Barcik "כאילו לא די שצ'לסי דרדרה את מצב הדשא במשך 3 שבועות במיוחד לקראת בארסה, אתמול הלונדונים השקו את המגרש במשך 9 שעות מזויינות" אני קורא את זה ועוד כמה תגובות לגבי איך צ'לסי בכוונה הרסה את הדשא לקראת המפגש מול ברצלונה, כמה קשקשת שזה לא ייאמן? הלו,זאת אנגליה,יש שם גלי קור ומזג אוויר שאין בספרד למשל וזה פוגע בדשא,לא רק בברידג' של צ'לסי,גם באולד טראפורד הדשא נמצא במצב על הפנים,אז בשביל מי פרגוסון הרס את הדשא שם?בשביל המשחק המתקרב נגד סנדרלנד???ולא רק באולד טראפורד אלא ברוב במגרשים באנגליה, גם לפני שנתיים הדשא בברידג' היה במצב גרוע,אפילו עוד יותר אז נגד מי זה היה דאז? אתם באמת מאמינים שמוריניו נתן הוראה להרוס את הדשא לקראת המשחק היום?מה זה לא פוגע בצ'לסי? גם בליגה?זה לא מסכן את הבריאות של השחקנים שלו שמשחקים על המשטח הזה כל שבוע שני? הלו,תפסיקו לזיין את השכל על שטויות!!!
לפי דיווחים מפיות אנגלופיליים, צ'לסי הייתה צריכה להחליף את הדשא לפני 3 שבועות. אבל, מוריניו אמר 'לא', וקבע תאריך חדש לכך: ה- 23 בפברואר. ברור שעד היום זה פגע בעיקר בצ'לסי, אבל זוהי הסיבה שהם זכו בליגה בנובמבר. עכשיו, מה שמדאיג אותם הרבה יותר מכמה נקודות שוליות מול ליברפול זה בארסה. ובמשחק הזה, ברור שמשטח מחורבן ילך לטובתם של האנגלים. מה עוד שלהשקיית הדשא המאסיבית אתמול בטח אין תירוץ איכותי בנוסח "מזג אוויר" (אגב, באותו הזמן בדיוק גם הלך בלונדון גשם). אגב, גם בעונה שעברה צ'לסי עשו את זה, אבל בקטנה. אז זה הספיק להם לשער הראשון (התחיל מהחלקה של שאבי), מקווה שהיום הפקקים יהיו יציבים יותר.
אני לא יודע, באולד טראפורד לפני כמה שנים החליפו את הדשא בעונה אחת כ 3!!!פעמים,סביב אותה עונה,בכמה עונות גם כן החליפו את הדשא שם לפחות פעמים, צריכים להבין שהברידג' לאחר השיפוצים והיציעים הגבוהים הוא אצטדיון סגור כמעט לקרני השמש,כמו באולד-טראפורד,כמו באיאקס,כמו בעוד הרבה מקומות,יחד עם מזג האוויר הקר והקשה זה דופק את המשטח, ראית אתמול את המשטח באצטדיון החדש של באיירן?האם שמעת מישהו מאנשי מילאן מדבר על כך שבאיירן בכוונה הרסה את הדשא לקראת המשחק נגדם? עונה שעברה צ'לסי ניצחה את ברצלונה כשהמשטח היה במצב טוב בהרבה אז איזו סיבה הפעם יש למוריניו לרצות שהדשא(להזכיר לך שצ'לסי תשחק על אותו מגרש)יהיה מסוכן ומפריע גם לשחקנים שלו? מה לצ'לסי אין שחקנים טכניים שמשטח כזה פוגע גם בהם?(קול,לאמפארד,רובן,דאף ועוד) בקיצור,זייני שכל שמחפשים תירוצים עוד לפני שהמשחק התחיל.
Barcik דשא לא נקלט טוב והרמטי בתוך כמה ימים או שבועות,בטח לא בחורף הקשה,להיפך לו היו שמים את הדשא לפני שלושה שבועות למשל אז המגרש אולי ירוק יותר אבל ממש לא ישר,עם הרבה מהמורות,בוצי ומסוכן לא פחות(אני יודע,עבדתי בזה בצעירותי), דשא צריך קרני שמש וזמן הכדי לשיהפוך להיות משטח ישר וראוי, צ'לסי לא זכתה באליפות בנובמבר,צ'לסי יש לה עוד משחקי גביע לשחק גם בברידג',צ'לסי לא צריכה פציעות גם במשחקי הליגה שיכולים להשפיע על המשחקים באירופה, בקיצור,לא לקשקש על דברים שאין לך מושג עליהם.
אני אגיב בקשר למשחקי אתמול:: אני מאוד מאוד מאוכזב מריאל מדריד. יכולת חלשה של כל השחקנים, בקהאם אומנם ניסה אבל היה אפס. את המצב של אחד על אחד הוא יכל להבקיע אבל נעזוב. גראבסן בקישור מחלץ מעט כדורים, אם וודגייט לא היה נפצע הייתי מציע להפוך את ראמוס לקשר אחורי עד העונה הבאה שחייבים להתלבש על באלאק. קארו נכשל בריאל מדריד אם הקבוצה לא תעבור את ארסנל, שהפסידה במחצית ממשחקי החוץ שלה! ועוד לקבוצות הנחותות מריאל בהרבה: בולטון, ניוקאסל, ווסט ברומיץ(!) ועוד. לא מבין מאיפה הגיע המשחק החלש הזה, לא לזה ציפיתי. אני חושב שגמרנו את דרכנו באירופה העונה וחבל. לא מאמין שנבקיע בהייבורי. קארו לא מובן, למה הוא לא מכניס את קאסנו, למה את ראול? הוא לא יכול לעזור במקרה כזה. בכל מקרה, זה יכל להיגמר ביותר ומזל שזה 1-0 ושברירי מאוד. הנרי הראה שהוא החלוץ הטוב בעולם, פשוט בית ספר. רונאלדו צריך להסתכל ולמחוא כפיים. רונאלדו לא יכל לעשות כלום אתמול באפס יכולת של ריאל, אבל יכל יותר לרוץ ולנסות. העונה מאוד מומחצת בשביל ארסנל לפחות באנגליה. רייס נתן משחק ענק לא איבד כמעט כדורים, ממש לא אותו רייס שראינו בהייבורי העונה. גם ליונברג היה טוב, ועל הנרי אין מה להגיד כבר. רק בריאל מדריד יש את השחקנים האלה, ששחקן אחד יכול לעבור 4 מהם. פשוט בית ספר לכדורגל קיבלנו. שער חוץ חשוב מאוד השיגה ליון, אני מאמין שהיא תעלה ולא תפסיד בבית שלא לפ.ס.וו איינדהובן. אולי הוייה לא יהיה כזה לוזר ויוליך את ליון לשלבים הגבוהים? רואים מאוד כמה ז'וניניו רוצה להצליח בקבוצה, והוא חושב שהוא אחד הגורמים להדחה בשנה שעברה. איינדהובן לא משחקת כמו בתחילת העונה ונראתה אתמול לא במיטבה למרות ששיחקה בביתה. השוער גומז מנע אולי עוד שני שערים. שער אדיר של באלאק לא הספיק לבאיירן מינכן, תוצאה גרועה מאוד בשבילה ה1-1 הזה. לא היה פנדל לדעתי ולא כלום, מילאן חזר משום מקום למשחק. באיירן הייתה ראויה לניצחון ולכבוש עוד שני שערים, היא חייבת לכבוש בסאן סירו על מנת לעלות. ציפיתי מבאיירן שתכבוש יותר משער אחד, ותנצל את זה, שקאפו ומאלדיני לא משחקים. לבאיירן יש פוטנציאל והיא מסוגלת לזכות בגביע, חבל שהיא תודח בשלב הזה. באיירן חייבת לשחק התקפי בסאן סירו, מילאן קבוצה שיכולה להוציא 0-0 עם כל קבוצה בעולם, בבית שלה. רפא בניטס זילזל ואולי באחת הפעמיים היחידות בליברפול העונה, "אכל את הכובע". הוא לא היה צריך לזלזל בבנפיקה, ומגיע לו שהקבוצה שלו הפסידה 1-0. זה לא כזה נורא, יש לליברפול עוד גומלין בשבוע הבא ומשחק בבית. אני מאמין שליברפול תצליח לעבור בסופו של דבר, אבל היא תצטרך לשחק יותר התקפי מבדרך כלל. האם אלופת אירופה גומרת את העונה האירופית שלה? ובקשר להיום:: אני מאוד מקווה שיהיו הרבה שערים, בניגוד לאתמול!!!!
אני זיין שכל שמחפש תירוצים ? ממש לא. אני רק מסתכל מהצד על עובדות. נכון, אני אוהב את ברסה .. אבל עדיין, מה שקורה עם מוריניו זו בדיחה. "ראית אתמול את המשטח באצטדיון החדש של באיירן?האם שמעת מישהו מאנשי מילאן מדבר על כך שבאיירן בכוונה הרסה את הדשא לקראת המשחק נגדם?" מן הסתם באיירן לא קבעו להחליף את הדשא יום לאחר המשחק מול מילאן, לעומתה צ'לסי כן. אם זה לא מעורר אותך קצת אז אני לא יודע מה כן.
לדעתי כן.. קומאן יבוא לשחק משחק טקטי, ויצליח להשיג תוצאת תיקו לדעתי. זה מה שקורה שבניטז משאיר את הקפטן והשחקן הכי חשוב שלו על הספסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
Barcik "אגב, גם בעונה שעברה צ'לסי עשו את זה, אבל בקטנה. אז זה הספיק להם לשער הראשון (התחיל מהחלקה של שאבי), מקווה שהיום הפקקים יהיו יציבים יותר. " באמת שאין לך מושג אה, כל קבוצה בטח ברמות הללו מגיעה לכל משחק כשלכל שחקן יש כמה זוגות נעליים שמתאימות למשטחים שונים,השחקנים עושים אימון על אותו דשא לילה לפני,השחקנים מתחממים מספיק זמן לפני המשחק,כלומר מספיק זמן בכדי להתאים את הפקקים המתאימים,זה ששאבי החליק לא אומר כלום,באותה מידה יכל להחליק גון טרי,גם על משטח טוב יותר, אז W.Wonderkid Barcik וכל הגאונים שחושבים שמוריניו עשה דווקא וכי צ'לסי תהנה יותר מכר הדשא הגרוע, תסבירו לי איך ולמה, האם פס של מסי יכשל על המשטח אבל פס של ג'ו קול יצליח על אותו משטח?למה?איפה ההיתרון של קול? האם לרונאלדיניו יהיה קשה יותר לעשות דריבל מאשר רובן?למה?איפה ההיתרון של רובן? האם השוער של בארסה יתקשה יותר לעצור בעיטה שטוחה מאשר פיטר צ'ך?למה?איפה ההיתרון של צ'ך? האם לדקו יש יותר סיכוי להיפצע על כר הדשא הזה מאשר לאמפארד?למה?איפה היתרון של לאמפארד? אם מישהו יוכל להסביר לי איפה היתרון של צ'לסי על הדשא הזה,יתרון שאליו מוריניו כביכול כיוון אני מאוד אשמח לשמוע. לסיכום,תפסיקו עם הקטנוניות של ילדות קטנות שמשחקות גומי בבית-ספר שטועונות שהגומי לא היה מתוח מדי, חבל שכר הדשא הוא כזה,זה יפגע ב 2 קבוצות מצויינות,חזקות,חכמות,עם הרבה יתרונות ומעט חסרונות, אם בארסה תנצח היא תעשה זאת בזכות עצמה ולהיפך, לא הכר דשא יקבע,לא התקשרות שמנסה לחמם את המצב,לא מלחמה פסיכולגית אלא הכדורגל בלבד.
היו באותו משחק משהו כמו 6-7 החלקות של שחקני בארסה. רק זו הייתה קריטית. לברצלונה אין משחק שהוא לא על הקרקע. הקשרים ממעטים לבעוט מרחוק (וחבל, היום זה יהיה חשוב מאוד), ולהרים אין למי. צ'לסי, לעומת זאת, יכולה לשלוח כדור ארוך לדרוגבה, ובסבירות גבוהה האפריקני ישתלט עליו (מארקז, אתה חייב להיות ענק היום. וחשוב מאוד - שאף אחת מהקטנות לא תתפס במצלמות). מסירה אחורה ללמפארד, בום, גול. מה עוד שיש להם יתרון ברור במצבים הנייחים. כך, מהמשטח, נפגע סגנון המשחק המרכזי של בארסה, וגם העוקץ יוצא מהיתרון הגדול ביותר של אלופת ספרד על מקבילתה האנגלית - משחק טכני ומהיר המשלב בין מסירות זריזות על הקרקע ליכולת אישית. הסגנון של צ'לסי ישיר יותר, ולכן זה יפגע במשחקה פחות. אמנם רובן יתקשה יותר בכדרורים שלו, אבל בסך הכל, המשטח מפריע לברצלונה יותר מאשר לצ'לסי.
בארסה מבססת את כל המשחק שלה על דריבלים ומסירות. בשביל צ'לסי זה לא בעיה לשחק הגנתי ומגעיל. חוץ מזה צ'לסי רגילה למגרשים אנגליים בוציים ומגעילים, אז ברור שהיא תיפגע פחות אם המגרש יהיה כזה.
אתם כנראה לא רואים מספיק את צ'לסי, גם צ'לסי מתבססת על משחק מסירות מסודר על הארץ, זה שלצ'לסי כפי שאתם טוענים בעצמכם יש מגוון גדול יותר מבחינת סגנון משחק/מסירות,בעיטות מרחוק,הגבהות אז זה יתרון שיבוא לידי ביטוי לטובת צ'לסי בכל מגרש ועל כל כר דשא, ברצלונה נפגעת מכר דשא כמו בברידג',סבבה,אבל עדיין אתם ממעיטים ביכולת של שחקנים מהשורה הראשונה להתמודד עם דשא שהוא לא במצב טוב,אפשר לחשוב שבספרד כל באצטדיונים תנאי המגרש בתנאים מושלמים, אפשר לחשוב שרונאלדיניו למד כדורגל על המשטח של איצטדיון רמת גן ולא ברחוב, משטח דשא הוא חשוב אבל כרגע כל מה שאתם או התקשורת בספרד או אנשי ברצלונה עושים זה לספק תירוצים עוד לפני שהמשחק התחיל,חכו ותראו אם תתצטרכו בכלל אותם היום בערב. ועוד משהו,גם צ'לסי,השחקנים שלה נפגעים מכר דשא גרוע למרות מגוון הסגנונות(ושוב מסירות על הקרקע זה החלק החזק של צ'לסי גם כן)דשא גרוע מקשה על כל שחקן ועל כל בעיטה,מסירה,הדיפה.
זהו, התחילו התירוצים עוד לפני שהתחיל המשחק?!? השקו את הדשא 9 שעות!!!!!!!!! וואוו, מדהים, שלחו איזה ספרדי מפגר לעמוד עם סטופר ליד הממטרה? נתחיל מזה שאתה (וכל העיתונאים הספרדים) מזיינים בשכל. מילא להגיד משפט דבילי כמו "צ'לסי מדרדרת במכוון את מצב הדשא" (אני מניח שמשחק אחד בשבוע, אף אימון ואף יום פתוח לתקשורת על הדשא נחשב במונחים של ספרד לחוסר צומת לב, באמת בושה שאף אחד לא כיסה את הדשא ושר לו שיר ערש...) - אבל לא, אתה הולך צעד קדימה, מוריניו, הוא, בתור הגנן ואיש המשק, הוא האחראי הישיר למצב הדשא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx תמצאו לכם חיים ותמצאו תירוץ אחר. אם היו מחליפים את הדשא שעתיים אחרי המשחק, אפשר היה לדבר, אבל צ'לסי לקחה כבר בעונה שעברה החלטה שיותר לא משזרעים את הדשא במהלך העונה (החלפת הדשא גרמה בעונה שעברה לפציעה הקשה של סקוטי פארקר, עם כל הכבוד, מה שמחטיב את צורת ההתנהלות של צ'לסי היא סוגיית הבריאות של שחקנייה ולא אם דריבל כזה או אחר של רונאלדיניו יפגע...)
כן, הדשא גרוע. כן, מוריניו שחצן. כן, גם דרוגבה. כן, דרוגבה גם מטומטם. כן, טרי עולה במטרה לשבור רגליים. כן, צ'לסי בונקריסטית מגעילה ובארסה מייצגת את כל היופי בכדורגל. כן, צ'לסי סידרה לעצמה את השופט הרצוי. כן, לא שמו למארקז מספיק גלילי נייר בשירותים. בכיינים.