אוח, נו, בסדר, אנגלופילים מרגיזים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx צדקתם, הדשא היה בסדר. אחד עליי.
כן, אבל למה שהיינו מפסידים בכלל? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx היו כמה מקרים בהם שמו לב שהדשא הזיק (בעיקר כשהשחקנים ניסו בלא הצלחה לצפות את קפיצת הכדור), אבל רוב הזמן זה לא הורגש.
אייקס - אינטר קודם כל. פשוט אין לנו התקפה נורמלית, אדריאנו כבוי, מארטינס גם לא בדיוק התעלות בזמן האחרון, נשארנו עם חוליו קרוז שיכול לכבוש רק מדרדרלה כמו השער השני, ומחמיץ מצבים אדירים כמו זה שהוא שלח לעננים שלוש דקות אחרי זה. אבל סבבה, יצאנו עם 2-2, אני הרבה פחות בטוח שנעלה עכשיו, אבל לפחות זה נראה די בידיים שלנו. ברמן - יובה. ואו, ראיתי את המחצית השנייה של המשחק בשידור מעוכב ורק חיכיתי למהפך של יובנטוס. הסיבה? שמעתי את השדר האיטלקי במשחק של אינטר שראיתי בלייב אומר "טרזגה" (כשהוא אמר "ברצ'לונה" התחלתי לצרוח כמו משוגע כדי לא לשמוע אותו, אגב גם יישמתי את שיטת הטייפ על המסך טלויזיה שהאנגלופילים כתבו עליה בזמנו, גאוני). כשבורובסקי השווה משום מה הייתי בטוח שברמן תצליח לגנוב פה עוד אחד, כשראיתי את מאזן הבעיטות (23-6 לברמן), פשוט הצטערתי שלא ראיתי את המשחק במלואו, חבל שברמן ספגה שער שטותי לחלוטין מטרזגה, לצערי לא נראה לי שהם יעברו. צ'לסי - בארסה. אוקיי, מילא שנה שעברה הפסדתי מחצית כי הייתי בביתספר ולא יכולתי להבריז באותו יום והאמת שגם לא חשבתי שנזכה לקלאסיקה כזאת, מילא, אבל פאקינג נרדמתי בדקה ה-15 של המשחק והתעוררתי רק חצי שעה אחרי שהוא נגמר! אני באמת לא סולח לעצמי הפעם, בעצם מה אני כועס על עצמי? אני צריך לכעוס על אולימפיאדת החורף המזויינת! לא ראיתי את המשחק כמו שהבנתם אז אני לא אדבר לפני שאראה, אבל כשמדובר בצ'לסי, 2-1 בחוץ זה ממש ממש לא סגור.
רונלדיניו עבר אותו בדרך לגול ועוד כמה פעמים לפי מה שזכור לי אבל אכן מקללה היה גדול... רייקארד יצא גבר בכך שהוא הכניס את לרסון במצב של 1-0 לצ'לסי תארו לכם סיטואציה בה הוא היה חוטף גול היה גומר לקטלונים את כל העונה ואולי גומר לעצמו את העונות הבאות. לגבי מורניו אני פשוט לא יכול לראות את הכדורגל המכני שיש לקבוצה שלו. כדורגל חסר ברק,כדורגל אפור וקשוח... עם שחקנים כמו רובן, קרספו וג'ו קול אפשר להגיע יותר רחוק בליגת האלופות וזה אשמתו מלכתחילה שהם סיימו מקום 2 בבית ונתקלו בבארסה. מוריניו אתמול פשוט הגעיל אותי, לתת לקבוצה האורחת לשלוט במגרש הביתי שלך זה פשוט פחדנות. ההסתמכות שלו רק על הגישה הטקטית בחיים לא תביא אותו לרמת המשחק האדירה שיש לברסה. כל הכבוד רייקארד כל הכבוד ברצלונה ! משהו אחרון ודי לי אתמול רונלדיניו הוכיח כמה הוא גדול עם שמירה אישית כפולה הוא עדיין הביא מספרים, אמנם לא הבריק כמו תמיד ולא עשה מה שהוא רוצה על המגרש. אבל למרות כל זאת בישל את הגול הראשון והתחיל את המהלך השני שנגמר בגול שני קבוצתי מדהים
יצא גבר? בכך שהוא מכניס עוד חלוץ בזמן שהוא מפגר מול עשרה שחקנים? אחרי האדום צ'לסי עברו לשחק עם שני שחקנים בהתקפה ושני שחקנים במרכז הקישור, אין טעם לבארסה לשחק עם שלישיית שחקנים בקישור ולכן מוטה יצא. יסלח לי רייקארד, אבל שום דבר גאוני לא היה פה.
גאוני לא אבל אני בטוח שלא הרבה מאמנים אחרים היו עושים אותו. הרבה היו פוחדים להוציא קשר ולהכניס עוד חלוץ במשחק חוץ ולא משנה שהיריבה ב-10 שחקנים.
הוא היה חייב להשיג שער חוץ אחרת צ'לסי היו מגיעים לברצלונה, מסתגרים בהגנה ומשחקים על מתפרצות, וזה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות מבחינת בארסה. מול עשרה שחקנים, במשחק שבארסה שלטה בו, הוא היה חייב לעשות את החילוף הזה. בכל זאת, כל הכבוד לריקארד.
רייקארד סך הכל עשה את מה שמתבקש. צ'לסי הייתה פגיעה מאוד עם 10 שחקנים, ובשלב כניסתו של לארסון למשחק לטיאגו מוטה לא היה כל מה לתרום להתקפת בארסה. רייקארד הבין שיש לו סיכוי לגמור את ההתמודדות כבר בסטמפורד ברידג', וכך עשה. הוא לא הסתפק בהפסד מינימלי, ובצדק. אפקט הביתיות יכול לעבוד על קבוצות לא מנוסות (או שחקנים לא מנוסים), כמו אייאקס למשל, אבל צ'לסי היא קבוצה חזקה ובעלת ניסיון רב שכאשר היא תגיע עם יתרון 0-1 לקאמפ נואו, סביר להניח שיהיה קשה לבארסה לעבור אותה. ולגבי המשחק בין בארסה לצ'לסי, אכזבה אחת גדולה, כפי שציפיתי (אף פה נדמה לי). המשחק הנ"ל הוא היי-רייטד מובהק, ואני מניח שבמחצית הראשונה של המשחק היו לא מעט כאלו שהצטרפו אלי, איציק זוהר ונדב יעקבי לשידור של יובה-ברמן. אפשר לסכם את הסיבוב הראשון לפי מידת סיפוק ואי סיפוק. אינטר, יובנטוס, ברצלונה ומילאן יצאו מסופקות. צ'לסי, באיירן מינכן וליברפול יצאו מאוכזבות, עם תוצאות שיהיה קשה מאוד לשנות ( לפחות צ'לסי ובאיירן).
מסכים עם אשחר, זה לא גאוני כ"כ, זו פשוט הבנת משחק בסיסית. ובכל זאת, אחת הבעיות היחידות שיש לרייקארד אשחר זה התזמון בחילופים, וטיב החילופים. רק בגלל זה, לרייקארד מגיע את כל הקרדיט, ואני שמח שגם הוא בנוסף לקבוצה הראה יכולת טובה. עוד משהו שיאמר לזכות רייקארד הוא המשחק עם 2 קשרים אחוריים, והקרדיט שהוא נתן לאדמילסון. במשך כל המחזורים הפושרים שלו בפרימיירה, רייקארד האמין בו, ואדמילסון הראה לנו למה הוא היה אחד הבטוחים בהרכב של רייקארד. משחק ענק שלו ושל מארקז, וגם פויול נתן משחק סביר. אולגר, עליו לא דיברתי, דווקא היה טוב, ולמרות שחשבתי שהוא לא יתאים למשחק, אני שמח להודות שטעיתי, והיה לו משחק טוב. מבחינתי הטעות היחידה של רייקארד במשחק היא ג'יו, אבל גם בה הוא הודה כשהכניס את סילביניו.
לא מסכים, אני חושב ההפיך, אם רייקארד לא היה עושה את החילוף הזה הוא היה גומר לבארסה ולעצמו את העונה. תחשוב על זה צלסי מובילה והיא ב10 שחקנים מול 11...אם הוא לא היה מכניס חלוץ צלסי היתה מנצחת, החילוף של לארסון היה מהלך מתבקש ומחייב. עריכה: זאת תגובה למה שמיסטר טקטיס רשם בראש העמוד.
Code: ולגבי המשחק בין בארסה לצ'לסי, אכזבה אחת גדולה, כפי שציפיתי (אף פה נדמה לי). המשחק הנ"ל הוא היי-רייטד מובהק, ואני מניח שבמחצית הראשונה של המשחק היו לא מעט כאלו שהצטרפו אלי, איציק זוהר ונדב יעקבי לשידור של יובה-ברמן. מחצית שנייה ענתה על הציפיות כמו שנאמר על ידי הגדולה מכל : ביג טיים! אבל צריך להבין לא ציפו למשחק כדורגל גדול נטו אלא גם אל כל המתח והתחושות שמסביב. שאם כל הכבוד לברמן ויובה הם לא אלה שיספקו את התחושה הזאת.
ומה נראה לך שבנואו קאמפ בארסה לא הייתה מנצחת לפחות 1-0? המהלך שלו לא השאיר את ההכרעה לספרד, הוא גמר אותו כבר אתמול.