בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

Discussion in 'Asoccer Classics' started by Obafemi, Feb 19, 2006.

1. EL Capitan Member

בוריס צודק, המפסידה היא זו שבוכה, הפעם זאת צ'לסי. ובמקרה של אינטר, תבינו לבד למה היא בוכה כל כך הרבה כבר במשך שנים...

2. Ampelmann Member

פנסיונר, הסכמתי עם רוב מה שכתבת. בעיקר עם החלק על פריירה, שסגר מעולה את רונאלדיניו ולא את מסי, כמו שאחרים כתבו פה (כנראה בלי לראות את המשחק).

מהצד השני, גם אם העברה של הקוקסינל לא היתה שווה אדום (ואכן לא היתה שווה), אתם יכולים רק לשמוח שלא זרקו אותו לכל הרוחות 7 דקות קודם לכן כשהוא בעט למסי בברך בעיטה שהיתה מזכה אותו בדין חמור בהרבה. בשורה התחתונה, גם אוהד צ'לסי יודע שטוב שזרקו אותו.

בנושא אחר לגמרי- יובה לא משחקת בונקר. היא לא נסוגה עם הכדור, היא לא מצופפת את ההגנה והמערך הבסיסי שלה הוא לא הגנתי. מה שכן, קשה מאוד לכנות את הטקטיקה של קאפלו התקפתית.
    בניגוד לברצלונה, ואולי אני חוטא ואומר שגם קצת לאינטר, לביאנקונרי פשוט אין אוריינטציה התקפית במיוחד, ולכן מורגשת מאוד נוכחות המאמן. בארסה היא קבוצה שבה השחקנים הרבה יותר חופשיים, ולכן גם הרבה יותר יצירתיים ובלתי-צפויים.

אבל יובה עדיין לא משחקת בונקר. זה התפקיד של ליברפול.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

חזרתי מלונדון רבותיי, ולא קראתי את התגובות, יש פה ארבעה דפים של תגובות שאני בטוח שאין צורך
    שאני אקרא אף לא אחד, כי אין לי כוח לוויכוחים מפגרים.

המשחק לדעתי היה משחק נפלא, למרות שהשיפוט היה אחד הגרועים שהיו השנה בצ'מפיונס ליג (אגב,
    לא ראיתי שידורים חוזרים, כך שיש דברים שכדאי שתיקחו בערבון מוגבל). האדום היה מוצדק בלי ספק,
    וכמו שכבר אמרתי, ספרדים לא מקומם בכדורגל האנגלי (דל הורנו שחקן שלא מספק כלום), במיוחד ערסים
    כמו דל הורנו. הטעות הייתה של רובן, שהיה צריך להטיס את הכדור קיבינימט (אתה לא ג'ון טרי, ידידי המפגר), אבל כמובן שזה לא מצדיק את הכניסה הברוטאלית של הבאסקי הגמד בשמנצ'יק הארגנטינאי,
    חמש דקות אחרי שהוא כמעט גמר לבחור את הקריירה עם הכניסה בברך. לא הגיוני שברצלונה יצאה
    מהגשר עם צהוב אחד בלבד, ופויול, יקיר הספרדים, לא צריך לשחק בגומלין במרץ. דרוגבה יכל לסיים את
    המשחק, אבל כידוע לכולנו, יכולת הסיום שלו לוקה בחסר, במיוחד שבצד השני משחק האתיופי הרצחני,
    או בשמו הקמרוני-סמואל אטו. שלוש דקות לפני הגול השני, שבא אחרי מהלך כדורגל אדיר של ברצלונה
    במתפרצת, והרמה פשוט מושלמת של איש המשחק מארקז (ביחד עם מקללה), אמרתי לידידי קווין, בתגובה
    לכך שאטו עגלה היום, שאטו לא צריך יותר מנגיעה בכדור כדי להכניע את פטר (גם הצ'כי עם משחק מהסרטים), ומה שהיה היה. לא טעות בהגנה של צ'לסי, לא חוסר תזמון של פריירה, לא כלום, פשוט
    מתפרצת מהאגדות של הקטלונים, בראבו.

אני בטוח שהיו כאן וויכוחים של האנגלופילים נגד הספרדים, למרות שאת השטות הגדולה במשחק,
    עשה ספרדי. אני לא יודע למה שיבחתם את השחקן הזה שנה ויותר, אבל הוא אחד המגנים הגרועים
    ביותר שראיתי משחקים בצ'לסי (והיו הרבה, אלברט פרר היה המגן הימני הכי טוב שלנו, שלא לדבר
    על לה-סו, פטרסקו ומלכיוט), והוא לא שווה פני מזה ששלמנו לבאסקים. פריירה לעומת זאת, כמו שאמרתי
    לאדר כבר כמה פעמים, הוא אחד המגנים הטובים בעולם. רונאלדיניו (כמו במשחק הקודם) לא מצליח לשחק נגדו, והבחור, תימני ככל שהוא נראה, לא נופל מול התעלולים של בובו הליצן. על ג'וני כבר נגמרו המילים,
    פטר הוא השוער הטוב ביותר ביבשת (נתון כמובן לוויכוח) ומקללה הוא קשר מושלם. גאלאס היה חסרבמשחק הזה, וג'רמי, המחליף, היה לא יותר מסביר.

בבארסה, כולם היו טובים, מג'יו המונגולואיד עד להנריק לארסון (איזו הצלה של ג'ון טרי! עמד לי הזין מזה!), אבל, כאן, אני חייב להסכים עם מוריניו. בארסה אכן שחקני תאטרון, מסי לא נפגע כמו שהוא הציג זאת,
    וגם מוטה לא מתח שום שריר, חצי דקה אח"כ הוא הרים פצצה מאותה הרגל וזה לא נראה כאילו זה הזיז לו.

צ'לסי תעלה לשלב הבא, ברצלונה לא יכולה להחזיק משחק שלם מול צ'לסי. עם כל הכבוד.

לא ידידי, אמרנו שהאוהדים של הכדורגל הספרדי, הם לא אוהדים, לא מעודדים.

WE WILL KEEP THE BLUE FLAG HIGH!

Last edited: Feb 25, 2006
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא מאמין!שום משפט נוטף סרקסטיות?!?

5. Yeste Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    גרסיה, ססק ואלונסו (נוציא את רייס, מלך הבישולים של פראנסל, כי הוא צועני) - דווקא מוכיחים אחרת. מצד שני, לעיתים זה תקף. מוריינטס ובאקהם - שניהם שחקנים היו גדולים בליגות מהן הגיעו, מאז המעבר - כישלונות.

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייסטה, השחקנים הספרדים הם שחקנים נהדרים, אבל גם לואיס גרסיה, עם כל הכבוד,
    לא בדיוק שחקן גדול בליגה, וליברפול היא הכל חוץ מקבוצה אנגלית. צ'אבי אלונסו הוא אחד
    הקשרים המוכשרים בעולם, והוא היחיד שמתאים כמו כפפה לכדורגל האנגלי, עם פיזיות ומשחק
    עם הרבה ראש על הכתפיים והחלטיות בד"כ. ססק מבחינתי הוא כשרון גדול, אבל גם אתה יודע
    שכל קשר עכשיו שיגיע לארסנל ייתפוס לו את המקום, אפילו שחקן כמו גראבסן. מוריינטס גם
    בליגה הספרדית אף פעם לא זכרתי אותו כסקורר מדופלם, אלא כשותף של ראול, ככה שהנפילה
    אצלו, מבחינתי, לא כזאת קריטית, שלא נדבר על צפוייה. לגבי רייס, כאשר הנרי מבשל לעצמו
    את כל השערים, רייס אכן מבשל את מה שנותר, וזה לא הרבה.

7. THE STRETFORD END Member

יסטה
    איזה מזל שאנשי המקצוע בריאל מדריד חושבים אחרת לגבי דיוויד בקהאם(תחת כמה מנגרים?הוא כבר שיחק שם ועדיין כל אחד שם אותו קבוע בהרכב),מעניין שגם העיתונות בספרד יודעת להעריך אותו,עוד יותר מעניין שהקהל של ריאל מדריד(ואי אפשר להאכיל אותו בחרא ושהוא יבלע את זה כמו כלום)מריע לו,מעודד אותו ומעריך את היכולת שלו על המגרש.

בקהאם לא זכה עדיין בתואר כלשהוא עם ריאל כי הוא הגיע לקבוצה שרוב השחקנים שם הם מעבר לשיא וכבר אינם רעבים כמו לפני כמה שנים אחורה,זה כולל את זידאן,רונאלדו,פיגו בזמנו,רוברטו קארלוס ואפילו ראול,
    טוב ככל שיהיה לבד אי אפשר לנצח,
    ב 3 שנים עד כה היו לו גם תקופות פחות טובות על הדשא(בעיקר כשלא שיחק בעמדה הטבעית שלו,היה קשר אחורי תקופה די ארוכה)אבל בסך הכל הכללי הוא ממשיך לבשל,ממשיך לכבוש,ממשיך ונותן 100% כל משחק,כל דקה ומול כל קבוצה.

אז הוא גם אנגלי,גם יפה תואר וגם מצליח בספרד וזה אוכל אותך מבפנים,בעיה שלך.

להשוות אותו לכישלון שנקרא מוריינטס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    יש לך ד'ש מכישלון נוסף העונה לשם מנדייטה.

8. Yeste Member

גינזולה, בגדול אני מסכים עם מה שכתבת, למעט הקטע עם מוריינטס. עוד כשישחק בריאל, הוא אולי לא נחשב לאחד החלוצים הטובים, במיוחד כשהשמן הגיע ודחק אותו לקצה הספסל, אבל מוריינטס תמיד נחשב, לא רק בספרד, לחלוץ עם יכולות גבוהות מאוד. לאחר מכן, כשעבר לשחק בצרפת, הוא נתן עונה גדולה במונאקו ואני זוכר את ההייפ התיקשורתי שהיה איתו דאז. כאשר ליבפול רכשה אותו בסכום גדול יחסית, קיוו במרסיסייד שהוא יצעיד אותם לגבהים חדשים. עד היום, למעט משחק אחד או שניים, חושך. לגבי ססק, לא חושב שאחד כמ גראבסן יוציא אותו מההרכב. לפי מה שהבנתי, הוא אחד מנק' האור היחידות בצרפת השנה. אבל אולי אני טועה..

וכתבת שהשחקנים הספרדים נהדרים? כמה בירות שתית שם בגשר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

וסטרפורד, תפסיק לזיין לי בשכל - בקאהם אפס, נקודה.

9. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שפויול בטעות נולד ספרדי זה ידוע לכולנו. אבל עזבו שטויות. השנאה שלי לברצלונה כבר נגררת הרבה
    שנים, אני חושב שהיא קבוצה שחקצנית, צבועה, וספרדית, בעיקר. אני לא חושב שרונאלדיניו, מסי
    וסילביניו לדוגמא, הם שחקני כדורגל יותר מאשר סבאג' או אוסמן, לא מלהיב אותי "מהלכי כדורגל", של
    רונאלדיניו ושל מסי. הרי זה ברור שברצלונה מסוגלת להיות הטובה בעולם בלי רונאלדיניו, מסי ואטו,
    אבל היא לא תיהיה מסוגלת לדגדג את אפרוחי קיסריה, בלי מארקז ופויול. אבל אין ווכיוח לגבי זה שברצלונה
    משחקת כדורגל יפה. אני לא אוהב את הכדורגל הזה, ואני מתעב את ברצלונה, למרות ההערכה שלי לגבי
    פויול ומארקז, עם ההקרבה, בלי ההצגות, והמשחק השקט והבטחון העצמי.

שחזרתי לארץ, אני לא יודע מי מכם קורא עיתונים, או את ה"ארץ" בפרט, השחיטה שעשו לצ'לסי לפני
    המשחק שם, הייתה בושה לאינטילגנציה, ורק הראתה על חוסר הבנה מובהק אצל כתבים. כשעשינו
    מנוי לה"ארץ", חשבתי, שעכשיו סוף סוף יהיה אפשר לקרוא עיתון בלי לתת מכות לאחותי הקטנה, ולצערי,
    זה לא כך, ואחותי ממשיכה לקבל מכות כשהיא לידי. תקראו את מוסף הספורט של יום רביעי, ותבינו את הפאתטיות של הישראלים לגבי הכדורגל. שזה בערך, השקפה מוחלטת גם של הפורום שלנו, עם ההתקפות
    החוזרות על צ'לסי. ומי שראה את המשחק, ובעיקר מי שהרגיש את המשחק, יודע שצ'לסי מסוגלת לעבור
    את ברצלונה. פויול ומארקז לא יכולים לעצור את צ'לסי, ואת כל השאר, זה לא מעניין.

10. EL Capitan Member

יוני, כשהיית בלונדון היו ביקורות על הדשא, ומה כמה אנגלופים אמרו כאן? ניחשת נכון, שאוהדי בארסה, כמו כל הספרדים, בכיינים.

ולמרות שיש משו בדברך, כי כל כדור גובה סתמי של צ'לסי עושה בבארסה בלאגן והיסטריה, בקאמפ נאו ואחרי 2-1 בסטמפורד ברידג', סיכוייה של צ'לסי קלושים.

11. Yeste Member

זהו, נגמר ההנג-אובר ? :aaarofl:

12. THE STRETFORD END Member

יסטה
    "וסטרפורד, תפסיק לזיין לי בשכל - בקאהם אפס, נקודה"

פשיי,איזו תגובה בוגרת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    איזו תגובה שמראה עד כמה הכדורגל רחוק ממך שנות אור,

כרגיל אתה לא מסוגל לענות לעניין,
    פעם אחת תנסה להביא טיעונים ענייינים לגבי למה הוא אפס לדעתך,לגבי איך הוא בדיוק כישלון(למרות בישולים,שערים ויכולת טובה),

שוב,מזל שאנשי מקצוע,אני חוזר אנשי מקצוע בכירים בספרד חושבים ההפך ממך,באמת מזל.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל קפיטן,מצב הדשא של צ'לסי, אני חושב שדיברו מספיק, שתי הקבוצות נפגעו ובלה בלה בלה, זה רק גרם
    למסי לעשות סלטה גבוהה יותר כשדל הורנו התקרב אליו.

לגבי המשחק במרץ. אתה חייב להבין, שהמשחקים בין ברצלונה לצ'לסי, במפגשים ביניהן, שברו חוקי כדורגל. השחקנים קפצו יותר גבוה, האוהדים עודדו יותר (בוריס, השלט 2-0, עדיין בזיכרון שלי, טפוי יו מאט) ובגדול, חוק המשיכה פוסק במשחקים האלה. צ'לסי יכולה להבקיע לכל קבוצה, כמה שהיא רוצה,
    השאלה כמה היא רוצה, וכמה הקבוצה שמולה יכולה להחזיק. פויול לא יכול להחזיק את ההגנה לבד, רואים
    את זה בליגה, וראינו את זה גם ביום רביעי. אולגוור הוא שחקן סוג ד', ועם מגרש פחות צפוף, רובן יגדיר
    מחדש את המושג "מסננת", ומארקז צריך לעזור במרכז המגרש, כי אדמילסון לא הולך לעשות הגנה,
    ודקו בועט מ50 מטר ונח. הגולים של ברצלונה, בקאמפ נואו שנה שעברה, נבעו מחוסר ריכוז פאתאלי
    בהגנה של צ'לסי, שאחרי המשחק ביום רביעי, לא יחזור על עצמו, אין סיפור כזה. אני לא חושב שלקבור
    את צ'לסי כבר עכשיו זה נכון, אדרבה, אני חושב שזה מפגר, במיוחד נגד ברצלונה.

יהיה משחק טוב.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה יאללה מסי הגיב בדיוק כמו כל שחקן שהיה מגיב לכניסה בו .

מסי הוסיף גלגול גם לצד , גם כדי לקחת קצת מנוחה.

תפסיק להקשיב לטיפש הזה שמאמן אותכם להשלות אותכם שמסי נתן חתיכת הצגה

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעשה טובה, מסי שכב על הדשא חמש דקות שלמות, ואח"כ קם ושיחק כמו גדול.

כל שחקן שהיה מגיב ככה, היה עושה הצגה. מה הקשר? אני לא אמרתי שרק מסי הוא
    גדעון להב.

כמו שכבר אמרתי, רק כשחזרתי לארץ קראתי את הדברים שמוריניו אמר, כמו גם את מה שארץ
    כתבו.