בארסה היא הקבוצה הכי טובה בעולם ,ואת זה אמרתי עוד אחרי ההדחה בשנה שעברה ,שום גאונות של מוריניו לא צריכה לעמוד במבחן בגומלין , בארסה פשוט נפלאים ,ודל הורנו הטיפש הוא שעזר להם עוד יותר , למרות הכל צ'לסי הצליחה לעלות ליתרון ב10 שחקנים ,והפסידה כשהיתה קרובה ל1-2 בהחמצה של דרוגבה ,אז נחספה ההגנה במערומה וזה הכל ,בארסה היתה נפלאה וכמובן שהזרים שלה מסי ,רונלדיניו אטו , ואפילו לארסון וסילבניו המחליפים עשו את ההבדל . בארסה לא מייצגת שום ליגה ,בארסה היא ליגה בפני עצמה ,עם כל הכבוד לגאוות הקטלונים ,בלי 20 הזרים הדומיננטים שלהם , מוטה ופויול היו משחקים בבארסה אחרת יותר (קרובה יותר לאספניול השכנה), את הסיפורים של נדב על הקהילה עאלק נגד קוני התארים מלונדון תשאירו לטמבל הזה .
למען האמת, בניב קטלוני זה משהו כמו Ulague. אני למשך זמן הלכתי על איזה גרסת הכלאה, עד שנמאס לי ובחרתי בקצרה ביותר.
יסטה - דל הורנו חלש. גם לפני ההרחקה הוא לא הסתדר עם מסי. הוא אולי מתאים להגנות המצויינות של בילבאו או ריאל .. אבל ממש לא לרמות הגבוהות של קבוצות שמנסות לשחק כדורגל טקטי. לא רק מול ברסה הוא היה גרוע, אני זוכר עוד משחקים של צ'לסי בהם הוא תמיד היה החוליה החלשה.
זה עדיין הרבה יותר שחקנים מקומיים ממה שבאנגליה יש. ואלדז, פויול, אולגר, צ'אבי ואינייסטה. כולם שחקני הרכב(חוץ מאינייסטה שגם ככה לא ממעט לשחק) וכולם קטלונים. תראה לי קבוצה אנגלית אחת עם 5 אנגלים בהרכב... אפילו האנגלים נהנים משחקנים יוצאי מחלקת הנוער של בארסה, כמו לואיס גרסיה ופאברגס
על הדרך, מוטה ומסי שחקני בית. אבל באמת, זה לא נחוץ. אני משוכנע שיש באנגליה די קבוצות שהן לא ארסנל (קרי, עם שחקנים אנגלים). וברור שהוא צודק. מצד שני, ככה זה תמיד היה - קטלוניה סיפקה את השלד של ברצלונה, את הניצוץ והתארים ייבאו עם הזרים.
אם לא היו קוראים לנו אייאקס, אולי היינו מנצחים את אינטר, אבל ספגנו שני גולים טיפוסיים לקבוצה של השנים האחרונות. כל המחצית הראשונה היינו טובים יותר, וגם הבקענו שני שערים. אבל כנראה שלמחצית השנייה לא ממש עלינו, ואינטר ניצלה את זה. במילה אחת, אכזבה. עכשיו ההכרעה עוברת למילאנו, וכדי לעלות, אינטר יכולה להסתפק אפילו ב-0:0 (הלוואי שישחקו על זה.. יהיה לנו קל יותר להבקיע). לעומת זאת אנחנו צריכים לנצח אותם בהפרש של שער אחד. לא יהיה קל, זה בטוח. אבל עדיין יש סיכוי לעלות לטופ 8.
Yeste אתה אומר שזה שטויות, יופי לך.מחקתי את זה כי זה לא קשור לדיון, אם אתה כ"כ מתעקש בוא נפתח דיון ושם נתווכח על כל הדברים. אם כבר שטויות אז אתה זה שכותב אותן.איפה באמת היית שלשום אחרי שארסנל לימדה את ריאל בת ספר לכדורגל ושיחקה טקטית הרבה יותר טוב מברסה של אתמול(להזכירך ריאל לא הגיעו לאף מצב)?איפה היית לפני שנה? אמן וצ'לסי תדיח את ברסלונה, מעניין אותי מה תגיד אחרי זה, לאחר השטויות שכתבת אתמול.
צ'לסי לא תדיח את ברצלונה. הגאונות של מוריניו לא תעמוד במבחן עוד שבועיים זה בכלל לא קשור. ברצלונה היא הקבוצה הכי טובה בעולם, אין ספק, לפחות אחרי אתמול כבר אין ספק בכלל. היא באה לאלופת אנגליה במגרש שלה ועשתה קונצרט במשחק שהגיע לה לנצח בהרבה יותר מ- 2-1. במשחק השני צ'לסי תבוא יותר קשוחה אני מאמין כי היא יודעת מה דרוש ממנה אבל לא בטוח שמול בארסה זה יספיק בנואו קאמפ. וזה היתרון של לארח את המשחק השני. כי אם בארסה הייתה מארחת את הראשון ומנצחת 3-0, הייתי אומר שלצ'לסי יש יותר סיכויים מאשר עכשיו. הסיכויים עכשיו הם 90-10 לבארסה ורק נס יעיף אותם. מה גם שפשוט לא מגיע להם לעוף. שלישיית ההתקפה של בארסה היא פשוט הטובה ביותר שאני זוכר אי פעם. מצד שמאל רונאלדיניו מימין מסי באמצע אטו... זה פשוט דורסני בצורה שלא תתואר. למרות שבאמצע בחוד בארסה יכולה עוד לשדרג את עצמה, אטו הוא לא הטוב בעולם בתפקידו. בשביל קבוצה כמו ברצלונה לקחת רק תואר אלופות 1 זה מעט מדי.. הגיע הזמן לשני. לאט לאט נוצרת לנו פה גם היסטורייה של משחקים בין 2 המועדונים האלה... לפני 6 שנים גם היה מפגשים בלתי נשכחים, בעונה שעברה כמובן והעונה הן שוב נפגשות. נוצרת פה היסטוריה ובעתיד עוד הן יחשבו ליריבות ויתיקות...
הדבר היחיד שפאתטי, מגוחך ועצוב כאן הוא נסיונות ההגנה שלך על כל דבר ספרדי שזז. דל הורנו דפק לצ'לסי את המשחק אתמול ויכול להיות שאת עונת האלופות כולה. אז שיילך לטוטנהאם. צ'לסי לא צריכה מגן שיהיה טוב מ-3/4 מהמגנים באנגליה, היא צריכה מגן שמאלי שיהיה טוב מ-19 מהם. גאלאס הוא כזה בשנה וחצי האחרונות. ברידג' היה כזה לפני שתי עונות. בעונה הבאה, אם בכלל יישאר בגשר, הוא יהיה גיבוי שלישי לברידג' וגאלאס. פשוט לא chelsea class. נקודה. גילוי נאות - לא אני בחרתי את דה לוקאס לשחקן הגרוע ביותר ששיחק אי פעם בצ'לסי. האוהדים בחרו אותו בסקר שנערך לא מזמן. גודי אכן היה מעולה ומשום מה השמטתי אותו. הטענה היחידה שלי אליו (או למוריניו, אני בספק שהשחקנים מחליטים דברים כאלה לבדם) היא שהוא לא עלה יותר כשלארסון נכנס במקום מוטה. מלבד גיחות קצרות ברבע השעה הראשונה הוא כלל לא נכנס לרחבה של בארסה ולא היווה איום על השער. וחבל, כי בעונה שעברה הוא עשה את זה מעולה מול אותה הגנה. כמה מהם מקבלים אדום אחרי חצי שעה? מסכים. אבל זהו היה משחק העונה האירופאי, וזו היתה הדקה ה-35. במצב כזה, שיקול הדעת של השופט אמור להפוך מקרה של צהוב וחצי לצהוב ואזהרה. אה, אז זה מה שקרה לו אתמול עד הדקה ה-70. אגב, תרצה או לא, עבירה קשה או לא, מסי התחזה. קם, הסתכל על השופט, חזר להתגלגל. בארסה שיחקה אתמול מעולה, באמת. אבל קחו את זה בפרופורציות. דמיינו שמארקז פצוע ואולגר עולה במקומו בעמדת הבלם. אולגר מורחק בדקה ה-35 ומסי יוצא כדי שרודרי יסגור את החור בעמדת הבלם. צ'לסי מנצחת. לא נראה כל כך מרשים, נכון?
שום דבר לא סגור.להזכירך זה לא איזה נמושה אלא זאת צ'לסי.קבוצה שיכולה לנצח כל משחק נתון.. אם דאף וגאלאס יהיו כשירים אז בכלל הכל יהיה פתוח.
אחד המשחקים היותר גרועים של יובה.... פשוט בלאסי ובלאצרי הרסו אותנו,יום חלש של קאנברו... איברהימוביץ היה אתמול החולייה החלשה בהתקפה,דל פיירו היה חייב לפתוח קאפלו הזה אני לא מבין אותו לפעמים... המצב לא מאיר פנים,אני מאוד מקווה שלא יחזור מקרה ליברפול לדלה אלפי... הראש של השחקנים לא היה במקום,ב-10 הדקות הראשונות ידעתי שנפסיד לא יודע מה קרה אתמול לשחקנים,מה שאני יודע שחייבים לעבור את ברמן בבית! יותר מאוחר אני יעלה סיקור של המשחק... עד מתי בלאסי? עדי מתי בלאצרי?
צודק, לפחות לעומת המשחק בעונה שעברה כולם עמדו על הרגליים. משחק גדול, אמנם אי אפשר להתעלם מהשיפוט השערורייתי. במחצית השנייה זה נראה כאילו בכלל אין שופט על המגרש. פויול עשה כניסה פראית והיה צריך לקבל צהוב שני, טרי הפיל ונשכב על שחקן ברצלונה ברחבה ואחרי זה נגע בכדור עם הידיים, הקרן המטופשת ההיא לצ'לסי ועוד. תצוגה נפלאה של ברצלונה, אני לא מאמין שצ'לסי תנצח בקאמפ-נואו, אבל לא ניתן לקבוע כבר עכשיו שברצלונה עלתה. ומסי פשוט ענק. למרות שחזר פעמים רבות על אותו מהלך אף אחד לא הצליח לקחת לו את הכדור. חח, והתקופה בערוץ 1 כנראה לא עשתה טוב לרמי ויץ. כ"כ קשה לבטא שמות בצורה נכונה? למד מזאביק זלצר.
יסטה כרגיל אתה לא מסוגל לענות לעניין. שאלתי לאן נעלמת לאחר ההפסד של ריאל מדריד לארסנל ואתה עונה לי על איסטלנד ומה שהוא כתב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx כתבת שטויות כי לקחת ניצחון של ברצלונה ועשית ממנו כאילו הוא מעיד על הכלל,השוואה בין הליגות ועוד מטעמים וקישקושים רגילים אצלך,תרצה או לא תרצה זו שטות, כי בדיוק באותה מידה מישהו יכל לעשות את אותה השוואה יום לפני עם ארסנל והמיקום שלה וכמות ההפסדים שלה והניצחון על מדריד או אפילו ללכת כמה חודשים אחורה ולהביא את הדוגמא שאלופת אירופה הנוכחית סיימה במקום ה 5 באנגליה ובדרך העיפה קבוצות כמו יובנטוס,צ'לסי וניצחה את מילאן בגמר, ואז מה היית אומר? אבל התחת בער לך ועדיין לא למדת שסיכומים שכאלה עושים בסוף העונה. לגבי אתמול: א.היציאה של ג'ו קול בגלל ההרחקה של דל הורנו(החלש במגרש עוד לפני ההרחקה הלא מוצדקת)גרמה שהשליטה המסויימת של ברצלונה במשחק והחזקת הכדור תהיה כבירה עוד יותר,קול הוא שחקן של החזקת/המעת כדור,עד לפני שהוחלף רונאלדיניו לא הורגש גם בגלל העבודה הנפלאה של פררה וגם בגלל שקול עזר לו בסגירה עליו,קול כמה פעמים אתמול ירד למטה וחילץ כדורים,כמובן שגם הצד ההתקפי של צ'לסי שקול הוא בורג חשוב בו אם במתפרצות,אם בהנעת כדור,אם בבישולים ובכיבושים נעלם כליל. ב.ברצלונה שיחקה יוצא מן הכלל אבל אין מה לעשות וההרחקה ברמה הזו,במשחק מהסוג הזה מול יריבה כזו כשיש עוד יותר מחצי משחק,זו פגיעה מורלית קשה בשחקנים ושחקני צ'לסי נפגעו מכך, באמת מבלי להמעיט מהמשחק הנפלא של ברצלונה צריך לזכור שברובו זה היה מול 10 שחקנים. ג.כניסתו של לארסן היתה מכה מנצחת אתמול,צ'לסי להוציא השער המקרי לא יכלה להרשות לעצמה כמעט ולתקוף כשהוא נכנס,כשהיא עשתה זאת(החטאה של דרוגבה)במטרה ולהשיג שער יתרון אחרי השיוויון היא נענשה במתפרצת שתפסה את כל המערך ההגנתי שלה קורס. ד.מסי ורונאלדיניו הם שחקנים מבריקים,גם הגנה חזקה כמו של צ'לסי או כל הגנה אחרת בסופו של דבר תנוצח ע'י גאונות. ה.עכשיו למוריניו יש הזדמנות להראות עד כמה הוא גדול באמת,אם הוא יצליח לשנות,להפתיע ולעבור את ברצלונה לאחר ההפסד ו 2 שערי חוץ אז הוא ענק. אגב,לאן נעלמה כל הקונספירציה האנגלופילית והריסת הדשא בכוונה? המשטח היה בסדר גמור,ישר כמו סרגל וזה משה שחשוב וזה מה שמנע פגיעה במשחק אתמול, זאת לעומת הדשא הירוק שכן קיים אצל באיירן מינכן,דשא עם מהמורות,בוצי,עם גבשושיות שאינו ישר, העיקר שהעיתונות הספרדית שלחה נציג שבדק וקבע כי הגנן של צ'לסי השאיר את הממטרות לפעול במשך 9 שעות ברציפות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
כולם יודעים שזאת צ'לסי, אבל צ'לסי מגיעה לקמאפ נאו, לשחק נגד הקבוצה הטובה בעולם. בארסה תיהיה בשלב הבא, כי מגיע לה להיות בשלב הבא, כי היא הקבוצה היותר טובה.
הייתי קצת חולה ואני עדיין, לכן אני מגיב רק עכשיו על המשחקים:: בקשר למשחק של צ'לסי נגד ברצלונה, מסי היה זה שניצח את המשחק. רונאלדיניו נישמר כמו שצריך. חבל מאוד שההתקפה של צ'לסי שאפה ל0 במשחק הזה, הגול היה מטעות אדירה של מוטה. מי שהרשימו אותי מצ'לסי היו ג'ון טרי שחוץ מהשער העצמי המאכזב היה מצויין. אי אפשר לעבור את השחקן הזה. אני גם ראיתי את הטכניקה האדירה שלו, היה אחד הסלאולומים שלו שהוא עבר איזה 5 שחקנים ונעצר בעבירה. לדעתי ברצלונה ניצחה בצדק, אני חייב לפרגן לקטלונים. אולגר דווקא היה בסדר, אבל הוא היה צריך להיות מורחק. השופט היה בעד הקטלונים, אם זה היה 10 על 10 הסיפור היה אחר. ברצלונה תיהיה ברבע הגמר והגאונות של מוריניו לא תעבוד, וחבל. צ'לסי חילצה הרבה כדורים, חבל שהיא משחקת על כדורים ארוכים ולא מניעה את הכדור, יש לה גם שחקנים טכנים. בקשר לברצלונה:: מסי, מסי ועוד פעם מסי. דל הורנו היה אידיוט במה שהוא עשה לו. אני לא רואה את צ'לסי שומרת על רשת נקייה בקאמפ נואו ובקיצור עוברת. ומקללה: טוב כמו בעבר. רונאלדיניו לא הצליח פעם אחת לעבור אותו. מוריניו יהיה חייב בגומלין להמר התקפה ולשחק עם דרוגה וקרספו בייחד. ורדר ברמן יכולה להיות מאוכזבת לדעתי מהניצחון על יובנטוס. אומנם 3-2 זה יפה וכמעט והגברת הזקנה לא סופגת, ועוד שלושה שערים, אבל שני שערי החוץ מפריעים. איזה טירוף היה במשחק אני שמח מאוד שזיפזפתי בין הערוצים, וראיתי גם הרבה דקות ממנו. אבל לצערי, אני חשוב שיובנטוס תעשה את ה1-0 הקטן ותנצח בדלה אלפי. ורדר ברמן הצליחה בהנעת כדור מהירה ובהרבה חטיפות לצאת מהר להתקפות. זה יכל להיגמר ב5-1 לטובתם. איברהימוביץ זילזל וממצב טוב בעט החוצה, הוא הוחלף בצדק על ידי קאפלו. ברמן הצליחה לדעתי להביך את הקישור של יובנטוס, וקשה מאוד לעשות את זה לאמרסון ווירה. הראשון היה חלש לדעתי ווירה שמר את יובה במשחק. נדבד גם היה איום ונורא אבל הצליח לכבוש. טרזגה נגע בכדור אולי 10 פעמים בכל המשחק אבל השכיל לכבוש. בגול הראשון של ברמן, מוזר מאוד למה יובנטוס התמהמהה בהרחקת הכדור. תוצאה לא מספיק טובה לברמן, לקראת הגומלין, אבל כל הכבוד על המשחק המצויין. אינטר כמו אינטר נתנה רבע שעה גרועה וספגה שני שערים. היא הצליחה להשוות עם מזל מסויים, ו2-2 זו תוצאה טובה אפשר להגיד לקראת הגומלין. אני לא חושב שהנראזורי יישמרו על רשת נקייה, אבל לדעתי הם ינצחו במשחק הזה. כבר דיברנו על ההיעלמות של אדריאנו? אייקס מבחינתה לפחות לא הפסידה לאינטר כמו ב2003. אולי היא תעשה הפתעה? גם יכול להיות. ויאריאל יכלה לנצח את רינג'רס, ולאחר שהובילה פעמיים זו באמת אכזבה, אבל אני בטוח שהיא תנצח בספרד את רינג'רס. פורלהאן חזר לכבוש וזו בשורה משמחת לאוהדי ויאריאל ולמועדון עצמו. שריקלמה יחזור לשחק באופן שוטף ויותר דקות הקבוצה תיראה יותר טוב. *לפחות ראינו הרבה יותר גולים מאשר במשחקים של יום שלישי! 12 שערים אתמול ב4 משחקים!