בארסה מנצחת בסטמפורד ברידג', ארסנל בברנבאו

Discussion in 'Asoccer Classics' started by Obafemi, Feb 19, 2006.

1. SeRgInHo Member

בארסה בכיינים.חבל שהם מתעסקים בשטויות כאלה במקום בכדורגל..אני מסכים עם כל מה שסטרטפורד אמר, שתי הקבוצות ישחקו על אותו דשא..בכייניפ בדיוק כמו האוהדים שלה.
    בכל מקרה צ'לסי תעבור את ברסה בפעם השניה ברציפות.

Last edited: Feb 22, 2006
  2. sagiv Member

זה באמת לא בסדר

3. Mourinho Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בארסלונים יקרים,כדי לקחת גביע אירופה צריך לעבור הכל מה לעשות.
    ועם כל הכבוד למגרש האיום,אני בטוח שיש כמה שחקני צ'לסי שלא פחות יסבלו מזה.

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק. הייתי צריך לחכות עד 10 בערב כדי לראות את ההקלטה של ריאל ארסנל כשחזרתי הביתה, היום השידור המעוכב של צ'לסי ובארסה ישודר רק בחצות. מוות לאולימפיאדת החורף.

ובכל מקרה, הודהמתי מארסנל, אני מוריד את הכובע וחותך אותו לחתיכות קטנות כדי שאני אוכל לבלוע אותן בלי לפגוע בגרון. אונס טקטי הם עשו לריאל אתמול, הזדמנות אחת לא הייתה לריאל אם אני לא טועה.

6. city Member

הדמנות דווקא כן הייתה, אבל בקהאם הסתבך עם הרגליים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

7. Jose Mourinho Member

עם קצת יותר מחשבה הוא היה עובר את להמן ומגלגל פנימה מול השער החשוף

8. קלייברט Member

או פשוט מקפיץ מעליו.

9. uriazu Member

עם זה היה כזה קל כמו שאתם חושבים שזה הוא היה מכניס...
    אל תשכחו שמצבים כאלה מכניסים הרבה שחקנים ללחץ. כנראה בקאהם נלחץ, חוץ מזה יציאה מצוינת של להאמן... אבל ריאל במשחק חלש הזדמנות אחת של גול כל המשחק כל השאר סתם בעיטות
    ארסנל יצאו פראיירים שלא הבקיעו יותר.

10. קינג לדלי Member

מה זה משנה.
    לצערי יובנטוס תיקח את גביע אירופה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יכולתי לוותר על המשחק וביום ראשון מיהרתי לסגור עיניינים ולחתום על יום חופש בכדי לראות את המשחק האדיר הזה בבית בראש שקט.
    קודם כל מילים קצרות על אתמול.

ניצחון נהדר של ארסנל במדריד, התותחנים שיחקו טוב מאוד, ריאל היו על הפרצוף והנרי נתן משחק מושלם של שחקן שסוחב קבוצה. סוף סוף הנרי לא נעלם במשחקים שארסנל באמת זקוקה לו. וכמעט מגיע אבל בגודל של האוקיינוס האנטלנטי. אבל, זה לא מבטיח לארסנל שום דבר. ברמות האלה בית וחוץ לא ממש מפריע לקבוצות להבקיע. ריאל מדריד יכולה לאסגוף את השברים להגיע להייבורי ולפרק לה את הצורה, רק אם תרצה ותשחק טוב. עדיין לדעתי זה תלוי בריאל שהיא על הנייר קבוצה הרבה יותר טובה אבל ארסנל עשתה צעד משמעותי.
    למילאן היה מזל גדול. פנדל שלא היה נשרק לטובתה והיא יצאה עם 1-1 במשחק שהייתה נחותה ולבאיירן הגיעה הניצחון. הגומלין יהיה קרב מרתק. אסור להספיד את הדרמנים הם מסוגלים לנצח את מילאן לא משנה איפה וכמובן שגם מילאן יכולה לנצח. 0-0 לא יהיה, הסיכויים הם 50-50, לי יש הרגשה על באיירן ואני מקווה שהם צודק. בשביל הכדורגל אני מקווה לראות את הגרמנים בסיבוב הבא.
    ליון עשתה צעד גדול לרבע גמר, איינדהובן קבוצה טובה וחכמה אבל ליון צעד אחד קדימה. בצרפת אני לא רואה את ההולנדים מנצחים את ליון.
    ואלופת אירופה ... אני מאוד מקווה שלא יהיה לה יותר מדי מזל ושבנפיקה תעיף את ליברפול. הם סוס שחור ואין לי כח לראות אותם בשלב הבא. הכל תלוי בליברפול אבל... אני מקווה שבנפיקה יעמדו במשימה.

והיום..... המשחק או המפגש הכפול הכי גדול של העונה.
    קודם כל לפני המשחק אני מאוד מאוכזב מכל הבכיינים פה במיוחד בוריס שמתחילים לספק תירוצים כבר מעכשיו על הדשא. הנושא הזה נטחן יותר מדי וזה קשקוש מוחלט. מי שמעלה את הנושא הזה פשוט מכין את הקרקע לתירוצים, זה הכל. תתעסקו בכדורגל ולא בדשא המסריח שיהיה היום.

2 הקבוצות הכי טובות בעולם (יחד עם יובנטוס) יעלו היום לכר הדשא (המסריח...) בסטמפורד ברידג'. כל העולם יהיה עם העיניים על המשחק הענק הזה. המשחק הראשון מתוך 2. אחרי המשחקים ביניהם בעונה שעברה זה היה ברור לכולם שזה היה חייב להיות הגמר, ושההגרלה עשתה עוול נוראי לברצלונה שאין ספק שמגיע לה הרבה יותר משמינית גמר ועשתה גם עוול לצ'לסי שיכלה גם היא לעוף. למזלנו קיבלנו שידור חוזר. אני בא למשחק עם הרבה התרגשות אבל גם עם טער מר והרגשה מאוד מעצבנת, זה מין אסון לליגת האלופות שאחת מהקבוצות האלו שוב לא תמשיך לסיבוב הבא. זה מפגש של גמר. או לפחות לפחות חצי גמר. זה משחק שאי אפשר לפרשן, אי אפשר להגיד מה יהיה, אי אפשר לציין חסרונות יתרונות. אין מה להרחיב עליו במילים. אלו 2 הקבוצות (שוב יחד עם יובה) שהכי קרובות ללהיות מכונות בכדורגל המודרני. במשחק הזה הכל הכל הכל יכול לקרות. ושאני אומרת הכל אני מתכוון מ- 4-0 לצ'לסי עד 4-0 לברצלונה. פשוט הכל. זה משחק שאם אחת הקבוצות תביס, אז זה רק בזכות עצמה ולא כי הקבוצה השנייה הייתה גרועה כי זה לא קורה כמעט בכלל לקבוצות האלה. רק צ'לסי מסוגלת להכניס לברצלונה שלושה שערים ב-20 דקות, רק ברצלונה מסוגלת לחזור מזה מול צ'לסי ורק ברצלונה מסוגלת לעשות משחק חד צדדי מול צ'לסי כמו שהיה שבנואו קאמפ. המשחק הוא כמובן חצי הדרך. במקרה של תוצאה צמודה, (1-1, 2-1, 3-2, 0-0 וכדומה) אני לא רואה משמעות כלשהי למגרשים הביתיים. 2 הקבוצות מסוגלות לנצח אצל השנייה.
    בגדול ברצלונה נראית יותר מאיימת, יותר מוכנה אולי ואם יש פייבוריטית או זו ברצלונה אבל ממש ממש במעט.

אז שוב בוז לאופ"א על ההגרלה, בוז גדול שאנחנו נאלצים להיפרד עוד שבועיים מאחת מ-2 הקבוצות האלה. אני מקווה שהמתח והדרמה יהיו לפחות 50 אחוז כמה בעונה שעברה כי מה שהיה בעונה שעברה קורה פעם בעשור. אני מקווה שנהנה ממשחק משובח ואני מקווה שהעונה מי שתעלה פה גם תזכה ולא נראה שוב פעם איזה ליברפול מעצבנת שזוכה בפוקס.

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולצערי הרב ג'רמיין כמעט תמיד צודק...

אני מקווה שהכדורגל השמח של ברמן, אולי הקבוצה הכי התקפית שנשארה במפעל, יגבור באורח נס על קאפלו הרשע וה"כדורגל" שהוא מנחיל לכל קבוצה בה הוא מאמן, אבל אני סקפטי... זה פשוט יעיל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. KirkH Member

המשחק היום בעבור צ'לסי הוא הרבה יותר מחצי דרך. דיבורים זה נחמד, ולהגיד שהכל יכול לקרות תמיד מכסה טוב טוב את האפשרות להפתעה - אבל בשורה התחתונה, לצ'לסי של העונה יהיה מאוד קשה ואולי אפילו בלתי אפשרי לתקן נזקים בעוד שבועיים.

ההגנה של צ'לסי העונה באופן כללי ובחודש האחרון בפרט היא לא ההגנה של החודשיים האחרונים בעונה שעברה. השחקנים כאינדיווידואלים נמצאים בתקופות רעות (ווילי גאלאס ופריירה היחידים בין שחקני ההגנה שלא נכנסים בקטגוריה הזו - אחד מהם בחוץ בוודאות והשני רק בספק...), ההגנה הפכה הרבה יותר חדירה מאשר בעונה שעברה. צ'לסי מתקשה בזמן האחרון לייצר הצגות הגנתיות ראויות גם במשחקים מול יריבות הרבה פחות מאיימות מאשר בארסה.

לדעתי כל ניצחון של צ'לסי בפחות משני שערים יחרוץ את גורל העימות הזה מראש. צ'לסי חייבת לחזור ולעשות מה שהיא עשתה בגשר לבארסה בעונה שעברה ולמונאקו לפניה - שני שערים מהירים עוד לפני המחצית.
    אני מאוד מקווה שהאדישות של מוריניו במסיבת העיתונאים בקשר להרכב ("ברסה משחקת באותה שיטה, לא משנה מי על הדשא. וגם צ'לסי משחקת באותה שיטה, לא משנה מי משחק על איזו עמדה") היא פסיכולוגיה הפוכה שנועדה להכין את הקרקע להרכב הרפתקני עם 2 חלוצים. זה עבד בעונה שעברה, וזה צריך להיות הפיתרון גם היום, כי בניגוד לעונה שעברה, אין לנו שני ווינגרים בכושר, אין לנו אפילו אחד כזה.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אז השעון באתר הרשמי של אייאקס סופר את השעות אחורה,וההרכב של אייאקס מתגלה לנו. אין מה לעשות,לנוכח הפציעות של סניידר,גריגרה וגאלאשק,זה ההרכב האופטימלי ביותר שאייאקס יכולה להציב.
    למרות שהשליישיה בקישור תתפקד בפעם הראשונה ביחד.

סטקלנברג.

טרבלסי,וורמלן,היטניחה,חונפראן.

לינדברח,מאדורו,עמנולאסון.

רוסאלס,הנטלאר,רוזנברג.

כאשר סביר להניח שמי שמדי פעם ינטוש את השמאל ויעבור לעמדת ה10 זה עמנולאסון דווקא.

ה' ישמור.איזה הרכב ניסוני.בדם,באש,יאללה אייאקס.

Last edited: Feb 22, 2006
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה נכון מה שאמרת. צ'לסי היא לא צ'לסי של העונה שעברה ומנגד ברצלונה היא טובה יותר מעונה שעברה אבל לדעתי צ'לסי כן מסוגלת לעשות דברים גם בקאמפ נואו. עם החוזק של הקבוצה הזאת והמשמעת בהגנה אתה לא יכול לדעת מה יקרה ואם צ'לסי תצטרך תיקו בספרד או הפסד מינימלי היא מסוגלת מאוד לעשות את זה. הם יצטרכו להיות מרוכזים ב-100 אחוז. אבל אם יש קבוצה שמסוגלת לעשות את זה לברצלונה זאת צ'לסי. זה רק חצי דרך. לא צריך להפוך את זה למשחק על כל הקופה ומוריניו לא צקיך להתאבד היום. למרות שזה ברור שבקאמפ נואו זה פי אלף יותר קשה. אין לי ספק בכך.