו ילחמו עם דוידס, איך עם יעצרו את רונאדליניו??
ההרכבים אוברמארס - סביולה - רונלדיניו קוקו - שאבי - דווידס ריייזיכר - פויול - אולגווה - ואן-ברונקהורסט ולדז ראול פיגו - זידאן - סולארי קמביאסו - בקהאם סלגאדו - הלגרה - ראול בראבו - רוברטו קרלוס קסיאס