בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

Discussion in 'Asoccer Classics' started by Obafemi, Feb 19, 2006.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

חבל מבחינת באיירן. היא עלתה לטעמי בכל פרמטר על מילאן, משהו ראה את קאקה היום?
    אני אדווקא אופטימי מבחינת באיירן, השד האדום בכלל לא נורא. והמלוכלך עם צהובים לא יכול לשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

מגאת איכזבה אותי, למה לא להכניס את שוויינשטייגר?

הקטע עם השופטים, בגלל שהאקוסטיקה בתוך האליאנס ארינה מאד רועשת, ומחשש שהשופט לא ישמע את הקוון , וכדי להקל על השופט, ככה הוא יכול לדבר עם הקוונים בלי לרוץ אליהם.

Last edited by a moderator: Feb 21, 2006
  2. Mourinho Member

לצערי מילאן השוותה, ובאיירן כנראה בדרך החוצה, בואו נקווה למשחק גדול של הבאוורים באיטליה.

ריאל מדריד בדיחה עצובה, ארסנל בהרכב טלאים מנצחת את ריאל בברנבאו, ריאל כל כך עלובה, אומללה וחסרת עונים לא מצליחה ליצר שום מצב כל המשחק, ונגר לימד את קארו שיעור או שנים בכדורגל, 2 הספרדים של ארסנל פברגאס(חלומי!), רייס(אדיר) היו פנסטסטים, ולעומת זאת הכוסית האנגלית- בקאהם פשוט מבזה אותו ואת מועדונו.
    כל קבוצה עם הגנה וקישור חזקים מפרקת את ריאל: ולנסיה, בארסה וליון.

בקיצור, מגיע לארסנל.

מחר בארסה וויאריאל מחזירות את הכבוד לספרד.

Last edited: Feb 22, 2006
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עלובה א ניצחה עלובה ב כי אי אפשר ששניהם יעלו.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אל תגזים,מילאן השיגה מה שהיא רצתה - תיקו עם שערים ולא חס וחלילה 0-0.קאקה גם לומד,כמותו ג'ילארדינו שהוא בעצם פיפו גירסה צעירה וטכנית יותר אבל מה לעשות,באירופה הוא ממש לא מנוסה.סרז'יניו היה די בינוני לפחות הוא היה אחראי מדי פעם,חשבתי שאחרי החילוף במחצית,קארימי היה עושה לו בית ספר.וגאטוזו הפעם עשה באמת שטות נוראית...אגב כמה קשרים ימניים יש לבאיירן,חמישה?!

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא, יש קשרים בבאיירן שלא מוגדרים בצד כלשהו כמו שווינטייגר קארימי ושול שיכולים לשחק בכל צד.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יואב כאחד של בדיוק אוהד באיירן זה מה שמאפיין אותו, אני אומר שהתיקו מחמיא למילאן. 1-2 היתה התצאה האופטימלית למשחק הזה. ועוד פעם אני עדיין בדיעה שבאיירן תנצח בסאן סירו. ברגע שמגאת יתאפס על עצמו.

7. SeRgInHo Member

כל הכבוד לארסנל, שלטו לגמרי במשחק והפתיעו את כולם.3-0 היה משקף יותר את מה שהיה במהלך המשחק.
    כל הכבוד גם לבנפיקה, לא ברור מה יהיה בגולין, יש סיכוי גדול שבנפיקה תמשיך הלאה.בניטז לא עלה עם ג'ררד וזה עלה לו ביוקר.
    ליון עשתה לעצמה יופי של מקדמה, אבל למרות המאזן החוץ המזעזע של איינדהובן השנה באלופות, היא יכולה להבקיע ואז יהיה הכל פתוח.
    באיירן מינכן קופחו וחבל.לא היה שם שום פנדל.הכל פתוח לקראת הגומלין,באיירן יכולה להבקיע ולא פעם אחד.

8. Jose Mourinho Member

ריאל מדריד תצטער על החמצות שלה עוד הרבה אם ארסנל תצליח לשמור על התוצאה...

באיירן קופחה, וחבל. הבווארים היו צריכים לתת לעצמם מקדמה גדולה לקראת הגומלין.

ליברפול פיקששה בגדול, בנפיקה קפצה על ההזדמנות, הפתיעה ועכשיו היא במעמד של לעלות שלב.

ליון כנראה שוברת וסוגרת את הסיפור של משחק שנמינית הגמר הזה, אני לא רואה את איינדהובן חוזרת בצרפת, אבל זה הידינק, לכו תדעו...

9. eastlands Member

עוד בושה לריאל הגאה שחשבה שהיא משחקת נגד סוסיידאד ושאר ההגנות האיומות בליגה החלשה הזאת, הלו !!! תתעוררו שם גאלקטיקוס ,אחרי כל מספרת של רוביניו כבר מכתירים ומהללים .
    ומילה על ה70 אלף ש"דחפו" את ריאל , אוי ואבוי לקבוצה קהל כזה שדוחף , לאורך כל המשחק שמעו רק את החבורה מלונדון ,בעוד שהמקומיים מתמחים בנהמות ובירידות על אלילהם -בושה.

10. FelaKaT Member

השערים של באלאק והנרי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

ראיתי בחצי עין את המשחק של באיירן, באיירן הייתה ראויה לניצחון. הפנדל היה מאוד מפוקפק ואני לא חושב שהרבה שופטים היו שורקים על הנגיעה הזאת.

ארסנל הפתיעה אותי. מינימום טעויות ומקסימום יעילות הספיקו לה בכדי לגבור על ריאל שנמצאת במומנטום טוב.

מחר אני אצפה במשחקים של ליברפול(שמעתי שהיה משעמם והיו החמצות של גרסיה ומוריינטס שפשוט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx)וליון ונחליט איזה משחק היה הטוב והמשובח ביותר.

מחר זה יום הדין. יובנטוס וצ'לסי חייבות לנצח.

11. SeRgInHo Member

ריאל תצטער על ההחמצות?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx לכמה בדיוק מצבים בטוחים היא הגיעה פרט למצב של בקהאם בתחילת המשחק?
    או שאולי רצית להגיד שארסנל תצטער על ההחמצות שלה?הרבה יותר הגיוני בכל אופן..

12. Gooner Member

fek off!cunt!

Last edited: Feb 22, 2006
  13. Barcik Member

סיכום כללי של הערב - http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx.

ולפרטים. פתיחת משחק נפלאה בברנבאו. כבר אחרי 2 דקות וודגייט נפצע והוכיח בפעם המי-יודע-כמה את גדולתם של רופאי, מנהלי ומאמני ריאל מדריד. כבר אחרי 2 דקות, קסיאס דפק עוד עצירה בלתי-אפשרית בעליל, והוכיח שמשכורתו צריכה להיות כמו של 3 רונאלדואים ו- 2 בקהאמים. בכלל, ארסנל נראתה טוב מאוד. גראבסן, שמקבל מספר נקודות זכות על כך שניסה, התרוצץ בפתטיות במהלך כל שהותו על המגרש. הוא נתן חופש פעולה מלא לקשרי התותחנים. דווקא מסיבה זו התאכזבתי למדי מחלב. הוא קיבל את כל המרווח בעולם, אבל הציג משחק בינוני למדי. בכלל, קשה לאמר שארסנל הציגה אתגר התקפי של ממש להגנת ריאל מדריד. ליונברג הרבה מעבר לשיאו, ואת המשחק של רייס מאוד לא אהבתי - הוא לא הצליח להוציא שום דבר תועלתי כמעט מאף אחד מהדריבלים שלו. בכלל, הוא הצליח להרגיז אפילו אותי ברמאויות שלו היום (היישר מביה"ס הגבוה לכך באנדלוסיה). צריך להוציא כלל מזויין נגד בזבוזי זמן כל כך ברורים כמו זה שלו. מי שכן ניצל את שטח ההפקר במרכז המגרש הוא ססק במשחק נפלא. רואים עליו בכזה בירור שהוא גדל בבארסה, בדיוק סוג השחקנים שהקאנטרה הקטלונית מתמחה בהם - הקשר החושב.
    ריאל מדריד, לשמחתי, הוכיחה שהרנסאס שלהם עוד רחוק מלהיות גמור. זידאן לא יכול לספק הברקות על בסיס קבוע, כנ"ל גוטי, ורונאלדו שמן. דווקא לרוביניו, למרות משחק חלש למדי, יש לי כמה מילים טובות. רואים שהוא מנסה, ולא מתייאש. הוא משנה מיקום, נע על המגרש ומחפש את הכדור. בהחלט האופי הדרוש לשחקן גדול.
    ונגר הצליח היום בהימור שלו להשאיר מרווח פעולה לבקהאם. בקהאם הצליח לבזבז את כל הכדורים הטובים שהגיעו עליו, ועשה פחות מאשר זידאן או רוביניו היו עושים עם אותו החופש.
    לסיום, לארסנל יש יתרון סופר משמעותי - לא רק בתוצאה, אלא גם שבגומלין הנרי ישחק מול מחייה ופאבון (כנראה). כבר היום, הצרפתי גרם למחייה להראות כמו אידיוט מושלם, ואין סיבה שזה לא יקרה בעוד שבועיים. לקסיאס יש פלאשבקים מה- 20 בנובמבר? אגב הגנה, סיסיניו הוא מכונת חורים.

במקומות אחרים במחזור, בניטז עשה את כל שביכולתו כדי להדיח את ליברפול. אני לא נגד. ליון עושה צעד קדימה במשחק מוזר, ומילאן המרגיזה מוציאה תוצאה טובה מבאיירן המרגיזה. קבוצות החוץ חוגגות, אינשאללה גם מחר. עוד 20 שעות, יא מנאייק!

14. Mourinho Member

לא יום גדול של כדורגל, אבל הצמד פייבוט הטוב באירופה חוזר:

רמי וייץ ושגיא כהן. האמת, התגעגענו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

15. Barcik Member

Double that.

גם למודי, מלר ונדב התגעגנו (לא לך, זוהר). גם לקליפים שלהם, שתוך 6 דקות מכניסים את הצופים היישר לעניינים. ולחשוב שאת המונדיאל שוב יעבירו חבורת חובבנים.