בארסה מזלזלת ונענשת , הדרבי של רונאלדו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Oct 15, 2005.

1. Barcik Member

כמו גם כל שאר הקבוצות בספרד.
    צריך להיות משחק מעניין. נראה אם רייקארד הכניס בחניכיו את המרץ הדרוש.

באשר לדרבי, מעמד האנדרדוג יוכל לאפשר לאתלטיקו לבנות מההגנה, החלק החזק ביותר של הקבוצה. הם בדרך כלל טובים יותר במשחקים כאלה.
    כדי לשים עין על המשחק בין בילבאו לסביליה. תהיו בכוננות שערים.

2. zizou Member

אתלטיקו מדריד - ריאל מדריד (ויסנטה קלדרון, 22:00):

ריאל מגיע למשחק אחרי 3 ניצחונות ליגה רצופים נגד קבוצות תחתית, וניצחון שצלח בזעת אפיים נגד אולימפיאקוס, אך מה שמעודד את ריאל היא הסטטיסטיקה. אתלטיקו לא ניצחה בדרבי מאז 1999, ועם היכולת הלא משכנעת שלהם מתחילת העונה קשה לדעת אם הם יצליחו לנצח את ריאל היום, אם כי "לדרבי יש חוקים משלו".

אתלטיקו מגיעים אחרי סדרה מוזרה של משחקים. ניצחון גדול על ברסה (שריאל מוקירה), אבל הפסדים ביתיים לסוסיאדד וחטאפה, שגרמו לאי נוחות אצל הפרופסור, קרלוס ביאנצ'י. הבאתם של קז'מן ופטרוב לקבוצה הייתה אמורה לשדרג אותה, אבל עושה רושם שעדיין זה לא זה. קז'מן מפציץ רק במדים הסרביים שלו, ופטרוב עדיין לא התאקלם סופית. שחקן המפתח של אתלטי הוא ללא ספק פרננדו טורס שנמצא בתקופה טובה אחרי מסכת שערים בשני המשחקים האחרונים של הסלקציון. הגנת ריאל תצטרך להתמודד עם השילוב הזה, טורס את קז'מן.

ריאל מגיעה אחרי 3 משחקי ליגה שבהם כבשה 10 שערים שהגיעו בעיקר מהשחקני הברזילאים של הקבוצה. ריאל עומדת בפני שבוע חשוב, גם הדרבי וגם המשחק בצ'מפיונז נגד רוזנבורג. את שניהם היא צריכה לנצח בשביל לשמור על הפורמה. זינאדין זידאן חוזר להרכב הפותח, מה שגורם להוצאתו של גוטי מן ההרכב, אבל חשוב יהיה לראות מה יהיה היום עם בקהאם, שתיפקד בזמן האחרון על המשבצת של זידאן. האם הדומיננטיות שלו תיפסק?

כמה שחקני אתלטיקו לא השתתפו באימונים האחרונים של הקבוצה, ביניהם הקולמביאני פראה, שחטף מכה במשחק הנברחת, כמוהו לוציאנו גלטי שסובל ממתיחה, וגרסיה קאלבו. חבייר אריזמנדי לא נכלל בסגל למשחק, אך חוץ ממנו כולם עומדים לרשותו של ביאנצ'י.

בריאל, רונלדו שהיה בספק ישחק, כמוהו גם זידאן שחוזר מפציעה ארוכה ויפתח בהרכב. וודגייט יפתח על ספסל הקבוצה.

הרכבי הקבוצות:
    אתלטיקו: ליאו פרנקו; ולאסקו, פאבלו, פראה, אנטוניו לופז; מקסי רודריגז, לוקסן, זהיניוס, פטרוב; טורס, קז'מן.

ריאל: קסיאס; סלגדו, סרחיו ראמוס, הלגרה, רוברטו קרלוס; פאבלו גרסיה, בקהאם, זידאן, בפטיסטה; רונלדו, ראול.

האלה מדריד! :aaa021:

3. Maldini Is GOD Member

לסילביניו יש בעיות מבחינה הגנתית? ולג'יו אין? אפשר לחשוב שההגנה של בארסה עד עכשיו לא נראתה פרובלמטית בכלל...
    קבוצה עם בלם פותח כמו אולגר לא יכולה להגיד שאין לה בעיות בחלק האחורי... במיוחד כשגם השוער הוא לא מישהו שצריך לבטוח בו בעיניים עצומות..

4. Barcik Member

סילביניו יציב יותר הגנתית מג'יו. ויעיל פחות התקפית.

5. daniel_haifa Member

אני לא בטוח.
    אמנם ג'יו יוצא הרבה קדימה, אבל לסילביניו יש טכניקה עדיפה.
    בכל מקרה, הולך להיות משחק מעניין מאוד.

6. Barcik Member

סילביניו יודע אך ורק לרוץ על הקו ולהגביה. ג'יו, בסופו של דבר, הוא קשר שמאלי מחונן. זה אומר שיש לו תנועה מדהימה (ולראייה, כל השערים שהוא מבקיע) וראש על הכתפיים.

7. daniel_haifa Member

אני יותר אוהב את הסגנון של סילביניו.
    אולי בגלל שהוא יותר מתון.
    בכל מקרה, שינוי חשוב של אדמילסון במקום אולגר.

8. English Blood Member

עושה רושם שאתלטיקו מדריד היא קבוצה שבסגנון שלה בנויה כדי להתמודד עם ריאל מדריד ולכן אני חושב שהיא תנצח היום ותזכרו את ההודעה הזאת!
    יש לה מהירות בכנפיים, מרכז מגרש עוצמתי (בעיקר בגלל יתרון הביתיות) ויכולת להניע את הכדור בצורה טובה ואפקטיבית. כשריאל מדריד תנסה להחזיק בכדור ותעלה את שני המגינים שלה עד לרחבה, הווינגרים של אתלטיקו יחגגו. שיטת המשחק של ריאל לא יכולה להיות יעילה כמו שהיא במשחקי בית או במשחקים שבה היא הקבוצה הפייבוריטית. ככה לא משחקים במשחק חוץ נגד קבוצה עם הרבה עוצמה! ולפי הניסיון שלי, לושמבורגו לא מתכוון לעשות שינויים.

Last edited: Oct 15, 2005
  9. daniel_haifa Member

מסתבר שאולגר אכן פותח, מסי מחוץ לסגל.
    אני מקווה שנצליח להוציא תוצאה טובה מהריאזור...

10. Riki Member

דפו מובילה 1-0 על בבעעעערסה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

ואלרון תעשה לי ילד !!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני ממליץ לך על מולינה.

12. English Blood Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx

13. Riki Member

אני ישקול את הצעתך בחיוב ויענה בשלילה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/drunk.Xxx

14. ASROMA Member

איפה גאלטי?
    קשה לי להאמין שביאנצ'י הביא שחקן נבחרת לרוטציה?
    מי משחק בעמדה שלו לוקסן?

15. Bensh Member

מדהים? מדהים!!