בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י Obafemi, ‏19/2/06.

1. eastlands Member

יפה שהתגעגעתם לשגיא ,לפחות יש צופים שאוהבים לשמוע את המסעדן ההוזה ,ממציא אסטרטגיות וטקטיקות שאפילו המאמנים לא חלמו עליהם .

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

תודה לאל שמישהו אומר את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    א-י-ן ל-ו מ-ו-ש-ג.

3. SeRgInHo Member

זה בסדר ויץ עוד יותר גרוע

4. Riki Member

ריאל - ארסנל.
    אין לי הרבה מה לומר הבושה, האכזבה והתיסכול הרב גבו את המחיר ממני ואני מותשת לגמרי.
    ארסנל שלטה וניצחה בצדק אין פה אפס.
    ריאל לא צריכה להישבר מתוצאה שבירה שכזאת, היא כן צריכה להתאכזב מרמת הכדורגל שהצגנו.
    לא רק שיש סיכוי, אינשאללה נעבור אותכם בהיבורי.
    רק שבחים להנרי וליונברג.

עד מתי נובמבר 2003 ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

5. FelaKaT Member

יתרון גדול לבארסה לקראת המשחק מחר. גאלס לא ישחק. פריירה לא נמצא בכושר משביע רצון ומוריניו יצטרך להסתדר עם ברירות מחדל כגון ג'רמי, ג'ונסון ודל הורנו. אני מאמין שבסופו של דבר פריירה\ג'ונסון ודל הורנו יהיו המגנים של צ'לסי שיצטרכו למנוע מרונאלדיניו ומסי להתעלל בהם(כבר עכשיו זה נראה ככה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ).

טרי, לאמפרד ורובן צריכים להישמר מכרטיס צהוב בגלל שיש ל"זכותם" 2 כרטיסים צהובים. אצל בארצלונה ואן בומל ומרקז יצטרכו להישמר מכרטיס צהוב.

עוד התלבטות של מוריניו היא מי יהיה מחליפו של אסיין בקישור, גודינסן או מניש.

מוריניו במסיבת העיתונאים:
    "אני יכול לנחש את הרכבה של בארצלונה לקראת המפגש כאשר יש לי ספק או שתיים, אבל זה לא משנה מאחר ובארצלונה משחקת תמיד באותה צורה. זה לא ממש משנה אם ג'יו יפתח או סילביניו, זה אותו דבר. או אם ואן בומל יפתח או מוטה, זה אותו הדבר."

"אני לא חושב שזה כל כך משנה את מי בארסה או אנחנו מעלים בהרכב, אנחנו משחקים 4-3-3 ותמיד באותה הצורה ולכן זה לא משנה אם גלן ג'ונסון יפתח או פרייה, אין הבדל. זה לא משנה אם ג'ו קול יפתח או דמיאן דאף, זה אותו הדבר, זה לא משנה אם קרספו יפתח או דרוגבה, זה אותו הדבר."

"מתי שיש לך קבוצות מעולות כמו בארצלונה או כמונו(צ'לסי), אז אתה לא תשנה את הזהות שלך, זה מאוד נדיר. אם בארצלונה תעלה במערך אחר היא תפתיע אותי, אבל אני לא חושב שהיא תעשה זאת"

בהמשך הוא גם דיבר על השופטים ואמר שהוא מקווה שיהיה שיפוט נקי והשחקנים יקבל צהוב רק כשמגיע להם.

במעבר חד ליובנטוס. לא הכל ורוד לקראת המשחק מול ורדר ברמן. היעדרותו של זאמברוטה והנתון המאוד לא מחמיא של 5 שערים ב6 משחקיה האחרונים מדאיגים מאוד. באלזרטי וקייליני צפויים לתפוס את עמדות המגנים בדומה למשחק בסאן סירו כאשר שאר ההרכב צפוי להיות זהה לשאר העונה.
    ליליאן טוראם יצטרך להיות זהיר ולהימנע מכרטיס צהוב מאחר ויש לו כבר 2 כרטיסים צהובים במפעל.

דל פיירו במסיבת עיתונאים:

אלסנדרו דל פיירו, כשנשאל מאילו שחקנים הוא הכי חושש:
    יש הרבה: מיקו, שהלך לו טובה באיטליה, קלוזה, שחןזר בדיוק במשחק נגדנו, ואלדז...בעצם כל ורדר ברמן עשוייה משחקנים התקפיים משובחים, לשחק נגד הקבוצות הגרמניות זה תמיד קשה, אני מקווה שנשחק כמו שאנחנו רגילים ונצא עם תוצאה טובה מגרמניה"

פאביו קאפלו:

"צפוי להיות משחק לא קל ל2 הקבוצות, ברמן קבוצה שדוגלת בהתקפה אך זה לא אומר שאנחנו נבוא בכדי להתגונן. תמיד אומרים שאנו הפייבוריטים הברורים בעימות, אבל ורדר משחקת כדורגל התקפי וטוב, צפיתי בהם גם בליגה וגם בליגת האלופות, והקבוצה הציגה כדורגל מצויין"

אצל ורדר ברמן קלוזה כנראה ישותף במהלך המשחק לאחר שהתאושש מפציעה ארוכת טווח.

יוהאן מיקו בראיון:
    יובנטוס:

"הם ללא ספק הקבוצה חזקה ביותר באירופה, עם הגנה חזקה מאוד, עם הרבה ניסיון והבנה מוחלטת ביניהם. בעצם צריך להיזהר מכל יובנטוס, יש להם שחקנים טובים ואיכותיים בחלק ההתקפי.
    דויד טרזגה צריך לקבל את התשומת הלב העיקרית, הוא בין החלוצים הטובים שיש כרגע בכדורגל עולמי, אם לא הטוב שבינהם"

שאר המשחקים לא מעניינים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/2/06
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קלוסה לפי הצתקשורת בגרמניה פותח. אם זה נכון הצמד ק+ק חוזר! והלוואי שיראה לגברת הזקנה שהיא כבר באמת זקנה בלה!

ירוק עולה :aaa021:

7. Riki Member

נתון מענין שנאמר במחצית היום.
    ארסנל שיחקה ללא אף שחקן אנגלי, כששני האנגלים היחידים במשחק היו כמובן בלונדי ספייס ווודי.

8. Gooner Member

בהצלחה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. נדב מיכאלי Member

כן ,כיף לראות רמי וייץ ושגיא כהן חוזרים לשדר וכל משחק שהם משדרים יש אווירה של גמר .
    מישהו יכול להסביר לי מי זאת הבחורה הלא מצחיקה שהביאו במקום דודו ארז?
    עדיף כבר את דודו ארז עליה למרות שגם הוא לא ממש מצחיק.
    גול ענק של באלאק ,גול גדול של הנרי .
    בהצלחה לבארסה היום ,אם בארסה עוברת את צ'לסי בדרך לרבע הגמר היא יכולה להגיע רחוק השנה

10. Barcik Member

מוריניו בהחלט תורם את חלקו למשחק מוצלח הערב. כאילו לא די שצ'לסי דרדרה את מצב הדשא במשך 3 שבועות במיוחד לקראת בארסה, אתמול הלונדונים השקו את המגרש במשך 9 שעות מזויינות! זה פשוט כל כך מרתיח. במקום ששחקנים ברמה הגבוהה ביותר יזכו לקבל ביטוי, נראה משהו בנוסח משחק של ליגת המשנה בשנות ה- 70. אופ"א חייבת כבר העונה לראות מה הבן-זונה הזה עושה ולחוקק חוקים נגד דברים כאלה.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060222a/_archivo55_photo_10_1_1_20060222_yba04f1.Xxx.Xxx

11. M_T_A Member

גועל נפש, ולחשוב שצ'לסי תבוא עוד שבועיים לדשא המטופח והמצוחצח של הקאמפ נואו...
    הם מנסים להרוס לבארסה בדרך כל כך מכוערת ועלובה שזה ביזיון אמיתי שקבוצה ברמה הזאת משתמשת בה.
    איפה כל הפייר פליי של האנגלים?
    אני במקום אופ"א משעה את הקבוצה המגעילה הזאת מייד לאיזה 5 שנים.
    אסור לתת לדברים כאלה לקרות

12. Gooner Member

זה כאילו שמוריניו עדיין מאמן את פורטו.

13. uri מנהלים

באיירן - מילאן:

באיירן מינכן די איכזבה אותי, גם מגאת' איכזב אותי מעט בפחדנות שלו, הפנדל אומנם לא היה ולא נברא, אבל הוא עונש מוצדק לפחד של מגאת' לנסות יותר.
    קודם כל זה-רוברטו וסליהמידזיץ' במשחק חלש שהפך את העבודה של מילאן לקלה יותר. אני מבין את ההחלטה של מגאת' לעלות איתם משום ששניהם שחקנים בעלי נסיון שעליהם הוא יכול לסמוך, אבל כאן מסתתרת גם הפחדנות להמר דווקא על היכולת של שוויני או של דאייסר כדי להכריע ולנסות יותר. דמיקלס היה שוב המצטיין מבחינתי, הוא מהשחקנים האלה שלא חייבים להיות מורגשים ולא מאלה שהשדרים מרימים על הכתפיים, הוא מאותם גאוני הכדורגל שחושב גם מהלך אחד קדימה בשבילו ועוד שניים קדימה בשביל היריב שלו. לא קאקא ולא פירלו וגם לא שבצ'נקו שלעיתים הופך לעוד קשר תוקף, לא הצליחו לעשות בשטח של דמיקלס פעולות שסיכנו איכשהו את שערו של רנסינג. באלאק בעוד משחק טוב ומכריע. קשה לו, מפעת השמירה הצמודה, אבל ברגע של טעות אחת, שתי מטר שהוא קיבל מפירלו והוא כהרגלו מעניש. שער שכולו טכניקה. למרות שגם מקאי וגם פיזארו נתנו משחק חלש, קשה להאשים אותם, והאצבע שוב לדעתי אמורה להצביע על זה רוברטו וסליהמידזיץ' וגם החילוף של מאגאת' שהעדיף להכניס את קארימי במקום דאייסלר או שווייני שבטוח היו מסכנים יותר.
    מילאן מהצד השני, יכולה לצאת מועדדת לא רק מהתוצאה, אלא גם מהמשחק עצמו. ההגנה שלה היתה פשוט מעולה היום, גם סרג'יניו וגם קלדזה במשחק נהדר. הם כפו על באיירן את הדרך שבה הם רצו שהמשחק יתנהל ובכך הוציאו תוצאה שמשאירה להם הרבה מקום לאופטימיות. אני שוב אציין שאינזאגי לדעתי היה יכול להיות הרבה יותר יעיל אתמול מג'ילארדינו, לא בגלל הסיבה שאינזאגי יכל לעשות יותר, כי גם הוא כמו ג'ילארדינו חיי ונושם בזכות חבריו מהקישור, אבל לאינזאגי יש יכולת לגרום למגנים שמשחקים נגדו לטעות.

ריאל מדריד - ארסנל:

ההצלחה עלתה להם לראש. התוצאות והיכולת בליגה גרמה לריאל וגם לנו לחשוב שהם שוב הופכים לקבוצה גדולה. הקלות הבלתי נסבלת בה ריאל גברה על אלבסים למינהם גרמה להם לחשוב שגם כאן יספיק דריבל של רוביניו או עקב של זידאן. הם לרגע שכחו שבליגת האלופות צריך הרבה יותר מכשרון בלבד, חייבים גם מלחמה. אתמול "כוכבי" ריאל שמרו על רגלי הזהב שלהם, ויתרו על כדורים, לא נכנסו לטקלים מסוכנים, בקיצור לא ירקו דם. לא פלא שהשחקן היחיד שנראה טוב אתמול היה גראבסן, כי הוא היה אולי היחיד, פרט לקאסיאס, שנתן את נשמתו. אמרתי קודם שאסור לוותר על סאלגדו, אבל בשביל פרז הוא בטוח פחות נוצץ מסיסיניו, אז אתמול ריאל שילמה על כך ביוקר. וודגייט שוב הוכיח שהוא לא מטעים לריאל גם משום שאין לו רגלי זהב, וגם בגלל שיש לו רגלי חרסינה. ארסנל מנגד עשתה כל מה שצריך לעשות, אתה לא בא לשחק נגד ריאל טוטאל פוטבול, אתה בא לקרב על כל כדור. ובמלחמה כמו במלחמה, מעט אסטרטגיה, הרבה נשמה ומלחמה יכול להספיק כדי לגמור על קבוצה שניסתה לשמור על הלבן של חולצה שלהם. הברקה של הנרי על הגנה חסרת קבעה את התוצאה. גם במשחק הזה המצטיין היה הקשר האחורי, זה שרואה מהלכים קדימה, זה שרץ כמו משוגע, נלחם ומתקל, זה שנוגע בכדור כדי להביא תועלת ולא כדי לקבל מחיאות כפיים מהקהל. פאברגס, כמו דמיקלס עבור באיירן, היה השחקן הזה עבור ארסנל אתמול.
    הקרב על העליה עדיין פתוח כאן כי ריאל מסוגלת להתעלות על עצמה ולהתפוצץ דווקא באנגליה, אבל בשביל זה יצטרכו להבין שם, שכדי לעשות את זה הם יצטרכו לירוק דם ולהזיע הרבה יותר.

בנפיקה - ליברפול:

כתבתי בפרוויו שלליברפול יש יתרון עצום בכל הקשור למשחקי הנוק אאוט. כתבתי גם שבנפיקה היא קבוצה לא יציבה, כנראה שבניטז קרא והפנים. אבל במקום לקחת את הגורל ביידיים שלו הוא העדיף לתת את הבמה לבנפיקה. הוא עלה בהרכב מתנשא, כזה ששומר שחקנים לרגעים חשובים יותר. ובמקום לדכאות את הפורטוגים הוא רק הלהיב אותם, נתן להם את האמונה ואת הרצון להוכיח. קומאן בהחלט הכין את הקבוצה כמו שצריך, לא פחד לתת במה להרכב התקפי בידיע שליברפול לא תסכן אותם. קראגוניז שנכנס כמחליף היה הפתרון לצפיפות בהגנת ליברפול, הוציא את האנגלית מהעמדות שלהם וגרם לכמה מצבים מסוכנים. השער בסופו של דבר נכבש דווקא במצב נייח, מה שמאוד הרגיז את בניטז.
    ובכל זאת, ליברפול עדיין פיבוריטית. באנפילד עם ההרכב המלא, עם בניטז שבטוח ילמד מהמשחק הזה לליברפול יש את הכלים לעבור את בנפיקה, אבל שער אחד שהפורטוגלים באנפילד יכול להפוך את המטרה לקשה הרבה יותר עבור ליברפול.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מגעיל, ולחשוב שזה אמור להיות אחד המשחקים הגדולים של התקופה האחרונה.

15. Igi Member

ואני מוכן לחתום לך ששתיהן מפסידות היום.
    ברסה זה עוד סתם הימור.. אבל וויאריאל? פה אני כבר בטוח שהיא לא תנצח. איך לעזאזל קבוצה שכבשה שלושה שערים בשלב הבתים תביא כבוד כלשהו לספרד ?! ואל תזיין לי את השכל עם הבולשיט הזה שכל הבית היה גרוע, כי ראיתי איך וויאריאל שיחקה וזה היה די עלוב הבונקר שהם הציגו.

אני כבר במתח לקראת המשחק היום בגרמניה, וכמובן כמובן בבריג'. על המשחק בברמן אני לא אהמר הפעם, אבל אני כן חושב שצ'לסי תנצח. בכל זאת, מאמן גדול מנצח שחקן גדול...

פשוט בדיחה.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060222a/_archivo55_photo_10_1_1_20060222_yba04f1.Xxx.Xxx
    מה זה??

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/2/06